strijkhulp Mortsel

Ontdek talentvolle strijkhulp in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Mortsel

Strijkhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (22 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Dima............................
Dima............................
Mortsel
5/5 (19 reviews)
Beste ik heb gewerkt vroeger een bij wasserij ik doe goede kleren strijken opvouwen en snel . alles geleerd ook kleren sorteren ook de klanten zelf vragen dat ik hun kleren strijken voor mijn baas was ik de beste werknemer ....
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Stephanie
Stephanie
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Geen tijd om uw mand(en) te strijken? Contacteer me snel en ik los het op voor jou. Ik doe het snel, ordelijk en met veel plezier! Wat uren en dagen betreft ben ik flexibel. Hemden, broeken, t shirts is allemaal geen probleem en door enkele vaste klantjes heb ik voldoende ervaring.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Zelfstandige geweest in een strijkwinkel, en daar ook voor klanten reparaties aan kledij gedaan.
Strijkhulp in Borsbeek (2150) - Yasmine
Yasmine
Borsbeek
5/5 (2 reviews)
Ik hou van netheid en orde. Ik ruim alle hoekjes, plooitjes en drukjes op. De lastige jobjes die niemand wilt doen kent iedereen wel en neem ik met alle plezier over. En vers gestreken kleren is altijd handig om altijd presentatie te zijn, een orde lijke kast te hebben en een grote last van uw schouders.
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Fatima zohra
Fatima zohra
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een super nette en schone persoon ben en hou van netheid. Ik haat troep en vuil en ik hou echt van werken. Ik heb behendigheid en snelheid. Altijd beschikbaar
Strijkhulp in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Strijk graag thuis afzetten mits ik geen auto heb of ter plaatse kan ook hou van afwisseling zelf afhalen kan dus niet maakt voor mij niet uit wat ik moet strijken
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb leren strijken van mijn mama en nu dat ik op mijn eigen woon, ben ik nog vele liever gaan strijken ik stel altijd voor bij mijn mama om de strijk te doen
Strijkhulp in Deurne (2100) - Tessa
Tessa
Deurne
Nieuw
hallo Ik ben tessa ik werk al 3jaar in de zorg ik heb op school opleiding strijken gehad doe je niet graag jouw strijk dan wil ik deze gerust voor u doen
Strijkhulp in Berchem (2600) - Inge
Inge
Berchem
Nieuw
Strijken moet nu eenmaal gebeuren! Wanneer u er geen tijd voor heeft kom ik graag mijn diensten aanbieden. Ondertussen heb ik zo'n 15 jaar ervaring met strijken, voornamelijk kleding.
Strijkhulp in Berchem (2600) - Daniella
Daniella
Berchem
Nieuw
Halo , mijn hele loopbaan heb ik steeds gepoetst in grote kantoren fabrieken en de laatste jaren vooral huishouden wat mij het meeste voldoening gaf daarom wil ik deze trend nog verder doen .
Strijkhulp in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van strijken. Met vriendelijke groeten beheshta.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Ana
Ana
Boechout
Nieuw
Ik ben al 11 jaar lang een poetsvrouw. Ik zoek een paar uren om te strijken om mijn uren te combineren. Maandag ben ik meestal vrij, donderdag vanaf 13:00.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Ilse
Ilse
Deurne
Nieuw
Strijken is de kreuken uit het leven halen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik strijken een rustgevende activiteit vind. Ik doe dit met aandacht en zorg.
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Cheyenne
Cheyenne
Mortsel
Nieuw
Ik heb in het verleden al wat wasmanden weggewerkt en doe dit ook graag. Van hemden tot beddek overtrekken. De typische dagelijkse was werk ik met plezier weg!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Mortsel: geëvalueerd met 4.5 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Mortsel, strijkhulp aan huis Mortsel, stijkster Mortsel, strijkdienst Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Mortsel vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Mortsel in te schakelen. Strijkhulpen in Mortsel helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Mortsel?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Mortsel

U hebt een strijkhulp in Mortsel gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Mortsel kan vragen, hang af van meerdere elementen.

De prijs voor strijkhulp in Mortsel kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden