klusjesman Wilrijk

Klusjesman Wilrijk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Wilrijk: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Bij elke probleem bestaat een oplossing! Ben een servicegerichte vakman met zeer goede technische inzicht, beschik voldoende competentie over en rond mijn vakgebied. kan heel goed doeltreffende en nauwkeurige werken en mijn levens motto is: "laat de cijfers en resultaten voor u spreken":
Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.95/5 (59 reviews)
Gegroet, Ik ben een Handige Kreatief klusjesman waar ik altijd wel een oplossing heb voor elke probleempje: Het volgende is mijn DING! -Het monteren van kasten en meubels. -Afbraakwerk en demonteren ben ik een KEI. -Ik ben een handige organisator, dus alles op orden stellen kan ik OOK! -Siliconen afkitten. -onkruid bestrijden - gras afmaaien - bewateren. Tot uw dienst, MO
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Hakob
Hakob
Wilrijk
4.98/5 (54 reviews)
Klusjesmanmet ervaring.Ik doe verschillende klusjes eosls schilderen, gordijnen ophangen, meubels monteren. Ik heb wel een goede ervaring in, ben verantwordelijk en stipt person.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een klusser die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het meeste gereedschap om een verbouwing te doen heb ik ter beschikking.
Ludo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.89/5 (28 reviews)
Voor kleine alsook de grotere werken. Heb je een lek of geen licht meer. Problemen met toestellen of installeren ervan. Een kadertje of een schakelaar vervangen voor alle werken een oplossing... Hopelijk tot later en op een goede samenwerking.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Ik kan je zegge dat ik verschillende stylen heb de ene keer is het wat moeilijker dan andere keer maar laat me 2x iets doen en ben vertrokke.natuurlijk heb ik veel ervaring dus 2de keer is meestal al tijdje geleden dat ik zulke job heb gedaan
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Ik plak wat kleine steeples met verschillende kleuren andere muur van een plek binnen en er is een mooie en odd muur gemaakt. Ik kan je de foto's sturen als je dat leuk vindt, ik kan je de plaats laten zien.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Geen klus is te moeilijk of te zwaar om het niet te doen. Alles wordt in overleg met de klant afgestemd en uitgevoerd. Klein of groot maakt geen verschil.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik heb en grote ervaring als het gaat om ikea keuken ik heb er al meer dan 20 in elkaar gestoken en als het gaat om klusjes rond het huis heb ik ook al wat ervaring opgedaan. Als ik iets niet kan ga ik het wel leren en als ik weet dat ik iets niet kan of buiten mijn mogelijkheden is ga ik er niet aan beginnen omdat ik zo veilig mogelijk probeer te werken.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Mehmet
Mehmet
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal. Ik ben. Mehmet en jonge arbeider uit Antwerpen. Ik ben 38 jaar en zou graag wat bijverdienen.ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb 15 jaar ervaring als Lasser,montage, metaal constructie. Bv. Hek werken, metalen trappen, terras leuningen. Tuin poorten en alle las werken. Ik kan ook laminaat leggen en alle schilder werken doen.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Bert
Bert
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Bert en heb de laatste jaren verschillende kasten, meubels, bedden in elkaar gestoken. Ook vliegenramen heb ik reeds zelf gemaakt, een kippenren, een boekenkast uit steigerhout,... . Plaatsen van binnendeuren is eveneens bekend terrein voor mij. Ik doe graag kleine klusjes en kan hierbij het nodige gereedschap voorzien.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Eddy
Eddy
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
ben altijd al een handige Harry geweest, die het oplossen van een defect of een probleem graag aanpakt , niets is te moeilijk. ze noemen me ook wel eens Mac Gyver
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Sam
Sam
Wilrijk
Nieuw
mijn naam is Sam en ik werk momenteel als klusjesman bij een technische dienst. Ik ben afgestudeerd als fiets -en bromfietshersteller en heb hierin toch al wat jaren ervaring opgedaan door in fietsenwinkels gewerkt te hebben. Ik werk netjes en zorgvuldig.
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Michael
Michael
Wilrijk
Nieuw
klusjes man met ervaring. Ik werk in de evenementen sector en heb ervaring met stopcontacten te vervangen,schilderen,hout,behangen en bevloeren enzo.. als je advies nodig heeft dan kan je ook bij mij terecht. Mvg Michael
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Marnik
Marnik
Wilrijk
Nieuw
Ik ben een handige harry die al heel wat klussen deed in eigen woning. Ik wil je graag helpen in die van jou. Ik woon in Antwerpen en wil in de buurt ook aan de slag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
“ Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van Ring Twice. De dienstverlening verloopt vlot en correct. Een aanrader! ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Wilrijk: geëvalueerd met 4.79 door 296 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Wilrijk, klusjesdienst Wilrijk, goedkope klussenier Wilrijk, montage IKEA meubels Wilrijk, klusjesman gezocht Wilrijk, klusjesman zoeken Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Wilrijk?

Klusjesman gezocht Wilrijk? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Wilrijk die gespecialiseerd is in jouw klusjes Wilrijk. Heb je naar een klusjesman gezocht in Wilrijk voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Wilrijk? Plaats snel en gemakkelijk je dienstaanvraag op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Wilrijk die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Wilrijk van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Wilrijk?

Een klusjesman Wilrijk is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inhuren voor allerlei klusjes in Wilrijk, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Wilrijk is vaak in dienst van een klusjesdienst Wilrijk en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Wilrijk gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Wilrijk is een manusje-van-alles die vele taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Wilrijk bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak repareren of lekkende kranen dichten. De klusjesman Wilrijk werkt vaak al voor een klusjesdienst Wilrijk, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een nut van een klusjesman Wilrijk!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Wilrijk?

Het inhuren van een klusjesdienst Wilrijk heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Wilrijk kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Wilrijk klusjes Wilrijk zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Wilrijk inschakelen voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het installeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Wilrijk, waar je een klusjesdienst Wilrijk voor kan inhuren. De klusjesdienst Wilrijk beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Wilrijk gaat.
 
Een klusjesdienst Wilrijk neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Wilrijk uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Wilrijk gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inhuren van een klusjesdienst Wilrijk. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Wilrijk voor het plaatsen van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Wilrijk dus een klusjesdienst Wilrijk in en geniet van een deskundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Wilrijk?


Een klusjesman in Wilrijk kun je voor ondenkbaar veel klusjes inschakelen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Wilrijk in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Wilrijk terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Wilrijk uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer knowhow nodig dan anderen. Klusjes Wilrijk zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Wilrijk oproept.

Kleine klusjes Wilrijk


Klusjesman gezocht Wilrijk voor kleine klusjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Wilrijk zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Wilrijk zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer zetten is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Wilrijk voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn materiaal mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Wilrijk die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vernieuwen. Heb je een klusjesman gezocht Wilrijk die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Wilrijk kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Wilrijk.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine werken, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Wilrijk voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Wilrijk?


Klusjesman gezocht in Wilrijk, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief zeker meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere opdracht? Dan kunnen de tarieven hoger liggen. Hoe dan ook, het inzetten van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Wilrijk


Een klusjesman Wilrijk die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven verschillen naargelang de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hoger tarief voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag aanrekent, zul je ongetwijfeld iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal ongetwijfeld vervoerskosten rekenen en kosten voor het gerief, naargelang de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Wilrijk af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Wilrijk voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Wilrijk: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Wilrijk op te roepen? Dan zijn er allerlei punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Wilrijk je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Wilrijk.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de expertise van de klusjesman in Wilrijk. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inschakelen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je taak zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw karwei. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Wilrijk in dienst nemen op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Wilrijk. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Wilrijk van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Wilrijk

Slot van een binnendeur vervangen - Reparatie fietsen - Kleine klusjes - Herstellen deurslot - klusjes te doen bij mijn moeder - Dakherstelling - Lasser voor uitlaat vast te maken van een Peugeot - Gratis op te halen vloertegels - De uitlaat van mijn auto Peugeot 207 lassen - Binnen huis klusjes - Klussen - Klusjesman - Geprocedeerd plafond plaatsen - Fietskar bevestigen aan electrische fiets - Gaten boren en een paar dingen ophangen - Klussen - Klusjesman - Montage Keter Darwin 66 tuinhuis 190x183x221 cm kunststof grijs - electriciteitswerken, raam wat niet dicht gaat - Herstellen rolluik - inbouwen koelkast - Maatkast in elkaar zetten - repareren balkondeur en ruit binnendeur - naar containerpark brengen van overbodige en defec - Aarding te hoog - losgekomen hoeklat vervangen aan gevel - Parketje van 25 vierkante meter opschuren en vernissen - Terrasdeur - Toiletrenovatie - Algemene kleine kluswerken Wilrijk - Afstellen van niet goed sluitende pvc ramen (3) - Garage/zolder leeghalen - Ophangen 2 zwevende wandplanken & nachtkastjes - Vloer isoleren via kruipkelder - Op punt zetten van appartement voor verhuur - Klusjes zoals monteren demonteren enz… - allerlei - Allerlei - Afstellen van niet goed sluitende pvc ramen (2) - Achterwand ikeakaart plaatsen - Plaatsen van douchestang - Plaatsen van een douchestang. - Allerlei klusjes in huis - Douche verstopt en rolluik stuk - aanpassen van oprit (natuursteen) - Ophalen steenpuin (3) - Inloopdouche plaatsen waar nu een ligbad staat - Gevel herstellen - Douchecabine plaatsen - Parket schuren - Ophalen steenpuin - Ophalen & afvoeren van bouwafval
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden