Vind de beste klusjesman van Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Geel (2440) - Polle
Polle
5/5 · 8 reviews
2440 Geel
Ik heb heel ons huis zelf gerenoveerd Enkel elektriciteit ben ik niet van op de hoogte. Vloeren, ramen en deuren gemaakt, houten pipo wagen gemaakt type of geplaatst enz
Klusjesman in Mol (2400) - Michael
Michael
5/5 · 4 reviews
2400 Mol
Knutselen en klussen doe ik graag. In het bijzonder werk ik graag met hout. Maken van kippenhokken, afsluitingen plaatsen, etc. Al de machines heb ik voorhanden.
Klusjesman in Geel (2440) - Stijn
Stijn
5/5 · 3 reviews
2440 Geel
Als een handige harry en al reeds vele klussen achter de rug ga ik graag elke nieuwe uitdaging aan. Van kleine werken tem de grotere, alles wat binnen mijn marge ligt voer ik volgens de normen uit. Zonde toch om met die 2 handige handen niets te doen...dus hoop je snel te horen.
Klusjesman in Geel (2440) - Bart
Bart
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
klussen is een hobby van mij ik heb ervaring in het vloeren, sanitair schrijnwerkerij, elektriciteit enz. Ook het zoeken naar oplossingen voor problemen en het uitvoeren van de oplossingen is een uitdaging die ik niet uit de weg ga. Mijn laatste verwezenlijkingen zij oa: een werkbank, kippenhok, vervangen van kranen, keukenmuur tegelen, maken van een dressing, enz.
Klusjesman in Geel (2440) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Hallo, welkom op mijn profiel! Gezien mijn opleiding en zelf renovatie van mijn woning (van a tot z) heb ik heel wat ervaring op gebied van klussen. Indien nodig zoeken we samen naar de meest geschikte oplossing.
Klusjesman in Geel (2440) - Peter
Peter
Nieuw
2440 Geel
klusjesman met ervaring. heb 15 jaar als klusjesman gewerkt in fabriek: dit ging van lassen tot wc ontstoppen :-) heb ook verscheiden jaren gewerkt als 3de verantwoordelijke in een hubo-filliaal. dus geen enkele klus is mij vreemd. indien ik u aansta, neem vrijblijvend contact met me op. u werk is zo opgelost.
Klusjesman in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Bio-ingenieur van opleiding maar toch liever de praktijk. Al jarenlange ervaring met klussen in de tuin en het huis. Bovendien heb ik mijn huis in grote mate zelf gerenoveerd. Ik sta open voor praktisch alles, met inspraak van de klant.
Klusjesman in Beernem (8730) - Koen
Koen
Nieuw
8730 Beernem
Ervaring met allerlei klussen. Van ikea meubels in elkaar zetten tot een gans huis verbouwen. Geen klus is te groot om aan te gaan. Ik bezit verschillende professionele machines om de klus tot een goed einde te brengen.
Klusjesman in Geel (2440) - Ronny
Ronny Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Voor ons is geen project te klein of uitdaging te groot.Wij komen steeds gratis en vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken.......................
Klusjesman in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Nieuw
2440 Geel
Is er iets stuk - Algemene thuisklusjes - Herstellingen van elektronica, toestellen, gsm’s enz.. - Tuinklusjes - Laminaat leggen - Schilderwerk - Trap verven - Behangen - Onderhoud scooters - Vervoer (wegbrengen/ophalen) - Afbraakwerken - Opruimen - Opknapwerken enz enz..
Klusjesman in Geel (2440) - Nick
Nick
Nieuw
2440 Geel
Kleine klusjes... gewoon vragen, ik geef altijd een antwoordje.. ook al doe/kan ik job niet. - kleine reparaties binnen- & buiten-huis. - timmerwerk: vals plafond, wanden, etc... - elektriciteit: stekker plaatsen /vervangen, verlichting plaatsen/vernieuwen, kleine klussen. - alle kleinere klussen...
Klusjesman in Olen (2250) - Quinten
Quinten
Nieuw
2250 Olen
Hallo, ik doe allerlei klussen zoals kleine renovaties, klusjes in de tuin. Ik heb ook wel het nodige materiaal liggen om dit tot een goed einde te brengen.
Klusjesman in Geel (2440) - Tom
Tom Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Geen uitdaging is me te veel. Wil je kwalitatief werk met oog voor detail, dan ben je aan het juiste adres. Samen gericht naar oplossingen zoeken. Ik beschik over een stevige dosis gereedschap waardoor het werk snel en efficiënt verricht kan worden.
Klusjesman in Olen (2250) - Jonas
Jonas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2250 Olen
Wij zijn een firma gevestigd in olen Samen met mijn vader als zelfstandige zetten wij nieuwbouw woningen/appartementen in onderaaneming, graafwerken met minigraver 2.5Ton Chape werken/ metselen van realisaties, zwembaden,garages Kleine schilderwerken Afbraakwerken/strippen van woningen/appartementen/ verwijderen van daken/asbest sanering.plaatsen van klinkers Renovaties van woningen.
Klusjesman in Geel (2440) - Steven
Steven
Nieuw
2440 Geel
Hallo als klusjesman kan ik allerlei klusjes in huis voor u opknappen. Behangen, schilderen of een lamp ophangen is dus geen probleem voor mij. Hopelijk tot snel

Klusjesdienst Geel: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Geel, klusjesdienst Geel, goedkope klussenier Geel, montage IKEA meubels Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen klusjesman in Geel

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Geel

vervanging vloer tuinhuis - Buiten berging, herstel plat dak. - Buiten berging, herstel plat dak. - Renovatie vernieuwing dak van buitenhok - Grote fitnesstoestel in elkaar steken en lampen tegen plafond hangen - klusjesman zoeken - herstel van een dakraam - Ombouwcontainer juist in elkaar zetten - 20 vierkante meter verzakt terras vervangen - Renovatie veranda - Poetsen van gevelsteen - Zoek stukadoor - Voegwerk garagegevel - Gardenas qubus tuinhuis te installeren, hulp gezocht! - vloerder - Keukenkraan en garderobe-stangen plaatsen - Badkamer kraan lek - aanleg terras (2) - plaatsen tuinhuis - Installeren van veluxzonnegordijntjes type click - 2 klusjesmannen - plaatsen douchetoilet - prefab garage - Keramische plinten aanwerken en opkitten - Klusjes in studentenkamers - Dakwerk - aanleg terras - Afkitten douche - Verzoek om offerte voor het maken en plaatsen van nieuwe deuren in bestaande garderobekast - Schilderen - Verzoek om offerte voor het maken en plaatsen van nieuwe deuren in bestaande garderobekast - Veranda schuine spie plaatsen Tuinmaximaal - RENOVATIEWERKEN CHALET - Installatie van Gardena Robotmaaier. - Extra afdak plaatsen aan verhoogde paardenstal - Herstelling rolluiklint oude rolluik (opbouw) - Installeren van een douchecabine - 2 kleine klussen (voegwerk & legplank) - Lampen ophangen en misschien Ikea meubelen - Verhogen dak paardenstal - Boring holle welfsels - Afritten ramen aan binnenkant - Binnenmuur die vochtig geweest is terug bepleisteren. - Schouw van houtkachel trekt niet. - Plaatsen van wastafels - Brievenbus vervangen - Werf opruimen - tuin klaarmaken voor de lente + snoeien - Plaatsen van tuinhuisje, en tuin aanleggen - montage (kleer)kasten - Auto start niet - Schilderwerk berging/wasplaats - Plaatsen ventilatieroosters met vliegengaas - Metselwerk & Voegen van paardenstallen - Tegels plaatsen en invoegen in keukentje. Ongeveer 4m op 0.75m
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden