klusjesman Deinze

Klusjesman Deinze: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Deinze: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Petegem-aan-de-leie (9800) - Tony
Tony
Petegem-aan-de-leie
4.91/5 (47 reviews)
Allerlei klusjes zoals kleine herstellingen, onderhoud van woning en van materiaal. Alles wat niet echt door een professioneel kan en moet opgeknapt worden. Met dergelijke zaken sta ik ook mijn beide dochters in en aan hun woning bij.
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (27 reviews)
Welkom op mijn profiel, ik ben een handige harry. ophangen van verlichting , kasten monteren en demonteren, ik beschik over verschillende gereedschappen oa zaag, boorhamer,.. Ik werk proper, grondig en snel. Hopelijk tot binnenkort
Klusjesman in Deinze (9800) - Ami
Ami Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
Ik heb verschillende opleidingen gevolgd. Elektriciteit, tuinbouw, onderhoudsvakman, transport manager en.... Elektriciteit,herstelling van alle toestellen, schilderen, isolatie, gyproc en schildersklaar maken, laminaat,in elkaar steken van meubelen... Kortweg alle soorten klusjes.
Klusjesman in Astene (9800) - Miguel
Miguel
Astene
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring in gevelbezetting, cementering, crepi en buitenisolatie, schilderwerken binnen en buiten, plamuren, klein stukadoorswerk, gyproc. Alle afwerking bouw, isolatie, kelderdichting, vochtproblemen, koudebruggen, algemene isolatie, dampschermen. Ook kleine dakherstellingen. Fietsherstellingen.
Klusjesman in Deinze (9800) - Sigmund
Sigmund Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (2 reviews)
Klusjesman met ervaring, verschillende karweien in huis tegen de juiste prijs elektriciteit, sanitair, houtbewerking, schilderen ... Goed overleg met de klant vind ik zeer belangrijk. Ik kijk uit naar uw reactie.
Klusjesman in Deinze (9800) - Jelle
Jelle
Deinze
5/5 (2 reviews)
Ik heb de nodige ervaring met verbouwen. Dus algemene klussen kom ik met veel plezier bij u uitvoeren. Ook het monteren van meubels kom ik zeer graag doen.
Klusjesman in Vinkt (9800) - Pascal
Pascal
Vinkt
Nieuw
Klusjes man ben in alle kus werken goed zoals schilderen , behangen electriciteids werk , sanitair, onderhoud van u tuin zoals snoeien onkruid wieden gras afrijden onderhoud van terras . Onderhoud van u woning en dergelijke u kan mij steeds kontakteren
Klusjesman in Petegem-aan-de-leie (9800) - Peter
Peter
Petegem-aan-de-leie
Nieuw
ik ken wat van loodgieterij,hout en bouw ook terrassen en klinkers ,dus van alles wat.daar ik op een school werk moet ik ook tuinieren en alle werkjes uitvoeren.laat gerust wat weten en ik kijk of ik het kan oplossen voor jou.
Klusjesman in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik kan van alles wat, van lampen vervangen tot gras afrijden, schilderen is voor mij ook geen probleem. Ik heb hier en daar al wat evaring opgedaan bij zelfstandige. Dus contacteer mij voor uw klusjes!
Klusjesman in Astene (9800) - Robbe
Robbe
Astene
Nieuw
Ik ben naast IT'er ook een handige harry thuis. Voor alle kleine herstellingswerken, neem gerust contact met me op. ----------------------------------
Klusjesman in Deinze (9800) - Hannes
Hannes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
U kan bij mij terecht voor bijna elke klus. Zowel voor iets kleins bv voor iets op te hangen of voor iets anders zoals een iets groter project. Ik hoor het graag.
Klusjesman in Deinze (9800) - Erik
Erik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Hoi al jaren in het vak ! Alles en veel van mijn papa geleerd ! Ik wil gewoon mensen helpen voor een eerlijke prijs eerlijkheid duurt het langst ....
Klusjesman in Deinze (9800) - Kevin
Kevin
Deinze
Nieuw
Ik heb altijd graag geklust. Van toen ik al klein was. En nu zit ik al een 17j in de bouw. En heb ook avondschool schrijnwerk gevolgd. En bij mij thuis doe ik ook alles zelf van bloempotten maken tot kamers maken voor onze kindjes.
Klusjesman in Deinze (9800) - Karim
Karim
Deinze
Nieuw
Ik kan maken van op maat en handgemaakt tafeltjes rekken enzo in het ijzer en alles wat lassen betreft dit is een passie en daarnaast ben ik handig in vele karweitjes
Klusjesman in Astene (9800) - Victor
Victor
Astene
Nieuw
Voor klussen en karweitjes moet je bij mij zijn zit in men laatste jaar houtbewerking dus als het met hout temaken heeft komt het in orde mijn hobby is sleutelen aan brommertjes en andere motorische voertuigen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klusjesmannen in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top initiatief voor mensen die zelf niet zo handig zijn of niet beschikken over het juiste materiaal. ”
Michiel
“ Eénmaal je lid bent, is het bijzonder handig om zelf de personen te kunnen selecteren waar je mee wil samenwerken. Dat vind ik persoonlijk aangenamer dan te wachten tot iemand zich kandidaat stelt. Maar je hebt we... ”
Luc
“ Prima systeem om een klusser te vinden. Ik ben helemaal tevreden over Ring Twice. ”
Peter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Deinze: geëvalueerd met 4.96 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Deinze, klusjesdienst Deinze, goedkope klussenier Deinze, montage IKEA meubels Deinze, klusjesman gezocht Deinze, klusjesman zoeken Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan klusjesman in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden