klusjesman Brasschaat

Klusjesman Brasschaat: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Brasschaat: Onze selectie dienstverleners

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.74/5 (38 reviews)
Alles wat te maken heeft met zowel buite als binnen klusjes , loodgieterij, elektriciteit, laminaat, schilderwerken, behangen, voorstellingen geven hoe je het best mogelijk iets installeert of gebruikt, organiseren binnehuis interieur.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Bij alle klusjes in, aan en rond de woning kan ik je helpen. Opleiding elektro-mechanica en door de jaren heen al een hoop ervaring opgedaan. Ik klus enkel in de week overdag, of per uitzondering ook ‘savonds.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Mijn vader is zelfstandig aannemer (vnl schrijnwerkerij) en mijn beide grootouders waren tuin-/landbouwers. Ik heb dus van jongs af aan geholpen bij zowat alles buiten en binnen. Ik help graag bij alles wat ik kan, en indien ik het nog niet kan leer ik het met plezier bij! Materiaal heb ik ter beschikking en aangezien ik vrij handig ben ga ik geen enkele uitdaging uit de weg!
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (12 reviews)
ik heb klussen met de paplepel ingegoten gekregen; kleine metsel-, electriciteits-, loodgieterij- montagewerken en vele andere doe ik met de glimlach.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (7 reviews)
Ik ben zeer technisch georiënteerd, met een jarenlange ervaring. Ik doe herstellingen all-round en beschik daarvoor over veel gereedschap. Montagewerk, elektriciteit, elektronica, toestellen herstellen, machines herstellen, onderhoud, klein laswerk, zwembad, spa, enzovoort...Ik stel voor mezelf en voor de klanten steeds hoge eisen en streef perfectie na...
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Monteren van kasten heb ik bij elke kennis en familie leden al wel gedaan van Ikea tot maat werk ... van een hele keuken bij mijn ouders tot een maatwerk kast op het bureel van kennissen
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
gyproc werken vloeren, betegelen ,kraanwerk, oprit en terassen ,metselen ,afbraak werken ik doe dees werk al jaren en bezie het als hobby en doe het echt graag
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Ik heb hier en daar al wat in bouwerken mee geklust. Ook een tijdje leidingen en afvoeren gaan leggen met mijn ex-schoonvader die loodgieter is. Montage en dergelijke zijn ook geen probleem.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Voldoende ervaring met de meeste klussen in en rond het huis. Voldoende voorzien van de meeste kennis en of gereedschappen. Timmerwerk, metaal en hout, verstoppingen , kleine electriciteit en of loodgieterij. Vraag me gerust meer Info .
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Heidi
Heidi
Brasschaat
Nieuw
Ik klus graag. Ik heb al vanalles gedaan. Wandtegels, vloertegels, een wc installeren, gyproc wanden of plafonds steken en afwerken, schilderwerken, elektriciteit (geen domotica). Ik kan ook een lamp indraaien. 😝
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Handyman met een brede basis aan vaardigheden. Zelf werk ik al 13 jaar in de technische sector waarvan 9 in de automobiel. Daarnaast heb ik met het verbouwen van ons huis veel bijgeleerd.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Van baelen
Van baelen
Brasschaat
Nieuw
Ik klus regelmatig bij mij tuis of help bij verbouwingen van vrienden . Twijfel niet oom mij te contacteren.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Met 10 jaar ervaring met renoveren van woningen en ook de aansluiting bij de Klussenier ben ik de geschikte vakman bij u thuis. Mijn vakgebieden zijn loodgieterij, elektriciteits werken, carports, keukens, gyproc werken en kleine ruwbouwwerken ben ik van alle markten thuis.
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Adam
Adam
Brasschaat
Nieuw
Hallo, welkom allemaal! Ik ben de handige Harry. Afbraak,sanitair,schilderen, kranen monteren of herstellen,iets in elkaar steken. Renovatie project alletijd welkom en steeds met zorg uitgevoerd. Vragen maar!!
Klusjesman in Brasschaat (2930) - Goetschalckx
Goetschalckx
Brasschaat
Nieuw
Ik kan ingemaakte kasten in melamine op maat maken, lassen, kleine elektriciteitswerken, gyproc, enz.. Ik ben een doe het zelver, en dus op vele markten thuis. Alles is zeker bespreekbaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Brasschaat: geëvalueerd met 4.93 door 112 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Brasschaat, klusjesdienst Brasschaat, goedkope klussenier Brasschaat, montage IKEA meubels Brasschaat, klusjesman gezocht Brasschaat, klusjesman zoeken Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Brasschaat?

Klusjesman gezocht Brasschaat? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Brasschaat die gespecialiseerd is in jouw klusjes Brasschaat. Heb je naar een klusjesman gezocht in Brasschaat voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Brasschaat? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Brasschaat die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Brasschaat van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Brasschaat?

Een klusjesman Brasschaat is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor allerlei klusjes in Brasschaat, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Brasschaat is vaak in dienst van een klusjesdienst Brasschaat en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Brasschaat gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Brasschaat is een manusje-van-alles die talrijke taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Brasschaat bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak repareren of lekkende kranen dichten. De klusjesman Brasschaat werkt vaak al voor een klusjesdienst Brasschaat, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen: nog een nut van een klusjesman Brasschaat!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Brasschaat?

Het inzetten van een klusjesdienst Brasschaat heeft talrijke voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Brasschaat kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Brasschaat klusjes Brasschaat zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Brasschaat inhuren voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Brasschaat, waar je een klusjesdienst Brasschaat voor kan inschakelen. De klusjesdienst Brasschaat beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Brasschaat gaat.
 
Een klusjesdienst Brasschaat neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Brasschaat uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Brasschaat gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Brasschaat. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Brasschaat voor het plaatsen van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Brasschaat dus een klusjesdienst Brasschaat in en geniet van een professioneel uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Brasschaat?


Een klusjesman in Brasschaat kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden uitgevoerd of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Brasschaat in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Brasschaat terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Brasschaat verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer knowhow nodig dan anderen. Klusjes Brasschaat zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Brasschaat inhuurt.

Kleine klusjes Brasschaat


Klusjesman gezocht Brasschaat voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Brasschaat zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Brasschaat zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer plaatsen is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Brasschaat voor in dienst nemen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Brasschaat die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Brasschaat die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Brasschaat kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Brasschaat.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten schrobben of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal benodigdheden voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Brasschaat voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Brasschaat?


Klusjesman gezocht in Brasschaat, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief ongetwijfeld meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere werk? Dan kunnen de prijzen hoger liggen. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Brasschaat


Een klusjesman Brasschaat die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De tarieven verschillen naargelang de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hogere prijs voor vragen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief vraagt, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal hoogstwaarschijnlijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het gerief, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Brasschaat af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Brasschaat voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Brasschaat: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Brasschaat op te roepen? Dan zijn er meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Brasschaat je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Brasschaat.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Brasschaat. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het doen van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je taak zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw werk. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Brasschaat inhuren op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw taak op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Brasschaat. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Brasschaat van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Brasschaat

KLEIN METSELWERK - Verschillende klussen - Installatie tuinhuis: dienstverlener gezocht - Klusser - aanleg betonnen vloer 2x2.5m - aanleg betonnen vloer 2x2.5m - Aanleggen van betonnen vloer in tuin (2x2.5m) - dak reparatie - Renovatie tuinhuis - Renovatie tuinhuis - Bekasting over balustrade maken - Vervangen van pads aan apparatuur - Herstellen kraantjes en halogeenspottransfo's - Onderhoudsbeurt ventilatiesysteem - Terras aanleggen en haag planten - Monteren doucherekje - Hulp bij het onderhoud van onze vakantiewoning. - Gietvloer 70m2 - Plaatsen van wilgenmatten als tuinscherm - Kluswerken - Dichten schoorsteen-gat in woonkamer - Helpen bij glas vervangen - Nieuw luster hangen +nieuwe vliegen raam maken - Nieuw luster hangen +nieuwe vliegen raam maken - Bezetter voor doucheruimte - plat dak opkuisen - Kleine klusjes (afwerking) - Deur inbouw vaatwas - Plaatsen van EPDM op dak van garage 6x3 m - Lekkende condens kraan ? - Algemene klussen in en rondom het huis - Schoorsteen voegen en proper maken - rolgordijn installeren (boren , hangen) raam hout - Plaatsen vliegenraam aan een terras schuifdeur - Diverse klusjes (3) - montage houten tuinhuis - Vervangen voegen douche - Schommel plaatsen - porcelein plakken - Helpende hand - Diverse klusjes (2) - Klein onderhoud/ reparatie - Diverse klusjes - Klusjeman - Vervangen handenwasser - Vloeren van buitenbeton terras - Klein bezettingswerkje - 1 muur behangen , 2 camera's draadloos buiten plaatsen met boormachine , electrische draad in muur plaatsen - Klein deel gyproc aansmeren - Klusjesman allerlei - Klusjes doorheen het hele huis - Trapleuning plaatsen - Gordijnenrail bevestigen - Sauna installeren in onze tuin! - Muurtje metsen - herstellen van een terras (2) - DAKPLAAT CARPOORT REPAREREN - herstellen van een terras - Afbraak gekantelde keukenkast - Diverse klusjes - Enkele herstellingen: kraan vervangen, stopcontact vervangen, nieuw glasraam in houten dakraam zetten (ongeveer 85 - Tijdelijke oplossing gezocht lekken dak van garage - Rolluiklinten - Scheur muur boven haardcassette herstellen - Herstelling lek dakdoorvoer - Aanleg houten terras op regelbare terrasvoeten - Klusjesman gezocht voor feestzaal (2) - Klusjesman voor enkele klusjes - plaatsen terras - Herstel opbouw zwembad hout - Klusjesman - Airco naar ander huis verplaatsen - tuinman - Klusjesman gezocht voor feestzaal - Repareren afdak - Afwerken toiletkamer - Diverse (technische) klussen - keuken plaatsen bestelt bij hubo - Deurslot stuk - Vliegenramen - Hulp - Afdak repareren - Afdak repareren - Inbouwhaard aanpassen + extra klusjes - luster hangen - Klussen - Klusjesman - Steenpuin in container doen - Laminaat - Herstellen/vernieuwen arduinen garagedorpel - Barst in schuif - Kippen omheining maken - Extra klusjes - Afbraak van ingebouwde kleine meubels en schappen - Sauna de-installeren en installeren - demonteren van kast van 2m30 breedte en 2m10 hoog - Omzetten van een ladder van een stuva ikea bed - Tv en internet kabel verleggen - kast ineenzetten - schrijnwerker - Lekkage dak
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden