klusjesman Gent

Klusjesman Gent: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Gent: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ik kan verschillende taken doen zoals: vervangen van lampen, verscheidene herstellingen in huis ( hangt ervan af of het haalbaar is ), heb laatste maal een elektrische kookplaat vervangen op aanvraag ( had het nog nooit gedaan ), het was mij gelukt ! Ik ben technisch aangelegd, heb beroepsschool gevolgd met succes . Geen verbouwingswerken of renovatie van huizen enz...
Klusjesman in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.49/5 (59 reviews)
Ik heb ervaring in tal van de nodige huishoudelijke installaties, van zowel Schilderen, electriciteit, loodgieterij, bepleisteren, behangen, binnen deur als raam plaatsing, etc... Voor zowel uw tuin als voor uw huis. Hier ben u bij het juiste adres.
Abdel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Abdel
Abdel
Gent
4.93/5 (57 reviews)
Voor alle soorten klusjes in en rond het huis bent u bij mij op het goede adres. Ik heb veel ervaring in de algemene verbouwing. Ik zou graag komen helpen in de avond of in het weekend liefst rond regio Gent. Tot binnenkort.
Klusjesman in Gent (9000) - Nicky
Nicky
Gent
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met allerlei klusjes. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden als klusjesman. Aarzel niet om mij te contacteren!
Abdul is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Abdul
Abdul
Gent
4.38/5 (32 reviews)
Ik heb 6jaar ervaring in de bouwsectuur als Schilderen en behangen zijn klusjes naar mijn hart. Ik ben beschikbaar en hou van goed werk. laten we afspreken en dan spreken we een prijs af, of ik werk ook per uur; Gent -kortrijk -Sint Niklaas contact met mij op MVG
Christophe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.53/5 (30 reviews)
Ik heb reeds wat ervaring in (kleinere) klusjes. Schilderen, ramen lappen, kleine herstellingen, meubelpakketten samen steken, een tuinhuis optrekken, ... vraag maar, en ik zeg u of ik van dienst kan zijn.
Klusjesman in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.93/5 (27 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles - de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Klusjesman in Gent (9000) - André
André
Gent
4.94/5 (17 reviews)
Ik ben een handige Harry, heb 15 jaar in bijberoep gewerkt, elektriciteit, sanitair, houtbewerking, leggen van laminaat, kasten maken en installeren, opspuiten met siliconen, schilder- en behangwerken, allerhande kleine klussen in huis waarvoor een stielman niet komt, tekenen van plannen en ontwerpen en zo veel meer, ik doe het met plezier en werk het af zoals het voor mezelf zou zijn?
Klusjesman in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (16 reviews)
Klusjes adviseren en uitvoeren is mijn specialiteit. Als je wilt, leer ik het je aan voor een volgende keer, zo hoef je niet steeds iemand anders te vragen en leer je het op termijn zelf te doen. Ik heb héél veel materiaal in huis, dus de meeste klussen vormen geen enkel probleem en worden professioneel uitgevoerd. Met de glimlach bovendien!
Klusjesman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Ik voer graag allerlei kleine klussen uit. Zowel in huis als in de tuin, meubels in elkaar steken doe ik met plezier. Ook met allerlei tuinwerken heb ik vrij veel ervaring. Een boormachine en dergelijke kan ik zelf voorzien.
Klusjesman in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Klusjesman van mijn vriendenkring, ben handig in veel. Met een voorafgaand bezoek kan ik zien of ik de klus al of niet kan doen. Voor verplaatsing en gebruik van elektrisch materiaal reken ik een extra uur aan. Ik werk niet met offertes.
Klusjesman in Gent (9000) - Jose luis
Jose luis
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Before becoming an architect, I was exposed to the residential construction industry. I can assist you in taking care of small repair tasks around your house or business.
Klusjesman in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Klusjesman voor kleinere klusjes, werkzaam in de theaterwereld. Beperkte kennis van renovatie, elektriciteit en loodgieterij. Beschik over lichte vracht
Klusjesman in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Onze klusman wordt ingezet bij het leegmaken van woningen, het opsmukken van woningen ( homestaging), het herstellen in woningen. Deze dienst breiden wij uit naar iedereen. Laat maar weten en wij kijken wat wij kunnen betekenen voor jou.
Klusjesman in Gent (9000) - Kenny
Kenny
Gent
5/5 (5 reviews)
Ik heb ervaring in het klussen zoals wat schrijnwerk, lampen hangen en vervangen,een beetje ervaring elektriciteit en ook wat afbraakervaring een beetje loodgieterij en dergelijke ook wel wat schilderwerken en ramen die niet goed sluiten of open gaan terug herstellen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Gent: geëvalueerd met 4.76 door 476 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Gent, klusjesdienst Gent, goedkope klussenier Gent, montage IKEA meubels Gent, klusjesman gezocht Gent, klusjesman zoeken Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Gent?

Klusjesman gezocht Gent? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Gent die gespecialiseerd is in jouw klusjes Gent. Heb je naar een klusjesman gezocht in Gent voor het onderhouden van je tuin, plaatsen van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Gent? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Gent die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Gent van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Gent?

Een klusjesman Gent is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk in dienst nemen voor alle mogelijke klusjes in Gent, ongeacht hoe groot de klus is. Een klusjesman Gent is vaak in dienst van een klusjesdienst Gent en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Gent gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Gent is een manusje-van-alles die meerdere werken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Gent bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Gent werkt vaak al voor een klusjesdienst Gent, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Gent!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Gent?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Gent heeft talrijke voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Gent kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Gent klusjes Gent zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Gent inzetten voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het plaatsen van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Gent, waar je een klusjesdienst Gent voor kan inschakelen. De klusjesdienst Gent beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Gent gaat.
 
Een klusjesdienst Gent neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Gent uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Gent gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Gent. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Gent voor het plaatsen van tegels? Dit is een accuraat werkje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Gent dus een klusjesdienst Gent in en geniet van een professioneel uitkomst.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Gent?


Een klusjesman in Gent kun je voor ondenkbaar veel klusjes inhuren. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Gent in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Gent terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Gent geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in talrijke klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Gent zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Gent oproept.

Kleine klusjes Gent


Klusjesman gezocht Gent voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Gent zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Gent zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer installeren is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Gent voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn materiaal mee en plaatst de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Gent die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Gent die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Gent kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Gent.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine werken, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Gent voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Gent?


Klusjesman gezocht in Gent, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief ongetwijfeld meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere klus? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Gent


Een klusjesman Gent die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De prijzen variëren op basis van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hogere prijs voor rekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief hanteert, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de extra kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het materiaal, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Gent af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Gent voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Gent: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Gent op te roepen? Dan zijn er allerlei punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Gent je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inschakelt voor je klusjes Gent.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Gent. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je werk zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw klus. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Gent in dienst nemen op Ring Twice is simpel! Plaats jouw karwei op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Gent. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Gent van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Gent

Repair dropping tap - inlaadhulp voor verhuis - Plaster works - installatie ikea keuken + aansluiting - Klussen - Klusjesman - Vergaderruimte isoleren - geluiddicht maken - Installeren Pelletkachel - Kleine pleisterwerken in gerenoveerde woning - Plaatsen hoekprofielen dagkanten 13 ramen - chape leggen - werkjes allerhande te Gent - klusjes te Gent - Vaste trap plaatsen en trapgat aanpassen - Herschilderen toilet16-17 of 19 of 20 sept - Deurslot - dompelput maken in kelder (2) - Vloer klikvinyltegel leggen en lavabo ophangen - Klussen - Allerlei klussen - verf verwijderen - Verwijderen verf en afschuren van muren - Diverse klusjes - kleine elektriciteitswerkjes + slot deuren - Aanleggen telenet kabel coax pe6 - laden van wagen/aanhangwagen - Herstellen deur - snelbouwstenen verdelen - klussen studentenwoning - Klussen - Maatkasten monteren - chape leggen - Vervangen elektrische boiler - Herstelling hendelslot - Herstelling hendelslot - Regenton installeren (aan regenbuis) - graven van een 7-tal putjes - vloerder gezocht - Opfrissen 3 studenten kamers - klusjes in huis - DRINGEND - Monteren van phone booth - nieuwe golfplaten aanbrengen op tuinhuis - Schilderenwerken - Nieuwe stopcontacten plaatsen - klusjes genre kleine electriciteit, verstopping... - Allerhande klusjes - Ophangen tv muurbeugel - Plaatsen 20m2 Click PVC + Plinten - gyproc plafond afwerken, glad bepleisteren - Meerdere kleine klussen ( legboorden ,spiegel,lamp ophangen Ed) - Klussen - Klusjesman - Hulp bij laden van marktgoederen - vlek verwijderen op voorgevel - Plaatsen kattenluikje binnendeur - Wegsnijden Vinyl - Ik zoek hulp met klusjes en schilderen - montage IKEA keuken (klein-recht-1m80) e.a. - Decoratie ophangen: nep mos - aansluiting wasmachine - Anti muggen raam - Several small jobs in apartment - Wc vlotter vervangen - Vastgelopen schuifdeur Ikea kast herstellen - Waterpomp Tuinpomp Watertuinpomp: ik zoek een hersteller - Op zoekt naar iemand om de gordijnen te installeren in onze flat - Rolluik stuk - Pleisteraar gezocht - Badkamer - muur behangen - Hangmat ophangen - afbraakwerken - Schilderen, klusjes, afval weghalen - Schilderen, klusjes, afval weghalen - Mobile Airconditioner Leaking - Need help to fix - Plint Vernieuwen [herhaling oproep] - klusjes kantoor (2) - renovatie keuken/ aanpassen afvoeren, vloeren (3) - Op zoek naar een schrijnwerker/klusjesman - Verwijdering Raamstickers Kantoor (2) - Verschillende klusjes in huis - KEUKEN DOUCHE SANITAIR - Dakplanchetten vervangen - Iemand die morgen kleine klussen kan uitvoeren. - arduindorpel lijmen of vervangen. - Vaatwas zit verkeerd - Losgekomen dakpa - Deur herstellen - herstelling pleisterwerk plafond - DRINGEND! Klusjesman gezocht - Reparatie muggen net - Kantoor afwerking + algemene klussen - Veranda/ terras plastiek platen vervangen en buitenmuurtje waterdicht maken - renovatie keuken/ aanpassen afvoeren, vloeren (2) - Sedir - stukje muur betegelen en gordijnen ophangen - Klusjes in huis - Licht in toilet werkt niet. - herstellen rolluik 1e verdieping - Bedraden van 2x2m kippenren - Parket en schilderwerk - korte klussen met hoge ladder (+ boor)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden