klusjesman Brasschaat

Klusjesman Brasschaat: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Brasschaat: Onze selectie dienstverleners

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.78/5 (45 reviews)
Alles wat te maken heeft met zowel buite als binnen klusjes , loodgieterij, elektriciteit, laminaat, schilderwerken, behangen, voorstellingen geven hoe je het best mogelijk iets installeert of gebruikt, organiseren binnehuis interieur.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Bij alle klusjes in, aan en rond de woning kan ik je helpen. Opleiding elektro-mechanica en door de jaren heen al een hoop ervaring opgedaan. Ik klus enkel in de week overdag, of per uitzondering ook ‘savonds.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Mijn vader is zelfstandig aannemer (vnl schrijnwerkerij) en mijn beide grootouders waren tuin-/landbouwers. Ik heb dus van jongs af aan geholpen bij zowat alles buiten en binnen. Ik help graag bij alles wat ik kan, en indien ik het nog niet kan leer ik het met plezier bij! Materiaal heb ik ter beschikking en aangezien ik vrij handig ben ga ik geen enkele uitdaging uit de weg!
Rudy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (13 reviews)
ik heb klussen met de paplepel ingegoten gekregen; kleine metsel-, electriciteits-, loodgieterij- montagewerken en vele andere doe ik met de glimlach.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (7 reviews)
Ik ben zeer technisch georiënteerd, met een jarenlange ervaring. Ik doe herstellingen all-round en beschik daarvoor over veel gereedschap. Montagewerk, elektriciteit, elektronica, toestellen herstellen, machines herstellen, onderhoud, klein laswerk, zwembad, spa, enzovoort...Ik stel voor mezelf en voor de klanten steeds hoge eisen en streef perfectie na...
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Monteren van kasten heb ik bij elke kennis en familie leden al wel gedaan van Ikea tot maat werk ... van een hele keuken bij mijn ouders tot een maatwerk kast op het bureel van kennissen
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
gyproc werken vloeren, betegelen ,kraanwerk, oprit en terassen ,metselen ,afbraak werken ik doe dees werk al jaren en bezie het als hobby en doe het echt graag
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hier en daar al wat in bouwerken mee geklust. Ook een tijdje leidingen en afvoeren gaan leggen met mijn ex-schoonvader die loodgieter is. Montage en dergelijke zijn ook geen probleem.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Voldoende ervaring met de meeste klussen in en rond het huis. Voldoende voorzien van de meeste kennis en of gereedschappen. Timmerwerk, metaal en hout, verstoppingen , kleine electriciteit en of loodgieterij. Vraag me gerust meer Info .
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Heidi
Heidi
Brasschaat
Nieuw
Ik klus graag. Ik heb al vanalles gedaan. Wandtegels, vloertegels, een wc installeren, gyproc wanden of plafonds steken en afwerken, schilderwerken, elektriciteit (geen domotica). Ik kan ook een lamp indraaien. 😝
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Handyman met een brede basis aan vaardigheden. Zelf werk ik al 13 jaar in de technische sector waarvan 9 in de automobiel. Daarnaast heb ik met het verbouwen van ons huis veel bijgeleerd.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Van baelen
Van baelen
Brasschaat
Nieuw
Ik klus regelmatig bij mij tuis of help bij verbouwingen van vrienden . Twijfel niet oom mij te contacteren.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Met 10 jaar ervaring met renoveren van woningen en ook de aansluiting bij de Klussenier ben ik de geschikte vakman bij u thuis. Mijn vakgebieden zijn loodgieterij, elektriciteits werken, carports, keukens, gyproc werken en kleine ruwbouwwerken ben ik van alle markten thuis.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Adam
Adam
Brasschaat
Nieuw
Hallo, welkom allemaal! Ik ben de handige Harry. Afbraak,sanitair,schilderen, kranen monteren of herstellen,iets in elkaar steken. Renovatie project alletijd welkom en steeds met zorg uitgevoerd. Vragen maar!!
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Goetschalckx
Goetschalckx
Brasschaat
Nieuw
Ik kan ingemaakte kasten in melamine op maat maken, lassen, kleine elektriciteitswerken, gyproc, enz.. Ik ben een doe het zelver, en dus op vele markten thuis. Alles is zeker bespreekbaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Brasschaat: geëvalueerd met 4.94 door 121 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Brasschaat, klusjesdienst Brasschaat, goedkope klussenier Brasschaat, montage IKEA meubels Brasschaat, klusjesman gezocht Brasschaat, klusjesman zoeken Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Brasschaat?

Klusjesman gezocht Brasschaat? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Brasschaat die gespecialiseerd is in jouw klusjes Brasschaat. Heb je naar een klusjesman gezocht in Brasschaat voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Brasschaat? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Brasschaat die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Brasschaat van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Brasschaat?

Een klusjesman Brasschaat is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inzetten voor alle mogelijke klusjes in Brasschaat, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Brasschaat is vaak in dienst van een klusjesdienst Brasschaat en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Brasschaat gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Brasschaat is een manusje-van-alles die allerlei taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Brasschaat bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak fixen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Brasschaat werkt vaak al voor een klusjesdienst Brasschaat, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een nut van een klusjesman Brasschaat!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Brasschaat?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Brasschaat heeft meerdere voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Brasschaat kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Brasschaat klusjes Brasschaat zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Brasschaat inschakelen voor allerlei kleine en grote werken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Brasschaat, waar je een klusjesdienst Brasschaat voor kan inhuren. De klusjesdienst Brasschaat beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Brasschaat gaat.
 
Een klusjesdienst Brasschaat neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Brasschaat uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Brasschaat gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inzetten van een klusjesdienst Brasschaat. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Brasschaat voor het zetten van tegels? Dit is een accuraat klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Brasschaat dus een klusjesdienst Brasschaat in en geniet van een professioneel uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Brasschaat?


Een klusjesman in Brasschaat kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden uitgevoerd of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Brasschaat in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Brasschaat terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald vakgebied. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Brasschaat uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Brasschaat zoals vloeren plaatsen zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Brasschaat oproept.

Kleine klusjes Brasschaat


Klusjesman gezocht Brasschaat voor kleine klusjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Brasschaat zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Brasschaat zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer plaatsen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Brasschaat voor inhuren. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en plaatst de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Brasschaat die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Brasschaat die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Brasschaat kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Brasschaat.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine werken, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of repareren van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Brasschaat voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Brasschaat?


Klusjesman gezocht in Brasschaat, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein klusje in huis? Dan zal het tarief zeker meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere klus? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inhuren van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Brasschaat


Een klusjesman Brasschaat die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven variëren afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hoger tarief voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs aanrekent, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal hoogstwaarschijnlijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het gerief, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Brasschaat af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Brasschaat voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Brasschaat: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Brasschaat op te roepen? Dan zijn er verschillende punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Brasschaat je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Brasschaat.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Brasschaat. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inhuren die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw taak. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Brasschaat inhuren op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw werk op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Brasschaat. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Brasschaat van Ring Twice.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden