zorg Berchem

Ontdek talentvolle zorgverleners in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Berchem

Zorg in Berchem (2600) - Eliane
Eliane
Berchem
5/5 (48 reviews)
Via pers.info. ...................................... ....................................... .......................................
Zorg in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Ik ben afgestudeerd als psychologisch consulente en heb sinds kort ook het diploma Life Coaching. Mijn grootste sterkte is mijn luisterend oor, onveroordelende houding, eigen ervaring en kennis. Ik heb mijn eigen praktijk maar kan ook aan huis komen.
Zorg in Berchem (2600) - Greet
Greet
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik help graag anderen. Via deze weg wil ik me daarom beschikbaar stellen voor persoonlijke assistentie van anderen in hun dagelijks leven. Laat maar weten waar je hulp bij nodig hebt, dan bekijk ik of ik iets voor je kan betekenen.
Zorg in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Véronique en biedt u graag mijn diensten aan bij u thuis. Ik kan goed luisteren en ben heel empathisch. Ik ga met u naar de supermarkt, vervoer u naar de dokter of ga voor u naar de apotheker. Ik heb een wagen en ben heel flexibel qua beschikbaarheid. Tot binnenkort!
Zorg in Berchem (2600) - Ola
Ola
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een sociaal ambitieus persoon, goed in het omgaan met mensen, volhardend, ik help graag anderen, ik heb gevoel voor humor, een atleet, ik hou van voetbal en ik ben goed in het spelen ervan, ik spreek vloeiend Engels en Arabisch en ik spreek een beetje Nederlands, Grieks en Frans.
Zorg in Berchem (2600) - Natasja
Natasja Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds meer dan 10 jaar ervaring in knippen van de teennagels verwijderen van eelt, eeltpitten ingegroeide teennagels en het lakken van de teennagels ik zorg dat u voeten er weer mooi verzorgd uitzien.
Zorg in Berchem (2600) - Babette
Babette
Berchem
Nieuw
Beste, Ik ben Babette en ik werk als ergotherapeut in een woonzorgcentrum. Hier werk ik voornamelijk met ouderen. Ik merk dat er mensen zijn die vaak door een beetje hulp, langer thuis kunnen wonen en dit bied ik graag aan.
Zorg in Berchem (2600) - Amrit
Amrit
Berchem
Nieuw
Ik ben Amrit. Ik ben 26 jaar en werk al 2 jaar deeltijds als animator in een woonzorgcentrum. Ik heb een opleiding voor animator in de ouderenzorg gevolgd. Daarnaast heb ik een diploma en in gezondheids en welzijnswetenschappen. In mijn job deed ik ook ervaring op in verzorgende taken zoals aankleden, wassen en eten geven. Ik beschik over het certificaat van verzorgende. Ik hou ervan om een gezel
Zorg in Berchem (2600) - Angela
Angela
Berchem
Nieuw
Zelf ben ik pedicure in bijberoep .Wat ik zeer graag doe ! Dit doe ik ook in mijn vrije uurtjes ..Verzorg graag .Ben ordelijk en nauwkeurig.Hou van bezig zijn en sociaal contact.
Zorg in Berchem (2600) - Sahan
Sahan
Berchem
Nieuw
Ik heb een speciale bio energie massage toestel waar ik veelensen met bepaalde klachten zoals gevricht, spierpijn enz.. met deze apparaat beter en de meeste genezen ervan.
Zorg in Berchem (2600) - Amber
Amber
Berchem
Nieuw
Ik volg een kappersopleiding, heb mijn certificaat als visagiste en heb ervaring in hand- en voetverzorging die we afwerken met een fris kleurtje op de nagels! :)
Zorg in Berchem (2600) - Elisabeth
Elisabeth
Berchem
Nieuw
Ik heb lang gewerkt in het revalidatie centrum (sint amandus), en heb daar een verscheidenheid aan patienten geassisteerd. Ik heb het altijd heel graag gedaan, en als ik daarbij anderen ook kan helpen, is dat natuurlijk nog veel beter!
Zorg in Berchem (2600) - Roumaissae
Roumaissae
Berchem
Nieuw
Ik heb vorig jaar Bio-esthetiek gestudeerd. Ik heb wel ervaring met make-up en nagels lakken zelf ben ik nu nog vol op aan het leren over dit maar dat pas na dat ik ben afgestudeerd.
Zorg in Berchem (2600) - Lauretta
Lauretta
Berchem
Nieuw
Hallo, ik ben Lauretta. Ik werk zelf in de IPXL. Ik heb een certificaat voor wimperlifting, avond/dag makeup en basisi pedicure/manicure. Ik heb een diploma voor ontharing en ik ben nog van plan om meer opleidingen te volgen. Ook Ik zou graag een centje willen verdienen met mijn passie.
Zorg in Berchem (2600) - Ana
Ana
Berchem
Nieuw
Ik zit al van toen ik klein was met nagels te lakken en heb er uiteindelijk na lang zoeken men opleiding van kunnen maken. En reeds afgestudeerd en wil elke dag nog extra bijleren om nog beter te worden in men vak. Schoonheidsspecialisten is altijd al men droom geweest en ik probeer zo veel mogelijk extra opleidingen te volgen om mijn job nog meer te kunnen verruimen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Berchem: geëvalueerd met 5.0 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Berchem, zorg op maat Berchem, zorg aan huis Berchem, schoonheidsbehandeling aan huis Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden