klusjesman Burcht

Klusjesman Burcht: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Burcht: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (285 reviews)
Expert in het opruimen en schoonmaken van garages, kelders, zolders en andere klusjes in huis. Ik werk zeer punctueel en netjes. Ben correct en steeds van mijn woord. Kan als vrouw gerust mijn mannetje staan. Indien nodig kan ik ook naar de kringloopwinkel of containerpark brengen.
Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (232 reviews)
Ervaring als klusser bij familie en vrienden, steeds werk uitgevoerd tot volle tevredenheid, dit gaat van kleine klusjes tot grotere werken, ook kleine sanitaire werken, bekijk ook maar mijn ervaringen en waarderingen.
Pierre is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hoboken (2660) - Pierre
Pierre
Hoboken
4.92/5 (95 reviews)
Klusjesman met meer dan 40 jaar ervaring in loodgieterij, electriciteit , verven , tuinieren enz. U kunt bij mij ook terecht voor advies . Verzorgd werk tegen een juiste prijs. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Klusjesman in Kruibeke (9150) - Robby
Robby
Kruibeke
4.99/5 (73 reviews)
Allround klusser die zich goed voorbereid op het werk, een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Juiste materiaalkeuze en de juiste gereedschappen, een klus waarvoor ik geen gereedschap heb neem ik niet aan. Communicatie met de klant is zeer belangrijk en moet goed verlopen langs beide kanten. Ook voor advies en materiaal bepalen / leveren sta ik ter beschikking.
Klusjesman in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
Zwijndrecht
4.87/5 (53 reviews)
Klusjes waarvoor je geen specialist nodig hebt doe ik graag. Laminaat leggen, badkamermeubel installeren, een muur schilderen,... Ik waag me aan alles behalve elektriciteit.
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Men noemt mij soms "McGiver" omdat ik allerhande problemen kan oplossen en herstellen. Mijn specialiteit is laminaat en parketplaatsing met alle afwerking van dien (plinten, egalisatie der vloeren...)
Klusjesman in Hoboken (2660) - Hamdi
Hamdi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.89/5 (36 reviews)
Dag allemaal,ik ben Hamdi,ik ben een professionele schilder ,dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen . ***Projecten in schilderen & decoratie*** Kamers - Volledige Woning - Decoratie (motieven) - Behang - Gevel / Buitenkant - Deuren / Ramen...
Stefan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2050) - Stefan
Stefan
Antwerpen
5/5 (34 reviews)
Allround klusjesman, gaande van Ikea kastjes in elkaar steken tot kleine renovatiewerken met inbegrip van schrijnwerk, elektriciteit, loodgieterij etc. Beschik over heel wat eigen gereedschappen. Sta je graag bij met woord en daad.
Klusjesman in Zwijndrecht (2070) - Ronald
Ronald
Zwijndrecht
4.96/5 (25 reviews)
kleine klusjes , zoals een kraan vervangen , een verlaagd plafond steken met ledverlichting , of plaatsen van een extra stopcontact of het vervangen van deze behoort ook tot mijn vaardigheid.Wenst u beroep te doen op mijn vaardigheid , plaats dan een aanvraag.
Klusjesman in Hoboken (2660) - Hendrik
Hendrik
Hoboken
5/5 (24 reviews)
Heel mijn huis heb ik zelf verbouwd , van kelder tot dak. Ervaring heb ik zeker genoeg , nu zoek ik kleine klusjes zoals aanpassingen elektrische installatie , kasten samenbouwen , kleine herstellingen in huis en tuin. Ik beschik over de nodige gereedschappen en een kleine stelling. Graag hoor ik u problemen aan , samen lossen we het wel op.
Klusjesman in Zwijndrecht (2070) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
4.95/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Steven. Ik werk al 8 jaar bij in de branch van de zonneweringen, poorten ramen en automatisatie's. Eerst bekijken we het probleem samen en overleggen hoe het kan worden aangepakt. Hierna beginnen we met de klusjes in huis. Waar een wil is, is een weg. Hopelijk tot snel!
Steve is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hoboken (2660) - Steve
Steve
Hoboken
4.84/5 (19 reviews)
ben werkzaam in een hotelketen als klusjesman ik neem altijd tijd voor mijn klanten zodat ze tevreden zijn ben een eerlijk iemand, ik ga niemand in de zak zetten door dingen ta laten kopen dat niet nodig is
Klusjesman in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (18 reviews)
Ik doe allerhande fietsherstellingen, heb een attest fietshersteller in avondschool .ik vond geen andere categorie waar ik deze job kon bijzetten. De fietsen kunnen opgehaald en weer thuisgebracht worden.
Klusjesman in Zwijndrecht (2070) - Jannes
Jannes
Zwijndrecht
5/5 (17 reviews)
Ik heb in m'n huis en bij vrienden al heel wat klussen gedaan. Kranen monteren, Gyproc muren zetten, schilderen, schrijnwerk, afsluitingen zetten, kasten monteren,... Ik hou van correct werken met een mooi eindresultaat! Hiervoor beschik ik over heel wat eigen materiaal. Hopelijk kan ik u binnenkort van dienst zijn.
Klusjesman in Zwijndrecht (2070) - Sytse
Sytse Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Ik kan u helpen met bijna alles in en rond het huis, ik ben een man van 41 jaar die zijn hele leven al grote en kleine klussen uitvoert en zal u altijd naar eerlijkheid adviseren of die gedaan kunnen worden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
“ Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van Ring Twice. De dienstverlening verloopt vlot en correct. Een aanrader! ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Burcht: geëvalueerd met 4.88 door 1.018 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Burcht, klusjesdienst Burcht, goedkope klussenier Burcht, montage IKEA meubels Burcht, klusjesman gezocht Burcht, klusjesman zoeken Burcht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Burcht?

Klusjesman gezocht Burcht? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Burcht die gespecialiseerd is in jouw klusjes Burcht. Heb je naar een klusjesman gezocht in Burcht voor het onderhouden van je tuin, leggen van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Burcht? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Burcht die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Burcht van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Burcht?

Een klusjesman Burcht is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor verschillende klusjes in Burcht, ongeacht hoe groot de karwei is. Een klusjesman Burcht is vaak in dienst van een klusjesdienst Burcht en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Burcht gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Burcht is een manusje-van-alles die diverse klussen rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Burcht bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Burcht werkt vaak al voor een klusjesdienst Burcht, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Burcht!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Burcht?

Het inzetten van een klusjesdienst Burcht heeft meerdere voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Burcht kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Burcht klusjes Burcht zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Burcht in dienst nemen voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Burcht, waar je een klusjesdienst Burcht voor kan oproepen. De klusjesdienst Burcht beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om unieke klusjes in Burcht gaat.
 
Een klusjesdienst Burcht neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Burcht uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Burcht gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inhuren van een klusjesdienst Burcht. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Burcht voor het zetten van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Burcht dus een klusjesdienst Burcht in en geniet van een professioneel eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Burcht?


Een klusjesman in Burcht kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Burcht in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Burcht terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Burcht uitgevoerd moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Burcht zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Burcht inhuurt.

Kleine klusjes Burcht


Klusjesman gezocht Burcht voor kleine werkjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Burcht zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Burcht zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer plaatsen is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Burcht voor in dienst nemen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en plaatst de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Burcht die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het plaatsen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te renoveren. Heb je een klusjesman gezocht Burcht die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Burcht kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je in een mum van tijd een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Burcht.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine werken, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Burcht voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Burcht?


Klusjesman gezocht in Burcht, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere werk? Dan kunnen de tarieven hoger liggen. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Burcht


Een klusjesman Burcht die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen verschillen op basis van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hogere prijs voor vragen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs rekent, zul je hoogstwaarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal ongetwijfeld vervoerskosten rekenen en kosten voor het gerief, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Burcht af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Burcht voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Burcht: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Burcht op te roepen? Dan zijn er diverse punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Burcht je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft ontvangen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Burcht.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Burcht. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het doen van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inzetten die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Burcht inschakelen op Ring Twice is simpel! Plaats jouw taak op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Burcht. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Burcht van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Burcht

Tegels leggen, vloer rechttrekken. - inkorten schouw - Scharnieren vervangen van een kleerkastdeur - Traptapijt verwijderen - Tuinhuis hout - Renovatie waskot - Ophangen badkamerkast - Vliegengaas Herstellen - Dringend offerte voor hertellingen muur en plafond - houten latten vast maken aan het huis - Gezocht iemand met ervaring met tegelen ! - Algemene klusjes van allerlei aard... - Ineen zetten van bijzettafelje - Plaatsen gasfornuis - Installatie tuinpoort + automatische sluiting - aansluiten schakelaar - Kelder - Klussen - Klusjesman in Burcht (2070) Gyproc werken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden