klusjesman Kortrijk

Klusjesman Kortrijk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Kortrijk: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Kortrijk (8500) - Saban
Saban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
4.83/5 (35 reviews)
Klusjesman met ervaring over 20 jaar in bouwsector, voor alle soorten openingscontracten, ik werk meestal voor de hele deal prijs , maar het is mogelijk ook per uur. Ik kan graag langs komen om te bespreken voor het aanbod. U kunt contact met me opnemen voor verdere informatie , bedankt.
Klusjesman in Bissegem (8501) - Emiel
Emiel
Bissegem
5/5 (5 reviews)
Ik doe mijn werk intussen 12 jaar en ken de kneepjes goed. Ook heb ik zelf het meeste gereedschap om de klussen uit te voeren. Indien het een grotere karwei betreft kan ik gerust een collega meenemen.
Klusjesman in Kortrijk (8500) - Brecht
Brecht
Kortrijk
5/5 (4 reviews)
Ik ben van opleiding électrotechnicus. , 4jaar terug de residentiële sector omgewisseld voor de industriële. En na 4jaar dus ongeschoolde baar electrmechanicien.
Klusjesman in Kortrijk (8500) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Beste klant, In ons team hebben we verschillende vakmannen die u zeer graag komen helpen en steunen in uw werken. Ook voor alle kleine werken hebben we een oplossing!
Klusjesman in Bissegem (8501) - Adam
Adam
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Hallo ik doe graag klussjes maakt niet uit wat van kasten in elkaar steken tot u haag scheren of een kraan vervangen geen probleem heb ook wat ervaring dus aarzel niet en de rest bespreken we later.
Klusjesman in Kortrijk (8500) - Enes
Enes
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, heeft u hulp nodig met u meubels in elkaar zetten en repareren van meubels kasten of aansluitingen verricht moeten worden van stroom dan is sta ik voor u klaar met veel ervaring en tempo
Klusjesman in Kortrijk (8500) - Joren
Joren
Kortrijk
Nieuw
Mijn kennis is uitgebreid maar ik hou het meeste van gewone klusjes in en rond het huis. Houten terras herstellen of vernieuwen? Check. Meubels in elkaar zetten? Check. Kleine herstellingen aan pakweg een stopcontact, kraan, afvoer of aanverwanten? Check. Jouw smarthome hardware helpen opzetten en configureren? Check.
Klusjesman in Marke (8510) - Gregory
Gregory Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Marke
Nieuw
Hallo, ik ben al 15 jaar zelfstandig in de bouwsector (parketlegger). Ik kan heel wat klusjes aan (geen loodgieterij), dus contacteer me gerust. Voor kleine karweien (herstelling, schilderen, tuin...) tot grote karweien (carport bouwen, betonnen plateau gieten, elektrische poort...) bent u bij me aan het goede adres. Mvg Greg
Klusjesman in Kortrijk (8500) - Esmir
Esmir
Kortrijk
Nieuw
Hebt u iemand nodig om voor u iets samen te zetten in zoals meubels, kasten, of iemand die klein werken doet bijvoorbeeld schilderen, mag u mij zeker contacteren.
Klusjesman in Harelbeke (8530) - Dries
Dries
Harelbeke
Nieuw
Beperkte ervaring met klussen. Bij het uitvoeren van een klus ga ik steeds voor een zo goed mogelijk resultaat. Ik kan behangen, schilderen, metselen, een beetje elektriciteit, montage van gekochte spullen (zoals bv. een ventilator), wanden in gipsplaat plaatsen, spoelsysteem van een wc vervangen, en nog zoveel meer...
Klusjesman in Zwevegem (8550) - Staf
Staf
Zwevegem
Nieuw
Klussen met ervaring Ik voer kleine werken uit aan de juiste prijs, schilderen, behangen, tuin enz. U kan ook terecht voor raad en advies ik hou rekening met uw specifieke wensen Aarzel niet om mij te contacteren
Klusjesman in Marke (8510) - Renzo
Renzo
Marke
Nieuw
Ervaren Rustige Handige harry voor Allerhande klusjes en tuinwerken. U wilt een pro tuinman,maar vind de prijzen belachelijk duur? Dan kunt u op mij rekenen!
Klusjesman in Zwevegem (8550) - Sam
Sam
Zwevegem
Nieuw
ik voer allerlei kleine werkjes uit of hulp bij werken ben zelf ook nog mijn eigen huis aan het verbouwen dus bepaalde dingen wel ervaring. vooral met de basis dingen.
Klusjesman in Kortrijk (8500) - Bektesh
Bektesh
Kortrijk
Nieuw
Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 4 jaar in de hotel sector en nu wil ik graag bijklussen: loodgieterij, elektriciteit, verven enz. Ik hou rekening met uw speciefike wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij.
Klusjesman in Kortrijk (8500) - Naji
Naji
Kortrijk
Nieuw
Heeft u enkele klusjes dan ben ik de man! Ik kom u graag uit de nood helpen. Ik heb heel wat ervaring opgedaan bij de volledige renovatie van een huis. Ik heb heel wat kracht om dingen af/uit te breken. U vraagt ik werk voor u! Vragen staat vrij.....
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klusjesmannen in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goede dienstverlening. Evaluatie van dienstverleners is heel handig om juiste persoon te kiezen voor het gevraagde werk. Ook heel positief dat betaling pas achteraf via het platform gebeurt. ”
Henri
“ Mijn eerste ervaring met Ring Twice, snel iemand gevonden en heel tevreden van deze dienst en van de persoon. Dank u. ”
Ilian
“ Dat er meerdere mensen op de opdracht kunnen reageren en je direct reccenties van hun kunt zien ”
Maxim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Kortrijk: geëvalueerd met 4.8 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Kortrijk, klusjesdienst Kortrijk, goedkope klussenier Kortrijk, montage IKEA meubels Kortrijk, klusjesman gezocht Kortrijk, klusjesman zoeken Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan klusjesman in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden