hondentoilettage Leuven

Hulp voor hondentoilettage in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Leuven

Hondentoilettage aan huis in Haacht (3150) - Tom
Tom
Haacht
5/5 (3 reviews)
Ik volgde de opleiding Trimmen en coach. Omdat dit aansluit bij mijn opleiding biologisch ethologie, in de volksmond hondenfluisteraar. Momenteel zit ik in mijn stageperdiode en help ik graag hondjes bij hun zorgbehoeftes.
Hondentoilettage aan huis in Rotselaar (3110) - Nathalie
Nathalie
Rotselaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb een korte opleiding trimmen gevolgd. Ik heb enkel ervaring met het knippen van mijn golden retriever. Ik kan je hond ook kammen, masseren, wassen, de nageltjes knippen, medicatie toedienen… Als er andere wensen zouden zijn, dan mag je me dat altijd vragen.
Hondentoilettage aan huis in Oud-heverlee (3050) - Annabelle
Annabelle
Oud-heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik kan alles met honden behalve trimmen. Maar als het me word uitgelegd denk ik dat ik het wel snel zal kunnen. Goed wassen of lekker lang borstelen, het is met een hond dus waarom zou het niet leuk zijn? 🐶
Hondentoilettage aan huis in Sint-joris-weert (3051) - Alina
Alina
Sint-joris-weert
Nieuw
Ik heb altijd honden gehad, en mijn passie voor het verzorgen van honden is al lang geleden begonnen. Ik zie graag honden die goed verzorgd zijn. Ik kan uw hondjes bij u thuis verzorgen of u kunt die naar mijn huis brengen. Ik heb nog geen echt trimsalon, maar ik heb wel een ruimte waar ik mijn eigen hond trim, dus ik kan er ook uw hond verzorgen. Ik wil zoveel mogelijk leren op get gebied van honden trimmen en dat kan alleen door oefenen.
Hondentoilettage aan huis in Bierbeek (3360) - Peter
Peter
Bierbeek
Nieuw
Ik heb zelf m'n hele leven altijd dieren gehad. 🐕 honden, 🐈 katten, 🐦 vogels, noem maar op. Woon nu heel klein, en heb geen dieren meer (snik)dus sta te popelen om er terug mee in contact te komen. Mee gaan wandelen, spelen en verzorgen is voor mij echt geen probleem. De dieren hebben mij ook graag, en zelf heb ik geen (gezonde)schrik voor welk dier dan ook! Ken u het gezegde; i love them all..
Hondentoilettage aan huis in Rotselaar (3110) - Manon
Manon
Rotselaar
Nieuw
Ik heb heel graag dieren ik ben bereid om tot bij uw thuis te komen mits het binnen fietsafstand is en niet tijdens de schooluren ik wil graag uw hond voeden.,verzorgen,...
Hondentoilettage aan huis in Leuven (3000) - Nisara
Nisara
Leuven
Nieuw
Having over 20 years of experience as a dog owner and a volunteer at an animal hospital, you can be sure that I will take good care of your pet(s). Aside from feeding and playing with your pets, I can also administer medication and care for your pets when they are ill.
Hondentoilettage aan huis in Leuven (3000) - Moira
Moira
Leuven
Nieuw
I have owned dogs my entire life so I know some curiosities about how they feel or how to communicate with them, I just feel very comfortable and connected to them.
Hondentoilettage aan huis in Lubbeek (3210) - Hilde
Hilde Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lubbeek
Nieuw
Ik heb zelf 3 honden, begeleid mensen bij het trainen van hun therapiehond en heb ethologie honden gestudeerd. Ik ben geduldig en zorg graag voor dieren. Ik heb de nodige maturiteit en zal uw vertrouwen niet schaden. Ik vertoef wekelijks op een hondenschool waar ik mee help en leuke zaken met honden leer. Ik verzorg uw hond met liefde en geduld.
Hondentoilettage aan huis in Leuven (3000) - Caroline
Caroline
Leuven
Nieuw
Eventjes weg? Maar.. Wat met het huisdier. Die kan niet mee. Geen paniek en geen zorgen. Stuur naar mij, als grote dierenvriend(in), een berichtje en ik help u verder. Alles voor uw huisdier. Mvg. Caroline
Hondentoilettage aan huis in Leuven (3000) - Victoria
Victoria
Leuven
Nieuw
Ik heb ervaring met getraumatiseerde honden en hondentherapie. Verder hou ik van knuffelen, wandelen gaan, hun trucs leren, voor hen zorgen en nog veel meer.
Hondentoilettage aan huis in Herent (3020) - Lucas
Lucas
Herent
Nieuw
Ik dogsit en verzorg vaker de honden van familieleden. Ik heb een omheinde tuin en ik woon in een rustige, wandelbare buurt met vele velden. Ik kijk er naar uit om jouw geliefde viervoeter te ontmoeten :)
Hondentoilettage aan huis in Erps-kwerps (3071) - Sofie
Sofie
Erps-kwerps
Nieuw
Ik ben van januari 2021 met opleiding hondentrimmen gestart ik zit van augustus is de praktijklessen en vanaf oktober heb ik stage. Ik heb thuis al een trimtafel en al het materiaal. En ik wil op deze manieren al wat hondjes trimmen waar ik dan elke keer van bijleer. Dit voor een mindere prijs als in een salon omdat ik nog in een leerproces zit. Heb jij een woefke dat ik zou mogen doen?
Hondentoilettage aan huis in Leuven (3000) - Malavika
Malavika
Leuven
Nieuw
Being the daughter to a veterinary surgeon, my interaction with animals started beforehand. Thus the bsic medical care needed for the dog I have been doing. Taking care of sick animals and bringing them back to their playful self is an achievement tht I would always like to celebrate. All special need required by the dog will be provided which includes food , medication etc
Hondentoilettage aan huis in Leuven (3000) - Louise
Louise
Leuven
Nieuw
Ik heb voor een jaar dierenzorg gestudeerd en ik heb zelf altijd honden gehad die nooit iets tekort kwamen! Ik ben ook van plan om verder te studeren met iets dat met dieren te maken heeft. Ik zou heel graag voor jullie honden willen zorgen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Leuven, hondentrimmer Leuven, hondenverzorging Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden