zorg Brecht

Ontdek talentvolle zorgverleners in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Brecht

Zorg in Hoogstraten (2320) - Olaf
Olaf
Hoogstraten
4.9/5 (10 reviews)
Ik werk met personen met autisme & dementie. Ervaring met het ondersteunen in dagelijkse taken, bieden van gezelligheid of om gewoon ‘samen’ iets te kunnen doen.
Zorg in Schilde (2970) - Timmy
Timmy
Schilde
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik bezoek in mijn vrije tijd regelmatig oude of zieke personen voor een babbeltje. Ik luister met plezier naar andere mensen hun verhaal en bekommernissen. Boodschappen of kleine klusjes doen zijn geen probleem. Alles gebeurt steeds in samenspraak en volledig vertrouwen en discretie.
Zorg in Wuustwezel (2990) - Vera
Vera
Wuustwezel
5/5 (7 reviews)
Doordat ik 2 zonen heb met autisme weet ik hoe moeilijk vele dingen zijn voor deze personen . De structuur en de begeleiding , het sociale leven ,vervoer enz.
Zorg in Wuustwezel (2990) - Peter
Peter
Wuustwezel
5/5 (5 reviews)
Het is moeilijk voor sommige mensen om in groep te functioneren, daarom is het belangrijk dat er van persoon tot persoon gewerkt kan worden .Doordat mijn zoon autisme heeft weet ik dat uit ervaring
Zorg in Halle (2980) - Tinneke
Tinneke
Halle
5/5 (4 reviews)
Heb je hulp nodig voor eender wat? Samen naar de winkel? Admin? Dingen die je moeilijk vind? Ik help je met alle plezier! Is het een chaos? Zie je niet waar eerst beginnen? Laat me zeker iets weten!
Zorg in Halle (2980) - Olivier
Olivier
Halle
5/5 (3 reviews)
Dochter met pab. Account om uren in te geven persoonlijk assistentie bij ziekte of vakantie persoonlijke assistente of bij crisissituaties om bij te passen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Zoersel (2980) - Veronique
Veronique
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik hou ervan om bij mensen weer een sprankje licht in hun ogen te zien verschijnen! Soms raken we al eens van ons pad af en een deugddoend gesprek kan wonderen doen! Na een uur praten kan je je 'probleem' al van een heel andere kant bekijken.
Zorg in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hoi Als spoedverpleegkundige wil ik evt een avond of overdag op je vader of moeder letten als jullie er eens tussenuit willen.Ook vervoer naar consultaties,het wachten en veilig thuisbrengen is mogelijk.
Zorg in Schilde (2970) - Sarah
Sarah
Schilde
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Sarah, ben 37 jaar en mama van een zoontje Loewie. Ik heb een eigen webshop met zelfgemaakte baby- en kinderkleding. Maar ik zie het graag iets breder, je hond of kat verzorgen, poetsen en strijken... ik doe het graag!
Zorg in Halle (2980) - Ronny
Ronny
Halle
5/5 (2 reviews)
Oppas op kleinkinderen met beperkingen. Creatief, geduldig , educatief bezig zijn, tuinwerk samen met de kinderen. Kleine klusjes in huis tijdens vrije momentjes en koel in stress situaties
Zorg in Wuustwezel (2990) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ben in staat om een degelijke Zweedse massage te geven. Wel enkel op verplaatsing. Dit tegen een vooraf afgesproken prijs. Bij de juiste klik is dit voor herhaling vatbaar.
Zorg in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Monika
Monika
Sint-job-in-'t-goor
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Monika en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis. Ik luister graag naar mensen en ik help ook graag. Ik heb ook ervaring met personen met autisme. Ik ben dan ook erg geduldig. Tot snel!
Zorg in Schilde (2970) - Laurent
Laurent
Schilde
5/5 (1 reviews)
Ik ben volledig gekwalificeerd in alle oorspronkelijke Reiki (Usui) graden sinds 2004, en heb daarbij de laatste 15 jaar mezelf steeds verder ontwikkeld in meditatie en bewustzijn. Vanuit het boeddhisme is daarbij sinds een aantal jaren de lijn van de Medicijn Boeddha bijgekomen. Ik combineer Reiki met technieken uit de fascia,- marma- en cranio-sacraal therapie.
Zorg in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben brenda, 24jaar. Ik heb een kappers opleiding gevolgd op syntra aalst en ik ben geslaagd met grote onderschijding ! In onze familie zijn er ook een aantal zelfstandige kappers waarmee we soms nieuwe cursussen gaan volgen. Ik heb gewerkt bij : alain paul ( gent & aalst ) en kreatos (aalst). Voor prijslijsten en vragen stuur maar gerust een bericht.
Zorg in Brasschaat (2930) - Iris
Iris
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een kundalini en hatha yoga opleiding en heb doorheen de jaren ook yin en vinyasa yoga aan m'n repertoire toegevoegd. Ik ben een voorstander van de zachte aanpak; luisteren naar je lichaam, de ademhaling volgen, grenzen aftasten maar nooit overschrijden en gewoon voelen wat er bovenkomt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Brecht: geëvalueerd met 4.97 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Brecht, zorg op maat Brecht, zorg aan huis Brecht, schoonheidsbehandeling aan huis Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zorg in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden