hondentoilettage Hasselt

Hulp voor hondentoilettage in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Hasselt

Hondentoilettage aan huis in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik ben Ingeborg en Ik ben een echte dierenvriend omdat ik zelf twee honden heb. Ik was ze zelf, borstelen en nagels knippen is voor mij kinderspel. Gaan wandelen en voor hen zorgen als de baasjes niet thuis zijn ook geen probleem. Liefst in omgeving van Hasselt
Hondentoilettage aan huis in Zonhoven (3520) - Sebastian
Sebastian
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Ik kan je hond zijn haar knepen klassiek geen speciaal dingen ik vraag daar voor 30 voor kleine en 50 voor grote en ook wassen is ook geen probleem
Hondentoilettage aan huis in Brustem (3800) - Jana
Jana
Brustem
5/5 (1 reviews)
Ik kan zelf honden wassen. Bij het trimmen van de honden heb ik zelf geen ervaring. Ik ben wel een leergierig persoon die het zeker wel eens wilt leren.
Hondentoilettage aan huis in Kortessem (3720) - Anke
Anke
Kortessem
Nieuw
Als hondeneigenaar weet ik zelf ook dat er veel komt kijken bij de verzorging van dieren, gelukkig doe ik dit zeer graag. Als u iemand zoekt om voor uw hond te zorgen bent u bij het juiste adres.
Hondentoilettage aan huis in Heusden-Zolder (3550) - Lore
Lore
Heusden-Zolder
Nieuw
Verzorging van de honden hoort er natuurlijk ook bij. Dit gaat dan vooral naar het wassen en borstelen van de dieren. Ik heb ervaring met langharige en kortharige honden. Klitten verwijderen, wassen, trimmen ... wat u nodig acht voor uw huisdier.
Hondentoilettage aan huis in Hasselt (3500) - Sarah
Sarah
Hasselt
Nieuw
Ervaren dieren-enthousiast die met veel plezier uw huisdieren komt verzorgen/ knuffelen/ entertainen. Zelf heb ik 2 hondjes (Flor-kruising pointer/windhond + Fien-teckeltje), 3 katten (Karel, Julesen Pablo) en 2 (zeer assertieve) haantjes. Ik sta voltijds in het onderwijs en heb dus voldoende tijd om een bezoekje te brengen aan uw huisdier.
Hondentoilettage aan huis in Hasselt (3500) - Robin
Robin
Hasselt
Nieuw
Ik werk dolgraag met honden , zijn hele lieve diertjes! Ben zelf ook sportief indien ik kan altijd met de hond gaan lopen. Ik kan hun ook trukjes aan leren zoals de basis en eventueel andere kunstjes!
Hondentoilettage aan huis in Alken (3570) - Kathy
Kathy
Alken
Nieuw
Ik ben Kathy. Zelf heb ik 2 kleine honden (poedels) waarbij ik zelf de vacht onderhoud. Ook voor de grote poedels van mijn ouders en zus doe ik de vacht verzorging. Ik heb een cursus honden trimmen gevolgd. En hier en daar wat ervaring kunnen opdoen. Ook honden uitlaten als de baasjes niet thuis zijn is geen probleem.
Hondentoilettage aan huis in Kuringen (3511) - Marie
Marie
Kuringen
Nieuw
Hallo, ik zou dit heel graag willen worden omdat ik heel veel van honden hou. Ik verzorg ook graag honden. Dit werk zou echt iets voor mij zijn omdat ik zelf geen hond heb maar zo toch bij honden kan zijn.
Hondentoilettage aan huis in Zonhoven (3520) - Jade
Jade
Zonhoven
Nieuw
Ik was en trim mijn honden thuis meestal zelf, alhoewel ze wel 1x om de 6 maanden eens naar een hondenkapper gaan. Ik wil jullie hondjes graag verzorgen en mijn best doen om jullie pup zo proper en lief mogelijk te houden :)
Hondentoilettage aan huis in Hasselt (3500) - Elien
Elien
Hasselt
Nieuw
Ik kan de hond kammen. Gaan wandelen. Eten en drinken geven en met de hond spelen of naar een speel weide gaan. Ik ben graag bezig met de dieren en kan goed op ze passen
Hondentoilettage aan huis in Hasselt (3500) - Sofia
Sofia
Hasselt
Nieuw
Ik ben een dieren activist en een vegan al veel jaren. Ik hou van dieren en ik ben tegen mishandeling. Ik geloof dat alle dieren hun leven in vrede moeten leven.
Hondentoilettage aan huis in Hasselt (3500) - Albayati
Albayati
Hasselt
Nieuw
hallo ik ben heel goed met dieren en ik hou heel erg van ze en ik doe alles om mijn tijd met dieren te brengen hoop dat u dat goed vindt vriendelijke groeten
Hondentoilettage aan huis in Diepenbeek (3590) - Lynn
Lynn
Diepenbeek
Nieuw
Honden zijn lijk mensen. Heb heel veel liefde voor honden. Ik speel graag wandel graag en knuffel heel graag met honden en andere beestjes. Mijn liefde voor dieren is groot
Hondentoilettage aan huis in Kermt (3510) - Senske
Senske
Kermt
Nieuw
Ik heb een maand in een hondenpension als student gewerkt en hier hadden verschillende honden een specifieke verzorging nodig. Deze kan ik toedienen mits uitleg wat jou hond specifiek nodig heeft.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Hasselt, hondentrimmer Hasselt, hondenverzorging Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden