Vind de beste zorgverleners van Brasschaat

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
4.5/5 · 2 reviews
2930 Brasschaat
Hoi Als spoedverpleegkundige wil ik evt een avond of overdag op je vader of moeder letten als jullie er eens tussenuit willen.Ook vervoer naar consultaties,het wachten en veilig thuisbrengen is mogelijk.
Zorg in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Indien je dus iemand zoekt om je gewoon wat te gezelschap te houden, je wat helpen met administratieve taken of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Zorg in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
5/5 · 1 reviews
2990 Wuustwezel
Hallo ik ben brenda, 24jaar. Ik heb een kappers opleiding gevolgd op syntra aalst en ik ben geslaagd met grote onderschijding ! In onze familie zijn er ook een aantal zelfstandige kappers waarmee we soms nieuwe cursussen gaan volgen. Ik heb gewerkt bij : alain paul ( gent & aalst ) en kreatos (aalst). Voor prijslijsten en vragen stuur maar gerust een bericht.
Zorg in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken,...) of administratie. Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Verder ben ik een luisterend oor... Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Zorg in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Zorg in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Zorg in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Opleiding gevolgd met diploma voor wimperlifting en wimper extensions. Wenkbrauwen epileren en kleuren. Ik doe dit thuis of aan huis. Bij interesse mag je me altijd contacteren!
Zorg in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Nieuw
2900 Schoten
Ik studeer dit jaar af als verpleegkundige en heb dus al wat ervaring in de zorg (ziekenhuis, thuisverpleging, medische bijstand festivals, ambulance). Bij het babysitten, gezelschap houden, huishouden, ook bij mensen die bijzondere medische zorgen nodig hebben, enz. help ik jullie graag!
Zorg in Kapellen (2950) - Nathalie
Nathalie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2950 Kapellen
Ik ben Zelfstandige in Bijberoep sinds mei 2017. Ik ben in dit vak ook afgestudeerd. Al van kleins af aan ben ik enorm gepassioneerd in dit vak. Ik bied ook alles aan.
Zorg in Brasschaat (2930) - Katrien
Katrien
Nieuw
2930 Brasschaat
Hey Ik werk graag met mensen en daarvoor studeer ik dan ook. Ik wil graag voorzien in u noden of wanneer u gewoon eens nood heeft aan een leuk gesprek.
Zorg in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Nieuw
2900 Schoten
Hey, ik ben Jess. Ben momenteel werkende als kinderbegeleidster maar ben afgestudeerd in Jeugd- en gehandicaptenzorg. Heb veel ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen en doe het werk heel graag!
Zorg in Brasschaat (2930) - Marianne
Marianne
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo, Ik ben Marianne en geef voedingsadvies en energetische massage te Brasschaat. Al masserend spoor ik energieblokkades op en maak ze los. Voedingsadvies: we bekijken je eetgewoontes en bespreken welke aanpassingen ervoor kunnen zorgen dat je je fitter en energieker voelt. Kinesiologisch testen van voeding en middelen is ook mogelijk.
Zorg in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik ben Evi. Momenteel ben ik bezig met een opleiding van professionele massagetherapeut en kijk er naar uit om jou een ontspannen en relax gevoel te geven. Ik kijk er alvast naar uit! Jij ook? Laat me dan snel iets weten.
Zorg in Brasschaat (2930) - Chris
Chris
Nieuw
2930 Brasschaat
Gezelschap houden, boodschappen, doen (eventueel samen) administratie in orde maken, gaan wandelen, assisteren met wat er op dat moment nodig blijkt te zijn....
Zorg in Brasschaat (2930) - Bonita
Bonita Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2930 Brasschaat
Al ruim 20 jaar vertoef ik me in de beautywereld. Als make-up artist kan ik vóór de shoot jouw make-up verzorgen mocht je dit willen of nodig hebben. Wel even van tevoren afspreken

Zorgverlener Brasschaat: geëvalueerd met 4.79 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Brasschaat, zorg op maat Brasschaat, zorg aan huis Brasschaat, schoonheidsbehandeling aan huis Brasschaat,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Brasschaat

Kapper en schmink aan huis - Kapper, manicure - Gezocht hulp te Brasschaat - Haar brushen - Massage en gelaatsverzorging voor 2 vriendinnen - Kort haar knippen - Massage - haar knippen - Shiatsu/Thaise/Sport Massage - Thuishulp moeder in vakantieperiode - hulp na operatie voor 1 week - Listte 2 - Scheren/ waxen - Lisette - Masseerde - Maasage 2 personen, 11/2 uur - MASSAGE RELAX - YOGA aan huis (ashtanga/vinyasa) - de prijs van haar knippen - VOLLEDIGE MASSAGE - Iemand een verwarmd zwembad in Brasschaat - Massage aan huis Brasschaat - Vervoer naar Gent ca 4x (van brasschaat naar Gent!) - Zorg & welzijn - Persoonlijke assistentie - 2 x full body massage at home in Brasschaat - Gezocht schoonheidsspecialiste in bijberoep - hangbuikzwijn - Massage aan huis - O tharing van teveel haar op lichaam - O tharing van teveel haar op lichaam - administratieve hulp regio Brasschaat - Brasschaat - vervoer op 5 december naar AZ monica Deurne - ik zoek een kapster aan huis - Linfa massage - Kapper aan Huis gevraagd - Gelaatsverzorging
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden