klusjesman Aarschot

Klusjesman Aarschot: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Aarschot: Onze selectie dienstverleners

Pedro is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Aarschot (3200) - Pedro
Pedro
Aarschot
4.98/5 (48 reviews)
Dag mijne naam is pedro ben 35 jaar oud als klusjesman beschik ik van veel gereedschappen om mooi job af te werken ik ben handig en u kunt zeker en vast om mij reken .
Klusjesman in Aarschot (3200) - Eddy
Eddy
Aarschot
4.37/5 (19 reviews)
Allerlei klussen. Zoals montage kasten, afhalen met aanhangwagen, schrijnwerk, electriciteit of loodgieterij. Te veel om op te noemen
Klusjesman in Aarschot (3200) - Dillen
Dillen
Aarschot
4.94/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Dillen 20 jaar en student en kan dus wel een extra centje gebruiken. Ik heb veel ervaring met het herstellen van computers. Kan ook klussen in de tuin, in huis,... . Ik heb ook veel vrienden die graag een centje willen bijverdienen voor als er grotere klusjes moeten vervuld worden.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Kevin
Kevin
Aarschot
5/5 (15 reviews)
Altijd al graag met de handen gewerkt van grotere tot heel kleine werkjes. Een IKEA kast is een leuk projectje en vind ik altijd plezant dit ineen te knutselen. Ik werk grondig en zorgvuldig zodat alles vlot en correct verloopt.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Wim
Wim
Aarschot
5/5 (6 reviews)
De meeste werkervaring op technische vlak is Schrijn-en meubelwerk. Ik genoot van een VAB basic opleiding over elektriciteit, deze werd kort daarop in de praktijk omgezet. dat meer en meer professioneel omgeschoold werd. Kleine klussen wordt meestal besproken met de aanvrager/aanvraagster. Om zo een duidelijk beeld weer te kunnen geven.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Georges
Georges
Aarschot
5/5 (4 reviews)
Ben als hobby klusjesman! Ik voer allerlei kleine werken uit tegen de juiste prijs. Nu wil ik graag wat bijklussen: loodgieterij en kleine werkjes of herstellingen. Ik hou altijd zo goed mogelijk rekening met uw wensen!
Klusjesman in Aarschot (3200) - Davy
Davy
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Zorgzame klusjesman met ervaring. Ik heb al veel mensen zoals buren en vrienden geholpen met allerhande klussen gaande van schilderen tot plaatsen van kranen en luchters.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Angelo
Angelo
Aarschot
3.0/5 (2 reviews)
Hang af wat er moet gebeuren niet iedereen is super handig in alles wat ik kan zal ik op reageren en kijken wat er moet gebeuren klussen doe je met passie
Klusjesman in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
In mijn laatste jobs was ik service- en onderhoudstechnieker voor allerhande installaties in gebouwen (sanitair, schrijnwerk, electriciteit, enz.). Ik heb dus redelijk veel ervaring opgedaan om problemen op te lossen. Dus voor een probleemoplosser : contacteer me!
Klusjesman in Aarschot (3200) - Michiel
Michiel
Aarschot
Nieuw
Als hoofdberoep ben ik klusjes man, ben van alle markte thuis binnen of buiten, tegen de juiste prijs maak ik u leven fijn. Van tuin aanlegjes, tot reparatie van een kast of muur naar een schilderwerkje hier en daar. Maar ook een kraan kan geen kwaad. Zo als je leest kan ik dus wel een beetje.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Simon
Simon
Aarschot
Nieuw
Ik heb vele jaren ervaring, zowel door zelf oplossingen te moeten vinden in de renovatie van mijn eigen woning, en door jaren (tuin)schrijnwerk te doen. Ik beschik zelf over beperkt aantal werkmateriaal, maar weet voldoende wegen om bepaald materiaal te lenen.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Ruben
Ruben
Aarschot
Nieuw
9 jaar ervaring in de sanitair en verwarmingssector, u kan bij mij terecht voor een hele hoop kleine klussen van schilderen tot elektriciteit, sanitair, verwarming,.. Bij interesse contacteer me gerust :)
Klusjesman in Aarschot (3200) - Thomas
Thomas
Aarschot
Nieuw
Ik ben een ervaren klusser op onderstaande vlakken. Elektriciteit, tuinbouw, sanitair en tuinonderhoud. Ik maak steeds goede afspraken met de aanvrager en zorg voor een correcte uitvoering. Ik ben beschikbaar in het weekend of op feestdagen Indien ik niet confortabel ben met bepaalde klussen zal ik dit steeds met u bespreken.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Nick
Nick
Aarschot
Nieuw
Wegens mijn opleiding kunstgeschiedenis en het restaureren van heb ik een zeer goed ook in detail en zal alles eerst op papier uitgewerkt worden voor ik aan de praktijk begin. Alle meubels bij me thuis zijn door mezelf handgemaakt en alle werken in het huis zijn door mezelf uitgevoerd. Als ik het niet kan zeg ik het ook. En een week later zal ik het kunnen.
Klusjesman in Aarschot (3200) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
Nieuw
Wij zijn een klein team die elk verschillende ervaringen hebben opgedaan in de bouw. Hierdoor hebben we een brede waaier aan kennis en zijn we de geschikte partner voor uw algemene klusjes. Aarzel zeker niet om te horen of u kunnen helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klusjesmannen in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Makkelijk in contact met klusjesman/vrouw. Fijne manier van betalen. Ik vond alles eenvoudig en duidelijk ”
Philippe
“ Heel makkelijk om een dienst aan te vragen, en inderdaad binnen de 3 uur al voorstellen in de mailbox. ”
Sain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Aarschot: geëvalueerd met 4.69 door 112 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Aarschot, klusjesdienst Aarschot, goedkope klussenier Aarschot, montage IKEA meubels Aarschot, klusjesman gezocht Aarschot, klusjesman zoeken Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden