hondentoilettage Geel

Hulp voor hondentoilettage in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Geel

Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Hey idereen! Ik heb mijn diploma van Vietnam als dierenarts en ik houd van dieren en honden. Ik heb nu 15 jaar ervaring. Ik wil graag jullie honden verzorgen. Groetjes
Hondentoilettage aan huis in Balen (2490) - Esen
Esen
Balen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben landbouwkundig ingenieur en of zootechnicus. Ik hou van huisdieren . Ik heb konijnen, kippen en gaszen in mijn eigen huis. Ik kan nodige programma maken voor.het gezond voeren van dieren.
Hondentoilettage aan huis in Oevel (2260) - Eef
Eef
Oevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb levenslange ervaring met de begeleiding van honden, paarden en kinderen met een handicap of ontwikkelingsstoornis zoals ADHD of ASS. 17jaar ervaring als leerkracht lager onderwijs in eerste en tweede graad en zorgverbreding. Ik volg momenteel opleidingen tot hondengedragscoach en om therapie te geven aan kinderen door middel van contact met dieren.
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Amber
Amber
Geel
Nieuw
Ik ben in opleiding voor hondentrimmer, maar heb al wel een basis voor het verzorgen van de hond. Dit houdt in: knippen van de nagels, uitborstelen, plukken, klitten verwijderen en lichtjes bijtrimmen. Omdat ik altijd wel wil oefenen en bijleren, hoop ik op deze manier nieuwe mensen te leren kennen waarbij ik mag oefenen op hun hond
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Nikki
Nikki
Geel
Nieuw
Ik kan honden wassen en ermee gaan wandelen, grote dierenliefhebber. Kan er ook op passen als de baasjes graag op reis gaan of eventjes niet thuis zijn.
Hondentoilettage aan huis in Westerlo (2260) - Jolien
Jolien
Westerlo
Nieuw
ik heb een opleiding dierentrimmen gevolgd en ik zou me heel graag nog verder willen specialiseren. Mijn droom is om een eigen trimsalon op te starten. graag pas ik graag op jullie hondje (of kat). uitlaten vind ik ook geen probleem.
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Cato
Cato
Geel
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend omdat ik zelf een border collie, een konijn en 2 katten heb. Momenteel ben ik hondenwandelaar van een Golden retriever. Dit doe ik momenteel al 3 jaar. Hondenoppas aan huis en het uitlaten van de hond als de baasjes niet thuis zijn kan allemaal.
Hondentoilettage aan huis in Mol (2400) - Christine
Christine
Mol
Nieuw
Ik ben juf, maar verzorg ook honden. Wassen, drogen, kammen, borstelen, knippen, scheren, plukken, effileren, nagels knippen, oren proper maken, … kortom de verzorging van heel de hond. Ik ben zelf een echte hondenvriend, ik heb zelf een choco dwergpoedel! Echt een boefje soms. ;-)
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Nele
Nele
Geel
Nieuw
Hoi iedereen, ik ben Nele en een echte dierenvriend. Zelf heb ik altijd hondjes gehad, honden wassen, borstelen, uitlaten, alles neem ik voor mijn rekening. Ik ben beschikbaar in en rond de omgeving van Geel.
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Cato
Cato
Geel
Nieuw
Ik wil de hondjes / honden altijd goed verzorgen door te kammen , borstelen , gaan wandelen , spelen .. noem maar op ik doe het allesinds heel graag !
Hondentoilettage aan huis in Olen (2250) - Jeffrey
Jeffrey
Olen
Nieuw
Hey iedereen, ik heb geen diploma als hondentrimmer. Maar honden verzorgen doe ik echt mega graag een hond moet ook behandeld worden als een mens en verdient ook de nodige verzorging
Hondentoilettage aan huis in Meerhout (2450) - Yasmine
Yasmine
Meerhout
Nieuw
ik heb een diploma dierenverzorging en heb hier heel veel geleerd over de verzorging van allerlei dieren, ik heb dus een zekere basis, en doe dit ook graag
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Ellen
Ellen
Geel
Nieuw
Ik ben heel graag bezig met honden , zoals wassen en eens een goede kambeurt geven vooral wanneer deze in de rui zijn. Indien nodig knip ik ook wel de nagels.
Hondentoilettage aan huis in Geel (2440) - Hoi-yi
Hoi-yi
Geel
Nieuw
Ik ben niet gecertificeerd, maar ik help al jaren in een hondenpension waar honden gewassen en verzorgd worden. Sommige mensen zeggen dat sommige honden onhandelbaar zijn maar ik geloof er in om te kijken naar waarom een hond zo reageert en de verzorging er aan aan te passen zonder de hond stress te bezorgen.
Hondentoilettage aan huis in Meerhout (2450) - Daphne
Daphne
Meerhout
Nieuw
Ik ben heel goed met honden en zeker als ik ze moet verzorgen ik ben altijd heel rustig met de honden want ik doe het soms bij de honden die we thuis hebben
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Geel: geëvalueerd met 4.89 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Geel, hondentrimmer Geel, hondenverzorging Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden