hondentoilettage Vilvoorde

Hulp voor hondentoilettage in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Vilvoorde

Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Ik beheers de basis van het hondentrimmen ( ben niet gespecialiseerd) een hond wassen en ontvlooien/ontwormen + teken verwijderen enz is ook geen probleem voor mij.
Hondentoilettage aan huis in Kampenhout (1910) - Ana
Ana
Kampenhout
5/5 (3 reviews)
Heel veel ervaring met honden, maar ook met andere dieren, ik verzorg honden altijd met plezier en geef hun wat ze nodig hebben. Aarzel niet mij te contacteren
Hondentoilettage aan huis in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd honden, poezen, schildpadden en cavia’s gehad. Ik voel me goed als ik dieren verzorg en de baasjes kunnen gerust gaan werken of op vakantie gaan als ik er ben. Pampers aandoen bij oudere honden, ogen of wonden verzorgen, honden met verlatingsangst/mishandeld of verwaarloosd en daardoor angstig of puppy training zijn geen probleem. Ik heb er ervaring mee.
Hondentoilettage aan huis in Kortenberg (3070) - Magali
Magali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
Hondenverzorging is een breed woord, ik sta paraat om je hond(en) een bad te geven, is grondig te borstelen, medicatie toe te dienen, etc. Ik zit zelf ook in mijn laatste jaar verpleegkunde, dus het zorgen zit wel echt in mij!
Hondentoilettage aan huis in Grimbergen (1850) - Annelies
Annelies Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele hondensitter. Ik zorg graag voor uw huisdier(en). Ik bied verschillende diensten aan: gedragstherapie, puppysessies, wandelen met jouw hond, workshops...Contacteer mij gerust voor meer informatie. Tot snel!
Hondentoilettage aan huis in Schaarbeek (1030) - Silke
Silke
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Regelmatig verzorg ik de honden van mijn moeder en zus. Dan was ik ze en knip ik de nagels indien nodig. Ook in het gezicht wat haren bijknippen, is geen probleem. Regelmatig geef ik insuline spuitjes aan de diabetes kat van mijn schoonmoeder. Ik ben geen gecertifieerde verzorger of hondenrtrimmer, maar ik kan wel helpen waar nodig. Ik kan goed om met dieren en stel ze op hun gemak.
Hondentoilettage aan huis in Wemmel (1780) - Eve
Eve
Wemmel
Nieuw
Ik ben bereid om een huisbezoek uit te voeren - hond uit te laten + voeden - grote wandeling - spelen - verzorgen - boodschappen doen,... U kunt mij vertrouwen, ik heb ervaring met honden van jongsaf -
Hondentoilettage aan huis in Zemst (1980) - Beau
Beau
Zemst
Nieuw
Hallo ik ben Beau, 26 jaar oud en afkomstig uit Zemst. Ik ben zorgkundige van opleiding en ben dierenartsassistente van beroep. Van jongsaf ben ik zot van dieren en kijk er dan ook naaruit om voor jouw dieren te zorgen. Hopelijk tot snel!
Hondentoilettage aan huis in Evere (1140) - Fariba
Fariba
Evere
Nieuw
Baden en kammen.ik weet niet dingen , ik zou zelfs nooit de nagels van mijn kat en hond kunnen knippen. Ik ben bang :) maar ik hou van baden en kammen , ik geef mijn hond zelfs een massage en hij vindt het heerlijk
Hondentoilettage aan huis in Hombeek (2811) - Zenat
Zenat
Hombeek
Nieuw
ik hou van honden en ik heb ook hond ik will altijd met honde zijn dat die niet allen gaan voelen en ik will graag spelen met honden ook met andere dieren
Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Emily
Emily
Peutie
Nieuw
Ik ben mijn hele leven vol met dieren (honden,katen,slangen...) en in die tijd heb ik goed geleerd om voor hun te zorgen , dingens leren en contact met hun vinden
Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Monserrat
Monserrat
Brussel
Nieuw
I can give all my love to the pets! I have had pets during my whole life and I am very patient with them. I am also good at taking the owners´s rules and I consider pets as children.
Hondentoilettage aan huis in Strombeek-bever (1853) - Maëlle
Maëlle
Strombeek-bever
Nieuw
Ik hou van dieren Ik wandel heel graag Ik heb daar echt geen probleem mee Ik speel ook heel graag met dieren Ik spreek Frans en Engels en Nederlands.
Hondentoilettage aan huis in Grimbergen (1850) - Alicia
Alicia
Grimbergen
Nieuw
Ik ben een geboren dierenenvriend Dieren helpen is mijn leven ik kan er niet tegen als ze afzien ! Ik studeer aan dierenzorg en wil elke ervaring mee maken. Dieren verzorgen is een passie en een roeping en ik zou er alles aan doen om het dier gelukkig te maken . Ik ben jong en fit en ben het liefst met dieren bezig . Ik heb zelf ook een hond en een kat . Het zijn men beste vrienden.
Hondentoilettage aan huis in Grimbergen (1850) - Tonija
Tonija
Grimbergen
Nieuw
Ik heb thuis 2 honden en ik verzorg de hond van mijn vriend. Ik kan de honden helpen als zij hun niet goed voelen beter maken en op hun gemak laten voelen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Vilvoorde: geëvalueerd met 4.83 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Vilvoorde, hondentrimmer Vilvoorde, hondenverzorging Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Vilvoorde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden