zorg Deurne

Ontdek talentvolle zorgverleners in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Deurne

Zorg in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (286 reviews)
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, ik heb in een ziekenhuis gewerkt, ik heb affiniteit met Woon- en Zorg Centra, Dienstencentra, ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie. Ervaring PAB / PVB.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben afgestudeerd in een sportschool. Dus ik heb buiten fysieke trainingen in verschillende disciplines, ook ervaring met Lichamelijke theoretische vakken zoals Fysiologie en L.O. theorie. Heb ook ervaring met arbitrage van enkele sporten. Een tijdje heb ik mezelf en anderen verder ontwikkeld door personal training te geven. Mezelf aanpassend aan de aard, wensen of het doel van de sporter.
Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.75/5 (12 reviews)
Ben geen professionele masseur maar kan wel goede massage geven. Ik vraag 25 euro per uur maar ik heb wel geen massagetafel. Als het echt dringend is kan ik vandaag nog komen.
Zorg in Deurne (2100) - Rachid
Rachid
Deurne
5/5 (10 reviews)
Hallo allemaal ik zou graag bij willen verdien al zorgverlener. Om privacy redenen kunt u mij voor kunt u mij persoonlijk berichten. In mijn huidige situatie ben ik e zorgverlener van een patiënten met een handicap. Ik heb een talent voor het oplossen van problemen en kan zeer goed zelfstandig werken. Ik ben toegewijd aan het verbeteren van de algehele gezondheid van de patiënt en het welzijn door middel van eersteklas persoonlijk zorg en betrokkenheid.
Zorg in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
Berchem-Kluisbergen
4.86/5 (7 reviews)
Ik doe allround huisverzorging zoals opruimen, poetsen, afwassen, strijken, boodschappen en nog veel meer. Discipline en hygiënisch zijn mijn natuurlijke talenten. Ik doe mijn job heel graag, want ik vind het belangrijk om niet ziek te worden.
Zorg in Antwerpen (2060) - Ingrid
Ingrid
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik wens in mijn vrije tijd logistieke hulp te bieden in een praktijk. O.a. onthaal, communicatie, administratie en onderhoud zijn mogelijkheden. Kan ook in het weekend.
Zorg in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben werkzaam als verpleegkundige en kan u verpleegkundige zorgen toedienen aanbieden. Sedert 2013 actief als verpleegkundige en heb vele ervaringen in verschillende disciplines (operatiekwartier, spoedgevallen, thuisverpleegkunde, algemene klinische zorg en sociale verpleegkunde). Ik heb een bachelor in de Verpleegkunde, aangevuld met een bijzondere beroepstitel en een Master Verpleegkunde.
Zorg in Antwerpen (2000) - Nina
Nina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Kapster: knippen, brushen, kleuren, styling. Schoonheidsspecialiste: Massages, Gelaatverzorging, Manicure, Pedicure, Ontharing. Steeds op afspraak, thuis geleverd!
Zorg in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I am an African women and I am very good in braiding hair and fixing of weavon including make-up. Voor de nederlandstaligen onder jullie: ik kan zeer goed de bekende afrikaanse vlechtjes maken bij jullie.
Zorg in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik studeer verpleegkunde laatste jaar en heb ook een kindje van 3 jaar. Heb heel veel contact met mensen en ben zeker heel sociaal. U mag met mij alle opties bespreken die u nodig hebt. Alvast bedankt
Zorg in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik heb in mijn leven met veel verschillende mensen gewerkt, hieronder functies als persoonlijk assistent en rusthuis verzorger. Ik heb een aangeboren talent om mensen zicht goed te laten voelen, erg behulpzaam en van natuur ben ik iemand empathisch. Ik werk efficiënt en gestructureerd en altijd met een positief uitstraling. Persoonlijke assistent voor CEO/zelfstandige is een optie. Tot binnenkort!
Zorg in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb heel wat ervaring met mensen met een beperking. Niet enkel deze doelgroep ondersteun ik graag in allerlei zaken. Ik hou ervan om anderen te helpen waar nodig en een ondersteuning te vinden op maat. Ik ben sociaal en leergierig. Ik kom graag in contact met anderen.
Zorg in Berchem (2600) - Greet
Greet
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik help graag anderen. Via deze weg wil ik me daarom beschikbaar stellen voor persoonlijke assistentie van anderen in hun dagelijks leven. Laat maar weten waar je hulp bij nodig hebt, dan bekijk ik of ik iets voor je kan betekenen.
Zorg in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Heb je graag mooie verzorgde nagels en niet echt de tijd of de skills om dit zelf te doen? Ik heb een product, Striplac, dat werkt ongeveer zoals gellak maar zou minder beschadigend voor de nagel moeten zijn. Het blijft 14 dagen op de nagel, zonder kapjes of beschadigingen. Na 14 dagen kan je de kleur en de lac gewoon in 1 soepele beweging van je nagel pellen.
Zorg in Antwerpen (2000) - Dimitri
Dimitri
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Dimitri en ik ben heel gepassioneerd door schoonheid en welzijn. Ik ben in het midden van een opleiding visagie en geef u graag make-up tips en kan uw make-up doen. Ik kan u advies geven over verschillende huidverzorgings- en makeupproducten specifiek voor uw huid.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Deurne: geëvalueerd met 4.98 door 361 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Deurne, zorg op maat Deurne, zorg aan huis Deurne, schoonheidsbehandeling aan huis Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Deurne

Massage - wassen en brushing - Kleuring en pedicure - Haarbaliace en knippen ben wel vrij postduif en mijn echt haar is zwart - verzorging - Kapster gezocht voor bruid - braids - Nagelverzorging - kapper - Haar - ONTSPANNINGSMASSAGE MET OLIE - Personal training - massage - Kapper voor puntjes - Massage onderrug - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Huishoudhulp - Bangs brushing - kapper aan huis - ontspannende rugmassage - Kapster aan huis - Massage ontspannen - Relaxmassge - Kapsel in vorm knippen(prijs?) - Knippen kleuren bruchen - kapper aan huis - ontspannende massage - Kapsel opsteken 9 oktober - Kapster - Kapsel dochter eerste communie - Manicure aan huis - knippen bruschen - haar knippen fuhnen - rug - en relaxmassage - Meisje van 5 jaar met vrij lang haar dat korter moet - Kapster voor woonzorgcentrum - Balayage - Kapper aan huis - kapster - Sportmassage - Haar knippen. - Gelaatsverzorging - Massage aan huis - Bruidskapsel - Spiertraining 50+ - herenkapper/-kapster - Knippen, brushing, gelaatsverzorging, manicure - relax massage voor gans lichaam - Haarkappen van mijn dame aan huis, knippen - Massages - Massage - Kapper voor mannen gezocht - haarsnit man - haar knippen en brushen, - Kapper aan huis - knippen en kleuren aan huis - Zorg & welzijn - Schoonheid : Kapper - Kapper - Make up - Aanvraag kapster Do T, Dominique te Merksem (Antwerpen) - Haarkapster - Kapper aan huis - Knippen en brochen - Zweedse massage - thuiskapster voor deurne - Hey - Kapster die aan huis komt in Deurne - Kapster aan huis - Persoonlijke zorg - Deep tissue massage - Pedicure voor 2 personen en ontberingen van benen en wenkbrauwen de rest alle schoonheidsbehandelingen zijn natuur - Korte snit , Pixie fatsoeneren - Kapster aan huis , deurne, voor brushing op 8/2 VOORMIDDAG
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden