Vind de beste zorgverleners van Borgerhout

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben afgestudeerd in een sportschool. Dus ik heb buiten fysieke trainingen in verschillende disciplines, ook ervaring met Lichamelijke theoretische vakken zoals Fysiologie en L.O. theorie. Heb ook ervaring met arbitrage van enkele sporten. Een tijdje heb ik mezelf en anderen verder ontwikkeld door personal training te geven. Mezelf aanpassend aan de aard, wensen of het doel van de sporter.
Zorg in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I am an African women and I am very good in braiding hair and fixing of weavon including make-up. Voor de nederlandstaligen onder jullie: ik kan zeer goed de bekende afrikaanse vlechtjes maken bij jullie.
Zorg in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik heb in mijn leven met veel verschillende mensen gewerkt, hieronder functies als persoonlijk assistent en rusthuis verzorger. Ik heb een aangeboren talent om mensen zicht goed te laten voelen, erg behulpzaam en van natuur ben ik iemand empathisch. Ik werk efficiënt en gestructureerd en altijd met een positief uitstraling. Persoonlijke assistent voor CEO/zelfstandige is een optie. Tot binnenkort!
Zorg in Borgerhout (2140) - David
David
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik bied mijn diensten aan als privé chauffeur. Ik vervoer u met uw eigen wagen naar waar u wil. Of ik ga bv met uw wagen naar de technische controle. Ik kan met een vrachtwagen rijden maar deze niet laden en lossen wegens COPD.
Zorg in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Heb je graag mooie verzorgde nagels en niet echt de tijd of de skills om dit zelf te doen? Ik heb een product, Striplac, dat werkt ongeveer zoals gellak maar zou minder beschadigend voor de nagel moeten zijn. Het blijft 14 dagen op de nagel, zonder kapjes of beschadigingen. Na 14 dagen kan je de kleur en de lac gewoon in 1 soepele beweging van je nagel pellen.
Zorg in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Enkele jaren geleden volgde ik een opleiding van 3 jaar in volwassen onderwijs, avondschool bij Encora als visagiste. Ik heb ervaring met bruidsmake-up, een subtiele dag make-up of als het eens wat feestelijker mag zijn. Ik heb al mijn materiaal nog. Daarnaast heb ik ook ervaring als grimeur, foto’s op aanvraag.
Zorg in Borgerhout (2140) - Lamaadi
Lamaadi
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik ben heel goed in babysitten, schoonmaken etc.. ik leer graag dingen bij. Ik ben heel behulpzaam ik krijg mensen graag tevreden. Vind het heel leuk om met kindjes bezig te houden.
Zorg in Borgerhout (2140) - Imad
Imad
Nieuw
2140 Borgerhout
Massage met olie en droge massage, ik kan niet ontvangen dus bij de klant zijn huis. Ik heb goude handen en ik kan er zeker plezier mee uitgeven. De massage is voor vrouwen
Zorg in Borgerhout (2140) - Kristel
Kristel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik ben niet beter , ook niet slechter maar gewoon anders , daar ik ga voor kapster bij senioren en hoog bejaarden , gehandicapten , dementen , personen met een beperking ,vb.Parkinson patiënten enz. ik ben graag bij zulke mensen en heb ook veel ervaring van dagelijkse oude herinneringen en tijd om te luisteren . En bij deze mensen wil ik met liefde en respect een glimlach toveren !!! Grtjs Kristel
Zorg in Borgerhout (2140) - Asad
Asad
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik doe heel graag haarzorg, en heb heel veel geleerd. En wil ook eens in een kapper werken hoop ik. En wil ook dat iemand me nog meer veel aanleert en voordoet. Een kapster zijn wil ik echt heel graag. Ik kan goed brushen, krulletjes, watergolven, en nog meer .
Zorg in Borgerhout (2140) - Ibtissam
Ibtissam
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik ben ambulancier van beroep en ik sta klaar om te helpen. Ik kan mee boodschappen doen, gaan wandelen, helpen met de alledaagse dingen of als gezelschap. Ik heb een auto die ons kan helpen om overal te geraken. Ik ben empathisch, hardwerkend en ik help graag waar nodig.
Zorg in Borgerhout (2140) - Houria
Houria
Nieuw
2140 Borgerhout
Heb een certificaat schoonheidsspecialiste. Massages, opmaken, verzorgen, manicure en pedicure dat zijn allemaal dingen die ik graag doe. Wat ik voor m’n eigen wil wil ik voor een ander.
Zorg in Borgerhout (2140) - Marscha
Marscha
Nieuw
2140 Borgerhout
Uiterlijke verzorging is een must en Ben daar dus graag mee bezig Zo ben ik gespecialiseerd in het geven van gelaatsbehandelingen,cosmetische massages,cosmetische hand en voetbehandelingen ,maskers en pakkingen en ontharen
Zorg in Borgerhout (2140) - An-sofie
An-sofie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2140 Borgerhout
Yoga brengt de mogelijkheid om stress te verwerken op een zeer doelgerichte manier. We gebruiken ons lichaam om uit ons eigen hoofd te stappen en te focussen om de sensaties die we voelen. Ervaar rust en relaxatie door verschillende ademhalingstechnieken, zachte bewegingen en meditatie.

Zorgverlener Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Borgerhout, zorg op maat Borgerhout, zorg aan huis Borgerhout, schoonheidsbehandeling aan huis Borgerhout,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Borgerhout

Een ontspanningsmassage van 60 minuten . - Kapster voor balliage / kleuren en knippen gezocht - Haar wassen en knippen van 2 bejaarde personen - Relax Massage - Relax massage - Manicure + pedicure aan huis - Yin Yoga aan huis - Ik ben op zoek nr goede massage voor mijn rug en schouders,alle voor me .laat mr weten als je tijd heeft - Voor Celine te Borgerhout - Performance artistique - Kapster - Schoonheidsspecialiste gezocht voor babyshower
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden