klusjesman Wilrijk

Klusjesman Wilrijk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Wilrijk: Onze selectie dienstverleners

Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.94/5 (72 reviews)
Gegroet, Ik ben een Handige Kreatief klusjesman waar ik altijd wel een oplossing heb voor elke probleempje: Het volgende is mijn DING! -Het monteren van kasten en meubels. -Afbraakwerk en demonteren ben ik een KEI. -Ik ben een handige organisator, dus alles op orden stellen kan ik OOK! -Siliconen afkitten. -onkruid bestrijden - gras afmaaien - bewateren. Tot uw dienst, MO
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Hakob
Hakob
Wilrijk
4.98/5 (54 reviews)
Klusjesmanmet ervaring.Ik doe verschillende klusjes eosls schilderen, gordijnen ophangen, meubels monteren. Ik heb wel een goede ervaring in, ben verantwordelijk en stipt person.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een klusser die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het meeste gereedschap om een verbouwing te doen heb ik ter beschikking.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Safwan
Safwan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.92/5 (13 reviews)
Sinds 2015 ben ik actief in de bouwsector. Van ruwbouw tot afwerking.  Na ervaring opgedaan te hebben in de verschillende fases in de bouw ben ik gegroeid tot een schildersbedrijf. Uiteraard kan ik jullie met tal van andere zaken helpen maar mijn hoofdactiviteit blijft schilderwerken.  Mijn aanpak is snel en persoonlijk.  Tevens kan ik mijn prijzen drukken omdat ik alleen werk.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Frederic
Frederic
Wilrijk
5/5 (11 reviews)
Ik klus graag en ben vrij handig. Heb ook redelijk wat materiaal liggen, boormachine, vijsmachine,... Ik probeer alles zoveel mogelijk in overleg uit te voeren
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Ik kan je zegge dat ik verschillende stylen heb de ene keer is het wat moeilijker dan andere keer maar laat me 2x iets doen en ben vertrokke.natuurlijk heb ik veel ervaring dus 2de keer is meestal al tijdje geleden dat ik zulke job heb gedaan
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik plak wat kleine steeples met verschillende kleuren andere muur van een plek binnen en er is een mooie en odd muur gemaakt. Ik kan je de foto's sturen als je dat leuk vindt, ik kan je de plaats laten zien.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Geen klus is te moeilijk of te zwaar om het niet te doen. Alles wordt in overleg met de klant afgestemd en uitgevoerd. Klein of groot maakt geen verschil.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik heb en grote ervaring als het gaat om ikea keuken ik heb er al meer dan 20 in elkaar gestoken en als het gaat om klusjes rond het huis heb ik ook al wat ervaring opgedaan. Als ik iets niet kan ga ik het wel leren en als ik weet dat ik iets niet kan of buiten mijn mogelijkheden is ga ik er niet aan beginnen omdat ik zo veilig mogelijk probeer te werken.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Zouhir
Zouhir Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Voor al je algemene kluswerken mag je me steeds contacteren (ophangen verlichting,stopcontacten vervangen,schilderwerken,wc ophangen afvoeren ontstoppen enz..)
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Dimi
Dimi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
All-Round ervaring voor zowel schilderwerk als voor vloeren leggen. Algemene renovatiewerken Van lampjes naar schakelaars Noem het op ik los het op !!!
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Bert
Bert
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Bert en heb de laatste jaren verschillende kasten, meubels, bedden in elkaar gestoken. Ook vliegenramen heb ik reeds zelf gemaakt, een kippenren, een boekenkast uit steigerhout,... . Plaatsen van binnendeuren is eveneens bekend terrein voor mij. Ik doe graag kleine klusjes en kan hierbij het nodige gereedschap voorzien.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Eddy
Eddy
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
ben altijd al een handige Harry geweest, die het oplossen van een defect of een probleem graag aanpakt , niets is te moeilijk. ze noemen me ook wel eens Mac Gyver
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Sam
Sam
Wilrijk
Nieuw
mijn naam is Sam en ik werk momenteel als klusjesman bij een technische dienst. Ik ben afgestudeerd als fiets -en bromfietshersteller en heb hierin toch al wat jaren ervaring opgedaan door in fietsenwinkels gewerkt te hebben. Ik werk netjes en zorgvuldig.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Michael
Michael
Wilrijk
Nieuw
klusjes man met ervaring. Ik werk in de evenementen sector en heb ervaring met stopcontacten te vervangen,schilderen,hout,behangen en bevloeren enzo.. als je advies nodig heeft dan kan je ook bij mij terecht. Mvg Michael
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klusjesmannen in Wilrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
“ Geweldige ontdekking ! Al lang op zoek naar een klusjesman voor van alles. Maar deze zijn moeilijk te vinden. Zal ring Twice zeker terug contacteren bij een volgende klus. ”
Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Wilrijk: geëvalueerd met 4.82 door 200 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Wilrijk, klusjesdienst Wilrijk, goedkope klussenier Wilrijk, montage IKEA meubels Wilrijk, klusjesman gezocht Wilrijk, klusjesman zoeken Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden