klusjesman Aartselaar

Klusjesman Aartselaar: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Aartselaar: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (118 reviews)
Klusjesman met ervaring. Elektronicus van opleiding. Reeds diverse huishoudelijke installaties gerealiseerd.... Aanpassingen aan bestaande installaties geen probleem. Kleine klusjes geen probleem.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Wim
Wim
Hemiksem
4.96/5 (47 reviews)
Heb zelf al wat appartement en studio renovaties gedaan met oa schilder, tegel, laminaat, loodgieterij, dumawall , ikea kasten - meubels, badkamers, hangtoiletten en keukens geplaatst. Laswerken behoren ook nog tot mijn mogelijkheden.
Hans is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.97/5 (39 reviews)
Ik heb de afgelopen 10 jaar verschillende renovaties ondernomen in eigen huis. Zo heb ik de zolder volledig geïsoleerd, afgewerkt met gyproc, valse muren geplaatst en ingericht als slaapkamer met dressing. Ik heb de volledige badkamer gestript en van 0 opgebouwd. Ik heb de beneden omgevormd tot een studio, ...
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.89/5 (28 reviews)
Voor kleine alsook de grotere werken. Heb je een lek of geen licht meer. Problemen met toestellen of installeren ervan. Een kadertje of een schakelaar vervangen voor alle werken een oplossing... Hopelijk tot later en op een goede samenwerking.
Klusjesman in Balen (2490) - Marc
Marc
Balen
4.69/5 (26 reviews)
De werken worden steeds vooraf met u besproken , zodat u een passende prijs offerte ontvangt , zo komt u later niet tot onverwachte uitgaven te staan , wij houden ons aan de afspraken wat er ook is. we beschikken over professioneel gereedschap en eigen kennis om u van dienst te zijn
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Johnny
Johnny
Hemiksem
5/5 (18 reviews)
Al meer dan 20jaar ervaring in klussen binnen en buiten huis, groot en klein. Heb je nood aan een dringende herstelling, wil je thuis graag iets vernieuwen of verfraaien. Ik help je graag uit de nood en werk met plezier mee aan jullie nieuwe plannen en dit met de grootste zorg en professionaliteit. Zie jij dit ook zitten dan hoor ik je graag in een privégesprek.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Ik geef advies en voer toch uw wensen uit. kleine en grote klusjes zijn mijn ding. Aarzel niet om een beroep te doen op mij. Ook combinatie van elektriciteit, sanitair en verven mogelijk.
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (12 reviews)
Via ervaring en werken in eigen huis en kennissen, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Klusjesman in Rumst (2840) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
4.82/5 (11 reviews)
Ik kan bijna alles in den bouw en in huis , elektriciteit , sanitair , kasten in mekaar zetten ,allerhande klussen ik geef altijd een correcte prijs en advies is altijd gratis
Klusjesman in Hoboken (2660) - Tom
Tom
Hoboken
5/5 (10 reviews)
Al meer dan 10 jaar ben ik allround klusman van beroep. Ik onderhoud samen met een ploeg een 30tal gebouwen binnen de bijzondere jeugdzorg waar alles aan bod komt.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Ik kan je zegge dat ik verschillende stylen heb de ene keer is het wat moeilijker dan andere keer maar laat me 2x iets doen en ben vertrokke.natuurlijk heb ik veel ervaring dus 2de keer is meestal al tijdje geleden dat ik zulke job heb gedaan
Klusjesman in Boom (2850) - Karim
Karim
Boom
5/5 (5 reviews)
Hey, mijn naam is Karim, ik ben 42 jaar en woonachtig te Boom. Ik heb jaren gewerkt bij CEI De Meyer als afwerker en ben dus op zoek naar allerlei klusjes zoals schilderen, behangen, betegelen, afkitten, sloten vervangen, om het kort te zeggen alle kleine verbouwingen die u wenst te doen. U kan me ook inhuren om uw tuin te doen of u te helpen verhuizen (dit is mijn bijberoep) Groetjes Karim
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Kan je hulp gebruiken bij kleine of grote werkjes dan bied ik graag mij hulp aan. Ik ben zelf aan het verbouwen en daar neem ik ervaring en handige tips met me mee. Uurloon is bespreekbaar . Nauwkeurige- zorgvuldigheid is verzekerd.
Klusjesman in Hemiksem (2620) - Robert
Robert
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Van simpele klussen zoals het ophangen van een lamp tot het plaatsen van een volledige keuken. Ik denk in oplossingen i.p.v. problemen. Meedenken voor een betere of andere oplossing doe ik graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
“ Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van Ring Twice. De dienstverlening verloopt vlot en correct. Een aanrader! ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Aartselaar: geëvalueerd met 4.9 door 453 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Aartselaar, klusjesdienst Aartselaar, goedkope klussenier Aartselaar, montage IKEA meubels Aartselaar, klusjesman gezocht Aartselaar, klusjesman zoeken Aartselaar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Aartselaar?

Klusjesman gezocht Aartselaar? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Aartselaar die gespecialiseerd is in jouw klusjes Aartselaar. Heb je naar een klusjesman gezocht in Aartselaar voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Aartselaar? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Aartselaar die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Aartselaar van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Aartselaar?

Een klusjesman Aartselaar is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk in dienst nemen voor verschillende klusjes in Aartselaar, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Aartselaar is vaak in dienst van een klusjesdienst Aartselaar en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Aartselaar gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Aartselaar is een manusje-van-alles die meerdere klussen rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Aartselaar bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak opknappen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Aartselaar werkt vaak al voor een klusjesdienst Aartselaar, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Aartselaar!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Aartselaar?

Het inzetten van een klusjesdienst Aartselaar heeft vele voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Aartselaar kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Aartselaar klusjes Aartselaar zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Aartselaar inschakelen voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het installeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Aartselaar, waar je een klusjesdienst Aartselaar voor kan inhuren. De klusjesdienst Aartselaar beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Aartselaar gaat.
 
Een klusjesdienst Aartselaar neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Aartselaar uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Aartselaar gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inhuren van een klusjesdienst Aartselaar. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Aartselaar voor het leggen van tegels? Dit is een afgepast karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Aartselaar dus een klusjesdienst Aartselaar in en geniet van een vakkundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Aartselaar?


Een klusjesman in Aartselaar kun je voor ondenkbaar veel klusjes inschakelen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden gedaan of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te verrichten, huur je gemakkelijk een klusjesman Aartselaar in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Aartselaar terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Aartselaar gedaan moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in allerlei klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Aartselaar zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Aartselaar inhuurt.

Kleine klusjes Aartselaar


Klusjesman gezocht Aartselaar voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Aartselaar zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Aartselaar zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Aartselaar voor inzetten. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en plaatst de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Aartselaar die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het plaatsen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Aartselaar die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Aartselaar kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Aartselaar.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten poetsen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of repareren van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Aartselaar voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Aartselaar?


Klusjesman gezocht in Aartselaar, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein klusje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inhuren van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Aartselaar


Een klusjesman Aartselaar die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven verschillen op basis van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hoger tarief voor vragen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief rekent, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het materiaal, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Aartselaar af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Aartselaar voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Aartselaar: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Aartselaar in te zetten? Dan zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Aartselaar je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Aartselaar.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de expertise van de klusjesman in Aartselaar. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inzetten die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je karwei zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Aartselaar inzetten op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw taak op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Aartselaar. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Aartselaar van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Aartselaar

Gyproc plafond - Schilderwerk + losgekomen behang - werkje aan dakschoorsteen - kleine klusjes - Halogeen buitenverlichting in LED veranderen - Metser - afval wegbrengen naar containerpark - Isoleren, afwerken van buitenvloer, haag snoeien - lek in goot (roofing) aan verbinding Cu buis - Beitsen schrijnwerkerij beletage - Dakwerken garage - montage Gardenas QB III tuinhuis 420x300x217 cm met dubbele deur - Tv kast monteren en aan de muur hangen - Hulp gevraagd - Het installeren van een opblaasbare jacuzzi - lint van rolgordijn afgebroken - Plinten plaatsen/ gaten boren/schilderen - Wieltjes onder piano weghalen - Gyporc plafonds plaatsen - Montage houten speeltoestel - Carport herstelling - Herstelling wasmachine - allerlei tuin - vervangen van rolluiklinten x 2 (ingebouwd) - Kleine herstelling aan het dak - vastkleven van losse plinten; kapotte dampkap - dakrand los gekomen - Hulp bij renovatie - Voegen met zand en cement - Tuinhuis plaatsen (ook vloer betonplaten) - Klein pleisterwerk/stucen - Tuinhuis deel bovenrand afzagen ,horizontaal , om terug te beitsen. En afwerken met aluminium of andere bescherming (2) - Raam scharnieren herstellen - Spots en buitenverlichting ophangen - Nieuw dak - Tuinhuis deel bovenrand afzagen ,horizontaal , om terug te beitsen. En afwerken met aluminium of andere bescherming - Hulp bij het behangen van een focusmuur - Hulp bij het installeren van een Pax kast - Demonteren hanglamp met stelling - Tuin House Installation - Whirpool AMW755 IX warmt niet meer op - Buitenpaal:roest verwijderen + beschermlaag leggen - herstellen tapgat roofing - Goot reinigen en duivenpinnen plaatsen - Spullen naar containerpark brengen - putdeksel in cement septische put - Stukje uit tegel - Banden wisselen en eventueel uitbalanceren - Bezetten muren toilet - Herstellen/vernieuwen zijgevel met Onduline platen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden