hondentoilettage Aarschot

Hulp voor hondentoilettage in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Aarschot

Hondentoilettage aan huis in Herselt (2230) - Jessica
Jessica
Herselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer voorzichtig met dieren kijk ook steeds naar hun gedrag met de handelingen ieder dier is ook uniek en heeft een andere aanpak verzorging nodig , ik heb als opleiding haartooi gevolgd daar door ben ik mijn eigen dieren ook beginnen knippen waarbij dan ook toebehoren wassen , borstelen , drogen , oogjes en oortjes uitkuisen , wondjes verzorgen , haren van de hondjes eventueel vlechten , .
Hondentoilettage aan huis in Rotselaar (3110) - Manon
Manon
Rotselaar
Nieuw
Ik heb heel graag dieren ik ben bereid om tot bij uw thuis te komen mits het binnen fietsafstand is en niet tijdens de schooluren ik wil graag uw hond voeden.,verzorgen,...
Hondentoilettage aan huis in Averbode (3271) - Aster
Aster
Averbode
Nieuw
Ik heb een jaar in een hondenhotel gewerkt, heb 2j dierenverzorging gestudeerd. Hier ben ik helaas mee gestopt wegens te moeilijke chemie. Ook heb ik 3 jaar als vrijwilliger in het asiel gewerkt bij de honden.
Hondentoilettage aan huis in Hulshout (2235) - Kristal
Kristal
Hulshout
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend en ben heel graag bezig met alle soorten dieren. Ik wil graag mensen helpen die iemand zoeken om hun dier te verzorgen. Ik heb zelf 2 honden, 2 katten en 4 kippen. Ik rijd paard en verzorg dus ook soms paarden.
Hondentoilettage aan huis in Aarschot (3200) - Helena
Helena
Aarschot
Nieuw
Ik heb 5 jaar als jobstudent gewerkt in een dierenpension. Hier stond ik in voor verzorging (borstelen, wassen, eten en drinken, medicatie toedienen, etc.) van honden, katten en knaagdieren. Daarnaast ben ik helemaal niet vies van hard werk, het schoonmaken van kennels of het opruimen van hondenmest. Ik ben een echte dierenvriend en leef zelf op een kleine boerderij!
Hondentoilettage aan huis in Aarschot (3200) - Jasmine
Jasmine
Aarschot
Nieuw
Ik heb zelf al 14 jaar een hond waarvoor ik de verzorging op mij neem. Hygiëne en gezondheid staan voor mij op nummer 1. Ik kijk naar het welzijn van de dieren en ga verder op wat zij nodig hebben.
Hondentoilettage aan huis in Averbode (3271) - Helena
Helena
Averbode
Nieuw
Ik heb zelf twee lieve hondjes. Ook ben ik momenteel een cursus aan het volgen als hondentrimmer. Zelf heb ik ook al in een hondenkennel als vrijwilliger gewerkt wat ik super vond. Elke dag met dieren bezig zijn is iets waar ik van geniet en mijn passie wil uitbreiden
Hondentoilettage aan huis in Averbode (3271) - Jill
Jill
Averbode
Nieuw
Hallo allemaal ik ben de opleiding hondentrimmer aan het volgen. Ik heb zelf twee actieve honden die verwend worden. Daarbij heb ik al een diploma hondenintructrise en geef ik les op een hondenschool. Zelf ben ik ook actief in de paardensport. Ik ben niet vies van een klusje en mijn hart voor dieren loopt gewoon over.
Hondentoilettage aan huis in Hulshout (2235) - Nathalie
Nathalie
Hulshout
Nieuw
Wat hou in van honden. Zo lieve beesten. Wil je hond laten kammen eens of eens uit laten? Dan ben ik bereid dit te doen. Heb ervaring met mijn katten en hond zelf
Hondentoilettage aan huis in Baal (3128) - Melissa
Melissa
Baal
Nieuw
Buiten wondverzorging, heb ik hier nog niet echt ervaring mee. Ik zou daardoor het liefst ook trimmen aan iemand anders overlaten met meer kennis van zaken. Voor de dagdagelijkse verzorging Ben ik wel te vinden.
Hondentoilettage aan huis in Messelbroek (3272) - Axana
Axana
Messelbroek
Nieuw
Honden wassen, kammen, eten geven,... behoren ook meestal tot mijn takenpakket.
Hondentoilettage aan huis in Rillaar (3202) - Boo
Boo
Rillaar
Nieuw
Ik kan honden wassen Ik kan hun hok schoonmaken en geef ze heel veel aandacht want dat verdienen ze zeker omdat ze zo fantastisch zijn En ze geven je liefde
Hondentoilettage aan huis in Herselt (2230) - Evelyn
Evelyn
Herselt
Nieuw
Ik hou van dieren en wil ze ook graag verzorgen. Ik heb zelf ook 2 hondjes die ik graag verzorg. Ik vind het heel erg leuk om met dieren bezig te zijn.
Hondentoilettage aan huis in Averbode (3271) - Morgane
Morgane
Averbode
Nieuw
Ik weet heel goed waar ik mee bezig ben en wat goed en slecht is voor uw hond. Zelf heb ik een hond en ik leef al sinds dat ik klein was tussen de dieren.
Hondentoilettage aan huis in Herselt (2230) - Chiana
Chiana
Herselt
Nieuw
Ik ben niet gecertificeerd maar indien het me kan uitgelegd worden leer ik dit graag met plezier. Ik heb een zeer grote interesse voor honden en dit zou fijn zijn als ik hiermee aan de slag kan in mijn vrije tijd
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Aarschot: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Aarschot, hondentrimmer Aarschot, hondenverzorging Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden