hondentoilettage Kortrijk

Hulp voor hondentoilettage in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Kortrijk

Hondentoilettage aan huis in Deerlijk (8540) - Lovely
Lovely
Deerlijk
5/5 (7 reviews)
Beetje zoals mijn voorgaande ervaringen. Bij het opvangen en het zelf houden van dieren komt er altijd een stukje verzorging bij kijken, is het nu vacht verzorging of verzorging bij ziekte. Geen probleem
Hondentoilettage aan huis in Deerlijk (8540) - Cristiana
Cristiana
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Hallo Allemaal, Ik hou van dieren algemeen! Ik ben opgegroeid met dieren, Hond , katten,vissen, kippen , schapen, Ik wil zeker met veel plezier voor jullie huisdieren zorgen!. Altijd welkom!❤️
Hondentoilettage aan huis in Deerlijk (8540) - Nikki
Nikki
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Ik heb geen certificaat hondenverzorging maar heb wel al eenige ervaring opgedaan door mijn hond(en) zelf te verzorgen. Van wassen, trimmen tot nagels knippen. Ik doe dit ook heel graag want ik heb een diploma als barbier. Dus heb wel eenige ervaring met knippen en verzorging.💈
Hondentoilettage aan huis in Harelbeke (8530) - Sarah
Sarah
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Ervaring opgedaan onder de vorm van wekelijkse stage in trimsalon. In afwachting van de opleiding trimmen heb ik wel al verschillende workshops gevolgd.
Hondentoilettage aan huis in Wevelgem (8560) - Odessa
Odessa
Wevelgem
5/5 (1 reviews)
Doorheen mijn studie heb ik ook trimlessen gehad waar ik de honden moest wassen en verzorgen! Dit was in de praktijklessen! Hierbij mocht je toen ook uw eigen hond meenemen waardoor je ervaring opdoet met verschillende rassen!
Hondentoilettage aan huis in Kortrijk (8500) - Louise
Louise
Kortrijk
Nieuw
Door zelf een hond te hebben thuis , weet ik wat het inhoud om ervoor te zorgen. Graag biedt ik hierbij mijn hulp aan. Ik hou heel erg van dieren en doe dit met veel plezier. Ik doe steeds m'n best om het zo goed mogelijk te verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Deerlijk (8540) - Chelsey
Chelsey
Deerlijk
Nieuw
Ik volg zelf dierenzorg op school en heb al veel over honden geleerd. Hoe meer ik er mee bezig ben hoe meer ik ervaring op doe. Ik ga altijd voorzichtig om met je dieren! Hopelijk tot binnen kort.
Hondentoilettage aan huis in Kuurne (8520) - Ellen
Ellen
Kuurne
Nieuw
Op school doe ik de richting dierenzorg. We leren er met de dieren omgaan en hoe we ze moeten verzorgen. Ik ben een grote dierenvriend en ga graag wandelen met honden. Honden trimmen kan ik niet maar ik help graag met u hond te verzorgen. Ik zou graag zelf een hond hebben maar we hebben thuis 2 katten en ik mag er geen hond bij hebben.
Hondentoilettage aan huis in Lendelede (8860) - Diandra
Diandra
Lendelede
Nieuw
Hey iedereen! Ik ben al sinds jongs af aan met honden bezig. Zelf heb ik 3 dwergkeesjes die ik zelf toileteer. Hier heb ik toch al enige ervaring in, maar voor de stap te maken voor mijn eigen trimsalon te openen volg ik momenteel een opleiding als hondentrimster.
Hondentoilettage aan huis in Kuurne (8520) - Irvina
Irvina
Kuurne
Nieuw
Ik zal elk huisider met heel veel liefde behandelen en ze veel aandacht geven. Ik heb zelf heel wat ervaring met het verzorgen van dieren, vooral door mijn eigen hond thuis, maar ook door andere honden die ik kort getraind heb of voor gezorgd heb. Als u een heel actieve hond hebt, is dat ook zeker geen probleem, aangezien ik graag lange wandelingen maak. Uw dier zal zeker in goede handen zijn!
Hondentoilettage aan huis in Bissegem (8501) - Elise
Elise
Bissegem
Nieuw
Ik heb in het secundair onderwijs mijn diploma afgerond als dierenverzorger. Ik ga nu al enkele maanden gaan oppassen bij een hondje waarvan de onderkaak te snel groeit. Dit vraagt veel verzorging en voorzichtigheid en dit lukt heel goed! Indien u wenst wil ik gerust een revieuw vragen aan de eigenaars! Zelf ben ik ook dagdagelijks bezig met mijn drie honden en gaan we wekelijks naar de school.
Hondentoilettage aan huis in Deerlijk (8540) - Yasmine
Yasmine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deerlijk
Nieuw
Door mijn beroep als hondentrimmer weet ik uiteraard welke verzoring uw viervoeter nodig heeft. U mag gerust ook beroep doen op mij voor uw andere harige vrienden zoals katten, paarden, konijnen enz... ik zelf heb 2 honden, 2 katten, 2 paarden.
Hondentoilettage aan huis in Bissegem (8501) - Gwen
Gwen
Bissegem
Nieuw
Hallo allemaal! Ik ben gepassioneerd door honden en alles wat erbij komt kijken. Ik ben momenteel bezig met een opleiding voor hondeninstructeur. Ikzelf volg samen met mijn kruising Dalmatiër nog iedere week een les in de hondenschool. Ik vind het ook super leuk om honden te wassen, te borstelen en uit te laten of gewoon samen te spelen.
Hondentoilettage aan huis in Kortrijk (8500) - Mieke
Mieke
Kortrijk
Nieuw
Ik heb dierenzorg gevolgd. Ik ken redelijk veel van dieren. Ik ben niet bang van grote dieren. De dieren mogen van alle leeftijden zijn.
Hondentoilettage aan huis in Wevelgem (8560) - Chayenne
Chayenne
Wevelgem
Nieuw
Honden wassen, borstelen, uitlaten, eten geven.. kan ik doen. Zelf heb ik ook altijd al een hond gehad en nu eentje van 6 maanden. Ik hou van dieren. Met dieren werken is iets wat ik het liefst doe.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Kortrijk, hondentrimmer Kortrijk, hondenverzorging Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden