klusjesman Brecht

Klusjesman Brecht: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Brecht: Onze selectie dienstverleners

Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (41 reviews)
Elektriciteitswerken, afval opruimen en wegvoeren, leeghalen van kelder of zolder, ophangen van dingen, in elkaar zetten van dingen, tegelen, klinkerwerken,...
Alois is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Brecht (2960) - Alois
Alois
Brecht
5/5 (18 reviews)
Het monteren van zelfbouwkasten thuinhuisjes kleine klusjes reparaties van allerhande kleine bezettingswerkjes( geen grote oppervlakken ) kortom kleine prutsen
Klusjesman in Brecht (2960) - Frank
Frank
Brecht
4.92/5 (13 reviews)
Klusjesman met een ruime ervaring. Ik werk al mijn ganse leven in het renoveren van huizen; schilderen/behangen, timmerwerk, metselwerk, elektriciteit, sanitair loodgieterij, montage meubels, brandhout verzagen (kettingzaag), snoeihout verhakselen (benzine hakselaar 15pk), elektrische haagschaar, ijzer laswerk, siersmeedwerk, hoefsmid, …. Elektro-mechanica als opleiding .
Klusjesman in Brecht (2960) - Gerd
Gerd Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (6 reviews)
Ik doe bijna alle karweien, karweitjes en klussen in en rond het huis, kantoor, atelier. Geen klus is te ‘klein’ voor mij. Elektriciteit, sanitair, gyproc, schilderwerken, behangen enz... Elke job wordt uitgevoerd met professioneel materiaal volgens goed vakmanschap. Precisiewerk en oog voor detail zijn mijn kenmerk.
Klusjesman in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Kristof. Een echte handige Harry. Via mijn studies, hoofdberoep en bijna alle werken in onze nieuwbouw woning heb ik heel wat ervaring in allerhande klusjes. Ik beschik over voldoende degelijke gereedschappen.
Klusjesman in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
Brecht
5/5 (4 reviews)
Van vele markten thuis, stuur gerust uw project en we zoeken samen een oplossing. Ik denk graag met u mee. Prijzen zijn altijd in overleg. Geen enkele klus is dezelfde.
Klusjesman in Brecht (2960) - Daniel
Daniel
Brecht
5/5 (4 reviews)
mijn naam is Daniel ,ik ben wel 67 jaar ik Fitness 3X per week en dus fysiek nog in orde .Ik hou van renovatie klusjes allerhande , heb zelf 2 huizen verbouwd .nieuwe Badkamers en keukens installeert. lekken herstellen kranen vervangen enz ...
Klusjesman in Brecht (2960) - Lino
Lino
Brecht
5/5 (2 reviews)
Klusjes man met ervaring, heb 7jaar bouw gestudeerd, waaronder een jaar vloeren,tegelen en bezetten.Met mijn ervaring zou ik graag andere helpen! Heb ook heel veel materiaal tot mijn beschikking. Werk altijd alles netjes af !
Klusjesman in Brecht (2960) - Cvs
Cvs
Brecht
2.5/5 (2 reviews)
Niet iedereen heeft het nodige matteriaal om klusjes te doen heb ik al ervaren. En de handen er voor. Ik sta open om alle klusjes te doen die andere mensen niet kunnen.
Klusjesman in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Kasten monteren behangen schilderen stopcontact vervangen afvoer verstopt alle kleine binnenwerkjes breng ik tot een goed eind. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent.
Klusjesman in Brecht (2960) - Steve
Steve
Brecht
5/5 (2 reviews)
Heb mee een bouw opgesteld van fundering tot dakpannen leggen maar zulke klussen wil ik niet meer doen enkel de kleintjes zoals iets herstellen ,...............
Klusjesman in Brecht (2960) - Joeri
Joeri
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik heb al wat ervaring op gedaan met het renoveren van een oude rijwoning waar 14 jaar hebben gewoond en met het meehelpen aan de bouw van onze woning waar we nu wonen. Een kraantje plaatsen of een lampje hangen zou geen probleem mogen zijn.
Klusjesman in Brecht (2960) - Louis
Louis
Brecht
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in verschillende sectoren en als afwerker bij het bestrijdingsbedrijf van mijn vader moet ik vaak heel verschillende klussen doen en dit vormt nooit echt een probleem.
Klusjesman in Brecht (2960) - Gert
Gert
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik kan verschillende jobs zelf uitvoeren, zodat u geen verdere coördinatie moet doen en niet moet wachten op de loodgieter die de volgende 2 maanden toch geen tijd heeft.
Klusjesman in Brecht (2960) - Cedric
Cedric
Brecht
Nieuw
Hallo, ik ben Cedric en ben 23 jaar. Ben technieker Centrale verwarming en sanitair en zoek in mijn vrije tijd jullie met kleine herstellingen/ problemen verder te helpen. Een andere grote passie van mij is fietsen ombouwen tot E-bike en herstellen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Brecht: geëvalueerd met 4.82 door 102 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Brecht, klusjesdienst Brecht, goedkope klussenier Brecht, montage IKEA meubels Brecht, klusjesman gezocht Brecht, klusjesman zoeken Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Brecht?

Klusjesman gezocht Brecht? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Brecht die gespecialiseerd is in jouw klusjes Brecht. Heb je naar een klusjesman gezocht in Brecht voor het onderhouden van je tuin, zetten van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Brecht? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Brecht die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Brecht van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Brecht?

Een klusjesman Brecht is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk oproepen voor alle mogelijke klusjes in Brecht, ongeacht hoe groot de taak is. Een klusjesman Brecht is vaak in dienst van een klusjesdienst Brecht en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Brecht gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Brecht is een manusje-van-alles die vele taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Brecht bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Brecht werkt vaak al voor een klusjesdienst Brecht, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Brecht!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Brecht?

Het inschakelen van een klusjesdienst Brecht heeft vele voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Brecht kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Brecht klusjes Brecht zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Brecht in dienst nemen voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Brecht, waar je een klusjesdienst Brecht voor kan oproepen. De klusjesdienst Brecht beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Brecht gaat.
 
Een klusjesdienst Brecht neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Brecht uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Brecht gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het inhuren van een klusjesdienst Brecht. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Brecht voor het plaatsen van tegels? Dit is een afgepast karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Brecht dus een klusjesdienst Brecht in en geniet van een professioneel eindresultaat.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Brecht?


Een klusjesman in Brecht kun je voor ondenkbaar veel klusjes inzetten. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Brecht in. Voor werken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Brecht terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald domein. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Brecht gedaan moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in diverse klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Brecht zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen verrichten, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Brecht oproept.

Kleine klusjes Brecht


Klusjesman gezocht Brecht voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Brecht zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Brecht zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Brecht voor in dienst nemen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Brecht die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het installeren van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Brecht die een trap voor je kan vervangen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Brecht kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Brecht.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal benodigdheden voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Brecht voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Brecht?


Klusjesman gezocht in Brecht, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt volledig van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief ongetwijfeld meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een hele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere klus? Dan kunnen de prijzen hoger liggen. Hoe dan ook, het oproepen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Brecht


Een klusjesman Brecht die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven variëren afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hogere prijs voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs hanteert, zul je vermoedelijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomstige kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gerief, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Brecht af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Brecht voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Brecht: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Brecht in te zetten? Dan zijn er meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Brecht je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Brecht.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de vakkennis van de klusjesman in Brecht. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand in dienst nemen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je karwei zo goed mogelijk gedaan. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw karwei. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inschakelt.
 
Een klusjesman Brecht oproepen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw werk op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Brecht. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Brecht van Ring Twice.
Andere categorieën binnen klusjesman in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden