klusjesman Merksem

Klusjesman Merksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Merksem: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Merksem (2170) - Dany
Dany
Merksem
4.8/5 (15 reviews)
Vele jaren ervaring en handigheid in allerlei klussen. Klinkers, tegelen, klinkers leggen, kleine schilderwerken, kleine verhuis, noem maar op........
Klusjesman in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
4.93/5 (14 reviews)
Heb ervaring in renovatiewerken dus ook afbraak werken werk veilig en zeer proper.Ik heb ook ervaring met schilderwerken zowel binnen als buitenwerken
Iris is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Merksem (2170) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
4.91/5 (11 reviews)
Klusjesvrouw met veel praktijk ervaring. Van installatie van een kattenluik tot reparatie gebroken tegel of plaatsen van een vals plafond, isoleren, laminaat leggen, parket leggen, gyproc muurtje plaatsen... inslijpen muren voor stopcontacten, bekabeling trekken... herstellingen met epoxi bv. houtrot verwijderen en terug opvullen. Is uw nood klein of groot, ik help u uit de nood.
Klusjesman in Merksem (2170) - Mohammed
Mohammed
Merksem
4.63/5 (8 reviews)
klusjesman met ervaring. ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs.ik werk al meer dan 6 jaar in bouwsector en nu wil ik graag bijklussen : schilder, installatie.U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekeining met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij
Klusjesman in Merksem (2170) - Gregory
Gregory
Merksem
5/5 (8 reviews)
Hey ik ben klusjesman van 35 jaar ik ben gediplomeerd in bouw renovatietechnieken, dus ik zo wat van alles wat af. Ik ben ook in het bezit van een VCA.ik ben Nederlands en Engels talig. Ik probeer altijd een oplossing te vinden voor elk probleem.
Klusjesman in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Hallo Ik heb professionele ervaring bij bezetting metselwerken loodgieterij dakwerken vloeren en tegelwerken en schilderen perfectionisme en kwaliteit is voor mij een must
Klusjesman in Merksem (2170) - Kendra
Kendra
Merksem
5/5 (2 reviews)
Hoi! Momenteel ben ik een beginnende klusjesvrouw. Om mijn lessen meer in de praktijk toe te passen en ervaring op te doen bied ik graag volgende diensten aan: Stopcontacten plaatsen, lampen ophangen, schilderen, kasten monteren, herstelwerken aan meubilair, kleine sanitair herstellingen. Ik ben zeer secuur en heb pas voldoening als de klus goed is geklaard! Hopelijk tot dan!
Klusjesman in Merksem (2170) - Adoration
Adoration
Merksem
5/5 (2 reviews)
Heb ongeveer een 2jaar ervaring in elk soort klussen, tegels leggen, schilderen behagen, dak mooi maken, ramen, deuren en nog allellei werken kunnen wij voor jullie doen mooi en netjes
Klusjesman in Merksem (2170) - Antonino
Antonino Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
5/5 (1 reviews)
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen de juiste prijs. Ik heb meer dan 20 jaar in de bouwsector en wil ik graag bijklussen: metselen, verven, enz. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Klusjesman in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel handig en heb een goed praktisch inzicht. Ik kan Ikea kasten monteren en allerhande kleine klusjes doen. Lampen vervangen, allerhande zaken ineensteken en/of repareren.
Klusjesman in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Heb zelf mijn eigen huis volledig gerenoveerd. Muren stukken, schilderen, vloer aanleggen tegels/laminaat, radiatoren verwisselt, etc... als ik iet niet kan, kan ik wel voor hulp zorgen die dat wel kan.
Klusjesman in Merksem (2170) - Ahmed (joske)
Ahmed (joske)
Merksem
Nieuw
Ik heb ervaring in alles wat met de bouw te maken heeft, heb reeds 3 eigen woningen gerenoveerd plus een nieuwbouw. Als U interesse hebt en een klus, ben ik de juiste persoon, ik ben bereid om me vrij te maken voor U.
Klusjesman in Merksem (2170) - Ronny
Ronny
Merksem
Nieuw
Allerhande klussen zijn welkom, ik heb veel materiaal om vele klussen uit te voeren....tuinwerken, vloeren(laminaat of parket) schilderen, kleine herstellingswerken......
Klusjesman in Merksem (2170) - Habib
Habib
Merksem
Nieuw
Klusjesman met ervaring reeds 10jaar als arbeider in de bouw. Stukadoor 2j met diploma! Alles met gyproc en cement. Ook met spuitmachine ik kan werken.
Klusjesman in Merksem (2170) - Marc
Marc
Merksem
Nieuw
Ik kan de meeste klusjes doen in en rond het huis...dus sanitair. Ook het onderhoud van je tuin is best mogelijk alsook het onderhoud en/of herstelling van je fiets !!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Merksem: geëvalueerd met 4.93 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Merksem, klusjesdienst Merksem, goedkope klussenier Merksem, montage IKEA meubels Merksem, klusjesman gezocht Merksem, klusjesman zoeken Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Merksem?

Klusjesman gezocht Merksem? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Merksem die gespecialiseerd is in jouw klusjes Merksem. Heb je naar een klusjesman gezocht in Merksem voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Merksem? Plaats snel en gemakkelijk je dienstaanvraag op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Merksem die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Merksem van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Merksem?

Een klusjesman Merksem is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inzetten voor diverse klusjes in Merksem, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Merksem is vaak in dienst van een klusjesdienst Merksem en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Merksem gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Merksem is een manusje-van-alles die vele klussen rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Merksem bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak opknappen of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Merksem werkt vaak al voor een klusjesdienst Merksem, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Merksem!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Merksem?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Merksem heeft meerdere voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Merksem kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Merksem klusjes Merksem zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Merksem inschakelen voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Merksem, waar je een klusjesdienst Merksem voor kan oproepen. De klusjesdienst Merksem beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Merksem gaat.
 
Een klusjesdienst Merksem neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Merksem uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Merksem gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inzetten van een klusjesdienst Merksem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Merksem voor het plaatsen van tegels? Dit is een nauwkeurig karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Merksem dus een klusjesdienst Merksem in en geniet van een professioneel eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Merksem?


Een klusjesman in Merksem kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden uitgevoerd of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Merksem in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Merksem terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald vakgebied. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Merksem geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in verschillende klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Merksem zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Merksem inschakelt.

Kleine klusjes Merksem


Klusjesman gezocht Merksem voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Merksem zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Merksem zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Merksem voor inzetten. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Merksem die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Merksem die een trap voor je kan renoveren? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Merksem kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Merksem.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Merksem voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Merksem?


Klusjesman gezocht in Merksem, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt volledig van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief waarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een hele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de tarieven hoger liggen. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Merksem


Een klusjesman Merksem die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De prijzen variëren op basis van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hogere prijs voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs rekent, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal ongetwijfeld vervoerskosten vragen en kosten voor het gereedschap, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Merksem af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Merksem voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Merksem: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Merksem op te roepen? Dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Merksem je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Merksem.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Merksem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inzetten die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk geklaard. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw taak. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Merksem inhuren op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw karwei op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Merksem. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Merksem van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden