Vind de beste klusjesman van Nijlen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Nijlen (2560) - Wesley
Wesley
4.98/5 · 49 reviews
2560 Nijlen
kleine klusjeswerken, heb basiskennis van elektriciteit dus buiten stopcontacten,buitenverlichting hangen is geen probleem, basiskennis van vijver voor onderhoud.
Klusjesman in Nijlen (2560) - Stefan
Stefan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
2560 Nijlen
Zoekt u nog iemand voor kleine klussen in huis, verlichting ophangen, kleine verhuizen, naar het containerpark rijden voor grote stukken zoals tuinafval of kleine afbraakwerken, hiervoor kan u beroep op doen op mij
Klusjesman in Nijlen (2560) - Roland
Roland
5/5 · 4 reviews
2560 Nijlen
Een handige Harry voor je kleine klussen en reparaties, alsook licht sanitair werk zoals een lekkende kraan of vervanging. Ook monteren van Ikea kasten, geen probleem. Ben je op zoek naar een betrouwbare klusjesman, contacteer Roland.
Klusjesman in Bevel (2560) - Jan
Jan
5/5 · 3 reviews
2560 Bevel
Iets technisch - hulp nodig... geen idee van hoe een technisch falen oplossen... Auto/fiets-mechanische problemen, remmen versleten, batterij leeg, verlichting out,... Laat horen en samen komen we er zeker wel uit. Met vriendelijke groeten, Jan
Klusjesman in Berlaar (2590) - August
August
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
nu doe ik thuis ook allerlei klusjes, in het huis allerlei zoals wat schrijnwerkerij of wat loodgieters werk of kleine metsel jobkes, schilderen, in de tuin opruimen , snoeien struiken bomen, enz. dit kan ik dus ook elders!
Klusjesman in Bevel (2560) - Aster
Aster
5/5 · 1 reviews
2560 Bevel
Montage van diverse meubels, laminaat plaatsen, plintjes plaatsen, schilderwerken (met of zonder motief), lampen plaatsen, kleine herstellingen, en wellicht nog 101 kleine dingen. Snel en efficiënt, daar houd ik van. Tot binnenkort?!
Klusjesman in Bevel (2560) - Joost
Joost Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2560 Bevel
Klusser/fixer, uiteraard met ervaring. Veel decorwerk, standenbouw en renovaties op het palmares. Kwaliteit en service, daar ga ik voor. Het resultaat moet in orde zijn en liefst ook nog mooi ogen. Steeds naar uw wens en budget. Groeten, Joost.
Klusjesman in Nijlen (2560) - Thijs
Thijs
4.0/5 · 1 reviews
2560 Nijlen
Zelf werk ik in een doe het zelf zaak. Hier heb ik veel geleerd over allerlei klusjes en hoe ze aangepakt moeten worden. De collegas hebben elk hun specialiteit waar ik veel van heb geleerd en ik op kan vertrouwen.
Klusjesman in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nieuw
2560 Nijlen
Voor uw voornaamste klusjes kan u beroep doen op mij. Ik ben van opleiding technisch geschoold en kan allerlei klusjes aan. Ik laat alles net en ordelijk achter en ben vriendelijk in omgang. Ik werk met uitsluitend kwalitatief materiaal.
Klusjesman in Nijlen (2560) - Jimmy
Jimmy
Nieuw
2560 Nijlen
Aangezien ik onderhoudstechnieker ben zijn er vele klusjes die ik op professioneel vak moet uitvoeren. Dit gaande van kleine elektrische werken tot het verhuizen van meubilair, monteren en ophangen van kastjes,....
Klusjesman in Nijlen (2560) - Thomas
Thomas
Nieuw
2560 Nijlen
Ik ben een klusjesman met ervaring in kleine elektrcviteitswerken, tuinonderhoud, montage van ikea meubelen, ... snelle service tegen een eerlijke prijs.
Klusjesman in Nijlen (2560) - Koen
Koen
Nieuw
2560 Nijlen
ik heb een technische opleiding genoten, en mijn huis zelf gebouwd/afgewerkt, dus ben zeer handig. verder heb ik avondschool electrische schakelingen gevolgd, dat ook wel eens handig kan zijn..
Klusjesman in Nijlen (2560) - Tom
Tom
Nieuw
2560 Nijlen
ik werk al meer dan 20 jaar in de bouw op verschillende onderdelen. kasten in elkaar zetten, kleine dakwerken, plaatsen van keukens, plaatsen van deuren etc...
Klusjesman in Kessel (2560) - Harald
Harald
Nieuw
2560 Kessel
Kwaliteitsvolle KarweiWerken voor een zacht prijsje, daar doe ik het voor. Heb je het moeilijk om een goede en betaalbare technieker in huis te halen dan zit je bij mij op het juiste adres.
Klusjesman in Bevel (2560) - Yves
Yves
Nieuw
2560 Bevel
Ik ben een creatief man, ik hou ervan om kleine werkjes uit te voeren, lampje hangen, kleine stukjes bezetten, kleine herstellingetjes, kraantje vervangen, Theetje erbij, babbeltje en alles loopt lekker.... Ook creatieve dingen vind ik super.....

Klusjesdienst Nijlen: geëvalueerd met 4.87 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Nijlen, klusjesdienst Nijlen, goedkope klussenier Nijlen, montage IKEA meubels Nijlen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen klusjesman in Nijlen

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Nijlen

Aansluiten nieuwe gascondensatieketel - Hulp by uitbreken chape. - PLAATSING POORT - bezetten met crepie. - aanleg beton pad - afbraak van een draagmuur - herstelling van electrische rolpoort - fermacellplaten (gipsplaten) plafond afwerken - Verlichting ed. - Renovatie badkamer - Herstellen van plafond en muur - Tegels - elektriciteit - Afstellen mechanische schijfremmen fiets - tuinhuis en poort oprit - Aanpassing keuken aansluitingen - plaatsen muren
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden