hondentoilettage Deinze

Hulp voor hondentoilettage in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Deinze

Hondentoilettage aan huis in Nazareth (9810) - Roxanne
Roxanne
Nazareth
5/5 (8 reviews)
Ik hou van honden sindsdien. Ik werk thuis dus ik kan op elk moment voor je honden zorgen. Je kunt van je vakantie genieten zonder zorgen over je furbaby :) We hebben een grote tuin en lief en vriendelijke hond gastvrouw ook ;)
Hondentoilettage aan huis in Dentergem (8720) - Lieselot
Lieselot
Dentergem
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als dierenverzorger waar ik ieder jaar op school ook met alle soorten honden heb mogen werken en leren. We hebben geleerd over de verzorging van de hond tot de gezondheid van de hond. Honden verzorgen is voor mij geen enkel probleem !
Hondentoilettage aan huis in Eke (9810) - Gudrun
Gudrun
Eke
Nieuw
Ik ben een super grote dierenliefhebber. Altijd zelf dieren gehad en opgevoed. Ik voel hen goed aan en kan met alle karakters overweg. Ik stel me graag flexibel op naar de noden van het dier en het baasja.
Hondentoilettage aan huis in Zulte (9870) - Mindy
Mindy
Zulte
Nieuw
Ik kan heel goed met dieren overweg, ik kan uw hond of katje, cavia,...wassen en kammen. Ook verzorgen van wondjes kan ik goed als uw diertje natuurlijk niet bijt of als u een muilenband heeft voor de behandeling.
Hondentoilettage aan huis in Deinze (9800) - Jessica
Jessica
Deinze
Nieuw
Grote dierenvriend, al van kleins af een hond in huis. Verdere ervaring opgedaan en lessen gevolgd. Al enkele jaren aan de slag als vrijwilliger bij asiel, hondenuitlaat, dierenoppas.
Hondentoilettage aan huis in Deinze (9800) - Julie
Julie
Deinze
Nieuw
Ik heb zelf dieren, ben al van jongs af aan bezig met dieren, en heb de nodige kennis van zaken. Deze kennis is een plus, maar de passie voor dieren maakt dat je op je beide oren kan slapen wat betreft het verzorgen en entertainen van je lieve viervoeter
Hondentoilettage aan huis in Deinze (9800) - Anaïs
Anaïs
Deinze
Nieuw
Ervaring door eigen honden alsook door theorie en praktijk op de hogeschool, ik doe dit zeer graag en ik weer wat ik doe. Ik heb zeker geen schrik om extra verzorging op mij te nemen.
Hondentoilettage aan huis in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
Deinze
Nieuw
hallo! honden verzorden is gwn leuk om te doen . Achteraf zijn ze zeer proper en flufie .Ik was regelmaatig honden van vrienden .Het is zeer leuk om een propere ho d te hebben.
Hondentoilettage aan huis in Aarsele (8700) - Zsofi
Zsofi
Aarsele
Nieuw
Graag kam ik de honden, geef ik ze te eten en te drinken. Speel ik in de tuin met uw honden, laat ik ze uit. Als ze graag gestreeld worden dan zal ik dit doen
Hondentoilettage aan huis in Hansbeke (9850) - Josephine
Josephine
Hansbeke
Nieuw
Ik heb gewerkt als hondenverzorgster en moest dus regelmatig de honden wassen borstelen knippen en etc. De oortjes schoonmaken en nageltjes knippen kan ik ook allemaal, gebit borstelen….
Hondentoilettage aan huis in Aalter (9880) - Merel
Merel
Aalter
Nieuw
Ik ben zelf een echte dierenvriend, heb zelf een hondje die graag ook al een goed verzorgd wordt. Ben geen hondentrimmer maar kan wel zorgen voor een goede wasbeurt na een stevige wandeling.
Hondentoilettage aan huis in Aalter (9880) - Daphne
Daphne
Aalter
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend. Ik heb op school al veel verzorging mogen doen, dus ik kan wel voor je viervoeter met gepaste liefde ervoor zorgen. Ik heb zelf een mechelaar die zelf geniet van de verzorging dat hij krijgt. Ik kom graag jullie honden verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Zulte (9870) - Lyssa-louise
Lyssa-louise
Zulte
Nieuw
Dankzij de opleiding dierenzorg ben ik te weten gekomen dat mijn hart voor dieren nog groter was dan ik zelf al wist. Thuis hebben we enorm veel dieren gehad, ik en mijn vriend hebben nu ook redelijk veel dieren & telkens als ik ermee bezig ben weet ik dat dat iets is wat ik echt graag doe en wil blijven doen.
Hondentoilettage aan huis in Hansbeke (9850) - Seraphine
Seraphine
Hansbeke
Nieuw
Ik zou graag nog wat meer ervaring opdoen bij de hondenverzorging. Hondentrimmen, wassen, eten geven, medicatie geven,… is geen probleem.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Deinze, hondentrimmer Deinze, hondenverzorging Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden