klusjesman Berchem-kluisbergen

Klusjesman Berchem-kluisbergen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Berchem-kluisbergen: Onze selectie dienstverleners

Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (232 reviews)
Ervaring als klusser bij familie en vrienden, steeds werk uitgevoerd tot volle tevredenheid, dit gaat van kleine klusjes tot grotere werken, ook kleine sanitaire werken, bekijk ook maar mijn ervaringen en waarderingen.
Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Ben al jaren onderhoudsmedewerker (in bezit van een getuigschrift). Bijna alles wat bij u thuis, op het werk nagezien moet worden kunt u op mij rekenen. Kwaliteit: ik bied de beste dat er mogelijk is afhankelijk van uw budget. Bezetten, plamuren, schilderen, decoratieve plafond met verlichting plaatsen, schrijnwerkerij, ramen deuren plaatsen en herstellen, loodgieterij, elektriciteit, betegelen, v
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ik ben sinds kinds af bezig met klussen. Zowel voor mijn eigen als kleine klusjes bij mensen thuis. Allerhande klusjes zijn mogelijk: elektriciteit, klein sanitair, klein schrijnwerk, schilderwerken,..
Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.95/5 (58 reviews)
Gegroet, Ik ben een Handige Kreatief klusjesman waar ik altijd wel een oplossing heb voor elke probleempje: Het volgende is mijn DING! -Het monteren van kasten en meubels. -Afbraakwerk en demonteren ben ik een KEI. -Ik ben een handige organisator, dus alles op orden stellen kan ik OOK! -Siliconen afkitten. -onkruid bestrijden - gras afmaaien - bewateren. Tot uw dienst, MO
Klusjesman in Deurne (2100) - Besim
Besim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.64/5 (56 reviews)
Voor klussen ben je op de juiste adres Ik doe werkzaamheden van alle renovatie’s Ik heb een team dat samen werkt .
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Hakob
Hakob
Wilrijk
4.98/5 (54 reviews)
Klusjesmanmet ervaring.Ik doe verschillende klusjes eosls schilderen, gordijnen ophangen, meubels monteren. Ik heb wel een goede ervaring in, ben verantwordelijk en stipt person.
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Men noemt mij soms "McGiver" omdat ik allerhande problemen kan oplossen en herstellen. Mijn specialiteit is laminaat en parketplaatsing met alle afwerking van dien (plinten, egalisatie der vloeren...)
Klusjesman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een klusser die op veel markten thuis is. Van het lassen van een inox of ijzeren structuur, tuinonderhoud, houtbewerking tot een herstelling in je elektriciteitskast. Het meeste gereedschap om een verbouwing te doen heb ik ter beschikking.
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Dag iedereen. De volgende klusjes is me altijd aangeboden van mijn familie en vrienden omdat ze tevreden zijn over mijn werk! Ik geef altijd mij 100%! Laminaat leggen, schilderwerken, afbraak, verhuis, meubels monteren en demonteren,... zijn enkele klusjes die ik vaak doe. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Hallo,ik heb ervaring in de bouw,zowel binnen als buiten(ik kan doen alles wat nodig is in huis),elke reparatie die je nodig hebt in het huis waar je contact mee kunt opnemen.ik bied Ernst en kwaliteit
Klusjesman in Antwerpen (2018) - Ilyass
Ilyass
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Bent u op zoek naar iemand met oog op detail , perfectionist. Dat bent u op het juist adres. Ik heb ervaringen in allerei klusjes. Voor kwaliteit en ideale prijs ben ik de man voor u.
Klusjesman in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.9/5 (20 reviews)
Ik heb mijn eigen woning gerenoveerd. Schilderen, lampen vervangen, meubilair in elkaar steken, klusjes in de tuin enz. Als u een klusje hebt, vraagt u het maar. Als ik u kan helpen, doe ik dat met plezier.
Klusjesman in Deurne (2100) - Giuseppe
Giuseppe
Deurne
4.94/5 (17 reviews)
Ik heb ervaring met bezetten en herstellingswerk met knauf of met cement, alsook gyproc werk en alle soorten betegelingen en badkamer renovatie en herstelling van lekkages Vernieuwen en vergroten van terrassen
Klusjesman in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.86/5 (14 reviews)
één van mijn vroegere werkgever was groothandel meubelen , waar ik werkte als chauffeur- magazijnier , maar ook meubelen monteren ( handelsbeurzen )en herstellen ( garantie )
Klusjesman in Antwerpen (2000) - Pedro
Pedro
Antwerpen
5/5 (13 reviews)
ik ben pedro, Ik ben zeer gemotiveerd, ik heb professionele ervaring met , renovatie , pleisterwerk ,schildren,en ook met andere jobs, dus als u hulp nodig hebt kan u beroep op mij doen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
“ Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van Ring Twice. De dienstverlening verloopt vlot en correct. Een aanrader! ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Berchem-kluisbergen: geëvalueerd met 4.8 door 1.037 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Berchem-kluisbergen, klusjesdienst Berchem-kluisbergen, goedkope klussenier Berchem-kluisbergen, montage IKEA meubels Berchem-kluisbergen, klusjesman gezocht Berchem-kluisbergen, klusjesman zoeken Berchem-kluisbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Berchem-Kluisbergen?

Klusjesman gezocht Berchem-Kluisbergen? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Berchem-Kluisbergen die gespecialiseerd is in jouw klusjes Berchem-Kluisbergen. Heb je naar een klusjesman gezocht in Berchem-Kluisbergen voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Berchem-Kluisbergen? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Berchem-Kluisbergen die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Berchem-Kluisbergen?

Een klusjesman Berchem-Kluisbergen is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk in dienst nemen voor allerlei klusjes in Berchem-Kluisbergen, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Berchem-Kluisbergen is vaak in dienst van een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Berchem-Kluisbergen gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Berchem-Kluisbergen is een manusje-van-alles die talrijke taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Berchem-Kluisbergen bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Berchem-Kluisbergen werkt vaak al voor een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een voordeel van een klusjesman Berchem-Kluisbergen!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen?

Het in dienst nemen van een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen heeft meerdere voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen klusjes Berchem-Kluisbergen zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen oproepen voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het installeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Berchem-Kluisbergen, waar je een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen voor kan oproepen. De klusjesdienst Berchem-Kluisbergen beschikt al over het juiste materiaal en gerei, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om unieke klusjes in Berchem-Kluisbergen gaat.
 
Een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Berchem-Kluisbergen uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Berchem-Kluisbergen gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het oproepen van een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Berchem-Kluisbergen voor het zetten van tegels? Dit is een accuraat karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Berchem-Kluisbergen dus een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen in en geniet van een deskundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Berchem-Kluisbergen?


Een klusjesman in Berchem-Kluisbergen kun je voor ondenkbaar veel klusjes inhuren. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden verricht of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Berchem-Kluisbergen in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Berchem-Kluisbergen terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Berchem-Kluisbergen geklaard moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in talrijke klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Berchem-Kluisbergen zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen doen, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Berchem-Kluisbergen inschakelt.

Kleine klusjes Berchem-Kluisbergen


Klusjesman gezocht Berchem-Kluisbergen voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Berchem-Kluisbergen zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Berchem-Kluisbergen zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer installeren is geen alledaags werkje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Berchem-Kluisbergen voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Berchem-Kluisbergen die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het plaatsen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden dagelijks gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Berchem-Kluisbergen die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Berchem-Kluisbergen kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Berchem-Kluisbergen.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine werken, zoals de dakgoten schrobben of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of opknappen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal benodigdheden voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Berchem-Kluisbergen voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Berchem-Kluisbergen?


Klusjesman gezocht in Berchem-Kluisbergen, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief waarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de prijzen hoger zijn. Hoe dan ook, het in dienst nemen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Berchem-Kluisbergen


Een klusjesman Berchem-Kluisbergen die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen prijzen. De tarieven variëren afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hogere prijs voor rekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs aanrekent, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan verrichten.
 
Daarnaast zijn er nog de extra kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gereedschap, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Berchem-Kluisbergen af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Berchem-Kluisbergen voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Berchem-Kluisbergen: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Berchem-Kluisbergen in te huren? Dan zijn er verschillende punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Berchem-Kluisbergen je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inhuurt voor je klusjes Berchem-Kluisbergen.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Berchem-Kluisbergen. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je karwei zo goed mogelijk geklaard. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Berchem-Kluisbergen inschakelen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw klus op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Berchem-Kluisbergen. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Berchem-Kluisbergen van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Berchem-kluisbergen

Slepende binnendeuren - Schilderen van buitentrap leuning - Renovatie appartement - Montage - front terrace - meubels monteren
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden