thuishulp Antwerpen

Ontdek talentvolle thuishulp in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Antwerpen

Thuishulp in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Thuishulp in Antwerpen (2000) - Nicky
Nicky
Antwerpen
4.82/5 (34 reviews)
Ik wens iedereen te helpen die ik kan helpen met thuiszorg. Wanneer ik het niet kan verhelpen, vinden we samen wel een oplossing. Ik tracht positief bij te dragen tot onze maatschappij door mijn diensten aan te bieden voor persoonlijke assistentie en thuishulp. Aarzel niet om mij te contacteren!
Thuishulp in Zwijndrecht (2070) - Ronald
Ronald
Zwijndrecht
4.96/5 (25 reviews)
Hallo , mijn naam is Ronny en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis. Ik luister graag naar mensen en help hen o.a. om zich naar andere activiteiten te begeven. Heb reeds 20 jaar ervaring met personen met een handicap in de sportwereld en op vakantie. Wenst u beroep te doen op mijn diensten , plaats dan een aanvraag.
Thuishulp in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
Wilrijk
4.93/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Hilde, middelbare leeftijd maar toch fit, energiek en rustig. Momenteel heb ik, via list minut, een fantastische job bij een gezin met autisme. In de toekomst doe ik dit graag verder met als aanvulling gezonde levensstijl en voeding. Daar heb ik levenslang ervaring mee. Vele groetjes! Hilde
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Ingrid
Ingrid
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik wens in mijn vrije tijd logistieke hulp te bieden in een praktijk. O.a. onthaal, communicatie, administratie en onderhoud zijn mogelijkheden. Kan ook in het weekend.
Thuishulp in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Door mijn studie heb ik echt kunnen laten zien dat ik een HART voor mensen heb. Ik ben een behulpzaam persoon die goed kan luisteren naar de noden van mensen. Graag wil ik een bijdrage kunnen leveren aan deze mooie wereld. Ook kan ik klusjes allerhande doen zoals poetsen, naar de winkel gaan, koken, in de tuin werken enz...
Thuishulp in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik heb in mijn leven met veel verschillende mensen gewerkt, hieronder functies als persoonlijk assistent en rusthuis verzorger. Ik heb een aangeboren talent om mensen zicht goed te laten voelen, erg behulpzaam en van natuur ben ik iemand empathisch. Ik werk efficiënt en gestructureerd en altijd met een positief uitstraling. Persoonlijke assistent voor CEO/zelfstandige is een optie. Tot binnenkort!
Thuishulp in Antwerpen (2018) - Natasa
Natasa
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Well,I love to work whit peaple and I was a personal assistent for invalid peaple , old and seek peaple. Doing job like a caregiver full time in Eu...
Thuishulp in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hebt u een druk leven? Gaat alles wat snel? Wilt u wat hulp of wil u gewoon eens een dagje relaxen? Ik kan u helpen bij uw administratie, mails versturen, koffietje gaan halen, telefoontjes plegen, boodschappen doen enzo verder, u zegt het maar! Opdat ik snel uw leven mag verlichten ;-)!
Thuishulp in Antwerpen (2020) - Safae
Safae
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dag, ik luister goed naar wat mijn baas van mij wilt en zal ook doen wat er van mij gevraagd wordt. Ik ben heel handig en kan ook veel doen zoals schoonmaak manicure pedicure... Mvg Safae Mvg
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Eric
Eric
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als vrijwilliger ben ik jaren lang actief geweest als begeleider voor kinderen met autisme en heb ook informatica lessen gegeven aan deze doelgroep op professioneel vlak.
Thuishulp in Antwerpen (2000) - Mastura
Mastura
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd klanten verder geholpen met heel veel klusje, al is het helpen aan de lijn een brief lezen, vertalen of een factuur dat dringend in orde moest gebracht worden of boodschappen die gedaan moet worden. Graag tot uw dienst
Thuishulp in Diest (3290) - Raphaella
Raphaella Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diest
Nieuw
Ik heb ervaring met het oppassen op bejaarden: Een babbel maken, naar de winkel gaan, samen een wandeling maken, koken, een museum bezoeken, vrienden en familie bezoeken, het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Gweneth
Gweneth
Antwerpen
Nieuw
Hallo! Ik ben Gwen en bied u mijn diensten aan bij uw thuis/woozorgcentrum/instelling. Ik heb een groot hart voor mensen! Ik help ze en luister graag naar hen! Ik heb 2 jaar ervaring met kinderen en baby’s en 5 jaar ervaring met personen met handicap, bejaarden en volwassenen. Ik zit nu ook op mijn laatste jaar, verpleegkunde, dus kennis is zeker aanwezig! Doe gerust eens beroep op mij! Tot zo!
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Nonna
Nonna
Antwerpen
Nieuw
Beste, als u het te druk heeft en u wilt dat iemand u helpt met de activiteiten waar u geen tijd voor heeft, dan ben ik altijd bereid dit te doen. Ik kan uw rechterhand zijn en alles in orde brengen op een zelfstandige manier!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Antwerpen: geëvalueerd met 4.97 door 254 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Antwerpen, thuiszorg gezocht Antwerpen, ouderenzorg Antwerpen, hulp voor ouderen thuis Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden