klusjesman Stabroek

Klusjesman Stabroek: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Stabroek: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Stabroek (2940) - Jurgen
Jurgen
Stabroek
4.5/5 (18 reviews)
Beste , Ik klus echt wel graag. Ik heb hier reeds al vele klusjes diensten gedaan en allemaal met passie. Ik beschik over de nodige materialen om elke klus tot een goed eind te brengen
Klusjesman in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.94/5 (17 reviews)
Ruime kennis en ervaring met: - Schilderen. - Electriciteitswerken. - Kranen herstellen of vervangen. - Sanitaire lekkages herstellen. - Huishoudelijke toestellen installeren en aansluiten.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Robin
Robin
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Alles zelf gedaan in volledige verbouwing/ uitbreiding. Alle klussen zijn mogenlijk. Onderhouds klusjes tot vernieuwingen. Ook regelmatig beschikbaar op weekdagen.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Dylan
Dylan
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Ik ben dylan 22 jaar oud en ben verzot van kleine klusjes te doen :) Ik voer allerlei klussen uit. Bezetten Schilderen Elektriciteit Schrijnwerkerij Meubels plaatsen Loodgieterij Qoax en netwerk Tuinonderhoud En andere Allemaal aan een voordelige prijs Zoekt u iemand dan ben je bij mij aan het juiste adres
Klusjesman in Stabroek (2940) - Jorden
Jorden
Stabroek
4.75/5 (4 reviews)
Op mijn job moet je een beetje van alles zijn, (all round medeweker) ik weet wel wat van elektriciteit, loodgieterij, houtbewerking (mijn opleiding), etc Van hout weet ik natuurlijk het meeste aangezien ik dit gestudeerd heb.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Gert
Gert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
5/5 (4 reviews)
Ik voer allerlei kleine werken uit waarbij perfecte afwerking gegarandeerd staat. Ook grotere projecten kunnen aangenomen worden met verschillende contacten. Eveneens koeling, verwarming, ventilatie, elektriciteit, sanitair,...
Klusjesman in Stabroek (2940) - Marc
Marc
Stabroek
5/5 (3 reviews)
Heb mijn ervaringen opgedaan door de jaren heen ,klussen is trouwens mijn hobby altijd geweest dus heb het altijd graag gedaan, daar ik nu met pensioen ben zou ik graag nog één tot twee dagen bij klussen. Kan verschillende realisaties tonen op foto.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Chris
Chris
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Huis tuin en keukenklussen is voor mij geen probleem. We werken samen wel een oplossing uit voor de gestelde problemen. Al mijn tot op heden uitgevoerde klussen waren telkens naar volle voldoening van de klant.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Amoury
Amoury
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Kleine klusjes in huis zoals bv: lampen hangen, iets ophangen , gordijnen hangen..... kan u mij altijd voor contacteren. Ook zonnepanelen kuisen of kleine buiten werkjes zijn mogelijk. Voor meer info contacteer me gerust zo kunnen we samen bekijken wat mogelijk is.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Jean-pierre
Jean-pierre
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben steeds in de sociale woningbouw gebouw werkzaam geweest als electricien. Soms ook taken om woningen volledig woonklaar te maken na verhuis…lampen, lusters, kleine klussen
Klusjesman in Stabroek (2940) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Voor klussen groot en klein moet je bij Michael zijn! Met jaren ervaring ben ik zeer bedreven in allerhande klussen: elektriciteit, loodgieterij, kasten monteren, valse wanden en plafonds, verlichting monteren, kleine breek- en afbraakwerken, vloer plaatsen, tegelen, diamantboringen, ... Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Olivier
Olivier
Stabroek
Nieuw
Allerlei klussen bv schilderwerken, Gaten boren, Tuinonderhoud Stopcontacten vervangen Plassterwerken Laminaat leggen Vijvers graven Bomen en hagen snoeien ...
Klusjesman in Stabroek (2940) - Jade
Jade
Stabroek
Nieuw
Studente tuinbouw, ben gewend om zware arbeid te verrichten en kan overweg met verschillende gereedschappen. Ik beschik ook oven mijn eigen werk materiaal. Kan je mijn hulp gebruiken mag je zeker iets laten weten!
Klusjesman in Stabroek (2940) - Jeffry
Jeffry
Stabroek
Nieuw
Klusjesman met ervaring, voor allerhande werkjes.in en rond het huis. Schilderen, behangen, vloeren, tuinwerken. Werk steeds zo proper mogelijk. Bij interesse bel mij vrijblijvend.
Klusjesman in Stabroek (2940) - Wietse
Wietse
Stabroek
Nieuw
Kasten monteren of demonteren, lampen aansluiten en ophangen, kadertjes ophangen, deuren afschaven. Geen klusje te gek. Vele materialen van mezelf. Niet bang om handen uit de mouwen te steken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je krijgt een mooi beeld van wie beschikbaar is voor de klus die je wil laten uitvoeren. ”
Michael
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Stabroek: geëvalueerd met 4.93 door 60 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Stabroek, klusjesdienst Stabroek, goedkope klussenier Stabroek, montage IKEA meubels Stabroek, klusjesman gezocht Stabroek, klusjesman zoeken Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Stabroek?

Klusjesman gezocht Stabroek? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Stabroek die gespecialiseerd is in jouw klusjes Stabroek. Heb je naar een klusjesman gezocht in Stabroek voor het onderhouden van je tuin, plaatsen van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Stabroek? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Stabroek die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Stabroek van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Stabroek?

Een klusjesman Stabroek is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor diverse klusjes in Stabroek, ongeacht hoe groot de klus is. Een klusjesman Stabroek is vaak in dienst van een klusjesdienst Stabroek en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Stabroek gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Stabroek is een manusje-van-alles die verschillende taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Stabroek bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Stabroek werkt vaak al voor een klusjesdienst Stabroek, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Stabroek!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Stabroek?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Stabroek heeft diverse voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Stabroek kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Stabroek klusjes Stabroek zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Stabroek inzetten voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het plaatsen van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Stabroek, waar je een klusjesdienst Stabroek voor kan inhuren. De klusjesdienst Stabroek beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Stabroek gaat.
 
Een klusjesdienst Stabroek neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Stabroek uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Stabroek gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het oproepen van een klusjesdienst Stabroek. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Stabroek voor het leggen van tegels? Dit is een accuraat werkje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Stabroek dus een klusjesdienst Stabroek in en geniet van een professioneel uitkomst.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Stabroek?


Een klusjesman in Stabroek kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed uit te voeren, huur je gemakkelijk een klusjesman Stabroek in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Stabroek terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald domein. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Stabroek geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in diverse klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Stabroek zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Stabroek inhuurt.

Kleine klusjes Stabroek


Klusjesman gezocht Stabroek voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Stabroek zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Stabroek zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Stabroek voor inhuren. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn materiaal mee en plaatst de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Stabroek die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te renoveren. Heb je een klusjesman gezocht Stabroek die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Stabroek kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Stabroek.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Stabroek voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Stabroek?


Klusjesman gezocht in Stabroek, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt volledig van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein klusje in huis? Dan zal het tarief zeker meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere opdracht? Dan kunnen de tarieven hoger worden. Hoe dan ook, het inhuren van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Stabroek


Een klusjesman Stabroek die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De tarieven verschillen op basis van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hogere prijs voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag hanteert, zul je hoogstwaarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal vermoedelijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het gerief, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Stabroek af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Stabroek voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Stabroek: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Stabroek op te roepen? Dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Stabroek je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Stabroek.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Stabroek. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je werk zo goed mogelijk gedaan. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inhuurt.
 
Een klusjesman Stabroek inhuren op Ring Twice is simpel! Plaats jouw taak op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Stabroek. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Stabroek van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Stabroek

Verleggen stopcontact + betegelen spatwand keuken - Dakherstellen (lek in het dak van 1/2 dakpannen groot) - VERSCHILLENDE DINGEN OPHANGEN - laminaat leggen en douchecabine plaatsen - Chapevloer aanleggen - Montage tuinmeubelen - Kleine werken - Terraspad leggen. - afwerken zijgevel (6x6m) - Terraspad aanleggen - allerlei - Afwerking zolder - Herstel plat dak van een garage - Appartement instapklaar maken voor huurder - Herstellen adakafvoer - Plaatsen duivenpinnen - vraag - vraagje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden