klusjesman Berchem

Klusjesman Berchem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Berchem: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
4.95/5 (165 reviews)
hallo Welkom op mijn profiel! Ik ben een handige Harry. Verlichting, sanitair, kranen monteren of herstellen, houtbewerking, kasten monteren en ook op maat maken (Ikea Pax), herstellingen .Ik beschik over verschillende gereedschappen .oa Van boorhamers, invalzaag, Ik werk snel, grondig, eigen ideeën zijn altijd welkom, steeds tot u dienst voor mijn positieve ervaringen kan u de reacties zien vd klanten op de site
Klusjesman in Berchem (2600) - Bert
Bert
Berchem
5/5 (5 reviews)
Dit kan vanalles zijn. Iets fiksen dat klem zit, niet meer werkt, los zit of net vaster moet. Dingen verankeren in muren, zaken ophangen, kleine dingen herstellen of vervangen, ook sleutelen hoort daar bij, aan een fiets, meubelstuk of wat dan ook.
Klusjesman in Berchem (2600) - Soufyan
Soufyan
Berchem
5/5 (4 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring in klussen en verricht volgende werkzaamheden: - reparatie auto's - muren bezetten - schilderen - loodgieterij - transport grofvuil
Klusjesman in Berchem (2600) - Eric
Eric
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hey, Kleine klusjes steeds welkom.. Altijd plezier gevonden in kleine herstellingen zoals verlichting, montage meubels (ikea, ea..), oppoetsen meubels, onderhoud allerlei,.. Beschik over meest courante gereedschappen.
Klusjesman in Berchem (2600) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Halo ik ben Alex. Ik kan veel klusjes doen zoals een kastje repareren, deurtjes van kastjes regelen, kleine en middelmatige reparaties, etc...Zelf werk ik graag proper en nauwkeurig. Ik ben zeer stipt en zeer flexibel, ook absoluut niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik zal ook altijd naar de beste oplossing zoeken. Kan ik jou verder helpen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen.😃
Klusjesman in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Elke klus is welkom, kan ik het niet dan begin ik er niet aan, maar vele dingen hebben geen geheimen, eender welke klus, desnoods breng ik nog iemand mee om te helpen!
Klusjesman in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Ik heb al wat kluservaring. Volgende taken behoren tot mijn 'repertoire': schilderen, afbreken, schuren, behangen, opruimen, kleine klusjes in huis, meubels in elkaar steken, verhuizen, fietsen herstellen, enzomeer.
Klusjesman in Berchem (2600) - Bram
Bram
Berchem
Nieuw
Handige harry. Verschillende verbouwingen/totaal renovaties gedaan. Van afbraakwerken, betegelen, schilderen, behangen, installatie keukens, badkamerrenovatie, electro en loodgieterij.... noem maar op. voor voor en na foto's kan je steeds contact opnemen.
Klusjesman in Berchem (2600) - Juan carlos
Juan carlos
Berchem
Nieuw
Beste, Ik ben van vele markten thuis, ik kan lassen, met electriciteit om, schilderen, boren, verawrming, loodgieterij... Ik ben in bezit van een grote CV
Klusjesman in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
ik volg een doorgedreven FIETSCURSUS om fietsen te herstellen. Het is daarbij nuttig dat ik zoveel mogelijk ervaring opdoe. Je fiets laten herstellen bij een fietsenmaker kost al snel stukken van mensen! Aangezien ik in opleiding ben, en vooral ervaring wil opdoen zal je bij mij niet de peperdure rekening in de bus krijgen die je vreesde. Materiaal reken ik aan aankoopprijs aan of koop je zelf en ik vraag een kleine vergoeding voor het werk dat ik lever.
Klusjesman in Berchem (2600) - Ivanildo
Ivanildo
Berchem
Nieuw
Ik voer allerlei werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 10 jaar in de technische sector. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Klusjesman in Berchem (2600) - Chris
Chris
Berchem
Nieuw
Ik ben Zowat van alle markten thuis: kleine loodgieterij,elektriciteit, kleine metselwerken, bezetten, herstellingen toestellen,schilderwerken,....enz
Klusjesman in Berchem (2600) - Henk
Henk
Berchem
Nieuw
Klusjesman met ervaring. Werkt proper en doordacht. Zowel binnen als buiten klusjes. Kan meestal in weekends en indien nodig ook op zondag. Voor grote klussen kan ik beroep doen op een collega-klusser.
Klusjesman in Berchem (2600) - Yasin
Yasin
Berchem
Nieuw
Ik ben goed in schilderen en werk men werk altijd goed af ik werk voor men gezin om rond te komen en daarom doe ik men uiterste best om het zo goed mogelijk te doen en de klant tevreden te stellen ...
Klusjesman in Berchem (2600) - Soulaiman
Soulaiman
Berchem
Nieuw
Ik heb al wat ervaring met allerlei klussen dat betreft zwaar werk en orde.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Berchem: geëvalueerd met 4.99 door 177 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Berchem, klusjesdienst Berchem, goedkope klussenier Berchem, montage IKEA meubels Berchem, klusjesman gezocht Berchem, klusjesman zoeken Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Berchem?

Klusjesman gezocht Berchem? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Berchem die gespecialiseerd is in jouw klusjes Berchem. Heb je naar een klusjesman gezocht in Berchem voor het onderhouden van je tuin, zetten van je nieuwe vloer, reinigen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Berchem? Plaats snel en gemakkelijk je dienstaanvraag op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Berchem die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Berchem van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Berchem?

Een klusjesman Berchem is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inzetten voor allerlei klusjes in Berchem, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Berchem is vaak in dienst van een klusjesdienst Berchem en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Berchem gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Berchem is een manusje-van-alles die talrijke werken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Berchem bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak repareren of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Berchem werkt vaak al voor een klusjesdienst Berchem, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een voordeel van een klusjesman Berchem!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Berchem?

Het inzetten van een klusjesdienst Berchem heeft verschillende voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Berchem kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Berchem klusjes Berchem zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Berchem inhuren voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het plaatsen van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Berchem, waar je een klusjesdienst Berchem voor kan inhuren. De klusjesdienst Berchem beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Berchem gaat.
 
Een klusjesdienst Berchem neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Berchem uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Berchem gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed verrichten. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Berchem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Berchem voor het leggen van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Berchem dus een klusjesdienst Berchem in en geniet van een professioneel eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Berchem?


Een klusjesman in Berchem kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Berchem in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Berchem terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Berchem verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in talrijke klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer knowhow nodig dan anderen. Klusjes Berchem zoals vloeren plaatsen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Berchem oproept.

Kleine klusjes Berchem


Klusjesman gezocht Berchem voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Berchem zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Berchem zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer plaatsen is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Berchem voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Berchem die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Berchem die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Berchem kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Berchem.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten schrobben of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal benodigdheden voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Berchem voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Berchem?


Klusjesman gezocht in Berchem, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt volledig van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief waarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere werk? Dan kunnen de prijzen hoger zijn. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Berchem


Een klusjesman Berchem die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven verschillen naargelang de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hoger tarief voor rekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag rekent, zul je hoogstwaarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de extra kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal vermoedelijk vervoerskosten vragen en kosten voor het gerief, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Berchem af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Berchem voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Berchem: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Berchem in te huren? Dan zijn er meerdere punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Berchem je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Berchem.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Berchem. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inzetten die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Berchem inhuren op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw karwei op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Berchem. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Berchem van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Berchem

Tv ophangen tegen de muur - Kast montage - Ophangen gordijnrails 09/09 - Remove old mirror and install new one - Schouw en steunbalken - Remove and take items to Container Park - Schilderij ophangen - Plaatsing van binnendeuren - PAX kledingkast in elkaar steken - Lampen ophangen - Vloerder loodgieter elektricien - onderhoud koersfiets - Ikea kasten + opbouwspotjes - Verschillende klusjes - Zwembad monteren - Retouches - Zware lamp ophangen - Siliconen vervangen doucheput - Bezetten/bepleisteren muren - Opfrissen van badkamer na een waterlek - Terras opruimen - Expertise nodig in nieuwe huis - Kiep raam herstellen - Houten tuinhuis afbreken en vervoeren - Nivelleren tuin voor plaatsen van rubbermatten - Een paar klusjes - Vervangen spatwand - Herstelling van de dakplaten - verschillende herstellingen - Plaatsen van hangkast in badkamer - Vaatwasmachine - Vaatwasmachine - Afkitten douche - rolluik en andere kleine werkjes - rolluik herstellen en andere kleine werkjes - Kleine klusjes: spotjes in badkamer vervangen,rolgordijn plaatsen in kamer, - Laminaat vloer leggen - Fontein plaatsen in de toilet - Aannemer kleine werken - Ervaren metser gevraagd om tuinmuur te herstellen - Twee zware radiatoren van de trap dragen - Silicone aanbrengen - Lampen en kaders ophangen - verwijderen van deurkader en bepleistering - Kan er iemand een grafzerk luchtgommen ? - Afsluiting voor mijn dakterras - Pleisterwerk in badkamer - Stadskoer opknappen - Dak herstellen en gyproc werk - Dak en gyproc herstelling - Klusjes - Appartement leegmaken - enkele terrastegeltjes herplaatsen en voegen - Behandelen tuinhuisje en houtwerk aan ramen. - Schakelaar vervangen - Samenwerken - Hulp bij afwerking uitbraak (pleisteren) - Kusjes in appartement - Verplaatsen vastgemaakte bureau - Allerlei kleine klusjes - Kitten plinten - Deurklinken vervangen - Hulp gezocht voor invalide - Lijmresten van houten trap verwijderen - Installatie Ikea keukenkasten - Isolatie en gyproc plafond staankelder - Plafondlamp aansluiten en ophangen - Kleine klusjes - Klusjesman gezocht! - Meubels in elkaar steken - Gordijnenrail ophangen - Muizenverdelgen - Keukenschuif zit geblokkeerd - Afdak en Tegelwerken - Ophangen van gordijnrails en vouwgordijnen in gyprocplaten dus wel speciale vijzen en boorwerk vereist, tevens aanb (2) - Rolluik herstelling Leroy - Badkamer reparaties - schuifdeur kleerkast is stuk (2) - Ophangen van gordijnrails en vouwgordijnen in gyprocplaten dus wel speciale vijzen en boorwerk vereist, tevens aanb - Thuisklusjes - Kleine klusjes in woning(spots vervangen, deurbel herstellen,screen ophangen) - Klussen - Klusjesman - Parketvloer opschuren en lakken - Buitenmuur isoleren - Vocht in binnenmuur tegen vloer. - Verlichting hangen + boekenplank - badkamer lamp vervangen - terugplaatsen plafond terras - Ophangen rekken-decoratie-schilderen - Plaatsen en afkitten plinten leefruimte (+-20 m) - tegelaar - Tegelwerk + radiator vervangen - Beste, ik zou graag een nieuw slot op de voordeur hebben - Gordijnen / verduistering voor twee dakkoepels - laswerk aan balustrade - Toilet vastmaken - Klussen allerlei thuis - plaatsen laminaat - Mozaiekvloer herstellen - Kapstok in gyprocwand & verstevigde bevestiging palen in buitenmuur
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden