klusjesman Oostende

Klusjesman Oostende: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Klusjesman Oostende: Onze selectie dienstverleners

Klusjesman in Oostende (8400) - Rudy
Rudy
Oostende
4.94/5 (34 reviews)
door omstandigheden heb ik veel ervaring opgedaan,ook omdat ik al een eigen huis heb gehad,en ben altijd leergierig...veel heb ik ook in het verleden bijgeleerd
Klusjesman in Oostende (8400) - Anthony
Anthony Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (22 reviews)
erkend ophaler van afvalstromen met afvalidentificatie, correcte prijzen, afvalstromen worden direct gesorteerd en afgevoerd naar eindverwerker=> opslag of illegale dumppraktijken worden zo vermeden. Jaren ervaring in de afvalsector
Klusjesman in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Kleine klusjes of aanpassingen van bepaalde ruimtes zijn mogelijk. In samenspraak met de opdrachtgever wordt bekeken wat er nodig is en of dit op een eenvoudige manier kan worden uitgevoerd. Indien nodig kan ik hulp vragen aan iemand die ook erg handig is.
Klusjesman in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Medeoprichter van Repair Café Oostende, inmiddels al 6 jaar actief lid bij elke Repair Café in Oostende. Verder kan ik in en om het huis van alles in orde brengen, ook sanitair. Update: pas een binnenmuur gemetst!
Klusjesman in Oostende (8400) - Dominique
Dominique
Oostende
5/5 (5 reviews)
Ik heb jaren ervaring, zowel in mijn eigen woning als bij anderen, met het uitvoeren van allerlei kleine en grotere klussen. Kleine schilderwerken, kranen vervangen, kasten monteren en nog duizend andere zaken.
Klusjesman in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
Oostende
4.25/5 (4 reviews)
Klusjesman met heel veel ervaring in allerhande klussen in en rondom het huis, van vloeren tot plafond schilderwerken plaatsen van laminaat en uitgebreide schilderwerken, ook algemene verbouwingswerken en afbraak
Klusjesman in Oostende (8400) - Robin
Robin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (4 reviews)
als zelfstandige in bijberoep en verbouwer van appartementen kan ik zeerveel. ikeakasten of dergelijke in elkaar steken zie ik dan ook als pure ontspanning (zonder in te boeten op snelheid of kwaliteit). maar ook voor het aansluiten van kranen, badkamermeubels enz kan u bij mij terrecht.
Klusjesman in Oostende (8400) - Arne
Arne
Oostende
5/5 (3 reviews)
Alle soorten kasten monteren. Kleine loodgieter werken afvoer en water leidingen leggen. Beschik over veel materiaal. Ook klusjes buiten huis kan. Klinkers leggen enzo
Klusjesman in Oostende (8400) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.67/5 (3 reviews)
Grondwerken , afbraakwerken , nivelleren oppervlakte, verhardingen aanleggen. Isolatiewerken , chapewerken , betonvloeren binnen en buiten ,kwartstapijt plaatsen zijn de meest gekwalificeerde gebieden. Kleine karweiwerken kan eventueel ook zoals gordijnen ophangen alsook kleine herstellingen binnen uw woning of daarbuiten. Kom eerst en vooral terplaatse en bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Klusjesman in Oostende (8400) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
3.5/5 (2 reviews)
door jarenlange ervaringen in de bouwsector kunnen nagenoeg alle werken in en rond het huis aangepakt worden, electriciteit, sanitair , ventilatie , wanden en plafonds , isolatie enz. de best geschikte oplossing wordt u voorgesteld.
Klusjesman in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb kennis van velerlei kluswerk. Gaande van huishoudklusjes tot schilderen , behangen als grotere verbouwingswerken. Steeds zeer vertrouwelijk en persoonlijke aanpak
Klusjesman in Oostende (8400) - Gerwin
Gerwin
Oostende
5/5 (1 reviews)
Professionele ervaring in schilderwerken, schrijnwerkerij, tuinaanleg en onderhoud, interieur- en exterieurvormgeving. Tevens professioneel advies beschikbaar voor interieurdesign.
Klusjesman in Oostende (8400) - Gille
Gille
Oostende
Nieuw
Montage van doe het zelf meubels die aangekocht zijn bij een bv. Ikea, Weba of andere ! Met voorzorg en ervaring gemonteerd zonder deze te beschadigen. Enkel in het weekend op afspraak. Indien er moet opgehangen worden bv. door een rail, of vast gemaakt te worden aan de muur dient u wel over de nodige middelen te beschikken. (moeren, bouten, fixatie rail,enz. )
Klusjesman in Oostende (8400) - Timothy
Timothy
Oostende
Nieuw
All arround klusjesman met veel ervaring. Ik voer alle werkjes uit zowel groot als klein en tegen een zeer lage prijs. Voornamelijk elektriciteit, sanitair maar ook schilderwerken, schrijnwerk, vloeren,, tuinonderhoud, ruwbouwwerken, metselwerken, afbraakwerken, gevelrenovaties, enzovoort.
Klusjesman in Oostende (8400) - Antonio
Antonio
Oostende
Nieuw
Heb paar jaar in de bouw gezeten als metser en loodgieter.kan allerlei klusjes.opritten.metsen.sanitair.beperkt schrijnwerkerij.valse muren en of plafonds
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Was mijn eerste ervaring bij Ring Twice. Gebruiksvriendelijke site, alles verliep heel vlot en ben super tevreden over het werk van Ryan! Heel fijn dat we via Ring Twice in contact kunnen komen met mensen die hun kwa... ”
Ryan
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Oostende: geëvalueerd met 4.75 door 105 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Oostende, klusjesdienst Oostende, goedkope klussenier Oostende, montage IKEA meubels Oostende, klusjesman gezocht Oostende, klusjesman zoeken Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusjesman gezocht Oostende?

Klusjesman gezocht Oostende? Dan ben je bij Ring Twice op het juiste adres. Je vindt bij ons de beste klusjesman Oostende die gespecialiseerd is in jouw klusjes Oostende. Heb je naar een klusjesman gezocht in Oostende voor het onderhouden van je tuin, installeren van je nieuwe vloer, schrobben van je dakgoten of één van de vele andere mogelijke klusjes Oostende? Plaats snel en gemakkelijk je klus op Ring Twice en vind zo snel mogelijk een klusjesman Oostende die jouw klus kan klaren. Ook voor een klusjesdienst Oostende van een erkend bedrijf of gespecialiseerde zelfstandige kun je bij ons terecht.

Wat doet een klusjesman Oostende?

Een klusjesman Oostende is van alle markten thuis. Je kunt de klusjesman namelijk in dienst nemen voor alle mogelijke klusjes in Oostende, ongeacht hoe groot de werk is. Een klusjesman Oostende is vaak in dienst van een klusjesdienst Oostende en is naast zijn gewone baan, op zoek naar klusjes om in zijn vrije tijd te doen, bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Heb je naar een gepensioneerde klusjesman Oostende gezocht? Deze heeft vaak overdag tijd om je klusjes te klaren.

Een klusjesman Oostende is een manusje-van-alles die diverse klusjes rondom het huis kan uitvoeren. Zo kan een klusjesman Oostende bijvoorbeeld de tuin onderhouden, het dak opknappen of lekkende kranen herstellen. De klusjesman Oostende werkt vaak al voor een klusjesdienst Oostende, waardoor hij over het juiste materiaal en gereedschap beschikt. Deze hoef je dus zelf niet meer te kopen: nog een pluspunt van een klusjesman Oostende!

Waarom gebruik maken van een klusjesdienst Oostende?

Het inzetten van een klusjesdienst Oostende heeft allerlei voordelen in alle seizoenen van het jaar. Een klusjesdienst Oostende kan in de zomer en herfst bijvoorbeeld langskomen om bomen te snoeien, bladeren te harken, dakgoten schoon te maken of het huis te verven. In de winter doet een klusjesdienst Oostende klusjes Oostende zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen of zout strooien.
 
Binnenshuis kun je een klusjesdienst Oostende inzetten voor allerlei kleine en grote klussen in huis, zoals het doen van kleine sanitaire jobs, het fixeren van rookmelders of het vervangen van een lamp waar je moeilijk bij kan. Er zijn onbeperkte klusjes Oostende, waar je een klusjesdienst Oostende voor kan inzetten. De klusjesdienst Oostende beschikt al over het juiste materiaal en gerief, waardoor je deze dus zelf niet hoeft te kopen. Dit is fijn, vooral als het om eenmalige klusjes in Oostende gaat.
 
Een klusjesdienst Oostende neemt je dus veel werk uit handen. Door de klusjes Oostende uit te besteden, weet je dat het door een professionele klusjesman Oostende gedaan wordt. Iemand met veel ervaring, kan de klus goed doen. Voorkom dus schade, frustratie en kosten, door het in dienst nemen van een klusjesdienst Oostende. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht Oostende voor het plaatsen van tegels? Dit is een gedetailleerd klusje dat in één keer goed moet worden gedaan. Schakel voor dit soort klusjes Oostende dus een klusjesdienst Oostende in en geniet van een deskundig uitkomst.

Welke werkzaamheden verricht een klusjesman in Oostende?


Een klusjesman in Oostende kun je voor ondenkbaar veel klusjes oproepen. Wanneer je een klus hebt die professioneel moet worden geklaard of waarvan je zelf niet in staat bent om het goed te verrichten, huur je gemakkelijk een klusjesman Oostende in. Voor klusjes binnenshuis en buitenshuis kun je bij een klusjesdienst Oostende terecht.
 
Een klusjesman is vaak gespecialiseerd in een bepaald discipline. Hier is hij jaren werkzaam geweest en weet daardoor precies hoe de klusjes Oostende verricht moeten worden. Klusjesmannen zijn vaak erg handig en goed in diverse klussen. Toch is het goed om na te gaan waar de klusjesman echt expert in is. Sommige klusjes hebben namelijk meer knowhow nodig dan anderen. Klusjes Oostende zoals vloeren zetten zullen veel klusjesmannen kunnen uitvoeren, maar voor klussen zoals dakwerken is extra kennis nodig. Bespreek dit dus voordat je de klusjesman Oostende oproept.

Kleine klusjes Oostende


Klusjesman gezocht Oostende voor kleine taakjes ? Dit zal makkelijk te vinden zijn op Ring Twice. Klusjesmannen zijn namelijk erg handig en lossen kleine klusjes Oostende zo voor je op. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht voor het opknappen van je keukenkastje of het ontstoppen van de afvoer? Deze kleine klusjes Oostende zijn voor de klusjesman absoluut geen uitdaging.

Vloer leggen


Een vloer installeren is geen alledaags klusje en daarom kun je hier maar beter een klusjesman Oostende voor oproepen. Je wilt natuurlijk geen schuin aflopende vloer of oneven patroon. De klusjesman neemt zijn gerief mee en zet de vloer binnen een korte tijd. Heb je naar een klusjesman gezocht Oostende die gespecialiseerd is in het gieten van betonvloeren of het aanleggen van een vloer met een moeilijk patroon? Ook deze professionals vind je op Ring Twice.

Traprenovatie


Trappen in huis worden veel gebruikt en daarom zal het soms nodig zijn om de trap te vervangen. Heb je een klusjesman gezocht Oostende die een trap voor je kan vernieuwen? Neem dan eens een kijkje op ons platform en vind een klusjesman in jouw buurt. De klusjesman Oostende kan je trap schuren, lakken of bekleden en hij kan zelfs nieuwe traptreden veilig installeren. Zo heb je binnen de kortste keren een prachtige nieuwe trap en geef je jouw huis een nieuwe look met de hulp van jouw klusjesman in Oostende.

Dakwerken


Dakwerken kunnen bestaan uit een aantal kleine klussen, zoals de dakgoten reinigen of de schoorsteen vegen of grotere klussen zoals het dichten van een lekkage, herplaatsen van weggewaaide dakpannen of herstellen van een rieten dak. Hier is vaak speciaal gerief voor nodig. Heb je dus een klusjesman gezocht Oostende voor dakwerken? Kies dan een klusjesman die hierin gespecialiseerd is.

Wat kost een klusjesman per uur in Oostende?


Klusjesman gezocht in Oostende, maar weet je niet goed met welke prijzen je rekening moet houden? De prijs die je betaalt, hangt compleet van jouw klus af. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een klein werkje in huis? Dan zal het tarief ongetwijfeld meevallen. Heb je naar een klusjesman gezocht voor een hele renovatie, onderhoud van een grote tuin of andere taak? Dan kunnen de prijzen hoger worden. Hoe dan ook, het in dienst nemen van een zelfstandige en getalenteerde buur zal een stuk voordeliger zijn dan een duur klusjesbedrijf, die veel kosten heeft zoals het betalen van alle personeelsleden, marketingkosten en administratiekosten.

Klusjesman prijs per uur Oostende


Een klusjesman Oostende die zijn diensten op Ring Twice aanbiedt, bepaalt zijn eigen tarieven. De prijzen verschillen naargelang de opleiding die de klusjesman gedaan heeft, de ervaring die de klusjesman heeft en de grootte van de klus. Iemand met veel ervaring of een dure, gespecialiseerde opleiding zal het werk vlekkeloos kunnen doen, maar hier ook een hoger tarief voor hanteren. Wanneer je een klusjesman gezocht hebt die een lage prijs vraagt, zul je zeker iemand vinden met minder ervaring. Dit betekent niet dat de klusjesman de klus niet goed kan doen.
 
Daarnaast zijn er nog de extra kosten waar je rekening mee moet houden. De klusjesman zal waarschijnlijk vervoerskosten rekenen en kosten voor het gereedschap, liggend aan de klus. Wanneer je bijvoorbeeld een klusjesman gezocht hebt voor het verven of behangen van een kamer, zal de verf, lijm en het behang betaald moeten worden.
 
Klusjesmannen op Ring Twice werken met een uurtarief, maar het is ook mogelijk om een totaalbedrag met je klusjesman Oostende af te spreken. Zo weet je dus altijd wat je moet betalen. Bespreek dit met je klusjesman Oostende voordat je een overeenkomst met elkaar aangaat.

Klusjesmannen vergelijken in Oostende: waarop moet je letten?


Ben je van plan om een klusjesman Oostende in te zetten? Dan zijn er diverse zaken waar je rekening mee moet houden. Ga dus niet alleen af op de prijs die een klusjesman Oostende je aanbiedt, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de reviews die de klusjesman op zijn Ring Twice profiel heeft gekregen. Een goede klusjesman zal goede reviews van de buren hebben gekregen, waardoor je zeker weet dat je een betrouwbare en bekwame klusjesman inschakelt voor je klusjes Oostende.
 
Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisaties van de klusjesman in Oostende. Heb je bijvoorbeeld een klusjesman nodig voor het doen van gespecialiseerde werken, zoals dakwerken of elektriciteitswerken? Dan kun je het beste iemand in dienst nemen die hier veel ervaring mee heeft. Hiermee voorkom je schade en teleurstelling en wordt je karwei zo goed mogelijk uitgevoerd. Op Ring Twice vind je alle informatie over de klusjesman die reageert op jouw taak. Bekijk dus altijd eerst zijn profiel, voordat je de klusjesman inzet.
 
Een klusjesman Oostende inschakelen op Ring Twice is gemakkelijk! Plaats jouw taak op ons platform en de beschikbare klusjesmannen in jouw buurt zullen hierop reageren met een offerte. Kies daarna de offerte die het beste bij je past en bespreek de details met je klusjesman Oostende. Je klus is nog nooit zo snel geklaard als met een professional in Oostende van Ring Twice.
De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Oostende

Dringend herplaatsen van enkele m2 betonklinkers - bricolerende en innoverende houtbewerker - Klusjesman (vrouw) - Klussen - Klusjesman - Schilderwerken - Kleine klusjes buitenkant huis - Monteren van meubelen - Opkuis en leeg maken terras - Scharnieren plaatsen+deurklink plaatsen - Rommel - 4 deuren inkorten (2) - 4 deuren inkorten - Bad uitbreken en inloop douche plaatsen - Gat in schouw opvullen - algemene klusjesman - Bevestigen gordijnroede - Aanleg terras - Inbouw vaatwas - Tv’s ophangen - Installeren houtkachel - Voorzet houtkachel plaatsen - Klusjesman - IKEA KEUKEN INSTALLEREN - Vochtprobleem in kelder - Vervangen van voegwerk in gevel. - Gyproc muur uitbreken - Uitvoeren van allerlei kleine klusjes. - Demonteren en reparaties - Klussen - aanleggen oprit - Tegels platsen - Plaatsen zonnepanelen op hellend dak - Terrastegels plaatsen - Ophangen wandplankje Ikea in tienerkamer - Muur glad maken zodat ik kan schilderen - Terras uitbreken/opnieuw aanleggen - Vloerder voor badkamer en keuken - Opkitten met silicone - Betreft Super dringend montage ruit in deur - Reparatie kast deur - Verwijderen en wegvoeren van asbest platen aan gevel - Verwijderen tegels voor verplaatsen stopcontact - Tegelzetter - Binnendeur vervangen slot om deur in te sluiten repareren - Kaders( 10 tal) ophangen - Kaders ophangen &kastjes in elkaar zetten. - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Behangen te Oostende (8400)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden