zorg Wijnegem

Ontdek talentvolle zorgverleners in Wijnegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Wijnegem

Zorg in Antwerpen (2030) - Mahjouba
Mahjouba
Antwerpen
4.69/5 (36 reviews)
Ik vind het leuk om als persoonlijk assistent te werken, vooral met oudere mensen en gehandicapten mensen. Ik zal hun begeleiden, ondersteunen waar hun vraag naar is
Zorg in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben een heel sociale, zorgzame vrouw. Nu mijn kinderen groter zijn heb ik meer vrije tijd. Mensen helpen door er voor hen te zijn, een babbeltje te doen, te zorgen,... geeft mij veel energie en voldoening en dit wil ik delen met anderen. Ook koken, huishoudelijke taken, hulp bij dagelijkse verzorging zijn zaken die ik leuk vind om te doen.
Zorg in Deurne (2100) - Anas
Anas
Deurne
5/5 (5 reviews)
Wel ik ben helemaal klaar om u weer mooi te maken :) love is in the hair not in the air 😄 just. let it on me :) ik sta klaar voor jullie 😄 Een internationale kapper - creta - altea - Istanbul - Baghdad en meestal in belgië 😎
Zorg in Deurne (2100) - Pascale
Pascale
Deurne
5/5 (3 reviews)
Door jarenlange ervaring en een zeer slecht zicht voel ik heel snel knopen en problemen in de rug /schouders,deep tissue /hot stones/ facial /luxery treats ,het kan allemaal voor een schappelijke prijs,contacteer u me graag of bekijk mijn reviews van de laatste jaren op google:crete massage& wellness ,jaren nr 1 ,laat jezelf verwennen of schenk een bon aan je liefste!
Zorg in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb heel wat ervaring met mensen met een beperking. Niet enkel deze doelgroep ondersteun ik graag in allerlei zaken. Ik hou ervan om anderen te helpen waar nodig en een ondersteuning te vinden op maat. Ik ben sociaal en leergierig. Ik kom graag in contact met anderen.
Zorg in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik help mijn oma altijd in het huishouden en om haar te verzorgen en ik doe dit dan ook graag. Daarom had ik het idee om een kleine bijverdienste er mee bij te pakken. Ik ben 24/7 beschikbaar en kan u helpen in het huishouden, koken, zelfverzorging,...
Zorg in Wommelgem (2160) - Bart
Bart
Wommelgem
5/5 (1 reviews)
ik bied ontspannings massage aan in combinatie met hotstones ,heb super goede feedback van al mijn klanten , Ik kom aan huis en de massage duurt een uurtje waarin het volledige lichaam wordt behandelt Groetjes Bart
Zorg in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
Wijnegem
5/5 (1 reviews)
Hoi, Mijn vrouw geeft als gepassioneerde Yogini opleiding en training maar ook ademhalings en concentratie-oefeningen voor jong en oud. Dit kan privéles bij u thuis zijn om jou technieken en poses in een vertrouwde omgeving te verbeteren of als groepsactiviteit. Denk bijvoorbeeld een ontspannende of juist intense les samen met vrienden of vriendinnen.
Zorg in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Paulien. Ik help u graag met: boodschappen doen, voorlezen, kleine huishoudelijke taken, gaan wandelen, ... niets is mij te veel. Ik heb ook altijd een luisterend oor klaar. Groetjes
Zorg in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Opleiding gevolgd met diploma voor wimperlifting en wimper extensions. Wenkbrauwen epileren en kleuren. Ik doe dit thuis of aan huis. Bij interesse mag je me altijd contacteren!
Zorg in Schoten (2900) - Yolanda
Yolanda
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben zorgkundige van opleiding, heb zeker al zessendertig jaar dienst. Dus ben ervaren genoeg om met ouderen om te gaan, vooral de sociale contacten vind ik leuk.
Zorg in Wommelgem (2160) - Bart
Bart
Wommelgem
5/5 (1 reviews)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sit amet lectus tempor, pretium purus vitae, pulvinar nisl. Quisque purus velit, varius a facilisis vel, dignissim in massa. Vivamus accumsan purus metus, id aliquet nisi dconsequat quis.
Zorg in Deurne (2100) - Eslauder
Eslauder
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben gespecialiseerd in make-up, dat is mijn hobby. Uiteraard heel exclusieve make-up zoals drag en Halloween, maar ook gewone casual make up voor dames en mannen voor een avondje uit. Ik geef ook relaxatie massages aan dames (niet erotisch).
Zorg in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Ik studeer dit jaar af als verpleegkundige en heb dus al wat ervaring in de zorg (ziekenhuis, thuisverpleging, medische bijstand festivals, ambulance). Bij het babysitten, gezelschap houden, huishouden, ook bij mensen die bijzondere medische zorgen nodig hebben, enz. help ik jullie graag!
Zorg in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Dag iedereen ik ben Shelly en ben zorgkundige in een rusthuis. Bent u iemand die wel wat gezelschap kan gebruiken of wil u samen een tasje thee of koffie gaan drinken? Of speelt u graag eens een gezelschapspelletje maar heeft u niemand die mee kan doen. Dan bent u hier juist! Ik ben goedlachs en ben graag bezig met mensen en heb ook veel geduld.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Wijnegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Wijnegem: geëvalueerd met 5.0 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Wijnegem, zorg op maat Wijnegem, zorg aan huis Wijnegem, schoonheidsbehandeling aan huis Wijnegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden