tuinonderhoud Wezembeek-oppem

Tuinonderhoud Wezembeek-oppem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Wezembeek-oppem

Tuinonderhoud in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Kasten in elkaar steken. Opruimwerken. Afbraakwerken. Tuin opruimen. Gras afmaaien. Etc... Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Tuinonderhoud in Wezembeek-oppem (1970) - Magomed
Magomed
Wezembeek-oppem
4.89/5 (27 reviews)
Beste Mijn naam is Magomed, ik ben 39 jaar Mijn beroep Tuinman, Ik vind erg belangrijk dat de klant tevreden over het werk , graag doe ik extra moeite voor de klant, en ben ik erg behulpzaam ....
Tuinonderhoud in Tervuren (3080) - Adam
Adam
Tervuren
5/5 (1 reviews)
Hello, I have recently moved to Belgium from the UK to live with my girlfriend and our daughter. I love trying and learning new things, working with my hands, finding solutions to problems and helping people. I'm a qualified decorator, but also have experience with gardening, DIY, home repairs and other areas of expertise: let me know how I can help! :)
Tuinonderhoud in Tervuren (3080) - Jules
Jules
Tervuren
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jules ,18 Jaar en doe momenteel mijn 7de jaar tso Industriële elektriciteit. Ik ben op zoek naar een studentenjob dat me interessant lijkt. Zoals huishoudelijke elektriciteit, kuiswerk , afwasser, etc
Tuinonderhoud in Kortenberg (3070) - Johan
Johan
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
hallo, mijn naam is Johan en ben 64 jaar, sinds een viertal jaar ben ik gepensioneerd, om deze vrije tijd wat op te vullen en een zakcentje bij te verdienen zoek ik wat bij te klussen in de buurt en ook wat mensen te helpen
Tuinonderhoud in Wezembeek-oppem (1970) - Nadiine
Nadiine
Wezembeek-oppem
Nieuw
IK ben een man van 64 jaar en heb steeds gewerkt als zelfstandige. IUk heb een vlot contact met andere personen. sinds pensionering zoek ik jobs om mij nuttig bezig te houden en een centje bij te verdienen. Ik ben vrij handig en kan kleine verbouwingswerken, kleine hout projecten, schilderwerken enz aan.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Tervuren (3080) - Kevin
Kevin
Tervuren
Nieuw
Zelf heb ik een grote passie voor tuin en natuur. Ik doe allerlei onderhoud van gazon, maaien, borders vormen en trimmen, onkruid verwijderen. Eventueel kan ook het uitkuisen van dakgoten gevraagd worden. Deze werkjes zullen met plezier uitgevoerd worden.
Tuinonderhoud in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Hela ! Ik ben een 23 jaar oude studente uit Brussel op zoek naar wat extra Jobjes om mijn studies en kot te betalen. Ik ben super vriendelijk en heel betrouwbaar. Zot op dieren en kids, heb ik dan ook vele 'sittings' achter de rug. Daarnaast ben ik ook zeer handig en kan klusjes aan van tuinieren tot schoonmaak. Als inwoner van een wereldstad ben ik dan ook meertalig.
Tuinonderhoud in Tervuren (3080) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Tervuren
Nieuw
Bij mij kan u terecht voor klussen in huis, onderhoud van hagen, traiteur en afhaalgerechten en dat allemaal in en rond Tervuren. Ik beschik hiervoor over voldoende professioneel materiaal om snel en efficiënt te kunnen werken.
Tuinonderhoud in Zaventem (1930) - Sarah
Sarah
Zaventem
Nieuw
Hi iedereen, Ik ben Sarah, een volwassen vrouw van 45 :). Ik ben een creatieve persoon die graag in de natuur bezig ben en met dieren. Ik heb zelf geen kinderen maar klik goed met hun daar ikzelf nog steeds de wereld bekijk zoals een kind, maar dan met de verantwoordelijkheid van een volwassene :). Ik sta open voor dingen zoals opassen op diertjes (kinderen inclusief), tuin werk, strijken enz...
Tuinonderhoud in Overijse (3090) - Thomas
Thomas
Overijse
Nieuw
Ik ben Thomas, jongeman uit Overijse die zichzelf best als polyvalent durft omschrijven. Ik ben 24 jaar en werk momenteel als bediende bij een overheidsinstantie en zoek een manier om wat bij te verdienen. Ik heb veel interesses maar bovenal voetbal. Ik ben sportief en ben dus niet bang om de handen uit mouwen te steken. Fysieke arbeid is dus geen enkel probleem. Ben best handig.
Tuinonderhoud in Tervuren (3080) - Alexandre
Alexandre
Tervuren
Nieuw
Ik ben Alexandre ik ben 19 jaar oud en ik studeer informatica. Ik wil wat bijverdienen tijdens mijn vrije tijd en ik spaar geld voor comics te kopen.
Tuinonderhoud in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Frank
Frank
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Goeiedag, ik ben Frank, een 20 jarige student die graag wat wil bijklussen om wat bij te verdienen! Ik sport graag en help u dus graag met klusjes die wat fysiek werk vereisen. Ook ben ik een grote dierenvriend (heb zelf een hond en konijnen), dus als u een oppas of uitlater zoekt bent u ook aan het juiste adres. Ik ben Nederlands en Duits, spreek goed Engels en een klein beetje Frans.
Tuinonderhoud in Kortenberg (3070) - Davy
Davy
Kortenberg
Nieuw
Hoi ik ben Davy 42jaar Belg,Nederlands en Engelse taal. Ik klus heel graag,en als ik daarbij iets kan bijverdienen is dit natuurlijk welkom. Als alleenstaande moet je toch wel knokken in deze wereld om rond te komen. Heb vroeger met airco’s gewerkt in banken waar het geld zo voor te grijpen lag,dus ben zeker te vertrouwen Klussen groot of klein,moet je bij Davy zijn 😉 tot dan
Tuinonderhoud in Kraainem (1950) - Gauthier
Gauthier
Kraainem
Nieuw
Hallo, net afgestudeerd in burgerlijk ingenieur in KU Leuven, bied ik mijn diensten voor allerlei klusjes en taken: werken in huis/tuin, privé-lessen in wiskunde/informatica/wetenschappen, privé tennislessen, ... Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Ik kijk er naar uit om u te helpen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.89 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Wezembeek-oppem, tuinier Wezembeek-oppem, hovenier Wezembeek-oppem, tuinaannemer Wezembeek-oppem, onderhoud tuin Wezembeek-oppem, opruimen groenafval Wezembeek-oppem, tuinonderhoud prijzen Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Wezembeek-oppem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Wezembeek-oppem.

Wat kost tuinonderhoud in Wezembeek-oppem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Wezembeek-oppem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Wezembeek-oppem
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Wezembeek-oppem bepaald?

Een tuinonderhoud in Wezembeek-oppem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Wezembeek-oppem vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Wezembeek-oppem
Tuinonderhoud Wezembeek-oppem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Wezembeek-oppem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Wezembeek-oppem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Wezembeek-oppem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Wezembeek-oppem geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Wezembeek-oppem is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Wezembeek-oppem te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Wezembeek-oppem.

Tuinonderhoud in Wezembeek-oppem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Wezembeek-oppem te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Wezembeek-oppem houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Wezembeek-oppem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Wezembeek-oppem blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Wezembeek-oppem te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Wezembeek-oppem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Wezembeek-oppem

Taille arbustes et haies - ENTRETIEN JARDIN - Onderhoud tuin - Klieven van drie bomen - Tondre et retirer les mauvaises herbes. - Jardiner - Gros travaux de jardin - tuinonderhoud - Snoeien tuin - haag snoeien - Tailler haie - Tuinman - Andere in Wezembeek-oppem (1970) - Uitkeren van goten vooraan en achteraan. Dakvensters aanwezeig - tonte pelouse
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden