klusjesman Gent

Klusjesman Gent: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Gent: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ik kan verschillende taken doen zoals: vervangen van lampen, verscheidene herstellingen in huis ( hangt ervan af of het haalbaar is ), heb laatste maal een elektrische kookplaat vervangen op aanvraag ( had het nog nooit gedaan ), het was mij gelukt ! Ik ben technisch aangelegd, heb beroepsschool gevolgd met succes . Geen verbouwingswerken of renovatie van huizen enz...
Klusjesman in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.5/5 (60 reviews)
Ik heb ervaring in tal van de nodige huishoudelijke installaties, van zowel Schilderen, electriciteit, loodgieterij, bepleisteren, behangen, binnen deur als raam plaatsing, etc... Voor zowel uw tuin als voor uw huis. Hier ben u bij het juiste adres.
Klusjesman in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.92/5 (39 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles - de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Christophe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.63/5 (38 reviews)
Ik heb reeds wat ervaring in (kleinere) klusjes. Schilderen, ramen lappen, kleine herstellingen, meubelpakketten samen steken, een tuinhuis optrekken, ... vraag maar, en ik zeg u of ik van dienst kan zijn.
Abdul is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Abdul
Abdul
Gent
4.45/5 (38 reviews)
Ik heb 6jaar ervaring in de bouwsectuur als Schilderen en behangen zijn klusjes naar mijn hart. Ik ben beschikbaar en hou van goed werk. laten we afspreken en dan spreken we een prijs af, of ik werk ook per uur; Gent -kortrijk -Sint Niklaas contact met mij op MVG
Klusjesman in Gent (9000) - André
André
Gent
4.94/5 (17 reviews)
Ik ben een handige Harry, heb 15 jaar in bijberoep gewerkt, elektriciteit, sanitair, houtbewerking, leggen van laminaat, kasten maken en installeren, opspuiten met siliconen, schilder- en behangwerken, allerhande kleine klussen in huis waarvoor een stielman niet komt, tekenen van plannen en ontwerpen en zo veel meer, ik doe het met plezier en werk het af zoals het voor mezelf zou zijn?
Klusjesman in Gent (9000) - Yunuz
Yunuz
Gent
4.94/5 (17 reviews)
Ik heb al veel kasten gemonteerd van de ikea enzo. Gewoon waterpas, alles nauwkreurig meten en dan beginnen met het werk, plannen tekenen en dan werken.
Klusjesman in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (16 reviews)
Klusjes adviseren en uitvoeren is mijn specialiteit. Als je wilt, leer ik het je aan voor een volgende keer, zo hoef je niet steeds iemand anders te vragen en leer je het op termijn zelf te doen. Ik heb héél veel materiaal in huis, dus de meeste klussen vormen geen enkel probleem en worden professioneel uitgevoerd. Met de glimlach bovendien!
Klusjesman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Ik voer graag allerlei kleine klussen uit. Zowel in huis als in de tuin, meubels in elkaar steken doe ik met plezier. Ook met allerlei tuinwerken heb ik vrij veel ervaring. Een boormachine en dergelijke kan ik zelf voorzien.
Klusjesman in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Klusjesman van mijn vriendenkring, ben handig in veel. Met een voorafgaand bezoek kan ik zien of ik de klus al of niet kan doen. Voor verplaatsing en gebruik van elektrisch materiaal reken ik een extra uur aan. Ik werk niet met offertes.
Jose luis is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Jose luis
Jose luis
Gent
4.91/5 (11 reviews)
Before becoming an architect, I was exposed to the residential construction industry. I can assist you in taking care of small repair tasks around your house or business.
Klusjesman in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Klusjesman voor kleinere klusjes, werkzaam in de theaterwereld. Beperkte kennis van renovatie, elektriciteit en loodgieterij. Beschik over lichte vracht
Klusjesman in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (9 reviews)
Ik heb zo een 15 jaar ervaring in de bouw. Ik heb al zowat alles al gedaan wat er op een werf of in huis moet gebeuren en ik heb er nog eens plezier van om ze tot een goed einde te brengen ook!
Klusjesman in Gent (9000) - Robby
Robby
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Reeds 20 jaar ervaring in algemene renovatiewerken, groot en klein, reeds bestaande elementen een nieuwe frisse look geven, ook het plaatsen van nieuwigheden is geen probleem
Klusjesman in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Onze klusman wordt ingezet bij het leegmaken van woningen, het opsmukken van woningen ( homestaging), het herstellen in woningen. Deze dienst breiden wij uit naar iedereen. Laat maar weten en wij kijken wat wij kunnen betekenen voor jou.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Gent: geëvalueerd met 4.79 door 449 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Gent, klusjesdienst Gent, goedkope klussenier Gent, montage IKEA meubels Gent, klusjesman gezocht Gent, klusjesman zoeken Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Gent?

Klusjesman gezocht Gent? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Gent die gespecialiseerd is in jouw klusjes Gent. Heb je naar een klusjesman gezocht in Gent voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Gent? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Gent die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Gent van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Gent?

Een klusjesman Gent is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor allerlei klusjes in Gent, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Gent is vaak in dienst van een klusjesdienst Gent en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Gent gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Gent is een manusje-van-alles die vele werken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Gent bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Gent werkt vaak al voor een klusjesdienst Gent, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Gent!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Gent?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Gent heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Gent kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Gent klusjes Gent zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Gent inzetten voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het plaatsen van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Gent, waar je een klusjesdienst Gent voor kan inzetten. De klusjesdienst Gent beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Gent gaat.
 
Een klusjesdienst Gent neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Gent uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Gent gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inschakelen van een klusjesdienst Gent. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Gent voor het plaatsen van tegels? Dit is een gedetailleerd karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Gent dus een klusjesdienst Gent in en geniet van een professioneel eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Gent?


Een klusjesman in Gent kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Gent in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Gent terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald domein. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Gent uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in talrijke klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer vakkennis nodig dan anderen. Klusjes Gent zoals vloeren plaatsen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Gent inhuurt.

Kleine klusjes Gent


Klusjesman gezocht Gent voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Gent zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Gent zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer plaatsen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Gent voor inschakelen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn materiaal mee en installeert de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Gent die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Gent die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Gent kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig plaatsen. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Gent.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine werken, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Gent voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Gent?


Klusjesman gezocht in Gent, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een hele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de tarieven hoger liggen. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Gent


Een klusjesman Gent die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De prijzen variëren op basis van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hogere prijs voor vragen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag vraagt, zul je hoogstwaarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de extra kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het benodigdheden, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Gent af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Gent voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Gent: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Gent in te schakelen? Dan zijn er diverse punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Gent je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Gent.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Gent. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het doen van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand in dienst nemen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je taak zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Gent inzetten op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw karwei op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Gent. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Gent van Ring Twice.
Andere categorieën binnen klusjesman in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden