klusjesman Hoboken

Klusjesman Hoboken: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Hoboken: Onze selectie dienstverleners

Pierre is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hoboken (2660) - Pierre
Pierre
Hoboken
4.92/5 (95 reviews)
Klusjesman met meer dan 40 jaar ervaring in loodgieterij, electriciteit , verven , tuinieren enz. U kunt bij mij ook terecht voor advies . Verzorgd werk tegen een juiste prijs. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Klusjesman in Hoboken (2660) - Hamdi
Hamdi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.89/5 (36 reviews)
Dag allemaal,ik ben Hamdi,ik ben een professionele schilder ,dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen . ***Projecten in schilderen & decoratie*** Kamers - Volledige Woning - Decoratie (motieven) - Behang - Gevel / Buitenkant - Deuren / Ramen...
Klusjesman in Hoboken (2660) - Hendrik
Hendrik
Hoboken
5/5 (24 reviews)
Heel mijn huis heb ik zelf verbouwd , van kelder tot dak. Ervaring heb ik zeker genoeg , nu zoek ik kleine klusjes zoals aanpassingen elektrische installatie , kasten samenbouwen , kleine herstellingen in huis en tuin. Ik beschik over de nodige gereedschappen en een kleine stelling. Graag hoor ik u problemen aan , samen lossen we het wel op.
Steve is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hoboken (2660) - Steve
Steve
Hoboken
4.84/5 (19 reviews)
ben werkzaam in een hotelketen als klusjesman ik neem altijd tijd voor mijn klanten zodat ze tevreden zijn ben een eerlijk iemand, ik ga niemand in de zak zetten door dingen ta laten kopen dat niet nodig is
Klusjesman in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Ik geef advies en voer toch uw wensen uit. kleine en grote klusjes zijn mijn ding. Aarzel niet om een beroep te doen op mij. Ook combinatie van elektriciteit, sanitair en verven mogelijk.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Tom
Tom
Hoboken
5/5 (10 reviews)
Al meer dan 10 jaar ben ik allround klusman van beroep. Ik onderhoud samen met een ploeg een 30tal gebouwen binnen de bijzondere jeugdzorg waar alles aan bod komt.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben bereid voor veel binnenshuis klussen aan te pakken zoals schilderen, iets verwijderen, plaatsen of vervangen. Neem contact met me op voor meer toelichtingen.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Jill
Jill
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Gyproc plaatsen en afsmeren, laminaat en novylon leggen, dichtsmeren en egaal maken van muren, repareren van stukken, plaatsen van keuken, plaatsen van wc, lekken dichten,etc ...
Klusjesman in Hoboken (2660) - Enver
Enver
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Hallo ik doe monteren van meubilair , herstellingen aan deur en ramen. Gyproc en plafond, Laminaat leggen, bijna alles wat bij u thuis op het werk nagezin moet worden kunt u op mij rekenen Tot binnenkort.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Rachid
Rachid
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Hello, bij het klussen doen wij bijna alle soorten werken. Van deuren plaatsen, laminaat leggen, keukenkastjes in elkaar steken en plaatsen en dit allemaal met het oog op afwerking
Klusjesman in Hoboken (2660) - Farid
Farid
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Klusser is mijn tweede naam. Er is niets wat ik niet kan klussen!!! Ik heb 12 jaar ervaring in alle soorten kluswerk, Behangen, schilderen, reparatiewerken, bezetten, betegelen, monteren en plaatsen, boren en ophangen, enzovoort,... Ik heb een bestelwagen dus verhuizen doe ik ook.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Qendrim
Qendrim
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Concreet ben ok gespecialiseerd in de volgende zaken: -toevoegeb of vervangen van verlichtingen. -plaatsen van extra stopcontacten (huis, tuin, kelder...) -tekenen van elektrische schema's -diverse kleine aanpasing in elektrische installaties -monteren van meubels of afbreekwerk.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik klus graag bij in de tuin heb ik heel wat ervaring, ik heb oog voor nauwkeurigheid en stijl. Binnen kan ik ook van alle klussen zoals afkitten , gyproc , vloeren..
Klusjesman in Hoboken (2660) - Bjorn
Bjorn
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Omdat ik mijn werk zal doen zoals het voor mijn eigen zou zijn,.....?.................................................................................
Klusjesman in Hoboken (2660) - Rasim
Rasim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Rasim, een jong arbeider uit Hoboken(Antwerpen). ik ben 28jaar oud en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd want ik heb hard nodig. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens het renoveren van mijn woning. ik ben een all arounder: schilderen, gyproc,bezetting werken, tuin,vloeren,.. Kortom heb voor alles een oplossing.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
“ Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van Ring Twice. De dienstverlening verloopt vlot en correct. Een aanrader! ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Hoboken: geëvalueerd met 4.85 door 219 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Hoboken, klusjesdienst Hoboken, goedkope klussenier Hoboken, montage IKEA meubels Hoboken, klusjesman gezocht Hoboken, klusjesman zoeken Hoboken,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Hoboken?

Klusjesman gezocht Hoboken? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Hoboken die gespecialiseerd is in jouw klusjes Hoboken. Heb je naar een klusjesman gezocht in Hoboken voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, reinigen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Hoboken? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Hoboken die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Hoboken van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Hoboken?

Een klusjesman Hoboken is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inhuren voor diverse klusjes in Hoboken, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Hoboken is vaak in dienst van een klusjesdienst Hoboken en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Hoboken gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Hoboken is een manusje-van-alles die allerlei taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Hoboken bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak opknappen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Hoboken werkt vaak al voor een klusjesdienst Hoboken, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een voordeel van een klusjesman Hoboken!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Hoboken?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Hoboken heeft diverse voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Hoboken kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Hoboken klusjes Hoboken zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Hoboken inhuren voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het installeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Hoboken, waar je een klusjesdienst Hoboken voor kan inzetten. De klusjesdienst Hoboken beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Hoboken gaat.
 
Een klusjesdienst Hoboken neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Hoboken uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Hoboken gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het oproepen van een klusjesdienst Hoboken. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Hoboken voor het leggen van tegels? Dit is een afgepast klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Hoboken dus een klusjesdienst Hoboken in en geniet van een deskundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Hoboken?


Een klusjesman in Hoboken kun je voor ondenkbaar veel klusjes inzetten. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden uitgevoerd of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Hoboken in. Voor klusjes binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Hoboken terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Hoboken verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in meerdere klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Hoboken zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Hoboken inschakelt.

Kleine klusjes Hoboken


Klusjesman gezocht Hoboken voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Hoboken zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Hoboken zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer installeren is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Hoboken voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Hoboken die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te renoveren. Heb je een klusjesman gezocht Hoboken die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Hoboken kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Hoboken.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten poetsen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Hoboken voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Hoboken?


Klusjesman gezocht in Hoboken, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief waarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere klus? Dan kunnen de tarieven hoger worden. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Hoboken


Een klusjesman Hoboken die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven variëren op basis van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hogere prijs voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief vraagt, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal ongetwijfeld vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gereedschap, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Hoboken af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Hoboken voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Hoboken: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Hoboken in te huren? Dan zijn er vele zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Hoboken je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inschakelt voor je klusjes Hoboken.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Hoboken. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het doen van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inzetten die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je karwei zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw werk. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inhuurt.
 
Een klusjesman Hoboken inschakelen op Ring Twice is simpel! Plaats jouw werk op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Hoboken. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Hoboken van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Hoboken

Dak reparatie - Deur plaatsen - Kastdeuren - Keukenwand tegelen - Terug plaatsen van losgekomen dampkap - 2 kasten in elkaar zetten - Bijbezetten en schilderen van een slaapkamer - Verscheidene klussen herstel/afwerking - Losgekomen stopcontact vastzetten - Kasten in elkaar stekken - Vervangen lekkend buitenkraantje - Lek dek herstellen van veranda - Klusjesman nodig voor bedrijf - Losgekomen stopcontact vastzetten in muur - Buitenverlichting balkon monteren - Schilderwerken buiten en binnen - kast demonteren/terug monteren - Klusjesman gezocht om vrouw in nood te helpen - Ophangen schabben, kasten, tv dus ook boren - Mijn terras behandelen en ontdoen van mos begroeiing en een oplossing vinden voor meer privacy op mijn terras - Muur reparatie - Afbreken van ingebouwde gashaard - Kleine werken opbouw keuken - Renovatie terras - Kleine klusjes - vinyl tegels leggen - Tuintafel monteren + andere kleine opdrachten - Laminaat leggen - Garage opruimen en renoveren - Muren pleisteren en schilderen 2 kamers - Tegels plaatsen bad kamer 16vierkantmeter - Glazen tafelblad naar eerste verdiep dragen - installatie en bevestigen van een klein tuinhuisje - Installeren vaatwasser op afvoer van wasmachine - beton storten - Laminaat leggen - Kleine klussen en afwerking allerlei - raam vervangen of herstellen - Vervangen thermostatische douchekraan - dakvenster verduisteren - Afwerking na het plaatsen van deuren en 2 vensterbanken. Schilderwerken. - badkamer kraan lekkage - Dekstenen plaatsen op tuinmuur - Gat in plafond gyproc + verlaagd plafond herstelln - offerte en bezettingswerk - Kasten in elkaar steken - Bruynzeel lade afregelen/repareren - Plafondslampen plaatsen - klusjes - gevelwerken(vensterbanken en scheur)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden