Vind de beste zorgverleners van Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
4.96/5 · 280 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, ik heb in een ziekenhuis gewerkt, ik heb affiniteit met Woon- en Zorg Centra, Dienstencentra, ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie. Ervaring PAB / PVB.
Zorg in Deurne (2100) - Rachid
Rachid
5/5 · 10 reviews
2100 Deurne
Hallo allemaal ik zou graag bij willen verdien al zorgverlener. Om privacy redenen kunt u mij voor kunt u mij persoonlijk berichten. In mijn huidige situatie ben ik e zorgverlener van een patiënten met een handicap. Ik heb een talent voor het oplossen van problemen en kan zeer goed zelfstandig werken. Ik ben toegewijd aan het verbeteren van de algehele gezondheid van de patiënt en het welzijn door middel van eersteklas persoonlijk zorg en betrokkenheid.
Zorg in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben afgestudeerd in een sportschool. Dus ik heb buiten fysieke trainingen in verschillende disciplines, ook ervaring met Lichamelijke theoretische vakken zoals Fysiologie en L.O. theorie. Heb ook ervaring met arbitrage van enkele sporten. Een tijdje heb ik mezelf en anderen verder ontwikkeld door personal training te geven. Mezelf aanpassend aan de aard, wensen of het doel van de sporter.
Zorg in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
4.86/5 · 7 reviews
9690 Berchem-Kluisbergen
Ik doe allround huisverzorging zoals opruimen, poetsen, afwassen, strijken, boodschappen en nog veel meer. Discipline en hygiënisch zijn mijn natuurlijke talenten. Ik doe mijn job heel graag, want ik vind het belangrijk om niet ziek te worden.
Zorg in Deurne (2100) - Maria
Maria
4.83/5 · 6 reviews
2100 Deurne
Beste, Ik ben Mia 28 jaar. Ik wil graag uw ouders, kinderen of iemand van jullie kennis persoonlijke assistent worden. Ik ben werkzoekenden en ik ben meestal beschikbaar. Alle huishoudelijke doe ik ook naast mijn persoonlijke assistentie. Ik heb voldoende ervaring GEEN ZORGEN MAKEN. Ik hoor u wel. Mvg Mia
Zorg in Merksem (2170) - Younes
Younes
5/5 · 3 reviews
2170 Merksem
Ik ben werkzaam als verpleegkundige en kan u verpleegkundige zorgen toedienen. Sedert 2013 actief als verpleegkundige en heb vele ervaringen in verschillende disciplines (operatiekwartier, spoedgevallen, thuisverpleegkunde, algemene klinische zorg en sociale verpleegkunde). Ik heb een bachelor in de Verpleegkunde en Master in de Verpleeg- en Vroedkunde. U mag me gerust contacteren.
Zorg in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing Steeds op afspraak, thuis geleverd.
Zorg in Schoten (2900) - Michel
Michel
4.33/5 · 3 reviews
2900 Schoten
Ben geen professionele masseur maar kan wel goede massage geven . Vraag 25 euro per uur ,heb wel geen massagetafel . Als het echt dringend is kan ik vandaag nog komen .
Zorg in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I am an African women and I am very good in braiding hair and fixing of weavon including make-up. Voor de nederlandstaligen onder jullie: ik kan zeer goed de bekende afrikaanse vlechtjes maken bij jullie.
Zorg in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik studeer verpleegkunde laatste jaar en heb ook een kindje van 3 jaar. Heb heel veel contact met mensen en ben zeker heel sociaal. U mag met mij alle opties bespreken die u nodig hebt. Alvast bedankt
Zorg in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik heb in mijn leven met veel verschillende mensen gewerkt, hieronder functies als persoonlijk assistent en rusthuis verzorger. Ik heb een aangeboren talent om mensen zicht goed te laten voelen, erg behulpzaam en van natuur ben ik iemand empathisch. Ik werk efficiënt en gestructureerd en altijd met een positief uitstraling. Persoonlijke assistent voor CEO/zelfstandige is een optie. Tot binnenkort!
Zorg in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
5/5 · 2 reviews
2110 Wijnegem
Ik heb heel wat ervaring met mensen met een beperking. Niet enkel deze doelgroep ondersteun ik graag in allerlei zaken. Ik hou ervan om anderen te helpen waar nodig en een ondersteuning te vinden op maat. Ik ben sociaal en leergierig. Ik kom graag in contact met anderen.
Zorg in Borgerhout (2140) - David
David
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Ik bied mijn diensten aan als privé chauffeur. Ik vervoer u met uw eigen wagen naar waar u wil. Of ik ga bv met uw wagen naar de technische controle. Ik kan met een vrachtwagen rijden maar deze niet laden en lossen wegens COPD.
Zorg in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik help graag anderen. Via deze weg wil ik me daarom beschikbaar stellen voor persoonlijke assistentie van anderen in hun dagelijks leven. Laat maar weten waar je hulp bij nodig hebt, dan bekijk ik of ik iets voor je kan betekenen.
Zorg in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Heb je graag mooie verzorgde nagels en niet echt de tijd of de skills om dit zelf te doen? Ik heb een product, Striplac, dat werkt ongeveer zoals gellak maar zou minder beschadigend voor de nagel moeten zijn. Het blijft 14 dagen op de nagel, zonder kapjes of beschadigingen. Na 14 dagen kan je de kleur en de lac gewoon in 1 soepele beweging van je nagel pellen.

Zorgverlener Deurne: geëvalueerd met 4.95 door 342 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Deurne, zorg op maat Deurne, zorg aan huis Deurne, schoonheidsbehandeling aan huis Deurne,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Deurne

ontspannende massage - Kapsel opsteken 9 oktober - Kapster - Kapsel dochter eerste communie - Massage gevraagd - Manicure aan huis - knippen bruschen - haar knippen fuhnen - rug - en relaxmassage - Massage - Meisje van 5 jaar met vrij lang haar dat korter moet - Kapster voor woonzorgcentrum - Balayage - Kapper aan huis - kapster - Sportmassage - Haar knippen. - Gelaatsverzorging - Massage aan huis - Bruidskapsel - Spiertraining 50+ - herenkapper/-kapster - Knippen, brushing, gelaatsverzorging, manicure - relax massage voor gans lichaam - Haarkappen van mijn dame aan huis, knippen - Massages - Massage - Kapper voor mannen gezocht - haarsnit man - haar knippen en brushen, - Kapper aan huis - knippen en kleuren aan huis - Zorg & welzijn - Schoonheid : Kapper - Kapper - Make up - Aanvraag kapster Do T, Dominique te Merksem (Antwerpen) - Haarkapster - Kapper aan huis - Knippen en brochen - Zweedse massage - thuiskapster voor deurne - Hey - Kapster die aan huis komt in Deurne - Kapster aan huis - Persoonlijke zorg - Deep tissue massage - Pedicure voor 2 personen en ontberingen van benen en wenkbrauwen de rest alle schoonheidsbehandelingen zijn natuur - Korte snit , Pixie fatsoeneren - Kapster aan huis , deurne, voor brushing op 8/2 VOORMIDDAG
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden