zorg Borgerhout

Ontdek talentvolle zorgverleners in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Borgerhout

Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Ik ben afgestudeerd in een sportschool. Dus ik heb buiten fysieke trainingen in verschillende disciplines, ook ervaring met Lichamelijke theoretische vakken zoals Fysiologie en L.O. theorie. Heb ook ervaring met arbitrage van enkele sporten. Een tijdje heb ik mezelf en anderen verder ontwikkeld door personal training te geven. Mezelf aanpassend aan de aard, wensen of het doel van de sporter.
Zorg in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I am an African women and I am very good in braiding hair and fixing of weavon including make-up. Voor de nederlandstaligen onder jullie: ik kan zeer goed de bekende afrikaanse vlechtjes maken bij jullie.
Zorg in Borgerhout (2140) - Marcha
Marcha
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Lichaam en geest zijn één. Wanneer je stress ervaart manifesteert zich dat vaak in het lichaam. Graag help ik je deze spanningen en blokkades, op een zachte manier, los te maken. Verder ben ik ook opgeleid in dieptemassage en massage van de psoas. Voedingsadvies bij diepere lichamelijke en/of emotionele klachten is ook bespreekbaar.
Zorg in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Heb je graag mooie verzorgde nagels en niet echt de tijd of de skills om dit zelf te doen? Ik heb een product, Striplac, dat werkt ongeveer zoals gellak maar zou minder beschadigend voor de nagel moeten zijn. Het blijft 14 dagen op de nagel, zonder kapjes of beschadigingen. Na 14 dagen kan je de kleur en de lac gewoon in 1 soepele beweging van je nagel pellen.
Zorg in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Enkele jaren geleden volgde ik een opleiding van 3 jaar in volwassen onderwijs, avondschool bij Encora als visagiste. Ik heb ervaring met bruidsmake-up, een subtiele dag make-up of als het eens wat feestelijker mag zijn. Ik heb al mijn materiaal nog. Daarnaast heb ik ook ervaring als grimeur, foto’s op aanvraag.
Zorg in Borgerhout (2140) - Lamaadi
Lamaadi
Borgerhout
Nieuw
Ik ben heel goed in babysitten, schoonmaken etc.. ik leer graag dingen bij. Ik ben heel behulpzaam ik krijg mensen graag tevreden. Vind het heel leuk om met kindjes bezig te houden.
Zorg in Borgerhout (2140) - Imad
Imad
Borgerhout
Nieuw
Massage met olie en droge massage, ik kan niet ontvangen dus bij de klant zijn huis. Ik heb goude handen en ik kan er zeker plezier mee uitgeven. De massage is voor vrouwen
Zorg in Borgerhout (2140) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Ik ben niet beter , ook niet slechter maar gewoon anders , daar ik ga voor kapster bij senioren en hoog bejaarden , gehandicapten , dementen , personen met een beperking ,vb.Parkinson patiënten enz. ik ben graag bij zulke mensen en heb ook veel ervaring van dagelijkse oude herinneringen en tijd om te luisteren . En bij deze mensen wil ik met liefde en respect een glimlach toveren !!! Grtjs Kristel
Zorg in Borgerhout (2140) - Asad
Asad
Borgerhout
Nieuw
Ik doe heel graag haarzorg, en heb heel veel geleerd. En wil ook eens in een kapper werken hoop ik. En wil ook dat iemand me nog meer veel aanleert en voordoet. Een kapster zijn wil ik echt heel graag. Ik kan goed brushen, krulletjes, watergolven, en nog meer .
Zorg in Borgerhout (2140) - Ibtissam
Ibtissam
Borgerhout
Nieuw
Ik ben ambulancier van beroep en ik sta klaar om te helpen. Ik kan mee boodschappen doen, gaan wandelen, helpen met de alledaagse dingen of als gezelschap. Ik heb een auto die ons kan helpen om overal te geraken. Ik ben empathisch, hardwerkend en ik help graag waar nodig.
Zorg in Borgerhout (2140) - Houria
Houria
Borgerhout
Nieuw
Heb een certificaat schoonheidsspecialiste. Massages, opmaken, verzorgen, manicure en pedicure dat zijn allemaal dingen die ik graag doe. Wat ik voor m’n eigen wil wil ik voor een ander.
Zorg in Borgerhout (2140) - Natalie
Natalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Met een combinatie van Yin yoga en vinyasa yoga, help ik jou onrust, stress en angsten te verminderen. In je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden kan yoga je helpen om dichter bij je kern te komen. Samen zoeken we naar wat fysiek en mentaal goed voelt voor jou.
Zorg in Borgerhout (2140) - Marscha
Marscha
Borgerhout
Nieuw
Uiterlijke verzorging is een must en Ben daar dus graag mee bezig Zo ben ik gespecialiseerd in het geven van gelaatsbehandelingen,cosmetische massages,cosmetische hand en voetbehandelingen ,maskers en pakkingen en ontharen
Zorg in Borgerhout (2140) - Stefanie
Stefanie
Borgerhout
Nieuw
Help zeer graag de mensen, het is gewoon jammer dat de mensen zo weinig voor elkaar doen. Ben ook sociaal dus kan ook een babbeltje doen. Steeds goed gezind
Zorg in Borgerhout (2140) - Soufiane
Soufiane
Borgerhout
Nieuw
Met mijn ervaring kan ik zeker helpen als chauffeur, gezelschap of bodyguard voor lange of korte afstanden. Zodat je altijd met een veilig en gerust gevoel op je bestemming aankomt. Bij lange afstanden kan je uitrusten of rustig verder werken onderweg. Geen gesus voor elke klus
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Borgerhout: geëvalueerd met 4.99 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Borgerhout, zorg op maat Borgerhout, zorg aan huis Borgerhout, schoonheidsbehandeling aan huis Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden