zorg Deurne

Ontdek talentvolle zorgverleners in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Deurne

Zorg in Deurne (2100) - Rachid
Rachid
Deurne
5/5 (10 reviews)
Hallo allemaal ik zou graag bij willen verdien al zorgverlener. Om privacy redenen kunt u mij voor kunt u mij persoonlijk berichten. In mijn huidige situatie ben ik e zorgverlener van een patiënten met een handicap. Ik heb een talent voor het oplossen van problemen en kan zeer goed zelfstandig werken. Ik ben toegewijd aan het verbeteren van de algehele gezondheid van de patiënt en het welzijn door middel van eersteklas persoonlijk zorg en betrokkenheid.
Zorg in Deurne (2100) - Pascale
Pascale
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben gecertificeerd ,opleiding in Antwerpen behaald lange tijd terug en uit alle landen de beste trucs en technieken toegepast om de ideale massage te kunnen geven ,ook schoonheidszorgen met extra materiaal dat je weer doet stralen,natuurlijke produkten en een huiselijke sfeer ,liefst ter plaatse maar kan ook op verplaatsing als het in de omgeving is
Zorg in Deurne (2100) - Kristien
Kristien
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik volgde in het verleden een cursus holistische massage en shiatsu. Een holistische massage is een oliemassage die heel het lichaam doet ontspannen. Een shiatsumassage is een Japanse drukpuntenmassage, die eerder wil werken rond preventie van bepaalde klachten. Je kan echter ook werken aan al bestaande klachten, zoals nek- rugpijn of een algemeen energieverlies.
Zorg in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik help mijn oma altijd in het huishouden en om haar te verzorgen en ik doe dit dan ook graag. Daarom had ik het idee om een kleine bijverdienste er mee bij te pakken. Ik ben 24/7 beschikbaar en kan u helpen in het huishouden, koken, zelfverzorging,...
Zorg in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Paulien. Ik help u graag met: boodschappen doen, voorlezen, kleine huishoudelijke taken, gaan wandelen, ... niets is mij te veel. Ik heb ook altijd een luisterend oor klaar. Groetjes
Zorg in Deurne (2100) - Dario
Dario
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik kan je helpen met praten over je gevoelens. Ik zal er altijd klaar staan en kunnen gesprekken voeren Face - face Of Via bericht of WhatsApp. Iedreen heeft het wel eens moeilijk gehad in het leven, ik heb ook periode meegemaakt hevige periode.
Zorg in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
Nieuw
Hallo, mijn naam is Kimberley. Dankzij mijn opleiding orthopedagogie, beschik ik over de grondvaardigheden voor een opvoeder/begeleider. Ik kan goed luisteren en kreeg tijdens mijn stage vaak te horen dat ik lief ben. Ik zie het leven graag door een optimistische bril en probeer graag met mijn enthousiasme andere aan te steken.
Zorg in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Dag iedereen ik ben Shelly en ben zorgkundige in een rusthuis. Bent u iemand die wel wat gezelschap kan gebruiken of wil u samen een tasje thee of koffie gaan drinken? Of speelt u graag eens een gezelschapspelletje maar heeft u niemand die mee kan doen. Dan bent u hier juist! Ik ben goedlachs en ben graag bezig met mensen en heb ook veel geduld.
Zorg in Deurne (2100) - Tessa
Tessa
Deurne
Nieuw
hallo ik ben tessa ik heb diploma thuis en bejaardenzorg en diploma jeugd en gehandicaptenzorg ik kan goed luisteren ik help enorm graag ik wil er zijn voor anderen
Zorg in Deurne (2100) - Gwen
Gwen
Deurne
Nieuw
Hallo, ik ben Gwen en ik help graag mensen die niet goed meer te been zijn of wat oudere mensen die niet meer alleen de zware boodschappen kunnen doen of waar het huishouden wat moeilijk ligt. Ook voor een gewonen wandeling of praatje sta ik altijd klaar. Dus heb wat persoonlijke hulp nodig, kom ik graag eens langs om te horen hoe ik jou kan helpen :-)
Zorg in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Werken zonder mensen is ondenkbaar voor mij. Ik heb vooral ervaring met ouderen en kinderen, maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven. Ik heb een gemoedelijk en fijn karakter en beschik over een goede portie empathie!
Zorg in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
Nieuw
Hallo, ik heet Julie (leerkracht). Graag bied ik mijn diensten aan bij u thuis. Ik zal u graag helpen met huishoudelijke taken en indien u wil naar de winkel voor u gaan. Doe gerust eens beroep op mij. Tot binnenkort!
Zorg in Deurne (2100) - Linda
Linda
Deurne
Nieuw
Hallo ik ben Linda, ik ben een jonge zestiger . Ik ben heel sociaal en doe graag een babbeltje . Ik ben altijd vrolijk en goedgezind Ik hou je graag gezelschap . Misschien tot binnenkort ?
Zorg in Deurne (2100) - Cindy
Cindy
Deurne
Nieuw
Hallo ik ben Cindy. Begin dit jaar heb ik via een avondcursus een certificaat life-coaching behaald. Ik heb hier zelf heel veel uit geleerd en heb vooral veel zelfprojectie gedaan. Ik heb hierdoor beseft dat ik gelukkig word van mensen te helpen, hen een luisterend oor te bieden en ervoor te zorgen dat ze zichzelf zijn en graag zien. Ik handel altijd uit liefde en respect met het nodige geduld.
Zorg in Deurne (2100) - Ilse
Ilse
Deurne
Nieuw
Ik ben een empatisch persoon die met plezier je gezelschap houdt. Ik zal geboeid luisteren naar je verhalen, kleine boodschappen doen voor jou en je helpen in je huishouden. Wil je ergens naartoe, dan zal ik met je meegaan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Deurne, zorg op maat Deurne, zorg aan huis Deurne, schoonheidsbehandeling aan huis Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden