klusjesman Hasselt

Klusjesman Hasselt: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Hasselt: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Via studie, hoofdjob, renovatie eigen woning , ... en al heel wat uitgevoerde klusjes reeds enkele jaren ervaring opgedaan! Elektriciteit (fout opsporing) , behangen, valse wand/ plafond (gyproc werken), kasten in en uit elkaar halen, lampen vervangen of plaatsen ,( kleine) ontstopping, lekkende kranen/ toilet, tuin werken,... vragen maar...!
Klusjesman in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
5/5 (32 reviews)
Hallo! Ik ben Francis. Kleine elektrische klussen, sanitair, kasten monteren zijn geen probleem voor mij ook kleine sloopwerken kan ik uitvoeren. Indien nodig kan ik u bijstaan in uw ideeën en of beslissingen. Ik bekijken iedere werkaanbieding en neem een eerlijke beslissing of ik deze ook tot een goede einde kan uitvoeren. Een duidelijke communicatie vind ik zeer belangrijk.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na en heb wat ervaring in allerlei klussen.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
ik ben van vele markten thuis: kleine elektriciteitswerken (stopcontacten aansluiten, lampen installeren, ...), schilderwerken (ook tekeningen verven op muren), opruimwerken, ikea meubels monteren (ik woon op 500m van ikea, dus kan het meubel eventueel zelf meebrengen). Allerlei werken in de tuin: snoeien van hagen of planten, planten van haag of bomen, verticuteren, terrasonderhoud
Glenn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Ik zelf klus heel graag, Heb al wat ervaring. Werk zeer zorgvuldig ! Heb veel tijd. Heb vroeger met mijn pa een bungalow helemaal van buiten tot alles van binnen opgemaakt.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (6 reviews)
kleine herstellingen kan ik uitvoeren geen ikeakast is mij vreemd ben in het bezit van klein gereedschap schuurmachine electrische schroevendraaier/boormachine
Klusjesman in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
We zijn een algemeen bedrijf. Van A tot Z. Onze specialitijd zijn opfrissingen van uw droom huis ou apartament. Het is ons doel om uw droom te realizeren. Ook vinden we het altijd perfect om het oud een nieuwe kleur of vorm te zien geven.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Jeffrey
Jeffrey
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Voor kleine herstellingen tot grote verbouwingen bent u bij mij op het juiste adres. Ik werk alles met met oog voor detail af. Ik ben een echte alles kunner. Ik beschik over een kleine camionet ( peugeot partner) en eigen gereedschap en kan klussen aannemen op de meeste plaatsen in België. Laat gerust weten wat voor werkzaamheden u wilt laten doen en dan komen we er samen wel uit.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Welkom op mijn profiel. Ik ben een handige Harry en help je graag met alle klussen. Ook bouw ik je tuinhuis of je tiny house. Maar ook gyproc werken, schilderwerken of volledige badkamers zijn mijn ding. Contacteer me voor een degelijke prijsopgave
Klusjesman in Hasselt (3500) - Jim
Jim
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Klusjesman met ervaring. Heb alle grote klussen zelf uitgevoerd bij de verbouwing van mijn eigen woning en heb onderhoud gedaan van gebouwen op de Universitaire Campus in Diepenbeek.Heb ook basiskennis van elektriciteit, sanitair. Heb het meeste klusmateriaal zelf o.a. boormachine, slijpmachine, zaagmachine, pneumatische boorhamer.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Klussen en afwerking. Een uit de hand gelopen hobby waardoor ik allerhande klussen al geruime tijd uitvoer: gyprocwerken, tegelen, montage van meubels, kleine sanitaire werken, laminaat, .... Mijn motto is: het is goed als het af is, en af als het goed is!
Klusjesman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf de verbouwing gedaan van mijn hele woning, bovendien ben ik werkzaam als productverantwoordelijle bij een fabrikant van bouwmaterialen waardoor ik dagelijks op werven aanwezig ben. Specialisatie in het plaatsen van binnendeuren. Steeds op een degelijke en correcte manier geplaatst volgens de regels van de kunst.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Abdou
Abdou Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik ben een kunstenaar met een zeer goed oog voor detail en fijne afwerking. Voor mij komt kwaliteit voor alles. We doen het goed of we het niet ;-) Momenteel een eigen project lopende in renovatie in eigen huis. Dit van A tot Z. Ik kan jullie met heel wat zaken helpen: elektriciteit leggen, sanitair tot plaatsen van wc's tot bad/douche, verwarming,... En heel wat ervaring in gyproc en afwerking.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben Kenneth werk momenteel 3 jaar in de meubelsector als meubelmonteur/plaatser ik kan jullie dus perfect helpen met het monteren van jullie meubels.
Klusjesman in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Voor allerlei soorten klussjes zoals deuren plaatsen, keuken plaatsen, verven, renovatiewerken zoals gyproc plaatsen,meubels ineensteken kan u ons ook altijd contacteren
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Er is geen abonnement nodig. Vlotte afhandeling van betaling (ook zonder credit card) dan nog kan ik van uw diensten gebruik maken. Snel antwoord gekregen op vragen. ”
Philippe
“ Makkelijk om een boeking te maken, goede communicatie en makkelijke betaling. ”
Rachid
“ Duidelijke website Leuk om mensen uit de buurt te kunnen vragen. Laagdrempelige aanpak ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Hasselt: geëvalueerd met 4.82 door 204 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Hasselt, klusjesdienst Hasselt, goedkope klussenier Hasselt, montage IKEA meubels Hasselt, klusjesman gezocht Hasselt, klusjesman zoeken Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Hasselt?

Klusjesman gezocht Hasselt? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Hasselt die gespecialiseerd is in jouw klusjes Hasselt. Heb je naar een klusjesman gezocht in Hasselt voor het onderhouden van je tuin, zetten van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Hasselt? Plaats snel en gemakkelijk je dienst op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Hasselt die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Hasselt van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Hasselt?

Een klusjesman Hasselt is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inschakelen voor verschillende klusjes in Hasselt, ongeacht hoe groot de opdracht is. Een klusjesman Hasselt is vaak in dienst van een klusjesdienst Hasselt en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Hasselt gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Hasselt is een manusje-van-alles die meerdere klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Hasselt bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak fixen of lekkende kranen fixen. De klusjesman Hasselt werkt vaak al voor een klusjesdienst Hasselt, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Hasselt!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Hasselt?

Het inhuren van een klusjesdienst Hasselt heeft talrijke voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Hasselt kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Hasselt klusjes Hasselt zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Hasselt in dienst nemen voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire taken, het plaatsen van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Hasselt, waar je een klusjesdienst Hasselt voor kan inschakelen. De klusjesdienst Hasselt beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te schaffen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Hasselt gaat.
 
Een klusjesdienst Hasselt neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Hasselt uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Hasselt gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Hasselt. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Hasselt voor het zetten van tegels? Dit is een accuraat karweitje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Hasselt dus een klusjesdienst Hasselt in en geniet van een deskundig uitslag.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Hasselt?


Een klusjesman in Hasselt kun je voor ondenkbaar veel klusjes in dienst nemen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te klaren, huur je gemakkelijk een klusjesman Hasselt in. Voor taken binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Hasselt terecht.
 
Een klusjesman is vaak expert in een bepaald vakgebied. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Hasselt verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in verschillende klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt goed in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer deskundigheid nodig dan anderen. Klusjes Hasselt zoals vloeren leggen zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Hasselt inhuurt.

Kleine klusjes Hasselt


Klusjesman gezocht Hasselt voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Hasselt zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het herstellen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Hasselt zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Hasselt voor inhuren. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn benodigdheden mee en legt de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Hasselt die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het zetten van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden vaak gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Hasselt die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Hasselt kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig fixeren. Zo heb je snel een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Hasselt.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of repareren van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Hasselt voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Hasselt?


Klusjesman gezocht in Hasselt, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? Het tarief dat je betaalt, hangt helemaal van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein karweitje in huis? Dan zal het tarief waarschijnlijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een complete renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere opdracht? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het inzetten van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel onkosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Hasselt


Een klusjesman Hasselt die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen variëren naargelang de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen uitvoeren, maar hier ook een hogere prijs voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag bedrag rekent, zul je ongetwijfeld iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal zeker vervoerskosten rekenen en kosten voor het benodigdheden, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Hasselt af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Hasselt voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Hasselt: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Hasselt in te zetten? Dan zijn er diverse punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Hasselt je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman oproept voor je klusjes Hasselt.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de expertise van de klusjesman in Hasselt. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het verrichten van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je werk zo goed mogelijk verricht. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman oproept.
 
Een klusjesman Hasselt in dienst nemen op Ring Twice is eenvoudig! Plaats jouw opdracht op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Hasselt. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Hasselt van Ring Twice.
Andere categorieën binnen klusjesman in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden