hondentoilettage Dilbeek

Hulp voor hondentoilettage in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Dilbeek

Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel mijn leven voor dieren gezorgd, als kind opgegroeid op een boerderij en in 2018 volgde ik bij Odisee de opleiding Dog Assisted Interactions. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een kat. Had graag ook een hond gehad, maar centrum Brussel op een appartement is niet ideaal.
Hondentoilettage aan huis in Onze-lieve-vrouw-lombeek (1760) - Leen
Leen
Onze-lieve-vrouw-lombeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd zelf honden gehad. Ik heb ook al veel op de honden van vrienden/familie gelet. Ik ben dol van honden.. Ik heb zelf al gekweekt met een van mijn honden. En voor de puppy's gezorgd. Ben niet vies van mijn handen vuil te maken.
Hondentoilettage aan huis in Wemmel (1780) - Eve
Eve
Wemmel
Nieuw
Ik ben bereid om een huisbezoek uit te voeren - hond uit te laten + voeden - grote wandeling - spelen - verzorgen - boodschappen doen,... U kunt mij vertrouwen, ik heb ervaring met honden van jongsaf -
Hondentoilettage aan huis in Sint-pieters-leeuw (1600) - Ellen
Ellen
Sint-pieters-leeuw
Nieuw
Zoals ik al vermeld heb ben ik ontzettend graag met dieren bezig, honden zijn dan weer 1 van mijn favorieten. Heb lang in verschillende hondenhotels gewerkt maar wou nu eens iets anders proberen. Hierdoor heb ik al veel ervaring met onbekende honden en kan ik perfect op elke situatie inspelen. Later zou ik mijn eigen hondenhotel willen beginnen zodat zowel hond als eigenaar een goeie tijd beleefd.
Hondentoilettage aan huis in Affligem (1790) - Dorien
Dorien
Affligem
Nieuw
ik heb ervaring met vele rassen, zelf heb ik 2 schatjes lopen. Ik ga heel vaak naar de hondenschool, daar zie en leer je ook heel veel. Ik weet hoe in dieren moeten aanpakken, dieren zijn voor mij mijn beste vrienden. Heb je iemand nodig waar je je schat mee vertrouwd? Dan ben je bij mij zeker aan het goede adres!
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Ella
Ella
Elsene
Nieuw
Animal lover alert! :) Dogs were a part of my family ever since I was born, and, with time, I learned how to train them and fell in love with it (you get to learn alot about yourself, learn how to read a pets body language/ obtain patience and become more resilient). I adopted a dog and a cat while living on my own, so now, back in my home country I have 5 cats and 2 dogs :)
Hondentoilettage aan huis in Liedekerke (1770) - Lara
Lara
Liedekerke
Nieuw
Als u niet thuis ben zorg ik graag voor u hond of kat of andere dieren ik ga met hun wandelen of speel er mee geef hun eten of was hun indien dit moet
Hondentoilettage aan huis in Ruisbroek (1601) - Klara
Klara
Ruisbroek
Nieuw
Ik heb ervaringen met het verzorgen van dieren aangezien ik zelf altijd mijn dieren heb verzorgd zowel wassen , borstelen en nagels knippen uitlaten van de hond is voor mij ook geen probleem.
Hondentoilettage aan huis in Asse (1730) - Rox en jut
Rox en jut
Asse
Nieuw
We hebben zelf honden dus weten we waar we mee bezig zijn.We hebben ervaring met puppys en probleemhonden.We kunnnen ook met de hond gaan fietsen,maar dat karretje us vooral vior kleinere hondjes...onze favoriete klus is wandelen. En we hebben een tuin dat groot genoeg is
Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Monserrat
Monserrat
Brussel
Nieuw
I can give all my love to the pets! I have had pets during my whole life and I am very patient with them. I am also good at taking the owners´s rules and I consider pets as children.
Hondentoilettage aan huis in Oudenaken (1600) - Amandine
Amandine
Oudenaken
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een student van 19 jaar en ik hou echt van dieren en zeker van honden ik hou van al de honden klein of groot ben voor geen enkele hond bang en heb ook wat ervaring heb mijn diploma voor dierenverzorging en tijdens mijn schoolcarrière heb ik ook wat honden getrimd. Ik sta klaar voor alles. Te gaan wandelen met de hond, spelen met de hond, een pup socialiseren kan ook,…
Hondentoilettage aan huis in Sint-agatha-berchem (1082) - Louize
Louize
Sint-agatha-berchem
Nieuw
Ik heb zelf heel wat huisdieren waardoor ik veel weet/ervaring heb met hoe omgaan met dieren en hoe ze verzorgen. Ik studeer dierenzorg dus heb cursussen en lessen over hoe correct een hond te verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Dilbeek (1700) - Luna
Luna
Dilbeek
Nieuw
Ik ben een dierenzorgstudent en werk in een dierenkliniek! Ik kan dus best wel elke handeling uitvoeren. Borstelen, ontwormen, nagels knippen..noem maar op! Ik kijk ernaar uit!
Hondentoilettage aan huis in Anderlecht (1070) - Manon
Manon
Anderlecht
Nieuw
Ik heb geen diploma maar ik ken er genoeg van van mijn vorige honden ook 1 er van had een huidziekte dus ik weet wel wat allemaal doen welke stappen te ondernemen om een hond te wassen
Hondentoilettage aan huis in Asse (1730) - Annelies
Annelies
Asse
Nieuw
Ik heb zelf 2 honden, de laatste heb ik geadopteerd uit Italië ( was een straatkind) zat vol vlooien en schurft, met veel toewijding heeft hij nu zijn gezond goude mandje gevonden en wordt ik elke avond overladen met zijn likjes overal n knuffels
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Dilbeek: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Dilbeek, hondentrimmer Dilbeek, hondenverzorging Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden