hondentoilettage Gent

Hulp voor hondentoilettage in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Gent

Hondentoilettage aan huis in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Tijdens mijn vrijwilligerswerk bij Hachiko vzw sta ik in voor de vachtverzorging van vnl Golden en Labrador Retrievers. Daarnaast komt ook oortjes kuisen aan bod. Als je hond dat wenst krijgt hij/zij er een fijne massage bovenop.
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Channah
Channah
Gent
5/5 (1 reviews)
Via mijn huidige dieren opleiding leer ik o.a. om dieren te verzorgen, waaronder hun vacht wassen/knippen/borstelen,... , nagels knippen, etc. Daarnaast heb ik kort gewerkt bij een trimsalon en ken ik het rijlen en zeilen ervan. Ik doe dit dan ook graag en zie het zeker zitten om mensen een handje te kunnen helpen met de verzorging van hun hond.
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
2.0/5 (1 reviews)
Ik ben een grote hondenvriend. Ik heb ervaring met het wassen, drogen, nageltjes knippen, enz. Binnenkort heb ik zelf ook een teckel. Ik kom jullie honden graag verzorgen!
Hondentoilettage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Daniëlle
Daniëlle
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik hou heel veel van dieren. Als men vraagt 'wat is jouw lievelingsdier?' Dan zeggen de meeste mensen : een tijger, een giraf, een ...' wel, mijn lievelingsdier is simpelweg de hond. Zelf heb ik altijd een hond gehad. Nu nog steeds (berner-sennenhond). Ik ben geduldig, en geef ze graag vriendschap. Om de 14 dagen werk ik als hulp in een hondentrimsalon. Honden uitlaten, voeden tot trimmen.
Hondentoilettage aan huis in Zomergem (9930) - Pauline
Pauline
Zomergem
Nieuw
Ik ben het gewend honden te wassen, te borstelen en hun nagels te knippen. Dit doe ik dan ook met plezier indien de baasjes dit wensen :). Ik kan goed de lichaamstaal van honden aflezen, aangezien ik al van kleins af aan honden rondom me heen heb. Ook mijn volledige familie heeft honden.
Hondentoilettage aan huis in Oostakker (9041) - Clara
Clara
Oostakker
Nieuw
Hey! Ik heb al jaren ervaring met hondensitten en heb al veel honden verzorgd. Ik heb ervaring in wassen , nagels knippen , orale medicatie toedienen, vacht borstelen,...
Hondentoilettage aan huis in Zwijnaarde (9052) - Laurine
Laurine
Zwijnaarde
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend die met heel veel passie en liefde voor u huisdier wil zorgen wanneer u er even tussen uit wil. Mijn mama heeft een hondentrimsalon en ik mijn trim diploma, dus een trimbeurt tegen betaling voor u viervoeter is zeker mogelijk bij mij.
Hondentoilettage aan huis in Drongen (9031) - Anniek
Anniek
Drongen
Nieuw
Ik zelf heb 3 honden waaronder een Kees hondje die ik dikwijls was.. verzorg... kam en borstel ,medicatie geven kan ik ook! Ik hou van honden verwennen ! Dus hoop ik snel jullie hondjes te ontmoeten!!
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Linda
Linda
Gent
Nieuw
Niet van toepassing. .............................................................................................................................. ..
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Lennert
Lennert
Gent
Nieuw
Ik studeer dierenzorg en heb een groot hart voor honden. In de lessen leren we dus natuurlijk alles over de verzorging van honden. Later zou ik dan ook misschien werk zoeken in die branche, wie weet?
Hondentoilettage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Jeremy
Jeremy
Sint-amandsberg
Nieuw
thuis heb ik een hond genaamd lyca heel lieve hond ik ga vaak ga wandelen met hem spelen en wordt goed verzorgd ben zelf een dierenliefhebber dus kan goed om gaan met honden.
Hondentoilettage aan huis in Ertvelde (9940) - Xandrine
Xandrine
Ertvelde
Nieuw
Ik heb een opleiding gevolgd van hondentrimmer, jammer genoeg niet volledig kunnen afmaken doordat mijn kindje er dan gekomen is. Maar de basis heb ik mee en wil ik graag ook toepassen
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Erica
Erica
Gent
Nieuw
Ik kom jullie honden graag verzorgen! Hondentoilettage, wassen en kammen dat kan ik met gemak doen. Voor de andere specifiekere zaken heb ik hier geen diploma voor gehad..
Hondentoilettage aan huis in Gentbrugge (9050) - Diego
Diego
Gentbrugge
Nieuw
dag iedereen . ik heb zelf veel dieren ik heb 2 honden gehad en 1 kat en een konijn, kippen, vissen , dus zorg dragen voor dieren is voor mij geen probleem
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Vanesa
Vanesa
Gent
Nieuw
Ik hou van dieren en heb een hart voor elk dier die leeft ik wil graag dieren verzorgen en eten geven buite wandelen ik wil in de vakantie werken en wat bij verdienen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Gent: geëvalueerd met 4.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Gent, hondentrimmer Gent, hondenverzorging Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis in Gent

De laatste aanvragen in de categorie hondentoilettage aan huis in Gent

nagels knippen van onze hond Tirza (griffon) - hondenkapper gezocht - Knippen van mijn mini Maltezer dringend - Wassen en knippen van een Pomeriaantje - Aan huis - Nagels en vacht oude border collie - Trimmen en scheren - Trimmen van een golden retriever - Hondentoilettage cocker spaniel - Hondenverzorging - Hond wassen en knippen - Hond trimmen en wassen - Trimmen en eventueel nagels knippen Maltezer - Mijn hond wassen - toilletage aan huis van een shi tsu - knipbeurt Shih Tzu - Bearded Collie - Cocker Spaniel moet getrimd worden,ook nagels knippen. - Knippen klein hondje - Verzorging haar en trimmen - Hondje wassen en trimmen - Hondenkapster aan huis - scheren van een Westie - Haartjes knippen van mijn hondje - haartjes knippen - Haartjes knippen - Enkel wassen en drogen grote hond - Trimmen van Maltezer - met tondeuze haar kort zetten, nagels knippen, wassen - Honden kapster gezocht voor 2 kleine hondjes - chiwawa knippen - Kapster aan huis voor honden
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden