hondentoilettage Dendermonde

Hulp voor hondentoilettage in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Dendermonde

Hondentoilettage aan huis in Aalst (9300) - Michiel
Michiel
Aalst
5/5 (1 reviews)
Vele jaren heb ik ervaring met mijn eigen dieren. (van hamster tot slang, van muis tot hond) Nu ben ik al meer dan 5 jaar dieren aan het verzorgen bij de mensen thuis. En heb buiten de praktijk ervaring tal van workshops (konijnengedrag, kattengedrag, hondengedrag) ervaring opgebouwd. Ik probeer het beste te geven voor jullie dier, zoals ik mijn eigen dier zou verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Mazenzele (1745) - Laura
Laura
Mazenzele
5/5 (1 reviews)
Ik heb dus veel honden in de familie, die allemaal wel veel zorg met zich meebrengen. Dus vroeger hielp ik altijd mijn oma en opa om de tanden eens te poetsen, te kammen, te wassen,… ik zie het dus volledig zitten om hier andere mensen ook mee te helpen. :))
Hondentoilettage aan huis in Berlare (9290) - Sarah
Sarah
Berlare
Nieuw
Het is dan ook de bedoeling om van mijn passie mijn beroep te maken, want momenteel studeer ik dierenzorg. Ik heb mijn stage afgerond in een hondentrimsalon. Ik ben ook dagelijks heel veel bezig met mijn eigen dieren, mijn honden verzorg en train ik dagelijks. Ik leg m
Hondentoilettage aan huis in Dendermonde (9200) - Vicky
Vicky
Dendermonde
Nieuw
Ikzelf heb 2 honden en 2 katten die ik heel graag zie en verzorg. Ik verzorg ook de honden van familie en vrienden. Ik doe alles om beestjes bij te maken.
Hondentoilettage aan huis in Gijzegem (9308) - Ines
Ines
Gijzegem
Nieuw
Ik ben 2 jaar geleden afgestudeerd als hondentrimster. Ik hou heel veel van beestjes vandaar de studie. Ik heb zelf mijn gerief maar buiten mijn eigen hondjes of van vrienden/familie hun honden maakt ik niet bepaald reclame. Het is met plezier dat ik dit doe
Hondentoilettage aan huis in Berlare (9290) - Carine
Carine
Berlare
Nieuw
Reeds vele jaren ervaring met honden en hun dagelijkse verzorging. Eventuele zorgen na een ingreep ,ziekte , medicatie toedienen enz , zijn geen probleem.
Hondentoilettage aan huis in Zele (9240) - Falke
Falke
Zele
Nieuw
Hallo, we hebben zelf 3 honden die ik graag kam, borstel, mee gaan wandelen en zo voort. Dus natuurlijk wil ik dat ook graag doen met uw hond, naast wandelen, kammen kan ik gerust ook wat komen nakijken bij uw afwezigheid.
Hondentoilettage aan huis in Waasmunster (9250) - Kenneth
Kenneth
Waasmunster
Nieuw
We hebben zelfs thuis honden en het is echt een plezier om deze hondjes in de watten te leggen, hondjes kunnnen zoveel liefde uitstralen en je meteen verliefd maken met maar een blik😍
Hondentoilettage aan huis in Dendermonde (9200) - Lisa
Lisa
Dendermonde
Nieuw
Hallo allemaal! Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden. De hond wassen, borstelen, uitlaten en mee spelen als u niet thuis bent, doe ik met plezier!
Hondentoilettage aan huis in Dendermonde (9200) - Cynthia
Cynthia
Dendermonde
Nieuw
Ik ben zot van honden, ik verzorg ze heel graag, wassen, borstelen, ik zal ze eten geven als het moet, je mag me klusjes geven om te doen. Ik heb zelf ook 3 honden.
Hondentoilettage aan huis in Appels (9200) - Joke
Joke
Appels
Nieuw
Ik ben twee jaar geleden begonnen aan de opleiding hondentrimmen bij Syntra. Ook heb ik stage gevolgd bij twee salons. Hierdoor heb ik de basis meegekregen.
Hondentoilettage aan huis in Lebbeke (9280) - Anouk
Anouk
Lebbeke
Nieuw
Honden zijn voor mij de leukste diertjes ooit. Ik ben zelf opgegroeid met 7 honden en weet dus wat ze nodig hebben om een leuk leventje te leiden. Wandelen en spelen met jouw kleine vriend vind ik de max!
Hondentoilettage aan huis in Hamme (9220) - Carmen
Carmen
Hamme
Nieuw
Heb jaren gezorgd bij een vriendin voor haar 3 honden. Met kleine honden wandelen, met grote honden wanneer ze trekken is dit wat moeilijk of tenzij ze over een gentle- of U-lead beschikken.
Hondentoilettage aan huis in Hamme (9220) - Yudum
Yudum
Hamme
Nieuw
Ik heb zelf ook ooit een hond gehad ik vin dat het belangrijk is dat dieren of honden gewoon int algemeen proper moeten zijn en darom wil ik deze job doen om hun te verzorgen
Hondentoilettage aan huis in Lebbeke (9280) - Thalia
Thalia
Lebbeke
Nieuw
Ik heb zelf 2 pommeriaantjes gehad en heb er vaak gewassen, gedroogd en gekamd + ook hun nageltjes geknipt en rond de oogjes verzorgen ik weet ook welke producten goed zijn en welke minder goed 👍🏼
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Dendermonde: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Dendermonde, hondentrimmer Dendermonde, hondenverzorging Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden