klusjesman Sint-niklaas

Ontdek talentvolle klusjesmannen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klusjesmannen in de buurt van Sint-niklaas

Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (96 reviews)
Als doe-het-zelver met veel ervaring in bouw en technieken van eigen huis kan ik u helpen met klusjes waar een professioneel niet gemakkelijk tijd voor maakt. Dankzij mijn pensionering heb ik daar tijd voor. Het liefst doe ik monteren van tuinhuizen en dergelijke, maar klein metselwerk of klusjes aan verlichting, waterleiding of -afvoer zijn me ook niet te min.
Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.64/5 (81 reviews)
Voor mij is de bouw bekend terrein ,opknappen van kleine ruimtes ,kleine sanitair werken of onderhoud en of reparatie ik steek graag de handen uit de mouwen .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.9/5 (41 reviews)
Wij hebben klusjesmannen met jaren ervaring in het monteren en demonteren van meubilair. Montage en demontage van kasten, dressoirs, zetels,… Nieuw uit de doos of niet, wij regelen het! Ook voor het ophangen van uw televisie toestel aan de muur kan u bij ons terecht!
Klusjesman in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
hallo . ik ben van alle markten wel thuis .(bv . laminaat leggen .hout bewerking kasten monteren . fietsen herstellen . elektriciteit .afbraak werken . gyproc zetten . schilderen .en nog veel meer .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Wissam
Wissam
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (23 reviews)
Klusjesman met ervaring ik voer allerlei kleine werken uit tegen juiste prijs , ruime ervaring voor alle uw monteren of demonteren van meubels , 10 jaar ervaring met ikea meubels , ook andere merken meubels . Aarzel niet om me te contacteren als u me nodig hebt . Tot snel
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Hallo. Ik ben op heel veel vlakken handig door mijn studie en jarenlange ervaring als doe-het-zelver. Of het nu gaat over het in elkaar knutselen van een ikea meubeltje, schilderwerken, electriciteit, loodgieterij, schrijnwerk, vloer- en wandtegels, ... ik help je heel graag verder, ook met de kleine klussen! Vraag gerust.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Kleine klusjes gelijk kasten in een steken of lampen ophangen zijn geen probleem. Altijd het juiste materiaal bij de hand! Snel, eenvoudig en sterke oplossing!
Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
diverse klussen in en om uw huis kan ik uitvoeren. Werken op hoogte is minder mijn ding. In mijn vriendenkring en familie word ik beschouw d als een handige Harry dus shoot en laat me weten wat ik voor u eventueel kan betekenen.
Klusjesman in Beveren-Leie (8791) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
5/5 (8 reviews)
Klusjesman, gepensioneerd met veel ervaring met allerhande werken in en om de woning. Elektriciteit, loodgieterij, CV, ...ook voor raad en advies kan je bij mij terecht.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jean-pierre
Jean-pierre
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
metsen betegelen vloeren schilderen behangen schrijnwerk laminaat leggen een beetje elektriek leggen waterleiding bijleggen aflopen leggen ik ben van alles op de hoogte . doe verbouwingen en afwerking . ik doe ook veel tuinwerken onder andere snoeien opkuisen en nog wat dat met tuinen te maken heeft .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Nordine
Nordine
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Algemene klusjes bv kleine elektischiteitswerkjes(stopkontakten vervangen en bijplaatsen en lichtpunten aanmaken) , loodgieterij(waterleidingen vervangen en bijmaken), laminaat plaatsen, schilderen, behangen
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk momenteel al 4jaar in een bouwbedrijf. Dus hierdoor heb ik al wat ervaring in alle soorten van klusjes Bij kleine renovatiewerken kan je zeker bij mij terecht.
Klusjesman in Kemzeke (9190) - Kris
Kris
Kemzeke
5/5 (4 reviews)
Klusjesman met ervaring in verschillende domeinen voor een aanvaardbare prijs. Van opleiding ben ik elektricien, maar kan verder ook uit de voeten met loodgieterij, hout en algemene klussen binnen- en buitenshuis. Als ik me niet vertrouwd voel met een bepaalde klus kom ik hier ook eerlijk voor uit. Mochten oplossingen voor problemen niet voor de hand liggen, zoek ik graag -in overleg- wat verder.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
kleine reparaties aan elektriciteit,bezetting reparen schilderwerken,loodgieterij,schrijnwerkerij,plafond Werken in de tuin en onderhoud van de tuin.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Radwan
Radwan
Nieuwkerken-waas
5/5 (2 reviews)
Goedemiddag eidereen Ik ben flexibel ik doe mijn werk perfect Ik heb jaren ervaring. Schilder. Strijken Schoonmaken Altijd op tijd Met vriendelijke groeten Radwan
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Efficacité du site par ses nombreuses offres de travail et du système en général. ”
Roger
“ Super!!! Echt een aanrader!!! We zijn heel tevreden over Nick zijn professionele diensten. Top!!! ”
Nick
“ Ik kon zo eindelijk iemand vinden voor deze klus, eindelijk reageerde iemand ”
Kalil
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.95 door 348 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Sint-niklaas, klusjesdienst Sint-niklaas, goedkope klussenier Sint-niklaas, montage IKEA meubels Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Sint-niklaas

Tegelen badkamer 4m2 - Zeen. - Plaatsen Velux rolgordijn en gordijnrail - Robotmaaier (2) - Robotmaaier - kleerkasten ikea in elkaar steken - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - plinten aanzetten, gaten opvullen in muur, wc - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - zolder afwerking met gyproc - sanitair - opmetsen tuinhuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden