Vind de beste zorgverleners van Hemiksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Bazel (9150) - Cyriel
Cyriel
5/5 · 11 reviews
9150 Bazel
Dag allemaal Ik heb reeds een afspraak met mijn gehandicapte zoon als dienstverlener. Dit wordt mijn enige bezigheid als gepensioneerde. Onnodig mij voor andere diensten voorlopig te contacteren. Vriendelijke groeten
Zorg in Hoboken (2660) - Dorota
Dorota
5/5 · 9 reviews
2660 Hoboken
Ik ben een masseuse die heel veel kent en al lang geleden begon met massage te leren. Ik ken verschilende soorten massages die ik hier en in Polen heb geleerd. Ik heb gecertificeerd om de klassieke massage uit te voeren.
Zorg in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
5/5 · 6 reviews
2627 Schelle
Hallo, ik ben verpleegkundige en ik geef les. Ik heb een ruime ervaring in de zorg. Ik heb tot nu toe een vlekkeloos parcours afgelegd. Ik heb nog wat vrije tijd en wil graag nog wat extra werk doen.
Zorg in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 6 reviews
9150 Kruibeke
Zeven jaar geleden besloot ik Orthopedagogie te gaan studeren aan de AP Hogeschool. Ik werkte gedurende twee jaar als PAB-assistent voor een man met een progressieve spierziekte. Daarnaast werk ik intussen een vijftal jaar in de hulpverleningssector. Mijn publiek was en is heel divers: motorische beperkingen, psychiatrie, gedetineerden,...
Zorg in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
5/5 · 1 reviews
2620 Hemiksem
Ik ben een persoon die je kan vertrouwen. Ik ben een eerlijke persoon en sta graag iemand te hulp. Dit is ook iets dat ik al vaker heb gedaan. Ook kan ik overweg met verschillende soorten mensen. Mijn aanpassingsvermogens is zeer goed.
Zorg in Hemiksem (2620) - Laura
Laura
Nieuw
2620 Hemiksem
Ik ben student en heb in de week hier en daar wel wat tijd over. Kan u zelf uw boodschappen niet meer doen? Dan doe ik ze graag voor u! (Ik beschik over een auto)
Zorg in Hoboken (2660) - Nele
Nele
Nieuw
2660 Hoboken
Ik ben Nele, heb geen ervaring in de zorg sector. Ben wel bereid om nieuwe dingen te leren. Ik kan zowel koken als boodschappen doen als uitstappen doen. Ik ben graag bezig met mensen.
Zorg in Wilrijk (2610) - Loes
Loes
Nieuw
2610 Wilrijk
Ik ben Loes. Ik ben afgestudeerd als opvoeder/begeleider en heb een graduaat orthopedagogie. Sinds een jaar werk ik met mensen met een beperking. Ik ondersteun hen in hun dagelijkse leven (praktische zaken, psychosociale ondersteuning en een goede babbel).
Zorg in Hoboken (2660) - Laura
Laura
Nieuw
2660 Hoboken
Hey ik ben Laura, 24jaar oud. Ik kom uit de zorgsector en werk momenteel ook als verzorgende in de thuiszorg. Ik doet dit super graag en bied je heel graag mijn hulpverlening aan. Als je interesse hebt lag je me altijd contacteren. Hopelijk tot snel. Lieve groetjes Laura.
Zorg in Hemiksem (2620) - Jana
Jana
Nieuw
2620 Hemiksem
hallo, ik heet jana en ik ben 16 jaar. Ik volg bio-esthetiek ( schoonheidsspecialiste ) en doe heel graag manicure. ik kan goed de nageltjes en de handjes verzorgen + massage als je dat graag wilt. Ik zou dit met alle plezier doen.
Zorg in Hoboken (2660) - Veronique
Veronique Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2660 Hoboken
Nood aan ontspanning of last van hoofdpijn en spanningspijnen , bij mij kan je terecht voor heerlijke massage 💆‍♀️! Zowel relaxerende massage als dieptemassages!
Zorg in Niel (2845) - Davy
Davy
Nieuw
2845 Niel
Ik geef graag wat gezelschap aan mensen. Dit kan zijn een mooie wandeling maken of een babbeltje thuis kan natuurlijk ook. Gezelschap is voor vele mensen een gemis
Zorg in Hemiksem (2620) - Sigurd
Sigurd
Nieuw
2620 Hemiksem
Zelf kan ik enorm genieten van een moment van ontspanning bij het krijgen van een professionele relaxatie massage. Vandaar dat het begon te kriebelen om deze technieken ook onder de knie te krijgen zodat ik deze ervaring ook kan delen met anderen. In overeenstemming met jouw persoonlijke wensen neem ik je in wederzijds respect mee naar een unieke beleving van aanraking, geborgenheid en rust.
Zorg in Niel (2845) - Natascha
Natascha
Nieuw
2845 Niel
Een geoot dierenhart . Jaren ervaring mer zowel honden als katten. Opgegroeid letterlijk tussen de beesten. Als kapster ettelijke jaren ervaring en technieken
Zorg in Niel (2845) - Naomi
Naomi
Nieuw
2845 Niel
Ik ben logistiek assistent help graag andere mensen en praat graag met hun help om boodschappen te doen of iets naar post opsturen voor hun of met andere dingen helpen

Zorgverlener Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Hemiksem, zorg op maat Hemiksem, zorg aan huis Hemiksem, schoonheidsbehandeling aan huis Hemiksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Hemiksem

Kapster aan huis - Opsteken van kapsel - Intense massage - Massage - Massage - Rug nek massage - Ik will graag braids heben
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden