strijkhulp Mortsel

Ontdek talentvolle strijkhulp in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Mortsel

Strijkhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (19 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (3 reviews)
Zelfstandige geweest in een strijkwinkel, en daar ook voor klanten reparaties aan kledij gedaan.
Strijkhulp in Borsbeek (2150) - Yasmine
Yasmine
Borsbeek
5/5 (2 reviews)
Ik hou van netheid en orde. Ik ruim alle hoekjes, plooitjes en drukjes op. De lastige jobjes die niemand wilt doen kent iedereen wel en neem ik met alle plezier over. En vers gestreken kleren is altijd handig om altijd presentatie te zijn, een orde lijke kast te hebben en een grote last van uw schouders.
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Fatima zohra
Fatima zohra
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een super nette en schone persoon ben en hou van netheid. Ik haat troep en vuil en ik hou echt van werken. Ik heb behendigheid en snelheid. Altijd beschikbaar
Strijkhulp in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Strijk graag thuis afzetten mits ik geen auto heb of ter plaatse kan ook hou van afwisseling zelf afhalen kan dus niet maakt voor mij niet uit wat ik moet strijken
Strijkhulp in Berchem (2600) - Laura
Laura
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb reeds enkele jaren ervaring met strijken. Ik help graag mensen verder. Ik kan van thuis uit strijken of bij de klant zelf. Regio Turnhout
Strijkhulp in Deurne (2100) - Tessa
Tessa
Deurne
Nieuw
hallo Ik ben tessa ik werk al 3jaar in de zorg ik heb op school opleiding strijken gehad doe je niet graag jouw strijk dan wil ik deze gerust voor u doen
Strijkhulp in Berchem (2600) - Inge
Inge
Berchem
Nieuw
Strijken moet nu eenmaal gebeuren! Wanneer u er geen tijd voor heeft kom ik graag mijn diensten aanbieden. Ondertussen heb ik zo'n 15 jaar ervaring met strijken, voornamelijk kleding.
Strijkhulp in Berchem (2600) - Daniella
Daniella
Berchem
Nieuw
Halo , mijn hele loopbaan heb ik steeds gepoetst in grote kantoren fabrieken en de laatste jaren vooral huishouden wat mij het meeste voldoening gaf daarom wil ik deze trend nog verder doen .
Strijkhulp in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van strijken. Met vriendelijke groeten beheshta.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Ana
Ana
Boechout
Nieuw
Ik ben al 11 jaar lang een poetsvrouw. Ik zoek een paar uren om te strijken om mijn uren te combineren. Maandag ben ik meestal vrij, donderdag vanaf 13:00.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Ilse
Ilse
Deurne
Nieuw
Strijken is de kreuken uit het leven halen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik strijken een rustgevende activiteit vind. Ik doe dit met aandacht en zorg.
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Cheyenne
Cheyenne
Mortsel
Nieuw
Ik heb in het verleden al wat wasmanden weggewerkt en doe dit ook graag. Van hemden tot beddek overtrekken. De typische dagelijkse was werk ik met plezier weg!
Strijkhulp in Edegem (2650) - Marianne
Marianne
Edegem
Nieuw
Niets is leuker dan een mooi gestreken kleedje of blouse. Ik heb beslist een paar uurtjes vrij in de week dus graag een mailtje van u. Liefst in een rookvrije ruimte
Strijkhulp in Borgerhout (2140) - Magdalena
Magdalena
Borgerhout
Nieuw
Hallo, ik ben magda en heb 32 jaar. Ik heb ervaring in poetsen en strijken bijna 10 jaar. Ik spreek Pools, Engels en comunicatief Nederland. Hopelijk tot straks.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Mortsel: geëvalueerd met 5.0 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Mortsel, strijkhulp aan huis Mortsel, stijkster Mortsel, strijkdienst Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Mortsel vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Mortsel in dienst te nemen. Strijkhulpen in Mortsel helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de meest geschikte strijkhulp in Mortsel?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Mortsel

Je hebt een strijkhulp in Mortsel gevonden. Dit is natuurlijk niet zonder kosten. De prijs die een strijkhulp in Mortsel kan vragen, hang af van verschillende elementen.

De prijs voor strijkhulp in Mortsel kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsaanbiedingen van verschillende strijkhulpen in Mortsel. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Mortsel
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Hemden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkbeurt nodig€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Mortsel, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te ontvangen.

Strijkhulp in Mortsel: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Mortsel in dienst nemen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Mortsel verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Mortsel. Dit kan natuurlijk een impact hebben jouw selectie van strijkhulp in Mortsel. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen gerief meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om raad om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Mortsel strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Mortsel in dienst te nemen. Een strijkhulp in Mortsel klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp zoekt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een hoop t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Mortsel? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Mortsel en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van strijkhulpen in Mortsel!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Mortsel

Strijk doen - Brigitte wielandt - Strijken kledij - Strijkhulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden