yogales Antwerpen

Hulp voor yogales in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor yogales Antwerpen

Yogales in Antwerpen (2000) - Fawad
Fawad
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Massages soorten: 1:Thais oil massage 2:Japans oil massage 3:relaxing oil massage 4:sport oil massage 5:tantra oil massage 6:all in one massage Voor meer info gerust berichtje sturen.
Yogales in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
Wijnegem
5/5 (1 reviews)
Hoi, Mijn vrouw geeft als gepassioneerde Yogini opleiding en training maar ook ademhalings en concentratie-oefeningen voor jong en oud. Dit kan privéles bij u thuis zijn om jou technieken en poses in een vertrouwde omgeving te verbeteren of als groepsactiviteit. Denk bijvoorbeeld een ontspannende of juist intense les samen met vrienden of vriendinnen.
Yogales in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben gecertifieerd klankheler. Hebt u zin in ontspanning of wil u graag even in een andere dimensie vertoeven om te herbronnen? De klankmassage is eens iets anders en je weet pas hoe effectief het is als je het hebt ervaren. Ik werk met klankschalen, stem en stemvorken,…
Yogales in Antwerpen (2018) - An
An
Antwerpen
Nieuw
Ik volgde een 2OOh yoga-opleiding en ben zelf een actieve yoga. Binnen mijn yoga-lessen komen niet alleen de klassieke yoga-bewegingen (asana's) aan bod, maar integreer ik ook bewegingen uit Qi Gong en meditaties vanuit mindfullness. Ik luister graag naar ieders noden en wensen ... zodat we yoga op maat kunnen aanbieden
Yogales in Antwerpen (2018) - Nele
Nele
Antwerpen
Nieuw
Als kinesist in spe ben ik er graag bij om anderen te helpen en/of verzorgen. Voor een goede massage van kop tot teen zorg ik graag. Optijd eens goed ontspannen is enorm belangrijk en daar help ik graag bij!
Yogales in Antwerpen (2000) - Tomás
Tomás
Antwerpen
Nieuw
I can guide you to do small sessions of basic yoga, so you can learn and take care of your body, also we can meditate and if you're not into meditation I introduce you to this amazing world.
Yogales in Borgerhout (2140) - Imad
Imad
Borgerhout
Nieuw
Massage met olie en droge massage, ik kan niet ontvangen dus bij de klant zijn huis. Ik heb goude handen en ik kan er zeker plezier mee uitgeven. De massage is voor vrouwen
Yogales in Schoten (2900) - Eveline
Eveline
Schoten
Nieuw
Met een achtergond in de psychologie maar ook kennis op gebied van zowel nieuwe als oude wereld healing praktijken kunnen er in een minimum aan tijd grote voorwaartse stappen geboekt worden voor zij die nood hebben aan een tandje bij op psycho-emotioneel/spiritueel vlak en zal er in een mum van tijd een frisse wind weer door uw leven fluisteren. Eigenzinnige en confidentiele aanpak gegarandeerd!
Yogales in Vremde (2531) - Glynn
Glynn
Vremde
Nieuw
Wilt u graag ontspannen en tegelijk jouw lichaam beter leren kennen? Volg dan een online Mat Pilates flow bij mij. Je hebt niet nodig, behalve je mat en jouw lichaam. Deze workout is een combinatie van ene Vinyasa flow en Pilates oefeningen. Je leert meer bewust te zijn van jouw lichaam, je ademhaling en wordt flexibeler en sterker. Dit op rustige en aangename muziek.
Yogales in Borgerhout (2140) - Natalie
Natalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Met een combinatie van Yin yoga en vinyasa yoga, help ik jou onrust, stress en angsten te verminderen. In je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden kan yoga je helpen om dichter bij je kern te komen. Samen zoeken we naar wat fysiek en mentaal goed voelt voor jou.
Yogales in Merksem (2170) - Benjie
Benjie
Merksem
Nieuw
Streng maar rechtvaardig ...eerlijkheid en respect zijn de lijdraaden in mijn leven Zoek jij iemand om uw angsten e n onzekerheden te overwinnen dan ben ik uw man 15 + j Ervaring in fitness en zeer hoge kennis van sportvoeding Gediplomeerde sportmasseur Wil je op korte tijd resultaat ik ben u man
Yogales in Antwerpen (2060) - Fantina
Fantina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Aangezien Pilates er niet tussenstaat heb ik Yoga aangeduid. Het is mijn passie om anderen het plezier van beweging mee te geven. Ik heb ervaring met zwangere vrouwen en mensen met rugklachten, maar de lessen zijn ideaal voor iedereen die gewoon een uurtje wil ontspannen en plezier wil hebben tijdens het bewegen.
Yogales in Antwerpen (2018) - Nienke
Nienke
Antwerpen
Nieuw
Ik heb vorig jaar mijn basisopleiding 200u Yin/Yang yoga gevolgd in Spanje. Daarnaast heb ik 35u Lunar Immersion gevolgd (langzame flows). Mijn yogalessen zijn voornamelijk zachte flows en Yin lessen. Ik hecht veel waarde aan de sfeer en maak soms gebruik van aromatherapie en mijn klankschaal.Ik zorg graag voor mensen en wil hen een goed en ontspannen gevoel geven door onder andere mijn yogalessen
Yogales in Berchem (2600) - Anabella
Anabella Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
Nieuw
Ik ben bereid om les te komen geven bij jou thuis. Ik bied lessen aan voor beginners of voor wie al wat ervaring heeft. Ik pas mijn les graag aan naar jouw persoonlijke noden. Tijdens de sessies geef ik ook graag korte meditaties en ademhalingsoefeningen.
Yogales in Borgerhout (2140) - Maria
Maria
Borgerhout
Nieuw
Als een 55+ weet ik goed hoe belangrijk is om dagelijks je lichaam te stretchen zo dat je flexibel kan blijven. Ook Ademhaling oefeningen en Meditatie is een manier om terug in jezelf te komen en een rustige plek te creëren in je, ver weg van de dagelijks ritme en verplichtingen. Ben een Certified Hatha, Aerial Yoga Instructor from India.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel yogaleraars in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Yogales Antwerpen: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

yogales Antwerpen, yoga Antwerpen, yoga oefeningen Antwerpen, zwangerschapsyoga Antwerpen, yoga voor beginners Antwerpen, yoga lessen Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden