hondentoilettage Oostende

Hulp voor hondentoilettage in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Oostende

Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Linde
Linde
Oostende
Nieuw
Ben je zelf niet meer in staat of heb je geen tijd om jouw hond eens goed te borstelen of wassen? Dan ben ik de persoon die dat voor jou doe met heel veel liefde en aandacht voor jouw persoonlijke wensen!
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Magali
Magali
Oostende
Nieuw
Ik heb de opleiding hondentrimmer gevolgd en heb een stage periode gevolgd. Ik ben in staat om uw hond de nodige basisverzorging en het trimmen te bezorgen. Trimmen, plukken, scheren, ontwollen, ontklitten en in model knippen, nageltjes knippen, oren kuisen en oren plukken😉
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Melina
Melina
Oostende
Nieuw
Geen professionele opleiding maar ik ben bereid voor dieren te wassen en te kammen. Doe regelmatig mijn langharige chihuahua thuis wassen knippen kammen
Hondentoilettage aan huis in Bredene (8450) - Kelsey
Kelsey
Bredene
Nieuw
Ik heb ervaring met honden en ik ben met mijn opleiding hondentrimmer bezig! ik verzorg graag jullie hondjes bij mij thuis. Ik ben nog niet zolang met mijn opleiding bezig dus ik kan ze enkel wassen drogen, kammen borstelen ogen mooi uitkuisen.
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Lisa
Lisa
Oostende
Nieuw
Het toedienen van mediatie / het voederen en eventueel ook wassen van de hond schrikken mij niet af. Hier reken ik enkel op duidelijke instructies van de eigenaar.
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Ria
Ria
Oostende
Nieuw
K9 WERKHONDen training is mijn job, en het onderhoudt van onze honden is extreem dus ik kan allerlei diensten ivb met verzorging in orde brengen. Shampoo met qualiteit produkten, zalmen op pootjes, dieterish advies voor elke hond anders
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Amber
Amber
Oostende
Nieuw
Heb een goede ervaring met dieren geeft ze veel liefde ben zelfs actief en speels dus ze zullen hun zeker niet vervelen, dus hopelijk geef je mij de kans om het te bewijzen
Hondentoilettage aan huis in Bredene (8450) - Annick
Annick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bredene
Nieuw
Ik weet dat zorgen voor iemand anders zijn lieverd een hele verantwoordelijk is die ik serieus neem. Ik heb zelf 3 labradors en ik zou ook heel graag hebben dat ik op iemand kan vertrouwen om goed te zorgen voor ze tijdens mijn afwezigheid. Daarom en uit die beweegredenen ben ik begonnen als hondenuitlaatdienst en dierenoppas aan huis.
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Emily
Emily
Oostende
Nieuw
Ik heb al veel op honden gepast en al atijd vonden de baasjes me een super verzorger ik wandel graag en geef graag liefde aan de honden en ben beschikbaar .
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Sofie
Sofie
Oostende
Nieuw
Ik heb een diploma dierenzorg en heb enkele dagen stage gedaan in een trimsalon. Ook heb ik stage gedaan in een huiselijke fokkerij waar ik dagelijks moest zorgen voor de honden. Training en verzorging waren deel van het takenpakket. Katten heb ik zelf al van kleins af aan.
Hondentoilettage aan huis in Oudenburg (8460) - Kelsey
Kelsey
Oudenburg
Nieuw
Ik ben een enthousiaste student dat Agro -en Biotechnologie studeert met afstudeerrichting dierenzorg. Ik heb al heel mijn leven honden gehad dus ik heb wel wat ervaring. Ik ben in mijn vrije tijd wel graag bezig met dieren.
Hondentoilettage aan huis in Oostende (8400) - Ariane
Ariane
Oostende
Nieuw
Dierenzorg is letterlijk mijn job. Ik moet in mijn job als dierenartsassistente dagelijks een klinisch onderzoek uitvoeren bij verschillende honden en katten, beoordelen of ze genoeg eten en drinken, of ze geen tekenen van pijn vertonen, of hun urine en ontlasting normaal zijn, verbandwissels en wondverzorging uitvoeren, glucose meten bij patiënten met diabetes, enzoverder.
Hondentoilettage aan huis in Gistel (8470) - Zoë
Zoë
Gistel
Nieuw
Ik zie heel graag dieren vooral honden en katten. Heb zelf ook 2 hondjes. Een shiz-tsu van 13 jaar en een samoyeed van 2 jaar. Ik weet dus hoe je voor dieren moet zorgen en zal dus met veel pmezier zorgen voor uw viervoeter als u er even tussenuit moet.
Hondentoilettage aan huis in De haan (8420) - Laura
Laura
De haan
Nieuw
Doordat ik in mijn tweede jaar hondentrimmer zit heb ik ervaring met de basis verzorging van de hond. Bv. Wassen, kammen , drogen, knippen van de vacht,...
Hondentoilettage aan huis in Gistel (8470) - Kelly
Kelly
Gistel
Nieuw
Heb niet de ervaring van honden trimmer. Maar de standaard kan ik wel aanbieden van is borstelen tot is wassen. Dit kan ik jullie liefkoosde viervoeter geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Oostende, hondentrimmer Oostende, hondenverzorging Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden