Vind de beste klusjesman van Merksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Merksem (2170) - Dany
Dany
4.79/5 · 14 reviews
2170 Merksem
Vele jaren ervaring en handigheid in allerlei klussen. Klinkers, tegelen, klinkers leggen, kleine schilderwerken, kleine verhuis, noem maar op........
Klusjesman in Merksem (2170) - Mohammed
Mohammed
4.63/5 · 8 reviews
2170 Merksem
klusjesman met ervaring. ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs.ik werk al meer dan 6 jaar in bouwsector en nu wil ik graag bijklussen : schilder, installatie.U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekeining met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij
Klusjesman in Merksem (2170) - Ebu
Ebu Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2170 Merksem
Klusjesman. Ik voer allerlei werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 10 jaar in de bouwsector en nu wil ik graag bijklussen: electriciteit , loodgiterij, ramen en deuren, plamuur enz...
Klusjesman in Merksem (2170) - Gregory
Gregory
5/5 · 8 reviews
2170 Merksem
Hey ik ben klusjesman van 32 jaar ik ben gediplomeerd in bouw renovatietechnieken, dus ik zo wat van alles wat af. Ik ben ook in het bezit van een VCA.ik ben Nederlands en Engels talig. Ik probeer altijd een oplossing te vinden voor elk probleem.
Klusjesman in Merksem (2170) - Iris
Iris Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
2170 Merksem
Klusjesvrouw met veel praktijk ervaring. Van installatie van een kattenluik tot reparatie gebroken tegel of plaatsen van een vals plafond. Is uw nood klein of groot, ik help u uit de nood.
Klusjesman in Merksem (2170) - Andre
Andre
5/5 · 3 reviews
2170 Merksem
Hallo Ik heb professionele ervaring bij bezetting metselwerken loodgieterij dakwerken vloeren en tegelwerken en schilderen perfectionisme en kwaliteit is voor mij een must
Klusjesman in Merksem (2170) - Kendra
Kendra
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Hoi! Momenteel ben ik een beginnende klusjesvrouw. Om mijn lessen meer in de praktijk toe te passen en ervaring op te doen bied ik graag volgende diensten aan: Stopcontacten plaatsen, lampen ophangen, schilderen, kasten monteren, herstelwerken aan meubilair, kleine sanitair herstellingen. Ik ben zeer secuur en heb pas voldoening als de klus goed is geklaard! Hopelijk tot dan!
Klusjesman in Merksem (2170) - Ahmed (joske)
Ahmed (joske)
Nieuw
2170 Merksem
Ik heb ervaring in alles wat met de bouw te maken heeft, heb reeds 3 eigen woningen gerenoveerd plus een nieuwbouw. Als U interesse hebt en een klus, ben ik de juiste persoon, ik ben bereid om me vrij te maken voor U.
Klusjesman in Merksem (2170) - Ronny
Ronny
Nieuw
2170 Merksem
Allerhande klussen zijn welkom, ik heb veel materiaal om vele klussen uit te voeren....tuinwerken, vloeren(laminaat of parket) schilderen, kleine herstellingswerken......
Klusjesman in Merksem (2170) - Habib
Habib
Nieuw
2170 Merksem
Klusjesman met ervaring reeds 10jaar als arbeider in de bouw. Stukadoor 2j met diploma! Alles met gyproc en cement. Ook met spuitmachine ik kan werken.
Klusjesman in Merksem (2170) - Marc
Marc
Nieuw
2170 Merksem
Ik kan de meeste klusjes doen in en rond het huis...dus sanitair. Ook het onderhoud van je tuin is best mogelijk alsook het onderhoud en/of herstelling van je fiets !!!
Klusjesman in Merksem (2170) - Iva
Iva
Nieuw
2170 Merksem
Hallo, ik ben heel handig in veel taken. Heb ook mijn eigen materiaal om alles te installeren. Wil ook graag op voorhand is komen kijken om offerte samen te maken.
Klusjesman in Merksem (2170) - Sten
Sten
Nieuw
2170 Merksem
Klusser met zeer veel ervaring door het renoveren van een oud huis. Ik kom met veel plezier voor al je klussen in huis. Van elektriciteit en loodgieterij werken tot het opvullen van gaten of putjes in de muur.
Klusjesman in Merksem (2170) - Emre
Emre
Nieuw
2170 Merksem
Ik ben Emre, ik ben bereid om klusjes zo goed mogelijk te doen en de plaats na het werk zo netjes mogelijk achter te laten ik heb ook ervaring met elektriciteit ik probeer altijd zo ordelijk mogelijk te werken en afwerking zoals de klant het van me vraagt ik beschik over het nodige basis materiaal uw vertrouwen kan ik alleen krijgen door mezelf te bewijzen ik hoop dat u me de kans biedt om dit te doen
Klusjesman in Merksem (2170) - Antonino
Antonino
Nieuw
2170 Merksem
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen de juiste prijs. Ik heb meer dan 20 jaar in de bouwsector en wil ik graag bijklussen: metselen, verven, enz. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!

Klusjesdienst Merksem: geëvalueerd met 4.9 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Merksem, klusjesdienst Merksem, goedkope klussenier Merksem, montage IKEA meubels Merksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Merksem

Bezettingswerken - Raam sluit niet goed - Twee lekken aan terrasoverkapping - Badkamerrenovatie met een van bad naar douche aanvraag - Schoorsteen controleren - Benhammar - Meubel monteren - Deurklink badkamer is afgebroken - Allerlei kleine herstellingen - Klussen - Klusjesman - Vervanging gaas van vliegendeur - Nieuwe roofing plat dak 3 garages ongeveer 60 m2 - vervangen keukenkraan en shell kraantjes - Schilderwerken voorgevel huis - Afbreken houten tuintegels - voortuin betegelen asap - Verstopte afwatering terras - Zonneluifel monteren en plaatsen - Installeren van Ikea methode keuken 2,5 meter. - Zoek een klusser voor kleine reparaties in huis - Gezocht verwarmingsketel technicien - Zand in tuin inladen in Container - Tuinmuurtje metselen - Herstellen gevolgschade waterinsijpeling - Schouwpijpen wegnemen - Allround klusjesman - Houten terras herstellen - behangen - plaatsen steunen in muur voor maken rekken - Badkamerkraan - Ineenzetten van kallax meubelen en de inzetten - herstelling rolluik - Vloer / tegels plaatsen iemand met ervaring aub - Plaatsing van een badscherm - badkamer - waterschade - Plaatsen van raamfolie - Herstelling rolluik - Aansluiting wasmachine en dampkamp - MERKSEM: klein herstelling tegels douchekamer - lek in het dak repareren - Veranda - App veel kleine klusjes - klusjes man gevraagd - Klussen - Klusjesman - Kleine klusjes - Tegels verleggen - Siliconekit douche vervangen. - Elektricïen/schrijnwerker gevraagd - KETTING VAN WASMACHINE KAPOT - plaatsen van tuinschermen - Lekkage opsporen en repareren, plat dak - Offerte - Kelder renoveren - Dak - Buitenwerk
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden