Vind de beste zorgverleners van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
5/5 · 42 reviews
2500 Lier
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Zorg in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben een heel sociale, zorgzame vrouw. Nu mijn kinderen groter zijn heb ik meer vrije tijd. Mensen helpen door er voor hen te zijn, een babbeltje te doen, te zorgen,... geeft mij veel energie en voldoening en dit wil ik delen met anderen. Ook koken, huishoudelijke taken, hulp bij dagelijkse verzorging zijn zaken die ik leuk vind om te doen.
Zorg in Duffel (2570) - Magda
Magda
5/5 · 16 reviews
2570 Duffel
Ik heb een warm hart voor ouderen of mensen met een handicap . Misschien kan ik je helpen met de boodschappen , je vervoer of je begeleiden bij een uitstap . Ik ben goedlachs en doe mijn best om aangenaam gezelschap te zijn voor jou
Zorg in Lier (2500) - Annik
Annik
5/5 · 7 reviews
2500 Lier
Beste mensen ik kan je verschillende meditatie en ontspanningsvormen aanleren. Ik verzorg ook begeleide meditaties. Ik heb 9j ervaring met aqua wellness (waarvan 3j met zwaar gehandicapten) 13j ervaring met mindfullness e.a. meditatievormen en 39j yoga ervaring (als kind leerde ik yoga bij een Indische yoga docente)
Zorg in Lier (2500) - Peter
Peter
5/5 · 2 reviews
2500 Lier
Als auti-coach tracht ik vanuit het bespreken van concrete ervaringen zicht te krijgen op jou als persoon. De bedoeling is je zelfredzaamheid te stimuleren door vaardigheden aan te leren (oa. qua planning en organisatie, maar ook praktische zoals boodschappen doen, klusjes, of je huis onderhouden). Ook samen een terrasje doen is mogelijk of stappen zetten naar een meer actieve vrijetijdsbesteding.
Zorg in Lier (2500) - Christel
Christel
Nieuw
2500 Lier
ik heb een opleiding achter de rug als verzorgende en kan bij de mensen thuis komen helpen zowel als verzorgende ,en tevens ook het huishouden koken ect, heb mijn stage gedaan in rusthuis st jozef te lier,
Zorg in Lier (2500) - Steven
Steven
Nieuw
2500 Lier
Kan u of een familielid moeilijk uit de voeten en heeft u hulp nodig in het dagelijks leven( 's avonds of in het weekend)? Dan kan ik u tot dienst zijn. Ik ben opvoeder van opleiding en werk in de zorg.
Zorg in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben orthopedagoge, met deze achtergrond heb ik een feeling voor de noden en wensen van mijn cliënten. Ik ben beleefd, behulpzaam en bied ook graag een luisterend oor aan.
Zorg in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Nieuw
2500 Lier
Hallo ik ben Lisa. Ik ben student verpleegkunde in het tweede jaar. Ik heb in het secundair gehandicaptenzorg gedaan en mijn 7e jaar in thuis- en bejaardenzorg. Ik luister heel graag naar andere mensen en ben bereid te helpen waar nodig.
Zorg in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nieuw
2560 Nijlen
Ik ben Anne-Mie en gediplomeerd pedicure bij me thuis. Ik doe dit heel graag en klanten zijn tevreden van me. Ik help je aan zachte en verzorgde voeten.
Zorg in Lier (2500) - Evi
Evi
Nieuw
2500 Lier
Ik ben een eerlijk en vriendelijk iemand met het hart op de juiste plaats. Graag help ik anderen en kan ik zo ook een extra centje bijverdienen. Mvg
Zorg in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Nieuw
2500 Lier
Hallo iedereen! Ik ben Hilke, 28 jaar oud. Ik heb een hart voor ouderen en behaalde onlangs het getuigschrift Woonassistent.
Zorg in Lier (2500) - Cindy
Cindy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
Hallo, ik ben Cindy en zelfstandig schoonheidsspecialiste bij mij thuis. Ik ken de kneepjes van het vak, het is dan ook mijn job! Ik houd van het sociale contact met de mensen en leg ze graag in de watten!
Zorg in Lier (2500) - Diana
Diana
Nieuw
2500 Lier
Hallo, ik ben Diana, gepensioneerd. Voorheen deed ik voetverzorging in bijberoep naast mijn professionele activiteit. Twijfel niet mij te contacteren om jou voetjes te verzorgen.
Zorg in Lier (2500) - Robin
Robin
Nieuw
2500 Lier
Hallo 2 jaar geleden heb ik mijn certificaat voor nagelstyling behaald. Hierdoor kan ik manicure, gellak, en gelnagels aanbieden. Op 2 jaar tijd heb ik zeer veel bij geleerd en wil ik graag mensen helpen die graag verzorgde handen willen hebben maar hier niet veel budget voor hebben

Zorgverlener Lier: geëvalueerd met 5.0 door 87 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Lier, zorg op maat Lier, zorg aan huis Lier, schoonheidsbehandeling aan huis Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zorg in Lier

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden