hondentoilettage Ukkel

Hulp voor hondentoilettage in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Ukkel

Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel mijn leven voor dieren gezorgd, als kind opgegroeid op een boerderij en in 2018 volgde ik bij Odisee de opleiding Dog Assisted Interactions. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een kat. Had graag ook een hond gehad, maar centrum Brussel op een appartement is niet ideaal.
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg gewend om in de buurt van dieren te zijn ik had mijn eigen kat voor 4 jaar en ik had veel dieren in mijn thuisland honden, kippen, koeien en schapen dus ik weet heel goed hoe ik met een dier moet omgaan.
Hondentoilettage aan huis in Schaarbeek (1030) - Silke
Silke
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Regelmatig verzorg ik de honden van mijn moeder en zus. Dan was ik ze en knip ik de nagels indien nodig. Ook in het gezicht wat haren bijknippen, is geen probleem. Regelmatig geef ik insuline spuitjes aan de diabetes kat van mijn schoonmoeder. Ik ben geen gecertifieerde verzorger of hondenrtrimmer, maar ik kan wel helpen waar nodig. Ik kan goed om met dieren en stel ze op hun gemak.
Hondentoilettage aan huis in Sint-pieters-leeuw (1600) - Ellen
Ellen
Sint-pieters-leeuw
Nieuw
Zoals ik al vermeld heb ben ik ontzettend graag met dieren bezig, honden zijn dan weer 1 van mijn favorieten. Heb lang in verschillende hondenhotels gewerkt maar wou nu eens iets anders proberen. Hierdoor heb ik al veel ervaring met onbekende honden en kan ik perfect op elke situatie inspelen. Later zou ik mijn eigen hondenhotel willen beginnen zodat zowel hond als eigenaar een goeie tijd beleefd.
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Ella
Ella
Elsene
Nieuw
Animal lover alert! :) Dogs were a part of my family ever since I was born, and, with time, I learned how to train them and fell in love with it (you get to learn alot about yourself, learn how to read a pets body language/ obtain patience and become more resilient). I adopted a dog and a cat while living on my own, so now, back in my home country I have 5 cats and 2 dogs :)
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Noemie
Noemie
Elsene
Nieuw
Je m’occupes moi même de mon chien et mes chats comme couper les ongles, brosser les dents, laver, les oreilles ect . Je m’occuperai de vos animaux avec plaisir. Je m’adapterai à vos animaux selon leurs besoins etc.
Hondentoilettage aan huis in Ruisbroek (1601) - Klara
Klara
Ruisbroek
Nieuw
Ik heb ervaringen met het verzorgen van dieren aangezien ik zelf altijd mijn dieren heb verzorgd zowel wassen , borstelen en nagels knippen uitlaten van de hond is voor mij ook geen probleem.
Hondentoilettage aan huis in Evere (1140) - Fariba
Fariba
Evere
Nieuw
Baden en kammen.ik weet niet dingen , ik zou zelfs nooit de nagels van mijn kat en hond kunnen knippen. Ik ben bang :) maar ik hou van baden en kammen , ik geef mijn hond zelfs een massage en hij vindt het heerlijk
Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Monserrat
Monserrat
Brussel
Nieuw
I can give all my love to the pets! I have had pets during my whole life and I am very patient with them. I am also good at taking the owners´s rules and I consider pets as children.
Hondentoilettage aan huis in Oudenaken (1600) - Amandine
Amandine
Oudenaken
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een student van 19 jaar en ik hou echt van dieren en zeker van honden ik hou van al de honden klein of groot ben voor geen enkele hond bang en heb ook wat ervaring heb mijn diploma voor dierenverzorging en tijdens mijn schoolcarrière heb ik ook wat honden getrimd. Ik sta klaar voor alles. Te gaan wandelen met de hond, spelen met de hond, een pup socialiseren kan ook,…
Hondentoilettage aan huis in Sint-agatha-berchem (1082) - Louize
Louize
Sint-agatha-berchem
Nieuw
Ik heb zelf heel wat huisdieren waardoor ik veel weet/ervaring heb met hoe omgaan met dieren en hoe ze verzorgen. Ik studeer dierenzorg dus heb cursussen en lessen over hoe correct een hond te verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Dilbeek (1700) - Luna
Luna
Dilbeek
Nieuw
Ik ben een dierenzorgstudent en werk in een dierenkliniek! Ik kan dus best wel elke handeling uitvoeren. Borstelen, ontwormen, nagels knippen..noem maar op! Ik kijk ernaar uit!
Hondentoilettage aan huis in Anderlecht (1070) - Manon
Manon
Anderlecht
Nieuw
Ik heb geen diploma maar ik ken er genoeg van van mijn vorige honden ook 1 er van had een huidziekte dus ik weet wel wat allemaal doen welke stappen te ondernemen om een hond te wassen
Hondentoilettage aan huis in Hoeilaart (1560) - Nika
Nika
Hoeilaart
Nieuw
Ik hou van honden te verwennen eten geven drinken geven met hun bezig houden spelen truckjes leren aandacht geven aan het beest hem wassen als het moet
Hondentoilettage aan huis in Sint-joost-ten-node (1210) - Regina
Regina
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Ik zie heel graag dieren, heb er geen schrik van, ben rustig en betrouwbaar. Ik ben opgegroeid in een dierenasiel. Dieren zijn zoals mijn kinderen, ze hebben veel liefde en aandacht nodig
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Ukkel: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Ukkel, hondentrimmer Ukkel, hondenverzorging Ukkel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Ukkel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden