poetsvrouw Mortsel

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Mortsel

Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Tijd te weinig? Ouders die niet meer goed te been zijn? Daar waar je handen tekort hebt, zal ik kunnen helpen. Ik ben een zingende huishoudvogel, maar alsook een helper gewoon in het huishouden. Boodschappen doen, opruimen thuis, mee inpakken voor het verhuizen, wassen en strijken en natuurlijk het poetsen. Beschikbaar op donderdag namiddag en vrijdag namiddag.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Poetsvrouw in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
Borsbeek
5/5 (3 reviews)
Ik help u graag bij het onderhoud van uw woning of het poetsen van de ramen. Ik ben erg nauwkeurig en zal er voor zorgen dat alles zal blinken ;). Misschien tot binnenkort!
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Lindsay. Ik ben 21 jaar en heb op vorige vakantiejobs vaak gekuist. Ik doe het graag en vlotjes. Als u hulp nodig heeft, kan u mij altijd inschakelen als poetshulp en help ik u met alle plezier met de schoonmaak van u huis/appartement of auto. Ik verplaats me met het openbaar vervoer of met de fiets. Voorlopig rijbewijs heb ik op zak.
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
4.5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Poetsvrouw in Borsbeek (2150) - Yasmine
Yasmine
Borsbeek
5/5 (2 reviews)
Ik heb alles graag orde lijk en netjes. Alle hoekjes en plooitjes kuis ik wel op. Elk pluisje en stofje verdwenen. Zodat u vers in uw huisje kan wandelen en geen zorgen moet maken om die lastige jobjes waar je misschien niet aan geraakt, maar wel graag gedaan krijgt. Ik neem die last met alle plezier over.
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb al 2 jaar gewerkt voor een schoonmaak bedrijf en ik heb er al ervaring mee zelf hou ik van schoonmaken ik vind het heel belangrijk als het rond mijn omgeving proper is dan voel ik mij ook goed . Als u iemand nodig heeft om schoon te maken bij u kunt u mij zeker contacteren.
Poetsvrouw in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik doe al 5 jaar op rij een schoonmaak job (in bedrijven, gemeentehuizen, appartementen,...) dus heb hier ervaring mee. Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik dus beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.
Poetsvrouw in Mortsel (2640) - Fatima zohra
Fatima zohra
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een súper nette en schone persoon ben en hou van netheid. Ik haat troep en vuil en ik hou echt van werken. Ik ben wendbaar en snel bij het schoonmaken.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik werk al bijna 14 jaar als poetshulp mijn klanten zijn heel tevreden altijd leuk om.nieuwe mensen te ontmoeten andere omgeving ...ben sociaal en leuk om te doen
Poetsvrouw in Berchem-Kluisbergen (9690) - Shana
Shana
Berchem-Kluisbergen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Shana 31 jaar oud ,Ik heb 3 jaar lang via dienstencheque bureaus gewerkt en via firma’s en graag help ik u een handje bij voor jou stekje te laten blinken Shana
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Amber
Amber
Deurne
Nieuw
Hallo, Ik heb oog voor detail en heb het graag proper thuis. Zelf heb ik ook altijd studentenjobs gedaan in de schoonmaak. Heb je weinig tijd mag je me altijd contacteren voor extra hulp, eventueel een grote schoonmaak. Uitpoetsen van de kasten noem maar op.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Mortsel: geëvalueerd met 4.83 door 71 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Mortsel, kuisvrouw Mortsel, ruitenwasser Mortsel, glazenwasser Mortsel, poetsdienst Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Mortsel zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan poetsen? Of je wil een grote kuis houden? Neem een poetshulp Mortsel in dienst. Maar hoe vind je de ideale poetsvrouw in Mortsel? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Mortsel langskomen?

Dit is volledig hoe jij het ziet. Wil je dat jouw poetsvrouw in Mortsel elke week langskomt om jouw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze kuisvrouwen in Mortsel passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetsvrouw inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Mortsel langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Mortsel allemaal doen?

Een poetsvrouw in Mortsel mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Mortsel kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw poetsvrouw in Mortsel ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Mortsel in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook ten stelligste afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Mortsel mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Mortsel?

Hoeveel een poetsvrouw in Mortsel kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat je juist wenst. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Mortsel. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Mortsel
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Mortsel?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Mortsel! Je hebt de ideale persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Mortsel. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je graag hebt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Mortsel

Schoonmaak - poetshulp die niet bang is van de hond - Kuis huis + dokterspraktijk - Opkuis na gevelwerken - Grondig schoonmaak - Poets op donderdag voormiddag (25) - Poets op donderdag voormiddag (24) - Poetsen - Poets op donderdag voormiddag (23) - Poets op donderdag voormiddag (22) - Poets op donderdag voormiddag (21) - Trapzaal appartement - Poets op donderdag voormiddag (20) - Poetsen op donderdag voormiddag (19) - Poets op donderdag voormiddag (18) - Poetsen op donderdag voormiddag (17) - Poets op donderdag voormiddag (16) - Poetsen op donderdag voormiddag (15) - Poets op donderdag voormiddag (14) - poetshulp (19) - Schoonmaak - Poetsen op donderdag voormiddag (13) - poetshulp (18) - Poets op donderdag voormiddag (12) - poetshulp (17) - Poetsen op donderdag voormiddag (11) - Poets op donderdag voormiddag (10) - poetshulp (16) - Poetsen op donderdag voormiddag (9) - poetshulp (15) - Poets op donderdag voormiddag (8) - poetshulp (14) - Poetsen op donderdag voormiddag (7) - Poets op donderdag voormiddag (6) - Poetsen op donderdag voormiddag (5) - Poetsen (13) - Poets op donderdag voormiddag (4) - poetshulp (13) - Poetsen (12) - Poetsen (11) - Poetsen op donderdag voormiddag (3) - Poets op donderdag voormiddag - Appartement schoonmaken - poetshulp (12) - Poetsen (10) - Poetsen (9) - Poetsen op donderdag voormiddag - poetshulp (11) - poetshulp (10) - Poetsen (8) - Poetsen (7) - Poetsen (6) - poetshulp (9) - De ramen (binnen en buiten) wassen - Poetsen (5) - Poetsen (4) - poetshulp (8) - Poetsen (3) - Poetsen (2) - Onderhoud gemeenschappelijke delen appartement - Poetsen - poetshulp (7) - Schoonmaak huis (8) - Schoonmaak huis (7) - poetshulp (6) - Schoonmaak huis (6) - Huishouden - Schoonmaken : Ramen, Auto - Schoonmaak huis (5) - poetshulp (5) - Schoonmaak huis (4) - Schoonmaak huis (3) - poetshulp (4) - Schoonmaak huis (2) - Schoonmaak huis - poetshulp (3) - poetshulp (2) - poetshulp - Poetshulp gezocht - Kuisen appartement - Opruimen kelder - Op wekelijkse basis - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Kuisen trappenhal appartementsgebouw - Poetshulp morgen - Huishoudhulp - leegstaand huis schoonmaken. Ook alles afwassen. Plafont, ramen, sommige muren... - Schoonmaakster gezocht! - kuisen speelruimten kinderdagverblijf - Af en toe hulp om te schoonmaken.. - Kuisen wagen... - Klein app - Poetshulp - schoonmaken tijdens de vakantie - Ruitenwasser - Afwassen en een beetje opruimen - werkplaats kuisen - poetsen - kelders poetsen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden