klusjesman Leuven

Klusjesman Leuven: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Leuven: Onze selectie dienstverleners

Pieter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
Leuven
5/5 (59 reviews)
In mijn hele carrière, tot nu toe, heb ik altijd een zeer breed spectrum aan technieken in mijn job teruggevonden en daardoor deed ik mijn job dus heel graag. Nu is mijn job iets moeilijker en daardoor zoek ik terug klusjes om het spectrum een beetje te verbreden.
Walter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (37 reviews)
Als je een ervaren klusjesman nodig hebt, kan ik je wellicht helpen. Allerhande klussen zijn mogelijk: Tegelen, sanitair, fietsherstelling, basis elektriciteit,...
Jean is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.77/5 (26 reviews)
Werkt voor een firma in Brussel. Renovatie van gebouwen. Na een paar jaar ben ik daar werfleider geworden. Ik heb daar heel veel kennis en ervaring opgelopen. Renovatie houd veel in, elektriciteit, kabels leggen, loodgieterij, plafons ,vloer ,binnenwanden ,gevels. Klussen iets waar je inzicht moet voor hebben .alle problemen zijn niet het zelfde ,dat is het leuke er aan en je leert altijd iets .
Klusjesman in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (4 reviews)
Hey! Ik ben een jong dynamisch persoon met handige handen. Gedreven in tecniek weet ik mijn weg te vinden in elektrictiteit, verlichting, ikea kasten monteren, basis sanitair, herstellingen van auto lichten, .... noem maar op. Ik ben heel erg gesteld op een goede kwaliteit dus zet ik steeds mijn beste beentje voor. Aanvragen steeds bespreekbaar!
Klusjesman in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Een gat boren? Een (Ikea) meubel in elkaar zetten van elk formaat, uw badkamer opnieuw afkitten, een lekkende kraan herstellen, een lamp ophangen, laminaat leggen in uw kamer, een plafond plaatsen, kleine isolatiewerken, een kleine afbraak. Ik doe dit allemaal en dit met het grootste plezier, maximale aandacht voor veiligheid, nauwkeurig en altijd ordelijk achtergelaten. Nederlands/English
Klusjesman in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik ben een handige Harry en heb ervaring met klusjes via listminute! Ik ben zeer stipt en neem elke job even serieus. Ik heb ervaring met schilderen en eenvoudige tuinwerken als heggen onderhouden, gras maaien, onkruid wieden...
Klusjesman in Leuven (3000) - Moeslim
Moeslim
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik doe mijn job zo las ik doe dat voor me zelf, ook probeer ik te behrijpen het ideevan het klant en op basis van het idee een goeie raad te geven op niveau van budget en realisatie van projekten.
Klusjesman in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik help je graag verder met de kleine, alledaagse klusjes zoals meubels in elkaar steken, fietsherstellingen, dakgoten leegmaken, lampen vervangen/plaatsen etc.
Klusjesman in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Verlichting monteren Laminaat plaatsen Lambrisering Isolatie en afwerking Herstellen fietsen ,brommers ,auto's Verven Verhuizen Kleine schrijnwerkerij Deuren en sloten plaatsen
Klusjesman in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo Heb ervaring heb gewrkt bij upc kortenberg Als tuinman Ben 19 maar hou er van om buiten werk de doen met mij handen ben ni vies van vuilw klere te krijgen als ik in de tuin bezig ben
Klusjesman in Leuven (3000) - Michael
Michael
Leuven
Nieuw
Amateur klusjesmas met een feeling voor techniek en afwerking. Ik kan verschillende soorten problemen oplossen, van een stopcontact herstellen, tot een kapotte spoelbak maken en vele andere kleine klussen. Vraag gerust en wie weet kan ik je helpen! Materiaal: ik heb 2 materiaalkoffers en een schroefboormachine
Klusjesman in Leuven (3000) - Agnes
Agnes
Leuven
Nieuw
Algemene klussen in en rond het huis in de ruime regio van Leuven. Ben onmiddellijk beschikbaar. Verven, behangen, monteren van kasten, leggen van laminaat, aanleg terras in hout.
Klusjesman in Leuven (3000) - Ayko
Ayko
Leuven
Nieuw
Ik ben een goeie klusjesman. Ik ben hier dan ook mee bezig in mijn vrij tijd. Ik vind het leuk om te doen en kan er wat mee verdienen. Ik kan u garanderen dat ik altijd mijn best doe!
Klusjesman in Leuven (3000) - Jelle
Jelle
Leuven
Nieuw
Heb al wat ervaring in wat van alles tuinwerken van aanleggen tot gras afrijd hagen terrasje binnenhuis werken plaatsingen douches wc vloer leggen verbouwingen leegmaken en nog veel meer altijd eerlijke prijs
Klusjesman in Leuven (3000) - Daan
Daan
Leuven
Nieuw
.....................................;;;;.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 140 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Leuven, klusjesdienst Leuven, goedkope klussenier Leuven, montage IKEA meubels Leuven, klusjesman gezocht Leuven, klusjesman zoeken Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Leuven?

Klusjesman gezocht Leuven? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Leuven die gespecialiseerd is in jouw klusjes Leuven. Heb je naar een klusjesman gezocht in Leuven voor het onderhouden van je tuin, zetten van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Leuven? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Leuven die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Leuven van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Leuven?

Een klusjesman Leuven is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor allerlei klusjes in Leuven, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Leuven is vaak in dienst van een klusjesdienst Leuven en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Leuven gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Leuven is een manusje-van-alles die allerlei werken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Leuven bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak fixen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Leuven werkt vaak al voor een klusjesdienst Leuven, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen: nog een pluspunt van een klusjesman Leuven!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Leuven?

Het inschakelen van een klusjesdienst Leuven heeft vele voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Leuven kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Leuven klusjes Leuven zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Leuven oproepen voor allerlei kleine en grote werken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Leuven, waar je een klusjesdienst Leuven voor kan oproepen. De klusjesdienst Leuven beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Leuven gaat.
 
Een klusjesdienst Leuven neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Leuven uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Leuven gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inhuren van een klusjesdienst Leuven. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Leuven voor het plaatsen van tegels? Dit is een gedetailleerd karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Leuven dus een klusjesdienst Leuven in en geniet van een deskundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Leuven?


Een klusjesman in Leuven kun je voor ondenkbaar veel klusjes inzetten. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Leuven in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Leuven terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Leuven uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in allerlei klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Leuven zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Leuven oproept.

Kleine klusjes Leuven


Klusjesman gezocht Leuven voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Leuven zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Leuven zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer zetten is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Leuven voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Leuven die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vernieuwen. Heb je een klusjesman gezocht Leuven die een trap voor je kan renoveren? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Leuven kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Leuven.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten poetsen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Leuven voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Leuven?


Klusjesman gezocht in Leuven, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein klusje in huis? Dan zal het tarief hoogstwaarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een hele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inzetten van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Leuven


Een klusjesman Leuven die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven verschillen afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hoger tarief voor vragen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs rekent, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gereedschap, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Leuven af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Leuven voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Leuven: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Leuven in te schakelen? Dan zijn er verschillende punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Leuven je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Leuven.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vakkennis van de klusjesman in Leuven. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je opdracht zo goed mogelijk gedaan. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw taak. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Leuven in dienst nemen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw opdracht op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Leuven. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Leuven van Ring Twice.
Andere categorieën binnen klusjesman in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden