Vind de beste klusjesman van Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Oostende (8400) - Rudy
Rudy
4.94/5 · 34 reviews
8400 Oostende
door omstandigheden heb ik veel ervaring opgedaan,ook omdat ik al een eigen huis heb gehad,en ben altijd leergierig...veel heb ik ook in het verleden bijgeleerd
Klusjesman in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Kleine klusjes of aanpassingen van bepaalde ruimtes zijn mogelijk. In samenspraak met de opdrachtgever wordt bekeken wat er nodig is en of dit op een eenvoudige manier kan worden uitgevoerd. Indien nodig kan ik hulp vragen aan iemand die ook erg handig is.
Klusjesman in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Medeoprichter van Repair Café Oostende, inmiddels al 6 jaar actief lid bij elke Repair Café in Oostende. Verder kan ik in en om het huis van alles in orde brengen, ook sanitair. Update: pas een binnenmuur gemetst!
Klusjesman in Oostende (8400) - Anthony
Anthony Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
8400 Oostende
erkend ophaler van afvalstromen met afvalidentificatie, correcte prijzen, afvalstromen worden direct gesorteerd en afgevoerd naar eindverwerker=> opslag of illegale dumppraktijken worden zo vermeden. Jaren ervaring in de afvalsector
Klusjesman in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
4.25/5 · 4 reviews
8400 Oostende
Klusjesman met heel veel ervaring in allerhande klussen in en rondom het huis, van vloeren tot plafond schilderwerken plaatsen van laminaat en uitgebreide schilderwerken, ook algemene verbouwingswerken en afbraak
Klusjesman in Oostende (8400) - Robin
Robin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
8400 Oostende
als zelfstandige in bijberoep en verbouwer van appartementen kan ik zeerveel. ikeakasten of dergelijke in elkaar steken zie ik dan ook als pure ontspanning (zonder in te boeten op snelheid of kwaliteit). maar ook voor het aansluiten van kranen, badkamermeubels enz kan u bij mij terrecht.
Klusjesman in Oostende (8400) - Arne
Arne
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Alle soorten kasten monteren. Kleine loodgieter werken afvoer en water leidingen leggen. Beschik over veel materiaal. Ook klusjes buiten huis kan. Klinkers leggen enzo
Klusjesman in Oostende (8400) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
3.5/5 · 2 reviews
8400 Oostende
door jarenlange ervaringen in de bouwsector kunnen nagenoeg alle werken in en rond het huis aangepakt worden, electriciteit, sanitair , ventilatie , wanden en plafonds , isolatie enz. de best geschikte oplossing wordt u voorgesteld.
Klusjesman in Oostende (8400) - Davy
Davy
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Ik heb kennis van velerlei kluswerk. Gaande van huishoudklusjes tot schilderen , behangen als grotere verbouwingswerken. Steeds zeer vertrouwelijk en persoonlijke aanpak
Klusjesman in Oostende (8400) - Gille
Gille
Nieuw
8400 Oostende
Montage van doe het zelf meubels die aangekocht zijn bij een bv. Ikea, Weba of andere ! Met voorzorg en ervaring gemonteerd zonder deze te beschadigen. Enkel in het weekend op afspraak. Indien er moet opgehangen worden bv. door een rail, of vast gemaakt te worden aan de muur dient u wel over de nodige middelen te beschikken. (moeren, bouten, fixatie rail,enz. )
Klusjesman in Oostende (8400) - Timothy
Timothy
Nieuw
8400 Oostende
All arround klusjesman met veel ervaring. Ik voer alle werkjes uit zowel groot als klein en tegen een zeer lage prijs. Voornamelijk elektriciteit, sanitair maar ook schilderwerken, schrijnwerk, vloeren,, tuinonderhoud, ruwbouwwerken, metselwerken, afbraakwerken, gevelrenovaties, enzovoort.
Klusjesman in Oostende (8400) - Antonio
Antonio
Nieuw
8400 Oostende
Heb paar jaar in de bouw gezeten als metser en loodgieter.kan allerlei klusjes.opritten.metsen.sanitair.beperkt schrijnwerkerij.valse muren en of plafonds
Klusjesman in Oostende (8400) - Gerwin
Gerwin
Nieuw
8400 Oostende
Professionele ervaring in schilderwerken, schrijnwerkerij, tuinaanleg en onderhoud, interieur- en exterieurvormgeving. Tevens professioneel advies beschikbaar voor interieurdesign.
Klusjesman in Oostende (8400) - Sybren
Sybren
Nieuw
8400 Oostende
Ik kan vooral de kleine dingen en zware arbeid ben ik gewoon als dokwerker. Zoals graven en afbreken is geen probleem voor mij ik heb ook een aanhangwagen ter beschikking
Klusjesman in Oostende (8400) - Leon
Leon
Nieuw
8400 Oostende
Ik doe loodgieterij ,electriek ,plaatsen van deuren ,plaatsen van keukens ,behangen, schilderen,enz Ik heb vele jaren ervaring en lever graag goed werk.

Klusjesdienst Oostende: geëvalueerd met 4.71 door 83 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Oostende, klusjesdienst Oostende, goedkope klussenier Oostende, montage IKEA meubels Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Oostende

IKEA KEUKEN INSTALLEREN - Vochtprobleem in kelder - Vervangen van voegwerk in gevel. - Gyproc muur uitbreken - Uitvoeren van allerlei kleine klusjes. - Demonteren en reparaties - Ruitenwasser - Klussen - aanleggen oprit - Tegels platsen - Plaatsen zonnepanelen op hellend dak - Terrastegels plaatsen - Ophangen wandplankje Ikea in tienerkamer - Muur glad maken zodat ik kan schilderen - Terras uitbreken/opnieuw aanleggen - Vloerder voor badkamer en keuken - Opkitten met silicone - Betreft Super dringend montage ruit in deur - Reparatie kast deur - Verwijderen en wegvoeren van asbest platen aan gevel - Verwijderen tegels voor verplaatsen stopcontact - Tegelzetter - Binnendeur vervangen slot om deur in te sluiten repareren - Kaders( 10 tal) ophangen - Kaders ophangen &kastjes in elkaar zetten. - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400): gyproc + behangen + schilderen berging - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Klussen - Klusjesman in Oostende (8400) - Behangen te Oostende (8400)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden