klusjesman Sint-niklaas

Klusjesman Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Sint-niklaas: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (104 reviews)
Als doe-het-zelver met veel ervaring in bouw en technieken van eigen huis kan ik u helpen met klusjes waar een professioneel niet gemakkelijk tijd voor maakt. Dankzij mijn pensionering heb ik daar tijd voor. Het liefst doe ik monteren van tuinhuizen en dergelijke, maar klein metselwerk of klusjes aan verlichting, waterleiding of -afvoer zijn me ook niet te min.
Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.66/5 (85 reviews)
Voor mij is de bouw bekend terrein ,opknappen van kleine ruimtes ,kleine sanitair werken of onderhoud en of reparatie ik steek graag de handen uit de mouwen .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Brahane
Brahane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.88/5 (52 reviews)
Wij hebben klusjesmannen met jaren ervaring in het monteren en demonteren van meubilair. Montage en demontage van kasten, dressoirs, zetels,… Nieuw uit de doos of niet, wij regelen het! Ook voor het ophangen van uw televisie toestel aan de muur kan u bij ons terecht!
Klusjesman in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
hallo . ik ben van alle markten wel thuis .(bv . laminaat leggen .hout bewerking kasten monteren . fietsen herstellen . elektriciteit .afbraak werken . gyproc zetten . schilderen .en nog veel meer .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Wissam
Wissam
Nieuwkerken-waas
4.92/5 (24 reviews)
Klusjesman met ervaring ik voer allerlei kleine werken uit tegen juiste prijs , ruime ervaring voor alle uw monteren of demonteren van meubels , 10 jaar ervaring met ikea meubels , ook andere merken meubels . Aarzel niet om me te contacteren als u me nodig hebt . Tot snel
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Dirk
Dirk
Nieuwkerken-waas
5/5 (21 reviews)
Hallo. Ik ben op heel veel vlakken handig door mijn studie en jarenlange ervaring als doe-het-zelver. Of het nu gaat over het in elkaar knutselen van een ikea meubeltje, schilderwerken, electriciteit, loodgieterij, schrijnwerk, vloer- en wandtegels, ... ik help je heel graag verder, ook met de kleine klussen! Vraag gerust.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Ryan
Ryan
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (16 reviews)
Ik help u graag verder met het oplossen en herstellen van allerhande defecten in en rond uw huis. Installatie van huishoudelijk materieel, meubels, douchestangen, verlichting, kapstokken, rekken, hulpmiddelen voor minder-validen, enz… Oplossen van problemen met deuren, garagepoorten, sloten, scharnieren… Ik ben hyper-uitgerust met professioneel gereedschap en camionette.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Kleine klusjes gelijk kasten in een steken of lampen ophangen zijn geen probleem. Altijd het juiste materiaal bij de hand! Snel, eenvoudig en sterke oplossing!
Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
diverse klussen in en om uw huis kan ik uitvoeren. Werken op hoogte is minder mijn ding. In mijn vriendenkring en familie word ik beschouw d als een handige Harry dus shoot en laat me weten wat ik voor u eventueel kan betekenen.
Klusjesman in Beveren-Leie (8791) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-Leie
5/5 (8 reviews)
Klusjesman, gepensioneerd met veel ervaring met allerhande werken in en om de woning. Elektriciteit, loodgieterij, CV, ...ook voor raad en advies kan je bij mij terecht.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jean-pierre
Jean-pierre
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
metsen betegelen vloeren schilderen behangen schrijnwerk laminaat leggen een beetje elektriek leggen waterleiding bijleggen aflopen leggen ik ben van alles op de hoogte . doe verbouwingen en afwerking . ik doe ook veel tuinwerken onder andere snoeien opkuisen en nog wat dat met tuinen te maken heeft .
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Nordine
Nordine
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Algemene klusjes bv kleine elektischiteitswerkjes(stopkontakten vervangen en bijplaatsen en lichtpunten aanmaken) , loodgieterij(waterleidingen vervangen en bijmaken), laminaat plaatsen, schilderen, behangen
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik werk momenteel al 4jaar in een bouwbedrijf. Dus hierdoor heb ik al wat ervaring in alle soorten van klusjes Bij kleine renovatiewerken kan je zeker bij mij terecht.
Klusjesman in Kemzeke (9190) - Kris
Kris
Kemzeke
5/5 (4 reviews)
Klusjesman met ervaring in verschillende domeinen voor een aanvaardbare prijs. Van opleiding ben ik elektricien, maar kan verder ook uit de voeten met loodgieterij, hout en algemene klussen binnen- en buitenshuis. Als ik me niet vertrouwd voel met een bepaalde klus kom ik hier ook eerlijk voor uit. Mochten oplossingen voor problemen niet voor de hand liggen, zoek ik graag -in overleg- wat verder.
Klusjesman in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
kleine reparaties aan elektriciteit,bezetting reparen schilderwerken,loodgieterij,schrijnwerkerij,plafond Werken in de tuin en onderhoud van de tuin.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je krijgt een mooi beeld van wie beschikbaar is voor de klus die je wil laten uitvoeren. ”
Michael
“ Het is niet makkelijk om voor kleinere karwijtjes iemand te vinden. Via Ring Twice is dat prima gelukt. Voor beide partijen is dit een goed systeem. Het geeft meer zekerheid dat er een organisatie achter een persoon ... ”
Henri
“ reliable platform. and luckily I already got to know a reliable handyman in the first place through this platform. ”
Amila
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.93 door 391 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Sint-niklaas, klusjesdienst Sint-niklaas, goedkope klussenier Sint-niklaas, montage IKEA meubels Sint-niklaas, klusjesman gezocht Sint-niklaas, klusjesman zoeken Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Sint-niklaas?

Klusjesman gezocht Sint-niklaas? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de perfecte klusjesman Sint-niklaas die gespecialiseerd is in jouw klusjes Sint-niklaas. Heb je naar een klusjesman gezocht in Sint-niklaas voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, poetsen van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Sint-niklaas? Plaats snel en gemakkelijk je oproep op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Sint-niklaas die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Sint-niklaas van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Sint-niklaas?

Een klusjesman Sint-niklaas is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk inzetten voor verschillende klusjes in Sint-niklaas, ongeacht hoe groot de werk is. Een klusjesman Sint-niklaas is vaak in dienst van een klusjesdienst Sint-niklaas en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Sint-niklaas gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Sint-niklaas is een manusje-van-alles die diverse klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Sint-niklaas bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak herstellen of lekkende kranen dichten. De klusjesman Sint-niklaas werkt vaak al voor een klusjesdienst Sint-niklaas, waardoor hij over het juiste materiaal en gerief beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer aan te kopen: nog een nut van een klusjesman Sint-niklaas!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Sint-niklaas?

Het inschakelen van een klusjesdienst Sint-niklaas heeft vele voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Sint-niklaas kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Sint-niklaas klusjes Sint-niklaas zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Sint-niklaas inschakelen voor allerlei kleine en grote taken in huis, zoals het doen van kleine sanitaire diensten, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn eindeloze klusjes Sint-niklaas, waar je een klusjesdienst Sint-niklaas voor kan inschakelen. De klusjesdienst Sint-niklaas beschikt al over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor je deze dus zelf niet hoeft aan te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Sint-niklaas gaat.
 
Een klusjesdienst Sint-niklaas neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Sint-niklaas uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Sint-niklaas gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed uitvoeren. Voorkom dus schade, frustratie en onkosten, door het inzetten van een klusjesdienst Sint-niklaas. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Sint-niklaas voor het zetten van tegels? Dit is een nauwkeurig klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Sint-niklaas dus een klusjesdienst Sint-niklaas in en geniet van een professioneel uitkomst.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Sint-niklaas?


Een klusjesman in Sint-niklaas kun je voor ondenkbaar veel klusjes inzetten. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te verrichten, huur je gemakkelijk een klusjesman Sint-niklaas in. Voor klusjes binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Sint-niklaas terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald vak. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Sint-niklaas verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in verschillende klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer expertise nodig dan anderen. Klusjes Sint-niklaas zoals vloeren installeren zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Sint-niklaas inhuurt.

Kleine klusjes Sint-niklaas


Klusjesman gezocht Sint-niklaas voor kleine karweitjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Sint-niklaas zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het repareren van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Sint-niklaas zijn voor de klusjesman helemaal geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer leggen is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Sint-niklaas voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gereedschap mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Sint-niklaas die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te opknappen. Heb je een klusjesman gezocht Sint-niklaas die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Sint-niklaas kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig monteren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Sint-niklaas.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klusjes, zoals de dakgoten schrobben of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of repareren van een rieten dak. Hier is vaak speciaal materiaal voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Sint-niklaas voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Sint-niklaas?


Klusjesman gezocht in Sint-niklaas, maar weet je niet goed met welke bedragen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt volledig van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein klusje in huis? Dan zal het tarief vermoedelijk meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een volledige renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de prijzen hoger liggen. Hoe dan ook, het in dienst nemen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Sint-niklaas


Een klusjesman Sint-niklaas die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De tarieven verschillen afhankelijk van de opleiding die de klusjesman gevolgd heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen verrichten, maar hier ook een hogere prijs voor aanrekenen. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een laag tarief hanteert, zul je waarschijnlijk iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan uitvoeren.
 
Daarnaast zijn er nog de bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het gerief, afhankelijk van de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het schilderen of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Sint-niklaas af te spreken. Zo weet je dus steeds wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Sint-niklaas voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Sint-niklaas: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Sint-niklaas in te zetten? Dan zijn er allerlei punten waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Sint-niklaas je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inzet voor je klusjes Sint-niklaas.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de deskundigheid van de klusjesman in Sint-niklaas. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het uitvoeren van specifieke werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand oproepen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je taak zo goed mogelijk geklaard. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw opdracht. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inhuurt.
 
Een klusjesman Sint-niklaas oproepen op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw karwei op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Sint-niklaas. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Sint-niklaas van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Sint-niklaas

Plakwerk na opstijgend vocht 1m vanaf de vloer - Tegelen badkamer 4m2 - Zeen. - Plaatsen Velux rolgordijn en gordijnrail - Robotmaaier (2) - Robotmaaier - kleerkasten ikea in elkaar steken - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - plinten aanzetten, gaten opvullen in muur, wc - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - Klussen - Klusjesman in Sint-niklaas (9100) - zolder afwerking met gyproc - sanitair - opmetsen tuinhuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden