zorg Lier

Ontdek talentvolle zorgverleners in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Lier

Klaudia is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Zorg in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Zorg in Lier (2500) - Peter
Peter
Lier
5/5 (3 reviews)
Als auti-coach tracht ik vanuit het bespreken van concrete ervaringen zicht te krijgen op jou als persoon. De bedoeling is je zelfredzaamheid te stimuleren door vaardigheden aan te leren (oa. qua planning en organisatie, maar ook praktische zoals boodschappen doen, klusjes, of je huis onderhouden). Ook samen een terrasje doen is mogelijk of stappen zetten naar een meer actieve vrijetijdsbesteding.
Zorg in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik help graag bij het doen van boodschappen, je afzetten bij de kapper, of een andere afspraak. Ook help ik je graag met de voorbereidingen van je diner/ lunch.
Zorg in Lier (2500) - Faouzia
Faouzia
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik kan je huisadvies op maat geven. Les gevolgd bij Lesley Ann en verder vele ervaringen gehad met mijn eigen huid. Met het huidadvies leg ik je alles uit: welke producten en hoe ze werken.
Zorg in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
ik heb een opleiding achter de rug als verzorgende en kan bij de mensen thuis komen helpen zowel als verzorgende ,en tevens ook het huishouden koken ect, heb mijn stage gedaan in rusthuis st jozef te lier,
Zorg in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Kan u of een familielid moeilijk uit de voeten en heeft u hulp nodig in het dagelijks leven( 's avonds of in het weekend)? Dan kan ik u tot dienst zijn. Ik ben opvoeder van opleiding en werk in de zorg.
Zorg in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik ben orthopedagoge, met deze achtergrond heb ik een feeling voor de noden en wensen van mijn cliënten. Ik ben beleefd, behulpzaam en bied ook graag een luisterend oor aan.
Zorg in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Lier
Nieuw
Hallo ik ben Lisa. Ik ben student verpleegkunde in het tweede jaar. Ik heb in het secundair gehandicaptenzorg gedaan en mijn 7e jaar in thuis- en bejaardenzorg. Ik luister heel graag naar andere mensen en ben bereid te helpen waar nodig.
Zorg in Lier (2500) - Evi
Evi
Lier
Nieuw
Ik ben een eerlijk en vriendelijk iemand met het hart op de juiste plaats. Graag help ik anderen en kan ik zo ook een extra centje bijverdienen. Mvg
Zorg in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Lier
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben Hilke, 28 jaar oud. Ik heb een hart voor ouderen en behaalde onlangs het getuigschrift Woonassistent.
Zorg in Lier (2500) - Diana
Diana
Lier
Nieuw
Hallo, ik ben Diana, gepensioneerd. Voorheen deed ik voetverzorging in bijberoep naast mijn professionele activiteit. Twijfel niet mij te contacteren om jou voetjes te verzorgen.
Zorg in Lier (2500) - Stephanie
Stephanie
Lier
Nieuw
Hallo, mijn naam is Stéphanie en ik bied graag persoonlijke coaching aan bij u thuis. We komen allemaal vroeg of laat een moment tegen dat we tegen iets aan lopen bij onszelf, in onze partnerrelatie, in onze rol als ouder of deelnemer in de maatschappij. Ik help u graag om uzelf beter te leren kennen en u te helpen groeien, of gewoon om te luisteren.
Zorg in Lier (2500) - Elise
Elise
Lier
Nieuw
Hallo, Ik ben Elise, 29 jaar. Ben je op zoek naar een helpende hand in je kapsalon? Hier ben ik! Ik ben afgestudeerd als kapster maar heb me op latere leeftijd nog omgeschoold naar verpleegkundige. Ik ben tewerkgesteld als verpleegkundige maar op zoek naar een extra bijverdienste.
Zorg in Lier (2500) - Kimberly
Kimberly
Lier
Nieuw
Mijn naam is Kimberly. Ik ben 17 jaar en studeer bijna af als schoonheidsspecialiste. Ik ben op zoek naar een job als schoonheidsspecialiste omdat ik dit heel graag doe en graag nog meer kennis zou opdoen en meer kan bijleren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Lier: geëvalueerd met 5.0 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Lier, zorg op maat Lier, zorg aan huis Lier, schoonheidsbehandeling aan huis Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden