hondentoilettage Turnhout

Hulp voor hondentoilettage in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Turnhout

Hondentoilettage aan huis in Turnhout (2300) - Andreea
Andreea
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik zou een hondje kunnen wassen omdat ik al ervaring heb met de hond van mijn papa. En als ik het zou doen , zou mijn mama mij ook erbij helpen. En ik kan die ook eten geven
Hondentoilettage aan huis in Oud-turnhout (2360) - Evelien
Evelien
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik zorg graag voor dieren. Ook wandel ik af en toe met honden uit het asiel. Verder heb ik zowel ervaring met honden als met katten waaronder asielkatjes.
Hondentoilettage aan huis in Turnhout (2300) - Marthe
Marthe
Turnhout
Nieuw
Ik ben een ongelooflijk grote dierenvriend. Ik hou ervan om met honden bezig te zijn en ze te verzorgen. Ik ben geen specialist, maar heb zeker wel een goede 'feeling' met honden.
Hondentoilettage aan huis in Beerse (2340) - Natascha
Natascha
Beerse
Nieuw
Ik ben heel goed met dieren Ik heb veel geduld zo heb ik ooit eens een grote sloeber van 6 jaar nog commando’s aangeleerd met veel geduld . Ik heb zelf dieren en al mijn dieren lopen altijd achter mij aan waar ik ook ga ik weet hoe ze zich voelen of het nu goed of slecht is
Hondentoilettage aan huis in Beerse (2340) - Jolien
Jolien
Beerse
Nieuw
Heeft jou viervoetertje wel eens nood aan verzorging dan wil ik je hier graag mee komen helpen van wassen tot kammen noem maar op ik doe het allemaal graag!! Ik heb thuis zelf ook een hondje lopen van 1jaar oud en deze verzorgen we ook zelf. Geintresseerd? Laat me zeker een seintje! Diervriendelijke groetjes van jolien
Hondentoilettage aan huis in Weelde (2381) - Emma
Emma
Weelde
Nieuw
Ik heb een passie voor dieren en ik zal uw dieren liefdevol verzorgen. Van huis uit heb ik veel ervaring met katten en honden . Uit interesse van alles wat met honden en katten te maken heeft heb ik een workshop kattenvoeding gevolgd. U kunt er van op aan dat uw dier liefdevol wordt verzorgd !
Hondentoilettage aan huis in Turnhout (2300) - John
John
Turnhout
Nieuw
De verzorging is altijd goed gegaan ik heb jaren voor die verse moeten ik heb nooit klachten gekregen en iedereen was altijd met mij
Hondentoilettage aan huis in Turnhout (2300) - Emilie
Emilie
Turnhout
Nieuw
Ik heb ervaring met katten en honden. Ik heb zelf 1 kat. Ik ben al sinds kleins af aan een hele grote fan van dieren. Soms voel ik me zelfs beter bij de dieren dan bij de mensen.
Hondentoilettage aan huis in Turnhout (2300) - Paulien
Paulien
Turnhout
Nieuw
Ik hou enorm van dieren. Ik ga dan ook volgend jaar studeren voor dierenartsassistente. Dieren zijn mijn passie en ik investeer er veel tijd en geld in. Zelf vangen wij ook katten op die het moeilijk hebben.
Hondentoilettage aan huis in Ravels (2380) - Nicky
Nicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ravels
Nieuw
Vachtverzorging door een professional met jarenlange ervaring. Luxueuze salon bij u voor de deur. Eerlijke communicatie om uw wensen en de mogelijkheden te laten samenkomen tot een aangename beleving voor zowel u als uw hond. Grote kennis van hondentaal en het op het gemak stellen van uw hond. Workshops hondenverzorging voor eigenaren. Advies en mogelijkheid tot aankoop van geschikt materiaal
Hondentoilettage aan huis in Beerse (2340) - Elke
Elke
Beerse
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend, heb zelf verschillende dieren, en werk af en toe bij mijn dochter bij de verzorging van de paarden . Dieren gaan voor.
Hondentoilettage aan huis in Ravels (2380) - Medina
Medina
Ravels
Nieuw
Ik heb geen diploma dierenverzorging, maar ik heb een onschatbare levenservaring. Ik kan het dier wassen, voeren, lang uitlaten, spelen. En geef het baasje een blij huisdier.
Hondentoilettage aan huis in Turnhout (2300) - Stephanie
Stephanie
Turnhout
Nieuw
Ik heb geen diploma maar heb zelf verschillende hondjes gehad. Voeren, borstelen enz is geen probleem voor mij. Ik heb enorm veel geduld ook voor oudere hondjes of hondjes die t allemaal wat minder leuk vinden
Hondentoilettage aan huis in Turnhout (2300) - Evelien
Evelien
Turnhout
Nieuw
Mits ik actief ben als Trimster, dierenartsassistent en zelf zowel honden als katten heb en dus weet hoe met dieren omgegaan en heb te verzorgen kan ik je verzekeren dat je dier bij mij in goede handen is.
Hondentoilettage aan huis in Oud-turnhout (2360) - Mia
Mia
Oud-turnhout
Nieuw
Ik heb met honden meestal snel een goede klik. Ben streng maar rechtvaardig ;) Ik geniet evenveel van met de dieren bezig zijn dan dat de dieren van de aandacht genieten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Turnhout, hondentrimmer Turnhout, hondenverzorging Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden