klusjesman Brugge

Klusjesman Brugge: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Brugge: Onze selectie dienstverleners

Mathieu is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.93/5 (148 reviews)
Ik kan u helpen met verschillende zaken zoals het monteren van kasten en ophangen van lampen enzoverder. Laminaat plaats ik ook net zoals plafonds in latjes. Kleine herstelwerkjes doe ik soms ook wel.
Dany is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Brugge (8000) - Dany
Dany
Brugge
4.96/5 (55 reviews)
Welkom op mijn profiel ik ben een redelijke handige Harry ben altijd vriendelijk tegen de mensen heb veel materiaal ik kan sanitair schilderen vloeren muur betegelen muren uitplakken enz.
Klusjesman in Brugge (8000) - Thibeau
Thibeau Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
4.81/5 (27 reviews)
ik kan diverse dingen ben handig door men technische opleidingen en voor men job ben ik ook altijd bezig met techniek ook verbouwingen zijn voor mij geen onbekend terrein
Klusjesman in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (9 reviews)
Al verschillende verbouwingen gedaan bij mezelf, familie en vrienden (van een nieuw dak leggen, dak isoleren,houten wanden plaatsen en afwerken met gyproc , schilderen van muren en ramen, toevoer en afvoer leggen sanitair, kasten in elkaar steken,.... Geen enkele uitdaging schrikt mij af
Klusjesman in Brugge (8000) - Eddy
Eddy
Brugge
4.83/5 (6 reviews)
Handig in alle soorten klussen. Schilderen, plakken, kleine electriciteit werken. Vloeren en tegels, kleine metsel werken, enz...sanitair werken, plaatsen en vervangen kranen, syphons. Kleine verstoppingen.
Klusjesman in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Klussen doe ik al sinds mijn 14 jaar, alle ervaring heb ik niet maar elke klus maakt mij beter in het werk waarin ik mij passioneer. Zelf beschik ik over een zeer uitgebreid gamma machines om uw klussen uit te voeren.
Klusjesman in Brugge (8000) - Andrzej
Andrzej Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (4 reviews)
Years of experience as technician in renovation, painting, publicity, wood refreshing and renovation etc. Still learning new skills and materials. Of course I have the tools and van for transporting goods.
Klusjesman in Brugge (8000) - Ewald
Ewald
Brugge
5/5 (3 reviews)
Kleine klussen, chappen, vloeren, herstellingen, plamuren, nieuw klinken, nieuwe binnendeuren, ramen plaatsen, velux, opschuren houten vloer en behandelen, staande banden, oversteken in alle materialen, nieuwe lamp, nieuwe priezen,
Klusjesman in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik hou van klussen en zet graag de puntjes op de i : lekkende kranen vervangen, laminaat leggen, herstellingen allerhande, kasten in elkaar zetten, doorlopende toiletten herstellen, kleine werkjes aan de elektriciteit, ... Ik beschik natuurlijk ook over het benodigde materiaal om alle opdrachten tot een goed einde te brengen.
Klusjesman in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (2 reviews)
Thuis en bij mijn kinderen heb ik al heel wat geklust en heb ondertussen heel wat ervaring opgedaan in schilderen, behangen, elektriciteit, sanitair.
Klusjesman in Brugge (8000) - Nathan
Nathan
Brugge
5/5 (1 reviews)
Het in elkaar steken van meubelen zoals kasten, tafels, tv meubelen is niet altijd even leuk of u heeft er de tijd niet voor. Ik kom graag bij u langs voor deze klusjes.
Klusjesman in Brugge (8000) - Klusjesbedrijf farman
Klusjesbedrijf farman
Brugge
Nieuw
Sanitair en kleine loodgieterwerken Algemene schilderwerken behangen, diverse soorten (vlies en/of papier) behang gyproc werkjes en opvoegen,timmerwerk Siliconen spuiten(In badkamers, keukens, douches enz..) houtrot reparatie tegels zetten,afbraakwerken, bevloering, terrassen, chape enz... plaatsen, vervangen of repareren van hang- en sluitwerk herindeling van kamers/ruimtes hulp bij verhuizen of het leeg maken van een woning ophangen van lampen, gordi
Klusjesman in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
klussen vind ik super leuk en gebruik alle tijd die ik krijg om te doen,mijn man is te vertrouwen en zal zijn taak zorgvuldig en netjes doen en opruimen zoals jullie het wensen, tips zijn altijd welkom
Klusjesman in Brugge (8000) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Klusjesman met ervaring,ik heb al enkele huizen helpen renoveren,uitbreken,afbraakwerken,beetje electriek,beetje loodgieterswerk,schilderen,laminaat leggen
Klusjesman in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik heb een brede technische basis en vind het tof om nieuwe dingen bij te leren. Ik wil graag via deze weg bijklussen in alle soorten jobs, contacteer me gerust. Groetjes, Jorden
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Brugge: geëvalueerd met 4.96 door 262 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Brugge, klusjesdienst Brugge, goedkope klussenier Brugge, montage IKEA meubels Brugge, klusjesman gezocht Brugge, klusjesman zoeken Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Brugge?

Klusjesman gezocht Brugge? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Brugge die gespecialiseerd is in jouw klusjes Brugge. Heb je naar een klusjesman gezocht in Brugge voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Brugge? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Brugge die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Brugge van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Brugge?

Een klusjesman Brugge is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor diverse klusjes in Brugge, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Brugge is vaak in dienst van een klusjesdienst Brugge en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Brugge gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Brugge is een manusje-van-alles die allerlei klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Brugge bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak fixen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Brugge werkt vaak al voor een klusjesdienst Brugge, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een voordeel van een klusjesman Brugge!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Brugge?

Het oproepen van een klusjesdienst Brugge heeft talrijke voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Brugge kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Brugge klusjes Brugge zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Brugge inzetten voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Brugge, waar je een klusjesdienst Brugge voor kan inhuren. De klusjesdienst Brugge beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Brugge gaat.
 
Een klusjesdienst Brugge neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Brugge uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Brugge gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed verrichten. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inhuren van een klusjesdienst Brugge. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Brugge voor het zetten van tegels? Dit is een accuraat karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Brugge dus een klusjesdienst Brugge in en geniet van een vakkundig eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Brugge?


Een klusjesman in Brugge kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Brugge in. Voor klusjes binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Brugge terecht.
 
Een klusjesman is vaak specialist in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Brugge verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in vele klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer expertise nodig dan anderen. Klusjes Brugge zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Brugge inschakelt.

Kleine klusjes Brugge


Klusjesman gezocht Brugge voor kleine klusjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Brugge zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Brugge zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags karweitje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Brugge voor inhuren. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Brugge die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Brugge die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Brugge kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Brugge.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten schrobben of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Brugge voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Brugge?


Klusjesman gezocht in Brugge, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inschakelen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Brugge


Een klusjesman Brugge die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen variëren op basis van de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hogere prijs voor vragen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief vraagt, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal hoogstwaarschijnlijk vervoerskosten vragen en kosten voor het materiaal, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Brugge af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Brugge voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Brugge: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Brugge in te schakelen? Dan zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Brugge je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Brugge.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vakkennis van de klusjesman in Brugge. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je klus zo goed mogelijk geklaard. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inhuurt.
 
Een klusjesman Brugge inzetten op Ring Twice is simpel! Plaats jouw karwei op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Brugge. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Brugge van Ring Twice.
Andere categorieën binnen klusjesman in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden