klusjesman Gent

Klusjesman Gent: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Gent: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ik kan verschillende taken doen zoals: vervangen van lampen, verscheidene herstellingen in huis ( hangt ervan af of het haalbaar is ), heb laatste maal een elektrische kookplaat vervangen op aanvraag ( had het nog nooit gedaan ), het was mij gelukt ! Ik ben technisch aangelegd, heb beroepsschool gevolgd met succes . Geen verbouwingswerken of renovatie van huizen enz...
Klusjesman in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.5/5 (60 reviews)
Ik heb ervaring in tal van de nodige huishoudelijke installaties, van zowel Schilderen, electriciteit, loodgieterij, bepleisteren, behangen, binnen deur als raam plaatsing, etc... Voor zowel uw tuin als voor uw huis. Hier ben u bij het juiste adres.
Klusjesman in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.93/5 (45 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles - de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Klusjesman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.66/5 (44 reviews)
Ik heb reeds wat ervaring in (kleinere) klusjes. Schilderen, ramen lappen, kleine herstellingen, meubelpakketten samen steken, een tuinhuis optrekken, ... vraag maar, en ik zeg u of ik van dienst kan zijn.
Klusjesman in Gent (9000) - Abdul
Abdul
Gent
4.41/5 (44 reviews)
Ik heb 6jaar ervaring in de bouwsectuur als Schilderen en behangen zijn klusjes naar mijn hart. Ik ben beschikbaar en hou van goed werk. laten we afspreken en dan spreken we een prijs af, of ik werk ook per uur; Gent -kortrijk -Sint Niklaas contact met mij op MVG
Klusjesman in Gent (9000) - Yunuz
Yunuz
Gent
4.93/5 (28 reviews)
Ik heb al veel kasten gemonteerd van de ikea enzo. Gewoon waterpas, alles nauwkreurig meten en dan beginnen met het werk, plannen tekenen en dan werken.
Klusjesman in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (21 reviews)
Klusjes adviseren en uitvoeren is mijn specialiteit. Als je wilt, leer ik het je aan voor een volgende keer, zo hoef je niet steeds iemand anders te vragen en leer je het op termijn zelf te doen. Ik heb héél veel materiaal in huis, dus de meeste klussen vormen geen enkel probleem en worden professioneel uitgevoerd. Met de glimlach bovendien!
Klusjesman in Gent (9000) - André
André
Gent
4.94/5 (17 reviews)
Ik ben een handige Harry, heb 15 jaar in bijberoep gewerkt, elektriciteit, sanitair, houtbewerking, leggen van laminaat, kasten maken en installeren, opspuiten met siliconen, schilder- en behangwerken, allerhande kleine klussen in huis waarvoor een stielman niet komt, tekenen van plannen en ontwerpen en zo veel meer, ik doe het met plezier en werk het af zoals het voor mezelf zou zijn?
Klusjesman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Ik voer graag allerlei kleine klussen uit. Zowel in huis als in de tuin, meubels in elkaar steken doe ik met plezier. Ook met allerlei tuinwerken heb ik vrij veel ervaring. Een boormachine en dergelijke kan ik zelf voorzien.
Koen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Klusjesman van mijn vriendenkring, ben handig in veel. Met een voorafgaand bezoek kan ik zien of ik de klus al of niet kan doen. Voor verplaatsing en gebruik van elektrisch materiaal reken ik een extra uur aan. Ik werk niet met offertes.
Klusjesman in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.93/5 (14 reviews)
Ik heb zo een 15 jaar ervaring in de bouw. Ik heb al zowat alles al gedaan wat er op een werf of in huis moet gebeuren en ik heb er nog eens plezier van om ze tot een goed einde te brengen ook!
Klusjesman in Gent (9000) - Jose luis
Jose luis
Gent
4.91/5 (11 reviews)
Before becoming an architect, I was exposed to the residential construction industry. I can assist you in taking care of small repair tasks around your house or business.
Robby is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Gent (9000) - Robby
Robby
Gent
4.8/5 (10 reviews)
Reeds 20 jaar ervaring in algemene renovatiewerken, groot en klein, reeds bestaande elementen een nieuwe frisse look geven, ook het plaatsen van nieuwigheden is geen probleem
Klusjesman in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Klusjesman voor kleinere klusjes, werkzaam in de theaterwereld. Beperkte kennis van renovatie, elektriciteit en loodgieterij. Beschik over lichte vracht
Klusjesman in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben leerkracht techniek van opleiding en heb zo een basiskennis over verschillende onderwerpen zoals hout, elektriciteit en sanitair. Daarnaast klus ik zelf veel in mijn vrije tijd. Basisgereedschappen beschikbaar.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klusjesmannen in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Eénmaal je lid bent, is het bijzonder handig om zelf de personen te kunnen selecteren waar je mee wil samenwerken. Dat vind ik persoonlijk aangenamer dan te wachten tot iemand zich kandidaat stelt. Maar je hebt we... ”
Luc
“ Prima systeem om een klusser te vinden. Ik ben helemaal tevreden over Ring Twice. ”
Peter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Gent: geëvalueerd met 4.78 door 494 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Gent, klusjesdienst Gent, goedkope klussenier Gent, montage IKEA meubels Gent, klusjesman gezocht Gent, klusjesman zoeken Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden