klusjesman Sint-niklaas

Klusjesman Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Sint-niklaas: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (106 reviews)
Als doe-het-zelver met veel ervaring in bouw en technieken van eigen huis kan ik u helpen met klusjes waar een professioneel niet gemakkelijk tijd voor maakt. Dankzij mijn pensionering heb ik daar tijd voor. Het liefst doe ik monteren van tuinhuizen en dergelijke, maar klein metselwerk of klusjes aan verlichting, waterleiding of -afvoer zijn me ook niet te min.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.79/5 (62 reviews)
Wij hebben klusjesmannen met jaren ervaring in het monteren en demonteren van meubilair. Montage en demontage van kasten, dressoirs, zetels,… Nieuw uit de doos of niet, wij regelen het! Ook voor het ophangen van uw televisie toestel aan de muur kan u bij ons terecht!
Klusjesman in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
hallo . ik ben van alle markten wel thuis .(bv . laminaat leggen .hout bewerking kasten monteren . fietsen herstellen . elektriciteit .afbraak werken . gyproc zetten . schilderen .en nog veel meer .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Wissam
Wissam
Nieuwkerken-waas
4.92/5 (24 reviews)
Klusjesman met ervaring ik voer allerlei kleine werken uit tegen juiste prijs , ruime ervaring voor alle uw monteren of demonteren van meubels , 10 jaar ervaring met ikea meubels , ook andere merken meubels . Aarzel niet om me te contacteren als u me nodig hebt . Tot snel
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Hallo. Ik ben op heel veel vlakken handig door mijn studie en jarenlange ervaring als doe-het-zelver. Of het nu gaat over het in elkaar knutselen van een ikea meubeltje, schilderwerken, electriciteit, loodgieterij, schrijnwerk, vloer- en wandtegels, ... ik help je heel graag verder, ook met de kleine klussen! Vraag gerust.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Ryan
Ryan
Nieuwkerken-waas
4.9/5 (20 reviews)
Ik help u graag verder met het oplossen en herstellen van allerhande defecten in en rond uw huis. Installatie van huishoudelijk materieel, meubels, douchestangen, verlichting, kapstokken, rekken, hulpmiddelen voor minder-validen, enz… Oplossen van problemen met deuren, garagepoorten, sloten, scharnieren… Ik ben hyper-uitgerust met professioneel gereedschap en camionette.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel-jan
Karel-jan
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Kleine klusjes gelijk kasten in een steken of lampen ophangen zijn geen probleem. Altijd het juiste materiaal bij de hand! Snel, eenvoudig en sterke oplossing!
Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
diverse klussen in en om uw huis kan ik uitvoeren. Werken op hoogte is minder mijn ding. In mijn vriendenkring en familie word ik beschouw d als een handige Harry dus shoot en laat me weten wat ik voor u eventueel kan betekenen.
Klusjesman in Beveren-Leie (8791) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
5/5 (8 reviews)
Klusjesman, gepensioneerd met veel ervaring met allerhande werken in en om de woning. Elektriciteit, loodgieterij, CV, ...ook voor raad en advies kan je bij mij terecht.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jean-pierre
Jean-pierre
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
metsen betegelen vloeren schilderen behangen schrijnwerk laminaat leggen een beetje elektriek leggen waterleiding bijleggen aflopen leggen ik ben van alles op de hoogte . doe verbouwingen en afwerking . ik doe ook veel tuinwerken onder andere snoeien opkuisen en nog wat dat met tuinen te maken heeft .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Nordine
Nordine
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Algemene klusjes bv kleine elektischiteitswerkjes(stopkontakten vervangen en bijplaatsen en lichtpunten aanmaken) , loodgieterij(waterleidingen vervangen en bijmaken), laminaat plaatsen, schilderen, behangen
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk momenteel al 4jaar in een bouwbedrijf. Dus hierdoor heb ik al wat ervaring in alle soorten van klusjes Bij kleine renovatiewerken kan je zeker bij mij terecht.
Klusjesman in Kemzeke (9190) - Kris
Kris
Kemzeke
5/5 (4 reviews)
Klusjesman met ervaring in verschillende domeinen voor een aanvaardbare prijs. Van opleiding ben ik elektricien, maar kan verder ook uit de voeten met loodgieterij, hout en algemene klussen binnen- en buitenshuis. Als ik me niet vertrouwd voel met een bepaalde klus kom ik hier ook eerlijk voor uit. Mochten oplossingen voor problemen niet voor de hand liggen, zoek ik graag -in overleg- wat verder.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
kleine reparaties aan elektriciteit,bezetting reparen schilderwerken,loodgieterij,schrijnwerkerij,plafond Werken in de tuin en onderhoud van de tuin.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Haris
Haris
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
Hallo, welkom op mijn profiel . Ik kan van alles doe van afbraak tot metselwerk en binnenwerk Tegel zetten, en ook terrassen betegelen en opritten....
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klusjesmannen in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
“ Dat er meerdere mensen op de opdracht kunnen reageren en je direct reccenties van hun kunt zien ”
Maxim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.74 door 324 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Sint-niklaas, klusjesdienst Sint-niklaas, goedkope klussenier Sint-niklaas, montage IKEA meubels Sint-niklaas, klusjesman gezocht Sint-niklaas, klusjesman zoeken Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden