hondentoilettage Mechelen

Hulp voor hondentoilettage in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Mechelen

Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Ik beheers de basis van het hondentrimmen ( ben niet gespecialiseerd) een hond wassen en ontvlooien/ontwormen + teken verwijderen enz is ook geen probleem voor mij.
Hondentoilettage aan huis in Rumst (2840) - Anthony
Anthony
Rumst
5/5 (3 reviews)
De noden van uw vriend worden steeds vooropgesteld. Als u voor mij kiest respecteer ik dat door mij 100% te engageren. In september begin ik aan de opleiding voor Kynologisch gedragstherapeut bij Kyno-Coach Academie. 12 jaar ervaring met het zorgen voor honden.
Hondentoilettage aan huis in Blaasveld (2830) - Yanaika
Yanaika
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Goede kennis van huisdieren omwille van opleiding en stage ik een dierenasiel. Het welzijn van het dier staat altijd op de eerste plaats. Ik help graag met de verzorging van je huisdier, op het tempo van het dier zelf zodat de handeling in kwestie zo min mogelijk stress en ongemak met zich meebrengt.
Hondentoilettage aan huis in Mechelen (2800) - Siege
Siege
Mechelen
5/5 (1 reviews)
In het dierenasiel heb ik ervaring opgelopen met betrekking tot het verzorgen van honden, indien deze speciale zorg nodig heeft. Trimmen ben ik echter niet voor opgeleid.
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Peter
Peter
Duffel
Nieuw
Ben zeer goed met honden heb er zelf 2 een huskie en engelse bulldog .ook heb ik ervaring met paarden ben zelf ruiter.ook andere dieren verzorg ik graag .
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo, ik ben een grote dierenvriend en droom al lang van een eigen hond. We wonen daarvoor spijtig genoeg te klein. Onze twee katten zijn wel mijn grote lieverds. Ik zou het wel leuk vinden om regelmatig met andere honden te kunnen gaan wandelen of er voor te zorgen. Vertel me wat ik moet doen, en ik doe het met veel liefde!
Hondentoilettage aan huis in Zemst (1980) - Beau
Beau
Zemst
Nieuw
Hallo ik ben Beau, 26 jaar oud en afkomstig uit Zemst. Ik ben zorgkundige van opleiding en ben dierenartsassistente van beroep. Van jongsaf ben ik zot van dieren en kijk er dan ook naaruit om voor jouw dieren te zorgen. Hopelijk tot snel!
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Camille
Camille
Duffel
Nieuw
Ik heb 4 jaar algemene dierenzorg gestuurd aan Horteco in Vilvoorde. Dit jaar volg ik nog een specialisatiejaar in grote huisdieren. Ik werk al sinds kleins af aan graag met dieren en dus ook met honden! Zelf heb ik een border collie van 1,5 jaar oud. Deze heb ik volledig zelf opgeleid. Ik heb geduld om met dieren te werken en wandel graag in de natuur!
Hondentoilettage aan huis in Mechelen (2800) - Jill
Jill
Mechelen
Nieuw
Hey , ik ben heel graag met honden bezig ik heb zelf veel honden en kan heel mijn dag er mee bezig houden ik maak ze schoon en fris en ik doe al de moeite voor het beestje met heel veel plezier !!!
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Petrica
Petrica
Duffel
Nieuw
I love dogs and any pet, I had 2 dog in the past and one cat, I like to Take care of animals, If can I help you just contact me, In general animals love me 🐕🐈
Hondentoilettage aan huis in Hombeek (2811) - Zenat
Zenat
Hombeek
Nieuw
ik hou van honden en ik heb ook hond ik will altijd met honde zijn dat die niet allen gaan voelen en ik will graag spelen met honden ook met andere dieren
Hondentoilettage aan huis in Willebroek (2830) - Sam
Sam
Willebroek
Nieuw
Ik ben zelf opgegroeid met honden, en zou mij geen leven zonder kunnen voorstellen. Ik kan wandelen, wassen, eten geven. Zelf heb ik een hond geadopteerd, die mishandeld geweest is. Ik ben geen gecertificeerde hondentrainer, maar heb wel geduld. De hond komt op de eerste plaats
Hondentoilettage aan huis in Hever (3191) - Eveline
Eveline
Hever
Nieuw
Ik ga een paar keer dag wandelen en ik doe een redelijk lange wandeling. Zo kan ik baasjes die niet kunnen gaan wandelen om een bepaalde reden helpen door hun hond mee te nemen.
Hondentoilettage aan huis in Rumst (2840) - Bianca
Bianca
Rumst
Nieuw
Bij een huisbezoek geef ik je hond eten, kan ik zijn bak proper maken en is er altijd plaats voor een knuffelmomentje. Zo heb je een happy dog bij terugkomst.
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Clarissa
Clarissa
Duffel
Nieuw
Dus bij deze kan ik met uw hond gaan wandelen, eten geven, wassen en drogen en knuffelen.. Ik heb zelf 3 hondjes waarvan 1tje van 15jaar en 13jaar ik weet dus wat ik doe
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Mechelen, hondentrimmer Mechelen, hondenverzorging Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden