klusjesman Turnhout

Klusjesman Turnhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Turnhout: Onze selectie dienstverleners

Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Turnhout (2300) - Raf
Raf
Turnhout
5/5 (25 reviews)
Jaren ervaring met Plaatsen van massief parket en laminaat. Ook een steentapijt kan ik plaatsen. Verder ervaring in tal van klusjes, zowel professioneel als andere. Ik heb ook pas een huis gekocht gehad, volledig gestript en verbouwd met hulp van familie en vrienden. Dus ik heb wel wat ervaring op allerlei gebieden.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Renato
Renato
Turnhout
5/5 (10 reviews)
Ik doe alle kleine klusjes zoals lampen hangen, gordijnen,kleine bezet werk, lekkage isoleren, laminaat en parket leggen, allerlei kleine klusjes in huis.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (5 reviews)
ik ben 47 jaar, zorgzaam en papa van 2 kinderen, in mijn vrije tijd help ik graag anderen. U kan op mij beroep doen voor allerlei klusjes maar ook voor uw tuinonderhoud. Ik beschik over tal van machines en heb een werkbus
Klusjesman in Turnhout (2300) - Serge
Serge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
3.75/5 (4 reviews)
renovatie van heel een woning gedaan, water verleggen, valse wanden en plafonds geplaatst, inbouwspots, zelf keuken en badkamer geplaatst, laminaat vloer gelegd, schilderwerken, keuken gevloerd . voer klussen uit met de nodige aandacht, maak vooraf een prijs en geen verassingen achteraf. doe de klussen alsof ze voor mezelf zijn.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Ik doe voor u allerhande klussen in en rondom uw huis ,heb jaren ervaring omdat ik zelf heel handig ben en al verschillende huizen heb gerenoveerd :gyproc ,schilderen,niets is mij te veel of te moeilijk en heb al het materiaal bij de hand
Klusjesman in Turnhout (2300) - Steve
Steve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Beste Even voorstellen , ik ben Steve en ben en handige Harry die kleine en middelgrote klusjes doet. Heb verschillende ervaringen en werk momenteel veel voor een loodgietersbedrijf als werkvoorbereider en afwerker in bijberoep. Ben eerlijk en oprecht en recht toe , mijn moto is : Keep it Simple !
Klusjesman in Turnhout (2300) - Wendy
Wendy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ik heb 25 jaar volledige renovatiewerken uitgevoerd, heb 2 eigen woningen gebouwd en ken de stiel volledig blindelings. Vanaf het leerproces op mijn 13 jaar meegekregen van vader.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben momenteel werkzaam in de bouw en ook thuis doe ik zoveel mogelijk zelfstandig. Heb ervaring als klusjesman. Fysiek werk is geen probleem voor mij.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Filip
Filip
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Klusjesman met ervaring. Reeds ben ik al enkele jaren bezig als klusjesman. Voor al uw kleine werken, van a tot z kan je bij mij terecht. Ook voor kleine tuinklusjes ben ik uw man. En dit alles aan een eerlijke prijs.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Josephus
Josephus
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Alle huiselijke klusjes. Maar ook het bouwen of in elkaar zetten van tuinhuisjes. Vloeren en tegelen. Electriciteit is wat moeilijker omdat ik daar geen echte ervaring mee heb
Klusjesman in Turnhout (2300) - Gunter
Gunter
Turnhout
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren tuinman, hagen scheren, gazon aanleggen, terrassen aanleggen ,zware grondwerken, bosgrond bouwrijp maken, timmerwerken, afbraak van bestaande gebouwen, ook ramen zemen is mijn specialiteit. Ik ben een harde werker en kom met plezier jullie klus uitvoeren. . Ik heb alle materiaal en eigen vervoer. Voor grotere werken heb ik een eigen team van gespecialiseerde mensen.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hello iederieen als je een ervaring klusjesman nodig hebt sta ik klaar om te helpen .ik ben sinds kids af bezig met klussen zowel voor mijn eigen als bij mensen thuis
Klusjesman in Turnhout (2300) - Johannes
Johannes
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik afgestudeerd als loodgieter, ik heb 5 jaar in de bouw gewerkt waardoor ik veel ervaring heb opgebouwd zoals allerlei klusje die in het huis gebeuren.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Ik ben reeds 10 jaar actief als klusjesman. Ik kan je helpen met allerlei karweien zowel binnen als buiten. Laminaat/parketvloeren, schilderen, tuinonderhoud, afval verwijderen, poetsen, inboedel leegmaken, kleine renovaties, ... Bij mij kan voor vanalles terecht. Ik geef altijd een eerlijke prijs.
Klusjesman in Turnhout (2300) - Peter
Peter
Turnhout
Nieuw
Begin overal aan nadat ik eerst bekeken heb of het mogelijks te doen is. Als ik iets niet kan of twijfel zal ik dat ook gewoon melden en het aan de ervaren mensen over laten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klusjesmannen in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
“ Dat er meerdere mensen op de opdracht kunnen reageren en je direct reccenties van hun kunt zien ”
Maxim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Turnhout: geëvalueerd met 4.67 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Turnhout, klusjesdienst Turnhout, goedkope klussenier Turnhout, montage IKEA meubels Turnhout, klusjesman gezocht Turnhout, klusjesman zoeken Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan klusjesman in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden