zorg Lier

Ontdek talentvolle zorgverleners in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Lier

Dina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Lier (2500) - Dina
Dina
Lier
4.93/5 (84 reviews)
Beste ik ben Dina 40 ik ben gediplomeerd masseuse voor Lichaams massages ,ontspanning, Relax. Bij Cvo Schoonheid school in Antwerpen en ik heb ervaring die je kan lezen bij 5⭐ en ik heb kleine beetje ervaring met sport en Zweden massage. ik doe alleen massage met respect voor alle klanten ik woon in Berlaar ik ontvangen bij onze werk appartement in Lier. Met massage tafels en olie 60 Euro.pu
Zorg in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (66 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Zorg in Duffel (2570) - Magda
Magda
Duffel
5/5 (19 reviews)
Ik heb een warm hart voor ouderen of mensen met een handicap . Misschien kan ik je helpen met de boodschappen , je vervoer of je begeleiden bij een uitstap . Ik ben goedlachs en doe mijn best om aangenaam gezelschap te zijn voor jou
Zorg in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Zorg in Duffel (2570) - Nicky
Nicky
Duffel
5/5 (5 reviews)
Dankzij mijn studie in het middelbaar heb ik ruime kennis over verscheidene zorgvragen. Mijn liefdevolle zorg en verantwoordelijkheid zorgen voor een veilige en leuke omgeving. Mijn droge humor zorgen voor een bunderende lach.
Zorg in Lier (2500) - Peter
Peter
Lier
5/5 (3 reviews)
Als auti-coach tracht ik vanuit het bespreken van concrete ervaringen zicht te krijgen op jou als persoon. De bedoeling is je zelfredzaamheid te stimuleren door vaardigheden aan te leren (oa. qua planning en organisatie, maar ook praktische zoals boodschappen doen, klusjes, of je huis onderhouden). Ook samen een terrasje doen is mogelijk of stappen zetten naar een meer actieve vrijetijdsbesteding.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik help graag bij het doen van boodschappen, je afzetten bij de kapper, of een andere afspraak. Ook help ik je graag met de voorbereidingen van je diner/ lunch.
Zorg in Duffel (2570) - Manuela
Manuela
Duffel
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de orthopedagogie en heb ervaring in het werken met mensen van 0 tot 100+ jaar. Taken zoals verzorging, dagbesteding, ontwikkeling-stimulatie,... Deze zijn mij zeer bekend.
Zorg in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
ik heb een opleiding achter de rug als verzorgende en kan bij de mensen thuis komen helpen zowel als verzorgende ,en tevens ook het huishouden koken ect, heb mijn stage gedaan in rusthuis st jozef te lier,
Zorg in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Kan u of een familielid moeilijk uit de voeten en heeft u hulp nodig in het dagelijks leven( 's avonds of in het weekend)? Dan kan ik u tot dienst zijn. Ik ben opvoeder van opleiding en werk in de zorg.
Zorg in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik ben orthopedagoge, met deze achtergrond heb ik een feeling voor de noden en wensen van mijn cliënten. Ik ben beleefd, behulpzaam en bied ook graag een luisterend oor aan.
Zorg in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Lier
Nieuw
Hallo ik ben Lisa. Ik ben student verpleegkunde in het tweede jaar. Ik heb in het secundair gehandicaptenzorg gedaan en mijn 7e jaar in thuis- en bejaardenzorg. Ik luister heel graag naar andere mensen en ben bereid te helpen waar nodig.
Zorg in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nijlen
Nieuw
Ik ben Anne-Mie en gediplomeerd pedicure bij me thuis. Ik doe dit heel graag en klanten zijn tevreden van me. Ik help je aan zachte en verzorgde voeten.
Zorg in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Lier
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben Hilke, 28 jaar oud. Ik heb een hart voor ouderen en behaalde onlangs het getuigschrift Woonassistent.
Zorg in Lier (2500) - Diana
Diana
Lier
Nieuw
Hallo, ik ben Diana, gepensioneerd. Voorheen deed ik voetverzorging in bijberoep naast mijn professionele activiteit. Twijfel niet mij te contacteren om jou voetjes te verzorgen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Lier: geëvalueerd met 4.99 door 184 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Lier, zorg op maat Lier, zorg aan huis Lier, schoonheidsbehandeling aan huis Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden