klusjesman Geel

Klusjesman Geel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Geel: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Geel (2440) - Paul
Paul
Geel
5/5 (8 reviews)
Ik heb heel ons huis zelf gerenoveerd Enkel elektriciteit ben ik niet van op de hoogte. Vloeren, ramen en deuren gemaakt, houten pipo wagen gemaakt , parket gelegd houten plafonds gemaakt alles in massief hout. eiken bijgebouw thuis gemaakt. Benin bezit van de nodige professionele maschines
Klusjesman in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (8 reviews)
Als een handige harry en al reeds vele klussen achter de rug ga ik graag elke nieuwe uitdaging aan. Van kleine werken tem de grotere, alles wat binnen mijn marge ligt voer ik volgens de normen uit. Zonde toch om met die 2 handige handen niets te doen...dus hoop je snel te horen.
Klusjesman in Geel (2440) - Simon
Simon
Geel
5/5 (1 reviews)
Al 10 jaar ervaring op gebied van algemene klussen en verbouwingen. Regelmatig bezig met klussen in eigen huis. Ik sta dagelijks in contact met vakmensen
Klusjesman in Geel (2440) - Bart
Bart
Geel
5/5 (1 reviews)
klussen is een hobby van mij ik heb ervaring in het vloeren, sanitair schrijnwerkerij, elektriciteit enz. Ook het zoeken naar oplossingen voor problemen en het uitvoeren van de oplossingen is een uitdaging die ik niet uit de weg ga. Mijn laatste verwezenlijkingen zij oa: een werkbank, kippenhok, vervangen van kranen, keukenmuur tegelen, maken van een dressing, enz.
Klusjesman in Geel (2440) - Branco
Branco
Geel
5/5 (1 reviews)
Een kast in èèn zetten of u wilt iets laten ophangen of juist opvullen? 1 van uw motorische materialen of voertuigen iets mis mee ? Of u wilt uw zolder leeghalen maar u heeft geen tijd Ik doe wat u vraagt keurig en net en tegen een schappelijke prijs
Klusjesman in Geel (2440) - Vincent
Vincent
Geel
Nieuw
Tuinman voor al uw tuinwerken,gras maaien,hagen scheren,perken proper zetten,oprit afspuiten,snoeien,bomen vellen,verticulteren,ontmossen,sproeien,klinker werken,borduurs zetten,heb zelf eigen materiaal.
Klusjesman in Geel (2440) - Peter
Peter
Geel
Nieuw
klusjesman met ervaring. heb 15 jaar als klusjesman gewerkt in fabriek: dit ging van lassen tot wc ontstoppen :-) heb ook verscheiden jaren gewerkt als 3de verantwoordelijke in een hubo-filliaal. dus geen enkele klus is mij vreemd. indien ik u aansta, neem vrijblijvend contact met me op. u werk is zo opgelost.
Klusjesman in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Bio-ingenieur van opleiding maar toch liever de praktijk. Al jarenlange ervaring met klussen in de tuin en het huis. Bovendien heb ik mijn huis in grote mate zelf gerenoveerd. Ik sta open voor praktisch alles, met inspraak van de klant.
Klusjesman in Geel (2440) - Ronny
Ronny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Voor ons is geen project te klein of uitdaging te groot.Wij komen steeds gratis en vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.......................
Klusjesman in Geel (2440) - Hans
Hans
Geel
Nieuw
Klusjesman met een redelijke ervaring in de bouwsector, voornamelijk sanitair en cv, elektriciteit. dit kan gaan van kleine verbouwingen, renovatie's tot nieuwbouw.
Klusjesman in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Geel
Nieuw
Is er iets stuk - Algemene thuisklusjes - Herstellingen van elektronica, toestellen, gsm’s enz.. - Tuinklusjes - Laminaat leggen - Schilderwerk - Trap verven - Behangen - Onderhoud scooters - Vervoer (wegbrengen/ophalen) - Afbraakwerken - Opruimen - Opknapwerken enz enz..
Klusjesman in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Kleine klusjes... gewoon vragen, ik geef altijd een antwoordje.. ook al doe/kan ik job niet. - kleine reparaties binnen- & buiten-huis. - timmerwerk: vals plafond, wanden, etc... - elektriciteit: stekker plaatsen /vervangen, verlichting plaatsen/vernieuwen, kleine klussen. - alle kleinere klussen...
Klusjesman in Geel (2440) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Geen uitdaging is me te veel. Wil je kwalitatief werk met oog voor detail, dan ben je aan het juiste adres. Samen gericht naar oplossingen zoeken. Ik beschik over een stevige dosis gereedschap waardoor het werk snel en efficiënt verricht kan worden.
Klusjesman in Geel (2440) - Steven
Steven
Geel
Nieuw
Hallo als klusjesman kan ik allerlei klusjes in huis voor u opknappen. Behangen, schilderen of een lamp ophangen is dus geen probleem voor mij. Hopelijk tot snel
Klusjesman in Geel (2440) - Jonas
Jonas
Geel
Nieuw
Ben een handige Harry thuis in verschillende markten. Ik ben elektricien van hoofdberoep dus voor elektrische werken ben ik zeker de juiste persoon.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Geel: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Geel, klusjesdienst Geel, goedkope klussenier Geel, montage IKEA meubels Geel, klusjesman gezocht Geel, klusjesman zoeken Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Geel?

Klusjesman gezocht Geel? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Geel die gespecialiseerd is in jouw klusjes Geel. Heb je naar een klusjesman gezocht in Geel voor het onderhouden van je tuin, zetten van je nieuwe vloer, reinigen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Geel? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Geel die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Geel van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Geel?

Een klusjesman Geel is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor alle mogelijke klusjes in Geel, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Geel is vaak in dienst van een klusjesdienst Geel en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Geel gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Geel is een manusje-van-alles die talrijke klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Geel bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak repareren of lekkende kranen fixen. De klusjesman Geel werkt vaak al voor een klusjesdienst Geel, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Geel!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Geel?

Het oproepen van een klusjesdienst Geel heeft vele voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Geel kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Geel klusjes Geel zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Geel inzetten voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Geel, waar je een klusjesdienst Geel voor kan inzetten. De klusjesdienst Geel beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Geel gaat.
 
Een klusjesdienst Geel neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Geel uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Geel gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Geel. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Geel voor het plaatsen van tegels? Dit is een accuraat karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Geel dus een klusjesdienst Geel in en geniet van een deskundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Geel?


Een klusjesman in Geel kun je voor ondenkbaar veel klusjes inzetten. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Geel in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Geel terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Geel geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in verschillende klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer expertise nodig dan anderen. Klusjes Geel zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Geel inzet.

Kleine klusjes Geel


Klusjesman gezocht Geel voor kleine werkjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Geel zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Geel zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Geel voor inzetten. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Geel die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vernieuwen. Heb je een klusjesman gezocht Geel die een trap voor je kan renoveren? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Geel kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Geel.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten schrobben of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Geel voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Geel?


Klusjesman gezocht in Geel, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief ongetwijfeld meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere opdracht? Dan kunnen de tarieven hoger zijn. Hoe dan ook, het inzetten van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Geel


Een klusjesman Geel die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen verschillen naargelang de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hogere prijs voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief vraagt, zul je hoogstwaarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal hoogstwaarschijnlijk vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gerief, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Geel af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Geel voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Geel: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Geel op te roepen? Dan zijn er meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Geel je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Geel.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vakkennis van de klusjesman in Geel. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het doen van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je karwei zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Geel oproepen op Ring Twice is simpel! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Geel. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Geel van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden