klusjesman Temse

Klusjesman Temse: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Temse: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Temse (9140) - Manuel
Manuel
Temse
4.56/5 (16 reviews)
Heb ervaring in klussen van opleiding heb ik bouw gevolgd eigen woning helemaal zelf gerenoveerd bij vrienden en kennissen redelijk wat klussen gedaan allerlei klussen zijn mogelijk
Klusjesman in Temse (9140) - Joni
Joni
Temse
5/5 (8 reviews)
Doordat ik onze hele woning zelf heb gebouwd heb ik zeer veel geleerd op korte termijn , aangezien ik dit zeer leuk vondt zou ik dit graag willen verder zetten als bijverdienste enzo klussen waar het kan.
Klusjesman in Temse (9140) - Johan
Johan
Temse
5/5 (3 reviews)
Ruime ervaring met diverse klussen in en rond het huis, zowel plaatsen van gyprocwanden of kleine tuinwerken. Onderhoud of vernieuwing zijn zaken waarmee ik aan de slag kan
Klusjesman in Temse (9140) - Kenny
Kenny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (2 reviews)
Waarom voor mij kiezen? Ik bied u een 24/7 service Ik bied u de meeste diversiteit in type klusjes en budget Al mijn werken gaan door een proces van nauwkeurige opvolging om zeker te zijn dat alles vlekkeloos verloopt Ik hecht zeer veel belang aan kwaliteit U kan verschillende werken bekijken en meteen overtuigd worden om uw beslissing concreet te maken
Klusjesman in Temse (9140) - Hamed
Hamed
Temse
5/5 (2 reviews)
Ik ben een elektricien maar daarnaast doe ik verschillende klusjes. Ik heb ervaring met metselen loodgieterij schilderwerken. Allerlei klusjes in huis. Ik heb twee rechter handen die ik goed kan gebruiken.
Klusjesman in Temse (9140) - Mathias
Mathias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (1 reviews)
Voor elke klus te vinden! Zeer nauwkeurige afwerking en steeds tot uw dienst. Elke dag bereikbaar en bij elke afspraak aanwezig. Al meer dan tien jaar werkzaam als werfleider in de bouw en schrijnwerker/meubelmaker. Geen klus is te groot voor mij. Mvg Mathias
Klusjesman in Temse (9140) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik doe ook zowat alle kleine klussen voor zowel binnen als buitenhuis. Van gras afdoen tot plaatsen van tegels in huis . Je kan het zo zot niet bedenken . Mvg Nicolas
Klusjesman in Temse (9140) - Bart
Bart
Temse
Nieuw
allround klusjes en geen tijd, zin of de vaardigheid om deze zelf te doen? Ik sta u graag bij om deze te verwezenlijken. Ik heb eigen vervoer voor de grotere werken of containerparkbezoekjes. contacteer me gerust.
Klusjesman in Temse (9140) - Thierry
Thierry
Temse
Nieuw
Plaatsen van ramen & deuren . Bezettingswerken . (Geen plafonds) Plaatsen van opritten & terrassen. Plaatsen van gyproc. Badkamers en keukens. U hebt een klus en u zoekt iemand die dit snel en proper op kan lossen ? Dan heb je hem nu gevonden. ;-)
Klusjesman in Temse (9140) - Peter
Peter
Temse
Nieuw
Reeds een totaalrenovatie en heel wat klussen bij vrienden en familie gedaan, dus al heel wat gezien en tegen gekomen. Via mijn werkgever ook voorzien van de nodige opleidingen in de DHZ sector dus goed op de hoogte van mogelijkheden en te verwachten knelpunten.
Klusjesman in Temse (9140) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik voer allerlei werkjes uit ik beschik ook over en bestelwagen en eigen materiaal voor klussen uit te voeten . Het kan ook gaan over allerlei timmerwerken .
Klusjesman in Temse (9140) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Klusjesman met ervaring, alle werkjes in en rond het huis zijn me zeker niet vreemd, ook de grotere werken schrikken me niet af zoals grond en renovatiewerken
Klusjesman in Temse (9140) - Boon
Boon
Temse
Nieuw
Ik ben nu toch al een aantal jaren bezig met het verbouwen en renoveren. Graag had ik mijn diensten hier verder willen benutten. Wat kan ik, renovatie badkamer, vloeren, parket leggen, schilderen, keukens plaatsen, binnendeuren, gyproce werken, inbouwkasten maken...
Klusjesman in Temse (9140) - Marc
Marc
Temse
Nieuw
Doe kleine metalen constructie,heb hier vele jaren ervaring mee, ik ben jong gepensioneerd en voel er wat bij om nog wat te werken . Liefst in deze branche waar ik de nodige stielkennis van heb.
Klusjesman in Temse (9140) - Hamza
Hamza
Temse
Nieuw
Gespecialiseerd in alle soorten afbraakwerken, strippen van muren, vloeren uitbreken... alles met eigen materiaal. Afval kan ook meegenomen worden!!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je krijgt een mooi beeld van wie beschikbaar is voor de klus die je wil laten uitvoeren. ”
Michael
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Temse: geëvalueerd met 4.94 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Temse, klusjesdienst Temse, goedkope klussenier Temse, montage IKEA meubels Temse, klusjesman gezocht Temse, klusjesman zoeken Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Temse?

Klusjesman gezocht Temse? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de geschikte klusjesman Temse die gespecialiseerd is in jouw klusjes Temse. Heb je naar een klusjesman gezocht in Temse voor het onderhouden van je tuin, plaatsen van je nieuwe vloer, schoonmaken van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Temse? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Temse die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Temse van een gerenommeerd bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Temse?

Een klusjesman Temse is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inzetten voor allerlei klusjes in Temse, ongeacht hoe groot de klus is. Een klusjesman Temse is vaak in dienst van een klusjesdienst Temse en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Temse gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Temse is een manusje-van-alles die talrijke taken rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Temse bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Temse werkt vaak al voor een klusjesdienst Temse, waardoor hij over het juiste materiaal en gerei beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te schaffen: nog een voordeel van een klusjesman Temse!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Temse?

Het inhuren van een klusjesdienst Temse heeft vele voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Temse kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Temse klusjes Temse zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Temse inhuren voor allerlei kleine en grote klusjes in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het monteren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloos veel klusjes Temse, waar je een klusjesdienst Temse voor kan inzetten. De klusjesdienst Temse beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om sporadische klusjes in Temse gaat.
 
Een klusjesdienst Temse neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Temse uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Temse gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Temse. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Temse voor het leggen van tegels? Dit is een accuraat klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Temse dus een klusjesdienst Temse in en geniet van een professioneel uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Temse?


Een klusjesman in Temse kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te doen, huur je gemakkelijk een klusjesman Temse in. Voor klussen binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Temse terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald domein. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Temse verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in meerdere klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt gespecialiseerd in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Temse zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Temse inhuurt.

Kleine klusjes Temse


Klusjesman gezocht Temse voor kleine werkjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Temse zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Temse zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer plaatsen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Temse voor inzetten. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en plaatst de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Temse die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te renoveren. Heb je een klusjesman gezocht Temse die een trap voor je kan opknappen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Temse kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Temse.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine taken, zoals de dakgoten schoonmaken of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of fixen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Temse voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Temse?


Klusjesman gezocht in Temse, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein klusje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een gehele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere karwei? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inzetten van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Temse


Een klusjesman Temse die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven variëren naargelang de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hoger tarief voor rekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs vraagt, zul je waarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de extra kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal vermoedelijk vervoerskosten aanrekenen en kosten voor het gereedschap, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Temse af te spreken. Zo weet je dus ten alle tijden wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Temse voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Temse: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Temse in te schakelen? Dan zijn er diverse zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op het tarief dat een klusjesman Temse je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Temse.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de expertise van de klusjesman in Temse. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand inhuren die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je taak zo goed mogelijk gedaan. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Temse inhuren op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw opdracht op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Temse. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Temse van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Temse

voordeur appartement in hout sleept over de vloer - grammafoon herstellen - Klussen - Klusjesman in Temse (9140) - Klussen - Klusjesman in Temse (9140)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden