Vind de beste klusjesman van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.49/5 · 59 reviews
9000 Gent
Ik heb ervaring in tal van de nodige huishoudelijke installaties, van zowel Schilderen, electriciteit, loodgieterij, bepleisteren, behangen, binnen deur als raam plaatsing, etc... Voor zowel uw tuin als voor uw huis. Hier ben u bij het juiste adres.
Klusjesman in Gent (9000) - Abdel
Abdel
4.95/5 · 55 reviews
9000 Gent
Voor alle soorten klusjes in en rond het huis bent u bij mij op het goede adres. Ik heb veel ervaring in de algemene verbouwing. Ik zou graag komen helpen in de avond of in het weekend liefst rond regio Gent. Tot binnenkort.
Klusjesman in Gent (9000) - Nicky
Nicky
4.82/5 · 33 reviews
9000 Gent
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij.
Klusjesman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
4.38/5 · 21 reviews
9000 Gent
Ik heb reeds wat ervaring in (kleinere) klusjes. Schilderen, ramen lappen, kleine herstellingen, meubelpakketten samen steken, een tuinhuis optrekken, ... vraag maar, en ik zeg u of ik van dienst kan zijn.
Klusjesman in Gent (9000) - Abdul
Abdul
4.29/5 · 17 reviews
9000 Gent
Ik heb 6jaar ervaring in de bouwsectuur als Schilderen en behangen zijn klusjes naar mijn hart. Ik ben beschikbaar en hou van goed werk. laten we afspreken en dan spreken we een prijs af, of ik werk ook per uur; Gent -kortrijk -Sint Niklaas contact met mij op MVG
Klusjesman in Gent (9000) - Lieve
Lieve
5/5 · 16 reviews
9000 Gent
Klusjes adviseren en uitvoeren is mijn specialiteit. Als je wilt, leer ik het je aan voor een volgende keer, zo hoef je niet steeds iemand anders te vragen en leer je het op termijn zelf te doen. Ik heb héél veel materiaal in huis, dus de meeste klussen vormen geen enkel probleem en worden professioneel uitgevoerd. Met de glimlach bovendien!
Klusjesman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
5/5 · 16 reviews
9000 Gent
Ik voer graag allerlei kleine klussen uit. Zowel in huis als in de tuin, meubels in elkaar steken doe ik met plezier. Ook met allerlei tuinwerken heb ik vrij veel ervaring. Een boormachine en dergelijke kan ik zelf voorzien.
Klusjesman in Gent (9000) - Koen
Koen
4.57/5 · 14 reviews
9000 Gent
Klusjesman van mijn vriendenkring, ben handig in veel. Met een voorafgaand bezoek kan ik zien of ik de klus al of niet kan doen. Voor verplaatsing en gebruik van elektrisch materiaal reken ik een extra uur aan. Ik werk niet met offertes.
Klusjesman in Gent (9000) - Johan
Johan
5/5 · 9 reviews
9000 Gent
Klusjesman voor kleinere klusjes, werkzaam in de theaterwereld. Beperkte kennis van renovatie, elektriciteit en loodgieterij. Beschik over lichte vracht
Klusjesman in Gent (9000) - André
André
4.88/5 · 8 reviews
9000 Gent
Ik ben een handige Harry, heb 15 jaar in bijberoep gewerkt, elektriciteit, sanitair, houtbewerking, leggen van laminaat, kasten maken en installeren, opspuiten met siliconen, schilder- en behangwerken, allerhande kleine klussen in huis waarvoor een stielman niet komt, tekenen van plannen en ontwerpen en zo veel meer, ik doe het met plezier en werk het af zoals het voor mezelf zou zijn?
Klusjesman in Gent (9000) - Veli
Veli
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles - de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Klusjesman in Gent (9000) - Luc
Luc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.2/5 · 5 reviews
9000 Gent
Onze klusman wordt ingezet bij het leegmaken van woningen, het opsmukken van woningen ( homestaging), het herstellen in woningen. Deze dienst breiden wij uit naar iedereen. Laat maar weten en wij kijken wat wij kunnen betekenen voor jou.
Klusjesman in Gent (9000) - Kenny
Kenny
5/5 · 5 reviews
9000 Gent
Ik heb ervaring in het klussen zoals wat schrijnwerk, lampen hangen en vervangen,een beetje ervaring elektriciteit en ook wat afbraakervaring een beetje loodgieterij en dergelijke ook wel wat schilderwerken en ramen die niet goed sluiten of open gaan terug herstellen
Klusjesman in Gent (9000) - Mustafa
Mustafa
4.5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Ik ben handig in allerlei klusjes tegen een eerlijke prijs en correcte werk, monteren en demonteren van meubels, kasten, bedden, alles was loshangt terug stevig vastzetten enz...
Klusjesman in Gent (9000) - Arvid
Arvid
5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Ik heb ervaring met heel wat kluswerken in huis want ik probeer altijd alles zelf op te lossen. Schilderen, installeren van toestellen, herstellingen in hout, muren, loodgieterij enz..

Klusjesdienst Gent: geëvalueerd met 4.72 door 311 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Gent, klusjesdienst Gent, goedkope klussenier Gent, montage IKEA meubels Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Gent

schuren + schilderen (5) - Poetsen - Bepleisteren en plaatsen plinten - Diverse: plamuren, schilderen, tegelen... - her-betegelen van stukje gevel - Another Ikea Keuken - Klussen - oplossen vochtprobleem door waterinsijpeling - Weghalen groendak en paletten - Klusser - Parketten vloer kraakt en zet uit - herstel van een klein scheidingsmuurtje - kleine herstelling (en) in woning /appartement - Behangwerken - Ikeabed en Bureau in elkaar steken - schuren + schilderen (4) - Parlofoon + paar klusjes - kast je ophangen 2 vijzen en 2 pluggen - Tapijt uittrekken en vloer effenen - Muur schilderen en kraan vervangen - Aanbrengen spuitkurk (interieur) - Ophangen televisie - Diverse werken;, dak, vloer, sanitair - Cementeren gevel - verhuisklusje 24/9 9u15 - Gordijnrail plaatsen - Klusjesman Gent centrum - hulp klusjes - Verwijderen Sisal tapijt - Parket renovatie - Eenvoudig montage - Monteren basic rekken en 1 ikea bed - kraan vervangen keuken (4) - Plaatsen van plinten - Klusjesman gezocht voor kleine klussen (8) - Klussen in huis - Dakwerken - Dringend: verscheidene klusjes te Gent (kantoor) - keuken plaatsen - Lampen en gordijnen ophangen - Installatie lampen in appartement - schuren + schilderen (3) - Vervangen bekleding van hordeur - Klusjesman gezocht voor kleine klussen (7) - Vooral siliconen (2) - Wandtegels plaatsen keuken - Reinigen van een regenwaterput - Herstel pleisterwerk en schilderen - 3 ikea meubels in elkaar vijzen - schuifkast demonteren - montage van attributen voor Velux-ramen - kraan herstellen - Natuursteen slijpen/polijsten - Plaatsen duivenwering bij zonnepanelen - Klusjesman gezocht voor kleine klussen (6)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden